گزیده خبرهای 4 آبان – 93 قسمت- 3
یک کوهنورد جمعه شب براثر سقوط از کوه لجور در 40 کیلومتری شهر اراک جان باخت.به گزارش ایرنا، معاون امداد ونجات جمعیت هلال احمر استان مرکزی روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت:'سعید کرمی' 35 ساله که درقالب گروه 12 نفره برای صعود به قله کوه لجور رفته بود؛ از ارتفاع دو هزارو 740 متری سقوط کرد.'محمد محمدی' افزود: با درخواست کمک، تیم امداد ونجات کوهستان جمعیت هلال احمر به منطقه اعزام و جسد کوهنورد پس از شش ساعت عملیات جست وجو پیدا شد.وی علت سقوط این کوهنورد را سر خوردگی اعلام و اظهار کرد: اکنون جسد وی در اختیار مقامات قضایی قراردارد.کوه لجور در 40 کیلومتری شهر اراک واقع شده است و دو هزارو 860 متر از سطح دریا ارتفاع دارد.
جمعی از کارمندان سازمان حفاظت محیط زیست استان ایلام در اعتراض به اخراج از این سازمان امروز (یکشنبه) در مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند. به گزارش ایرنا، این تجمع کنندگان تاکید دارند که سازمان حفاظت محیط زیست که بدون هیچ عذر موجهی آنان را اخراج کرده است به آنان پاسخگو نیست و دلیل موجهی نیز درمورد این اقدام اعلام نمی کند. کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست استان ایلام در این تجمع خواهان رسیدگی مجلس شورای اسلامی به این موضوع و رفع مشکل خود شدند.
زلزله ای به بزرگی چهار درجه در مقیاس امواج درونی زمین، ریشتر، بامداد یکشنبه حوالی حسینیه در استان خوزستان را لرزاند.به گزارش شبکه لرزه نگاری شیراز وابسته به موسسه ژئو فیزیک دانشگاه تهران این زمین لرزه در ساعت هفت و 24 دقیقه و هشت ثانیه امروز در مرز استانهای ایلام، لرستان و خوزستان حوالی منطقه حسینیه از توابع اندیمشک به وقوع پیوست.بر اساس این گزارش زمین لرزه مزبور در عرض شمالی 54 /32 و طول شرقی 98 /47 به ثبت رسیده است.هنوز گزارشی از خسارت احتمالی در این منطقه دریافت نشده است.حسینیه مرکز بخش الوار گرمسیری با جمعیتی حدود 30 هزار نفر در شمال استان خوزستان واقع است.
آدرس غلط دادن از سویر ئیس مشنگ سازمان بسیج مستضعفان چون پای بسیجیان ساندیس خور در اسید پاشی در میان است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به جنجالهاي رسانه اي دشمنان عليه ايران گفت: دشمنان يكبار در جریان صدور حکم اعدام برای یک مجرم اسید پاش، براي وی دلسوزي مي كنند و يكبار براي قرباني اسيدپاشي، اين مساله نشان مي دهد كه قصد دشمنان فقط اختلاف افكني و تفرقه است و مي خواهند مردم را نسبت به امر به معروف و نهي از منكر بدبين كنند.
به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدرضا نقدي بعدازظهر امروز در مراسم يادواره ۲۷۵ شهيد شهرستان ملارد با اشاره به رشادتهاي ملت ايران در دوران هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: در جريان پيروزي انقلاب اسلامي، ايران به تنهايي و بدون هيچ يار و ياوري در مقابل تمام دنيا ايستاد تا بتواند نظامي بر اساس الگوهاي اسلامي برپا كند اما كشورهاي ابرقدرت غرب و شرق بي امان به اين كشور و مردم تاختند و جنگي هشت ساله بر آنان تحميل كردند.
اين مسئول ادامه داد: در تمام اين دوران شبكه هاي عظيم جاسوسي، گروه هاي تروريستي، كودتاهاي مختلف و ... عليه ايران اسلامي تلاش مي كردند كه اين فعاليتهاي ظالمانه فقط بيش از ۱۷ هزار شهيد ترور به ياردگار گذاشت، از سويي ديگر دو قطب نظامي در قالب پيمان ورشو و ناتو هرچه در توان داشتند در اختيار صدام ملعون قرار داده و رژيم بعث عراق را به مدرن ترين امكانات نظامي تجهيز مي كردند.
