چرا پنير را با گردو مي‌خوريم؟

دانستني‌ها
چرا پنير را با گردو مي‌خوريم؟
30مهر-93
این توصیه دانستی تولید شده در دستگاه های تبلیغاتی رژیم آخوندی داعشی ولایت فقیه است . بنابراین آنانی که علاقه به خوردن پنیر تازه یا تردارند گردو بخورند تا مبتلا به  مرض صرع یا غش نشوند.

خوردن پنير مي‌تواند باعث تحريك و تشديد برخي بيماري‌ها مانند صرع و سردرد شود. به‌طور كلي، شير و ساير محصولات لبني پاستوريزه طي فرآيند توليد، حجم بالايي از چربي خود را از دست مي‌دهند و گاهي افزودني‌ها و نگهدارنده‌هاي مختلفي هم به آنها اضافه مي‌شود. از اين رو، معمولا طبع بيشتر لبنيات، سرد و‌تر است و مصرف آنها مي‌تواند برخي مشكلات گوارشي مانند نفخ يا كوليت را به دنبال داشته باشد. پنيرها دو نوع تازه و كهنه دارند و طبع نوع تازه آنها، سرد و‌تر است اما پنيرهاي كهنه، طبع گرم و خشكي دارند. با اين حال براي هر دوي اين پنيرها، مصلح‌هاي يكساني در طب سنتي در نظر گرفته شده است. بهترين مصلح پنير كه از گذشته تاكنون بيشتر ما عادت به مصرف آن داريم، گردو است. اما مي‌توان از سبزي‌هاي معطر، آويشن، نعناع خشك و حتي عسل هم به‌عنوان تعديل‌كننده طبع انواع پنير استفاده كرد. معمولا ممنوعيت خوراكي براي همراه كردن مواد غذايي ديگر با پنير در طب سنتي مطرح نيست، اما خوردن پنير مي‌تواند باعث تحريك و تشديد برخي بيماري‌ها مانند صرع و سردرد شود. از اين‌رو، افراد مبتلا به اين بيماري‌ها بايد درباره مصرف، نوع و ميزان استفاده از پنير با پزشك خود مشورت كنند.