تصاویر گوناگون کمیک وتراژدیک 8 مهر- 93
چند تصویر کمیک وتراژدیک ضمیمه شده است. زیرا از یک طرف علی اکبر صالحی متولد عراق روی پنچه پاهایش ایستاده و گردنش را دراز کرده تا بتواند پیشانی آخوند محمودشاهرودی متولد عراق را بوس کند وسر سلامتی به وی دهد که ننه اش فوت نموده است. چون 10 سال به قول خودش رئیس کاخ مخروبه ی قضاییه بود که ازشیخ محمد یزدی تحویل گرفت و پس از 10 سال این کاخ را مخروبه تر کرد وتحویل شیخ محمد صادق لاری جانی داد . از سوی دیگر مسخره تر اینکه ، یکی این آخوند شاهرودی عراقی را با ضریح امام زاده جِرجِر اشتباه گرفته است چون گویا آرزوی شفا یافتن و یا به خواست هایش رسیدن داشته که دو دستی دستان وی را گرفته و عبای این شیخک را ماش می کند. درصورتیکه قیافه ی خندان آخوند شاهرودی داد می زند که دارد به لودگی وچاپلوسی این مفلس می خندد و .نگاه خیره 2 نفرپشت سروی هم معلوم است که متعجب از این عمل چاپلوسانه ی وی شده اند
ولی کمدی تر از این دو صحنه ی تصویری، حرکات تصویری جالب و باحال آق ممود احمدی نژاد است. چون در یک تصویر با بغل دستی اش دست برپیشانی وسرفکنده پایین نشان داده طفلکی خیلی داغدار وسوگوار است. انگاری خودش یتیم شده و صاحب عزاست و در تصویر دیگر یک دست بر سینه و با دست دیگر بازوی آخوند شاهرودی عراقی را گرفته تا برای دلداری دادن جوک توی مایه ی نورانی شدنش برایش تعریف کند.زیرا هردوتایی شان در حال خنده اند.
در صورتیکه صحنه تراژدیک دیگرمربوط به خرمشهر ویران شده در جنگ خانمانسوز 8 ساله ی ایران و عراق است که موهبت الهی نامیده شد وهمچنان غم ومرگ از دیوارهای مخروبه های به جا مانده ازجنگ این شهر می بارد. مهمتراینکه تصویر مربوط به بهداشت و درمان خیابان خوابی بیماران شهرستانی درتهران است که نشاندهنده چگونگی رفاه ودرمان وبهداشت عمومی وحکومت مستضعفان وپابرهنگان است که خمینی قولش را داده بود .
بهرحال تصاویری هم به مناسبت مهر و بازگشایی مدارس در مورد دانش آموزان روستاهای مراوه تپه است. اما عجیب کمیک وتراژدیک ترزندگی عشایری عموعلی است چونکه از یک سو افسار خر دوطبقه کشیده می شود که کره اش رو گرده اش سوار است وکودک ذوق زده که جوجه مرغ در دستانش دارد و کودک گریانی که با کاسه ی آب دوش می گیرد ومردی که نظاره گر لباش شستن همسرش در طشت آب به جای ماشین لباسشویی است .
خرمشهر سالها پس از جنگ. (مهر/ فرانک رضایی)
خیابان خوابی همراه بیماران شهرستانی در تهران. (مهر/ خسرو پرخیده)
تحصیل در روستاهای مراوه تپه. (ایرنا/ مجید میهن دوست)
زندگی عشایری عموعلی. (تسنیم/ احسان کمالی)