جاي هيچ ابرقدرتي در جنگ عليه ايران خالي نبود
وي با تاكيد بر اينكه جاي هيچ ابرقدرتي در جنگ عليه ايران خالي نبود عنوان كرد: همين هايي كه امروز براي يك روحاني پاكدامن (شيخ نمر) حكم اعدام صادر مي كنند، اعتراف كرده اند كه در جريان جنگ ايران و عراق ۶۵ ميليارد دلار كمك نقدي به صدام داشتند كه به قيمت امروز در حدود دو هزار ميليارد دلار مي شود اما ملت ايران در مقابل اين سختي ها خم به ابرو نياورده و از معركه شانه خالي نكردند.رئیس سازمان بسیج مستضعفین عزت و اقتدار امروزي ايران اسلامي را مرهون همين رشادتها و ايستادگي ملت ايران دانست و گفت: آمريكا با همان ساز و كار هشت سال جنگ تحميلي ايران، افغانستان و عراق را بلعيد اما جرات نكرد به ايران تعرض كند چراكه فهميده است مردم غيور ايران درس آموخته مكتب حسين (ع) هستند و از شهادت نمي هراسند، همين نكته دشمنان را به عقب مي راند.
جنگ نرم دشمن عليه ايران از سال ۸۶ شدت گرفت
نقدي متذكر شد: دشمنان مشاهده مي كنند كه شاگردان مكتب انقلاب اسلامي ايران در غزه و لبنان چه بلايي بر سر ارتش رژيم صهيونيستي كه چهارمين ارتش مجهز دنيا است، آورده اند لذا با فهم اين موضوع كه در جنگ سخت حريف ايران نخواهند بود به جنگ نرم و فرهنگي روي آورده اند، اين شيوه جنگ از ابتداي پيروزي انقلاب در دستور كار دشمن قرار داشت اما از سال ۸۶ تشديد شد.
اين مسئول خاطرنشان كرد: دشمنان با ريشه يابي تجربيات خود دريافتند كه قدرت ملت ايران در "ايمان" و "وحدت" است لذا امروز تمام همت خود را معطوف كرده اند تا اين دو مولفه را از ما بگيرند و اقتدار و شكست ناپذيري نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران از بين برود.
افزايش ۱۶۰ شبكه ماهواره اي فارسي زبان طي ۶ سال گذشته
وي با اشار به گسترش بي رويه شبكه هاي ماهواره اي اظهار داشت: در سال ۸۶ تنها ۶ شبكه ماهواره اي فارسي زبان فعاليت مي كرد اما امروز اين تعداد به ۱۶۶ شبكه رسيده كه همگي ايمان و وحدت ملت را نشانه گرفته اند و با اهداف مشخص و از پيش تعيين شده خود براي تمام سنين نيز برنامه توليد مي كنند، نتيجه اينكه متاسفانه با نفوذ اين برنامه ها به خانواده هاي ايراني امروز آمار طلاق ۳.۵ برابر شده و سن ازدواج بالا رفته است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ترويج فساد، اعتياد و دوري از عقايد ديني را از ديگر اهداف شبكه هاي ماهواره اي برشمرد و عنوان كرد: حدود ۲۶ شبكه بطور خاص در حوزه تفرقه افكني ميان شيعه و سني فعاليت دارند كه تمام اينها برنامه ريزي شده و با اهداف مشخصي است لذا بايد در مقابل جنگ نرم دشمن بيشتر هوشيار بود.
اسيدپاشي بهانه است/ دشمن مي خواهد مردم را نسبت به امر به معروف بدبين كند
اين مسئول در ادامه سخنان خود گريزي نيز به حادثه اسيدپاشي در اصفهان زد و گفت: يك نفر در اصفهان اسيد پاشيده است، خُب در سال چقدر قتل، چاقوكشي و ... اتفاق مي افتد، اراذل و اوباش و نامردمان ظلم مي كنند، يكي چاقو مي كشد و ديگري پنجه بوكس دارد يكي هم اسيد مي پاشد. حال اينها چه جنجالي راه انداخته و آن را به مساله اي بين المللي تبديل كرده اند در حاليكه سال گذشته در لندن حدود ۱۰۵ مورد اسيدپاشي صورت گرفت.
وي ادامه داد: اين روش اراذل و اوباش براي انتقام گيري، دعوا و ساير ناهنجاريها است، چند سال پيش نيز اسيدپاشي صورت گرفت كه پس از دستگيري مجرم، قاضي حكم قصاص صادر كرد، اگر اين حكم اجرا شود ديگر كسي جرات تكرار اين عمل زشت را نخواهد داشت چراكه قصاص حكم اسلام است و فلسفه دارد اما روساي جمهور برخي كشورها موضع گرفته و عليه حكم قصاص بيانيه دادند، ببينيد اينها يكبار براي اسيدپاش دلسوزي مي كنند و يكبار براي قرباني اسيدپاشي، اين مساله نشان مي دهد كه قصد دشمنان فقط اختلاف افكني و تفرقه است.
نقدي يادآور شد: دشمنان مي خواهند مردم را نسبت به امر به معروف و نهي از منكر بدبين كنند و اين كار رسانه ها است، امروز تانك و توپ و شيميايي در لباس ماهواره ظاهر شده و قصد ضربه زدن به اسلام و مسلمانان به ويژه ايران اسلامي را دارد.
برخي دروغگيان به اسمِ حمايت از مردم، خواستار كنارآمدن با امريكا هستند
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز آمديم از مكتب شهدا درس بگيريم كه در بدترين و سخت ترين شرايط به تنهايي ايستاده و از ناموس مملكت دفاع كردند حال مي گويند شما هم بايستيد، سازش نكنيد و كوتاه نياييد، مبادا پرچمي كه ما بر افراشتيم در مقابل امريكا پايين بياوريد.
اين مسئول اضافه كرد: متاسفانه آنهايي كه هدفشان از حضور در انقلاب اسلامي ايران دستيابي به ثروت و قدرت بود، امروز مي گويند بس است! بياييد با امريكا كنار بياييم! اين دروغگوها به اسمِ حمايت و دلسوزي از ملت، خواستار كنار آمدن با امريكا هستند، اما اگر راست مي گوييد شركتهايي كه براي خود و فرزندانتان ذخيره كرده ايد را ميان مردم تقسيم كنيد و سهام آنها را به مردم بدهيد.
وي خطاب به اين دسته از افراد گفت: مردم براي به ثمر رسيدن انقلاب سختي بسياري تحمل كرده اند و تا آخر نيز آرمان فرزندان شهيد اين مرز و بوم ايستاده اند، امروز در همين مكان مقدس با شهدا پيمان مي بنديم كه راه شهدا را ادامه داده و از شرافت، كرامت و عزت اين كشور با خون خود دفاع خواهيم كرد.
فرارو- یک عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: در چارچوب قانون اساسی و در جهت فرمایشات رهبری و زیر چتر اصلاحات برای از بین بردن فتنه احمدینژاد که ایجاد نقار بین مقامات ارشد نظام و اصلاحطلبان بود، در انتخابات حضور پیدا خواهیم کرد. سید حسین مرعشی در پاسخ به چرایی استعفای محمدهاشمی از حزب کارگزاران گفت: من ایشان را از بعد از استعفا ندیدم. خودمان نیز از این استعفا خبر نداشتیم. ایشان در چند جلسه اخیر شورای مرکزی حاضر نمیشدند، به همین علت فکر میکردیم که شاید نمیخواهند عضو شورای مرکزی باشند. اما تصور استعفای ایشان را نداشتیم تا اینکه متوجه شدیم که وی از کل حزب کارگزاران استعفا داده است.
گزیدهای از سخنان مرعشی در گفتگو با ایسنا را در ادامه میخوانیم:
گزیدهای از سخنان مرعشی در گفتگو با ایسنا را در ادامه میخوانیم:
متاسفانه دو مجلس گذشته از عنصر کفایت خالی بوده است.
در جبهه اصلاحات، بدنه اجتماعی تشکیلدهنده آن همه اصلاحطلبان را مثل آقای هاشمی، آقای سیدحسن خمینی، روحانیون مبارز، آقای خاتمی و...را یکی میدانند و جدا از هم تصور نمیکنند. بدنه سیاسی و اجتماعی ما تا عمق روستاها اصلاحات را اینگونه میپندارند. در اصولگرایی هم همینطور است.اصولگراهای افراطی هنوز حاضر نیستند پاسخگوی عملکرد گذشته خود باشند و به جای پاسخگویی از فرار به جلو استفاده میکنند. بالاخره در میان اصولگراها کسی باید مسئولیت دولت نهم و دهم را بپذیرد. نمیشود که دولتی بیاید و خسارات سنگینی در تمام حوزهها مثل اقتصاد، مسائل سیاسی و بینالمللی به کشور وارد کند و همچنین در عرصهی اداری هم فساد وسیعی ایجاد کند و در عین حال هیچ کس مسئولیتش را نپذیرد.در جبهه پایداری، هنوز عدهای تلاش میکنند که در نبود آیتالله مهدوی کنی، آیتالله مصباح یزدی را محور اصلی اصولگرایی بدانند، ولی موفق نمیشوند. با همه احترامی که برای ایشان قائل هستیم باید بگویم که آقای مصباح خصوصیات فردی که بتواند رأس یک جریان قرار بگیرد را ندارد. آقای مصباح فاقد عنصر سعهصدر و تحمل فراوان که لازمه مدیریت است، هستند.پیام من همیشه به اصلاحطلبان این بوده که اجتماعات خود را گسترش دهید. شخصی مثل آقای عارف حق دارد که مسیرش را از آقای خاتمی جدا کند و تشکلی برای خودش درست کند، اما این کار نشانه قوت نیست. البته آقای دکتر عارف تاکنون بر حضور در جمع اصلاح طلبان به رهبری آقای خاتمی جدی بودهاند.اینکه بچههایی از سیاستهای حزب مشارکت رنجیدهاند و میخواهند یک حزب جدید درست کنند حق است، اما نشانه مثبتی برای تقویت جبهه اصلاحات نیست و در واقع به معنای ضعف آن است. ولی اگر احزاب اصلاحطلب فعلی مثل حزب کارگزاران نیروهای خودش را گسترش دهد، نیروهای جدیدی را جذب کند و ساختارش را قویتر کند در جهت قوت حزب و جبهه اصلاحات قدم برداشته است. باز هم تاکید میکنم که باید به همدیگر نزدیکتر شویم.
مطلب دوم اصلاح تدریجی سیاستهای غلط اتخاذ شده در دولت قبل است. تقریبا بنیانهای کارشناسی در کشور از بین رفته است. مثلا شما وقتی به بانک مرکزی میروید میبینید آنقدر اختلال در امور ارزی کشور ایجاد شده که نمی شود طی یک سال آن را بررسی کرد. حتی به دبیرخانه دولت هم که میرسید با اتفاقات عجیبی روبرو میشوید مثل اینکه به تدریج اسنادی به دست میآید که نشان می دهد مصوباتی از دولت صادر شده که شمارههایش جعلی است. این مصوبهها از سمت آقای رحیمی ابلاغ شده، اجرا شده ولی در دولت ثبت نشده است. همه این اتفاقها و این اخلالها برای مردم قابل تصور نیست. این نشان میدهد که شما به هر جا پا میگذارید یک اخلالی در آن میبینید.ما به رهبری آقای خاتمی در انتخابات حضور خواهیم داشت و چند سیاست روشن را انتخاب کردیم. اولین آن این است که با لحاظ کردن دغدغههای رهبری، فتنهای که آقای احمدینژاد در کشور به پاکرده بود، را از بین ببریم. من اعتقاد دارم که دولت گذشته فتنه بزرگی در کشور ایجاد کرده است.فتنه آقای احمدینژاد، ایجاد نوعی نقار بین احزاب اصلاحطلب و مسوولان ارشد نظام بود. ما تجربه انتخابات 92 را داریم که اگر دغدغههای رهبری را مدنظر قرار بدهیم در همان محدودهای که نظام اجازه داده به رفع آثار فتنه کمک خواهیم کرد و آن جداییهایی که آقای احمدینژاد ایجاد کرده از بین میرود. ما با دقت باید به این سمت حرکت کنیم. با این که برای پیشبینی انتخابات مجلس آتی زود است اما ما خوشبین و امیدوار هستیم.
افزايش اقدامات احمدي نژاد براي بازگشت به قدرت
سفرهاي استاني محمود احمدينژاد، از خوزستان در جنوب كشور گرفته، تا طالقان در مركز و درياكنار در شمال، در فاصلهاي نه چندان دور با انتخابات مجلس، در معادلات سياسي معناي تلاش براي بازگشت و دستيابي مجدد به قدرت را به همراه دارد.به گزارش پارسينه، تلاشي كه اين روزها آنقدر ملموس است كه امير محبيان تئوريسين اصولگرايان در وصف آن بگويد: تلاش محمود احمدينژاد براي بازگشت به قدرت روشن است. اوبه آرامي در انتظار شرايط مناسب است. ظهورهايگاه و بيگاه براي تست محيط است. نفوذ احمدينژاد در بخشهايي از جناح راست كافي بود تا با استفاده از اختيارات و روابط مقام سياسي 8 سالهاش، شبكهاي از حاميان و هواداران را ساماندهي كند كه پس از دوران رياست جمهوري نيز به كارش بيايد. مضاف بر اينكه دانشگاه ايرانيان نيز از روزهاي نزديك به پايان دولت دهم به عنوان پايگاه انتخاباتي حلقه حاميان براي ورود به انتخابات مجلس انتخاب شد تا در نهايت محمود احمدينژاد در فعاليت سياسي از اندك ريزشهاي ناشي از انتقاد و حتي ياس به روحاني، سود ببرد. در اين فضا ميتوان احتمال برنامه ريزي جدي محمود احمدينژاد براي انتخابات مجلس را بيشتر از گذشته جدي گرفت و آن را در 5 پايه دسته بندي كرد:شروع سفرهاي استاني احمدينژاد در كنار جلسات ولنجك، ديدارهاي سياسي، ايجاد فضاي رسانهاي و جلسات هما، نشانههاي تلاش براي بازگشت محمود احمدينژاد به قدرت هستند كه هركدام به تنهايي تحليل معادلات سياسي را تغيير ميدهند چه رسد به آنكه تمام آنها در دنياي سياست در كنار هم اتفاق بيفتند.