نامه ها و صدای شما

نامه ها و صدای شما 15 مهر -93
نذر به كي ميرسد؟ پيشنهاد مي‌شود حجاج گرامي نذرهاي قرباني خود را به دست نيازمندان واقعي برسانند. بسياري از خانواده‌هاي نيازمند به دليل مشكلات اقتصادي و گراني، مدتها رنگ و طعم گوشت را نديده و نچشيده‌اند. اميدواريم خانواده‌هاي تنگدست و نيازمند، شناسايي و سهم آن‌ها محفوظ باشد! علي ـ تهران سرقت .اين روزها سرقت موتورسيكلت و كيف‌قاپي به دليل سهل‌انگاري مالباختگان يا ضعف‌هاي نظارتي و مديريتي در كلانتري‌ها، بيشتر شده است. موتوسيكلت‌‌ام در پاركينگ منزل درحالي كه 2 قفل و يك زنجير هم زده بودم، توسط سارقان به سرقت رفت. به راستي مسئول اين گونه سرقت‌ها كيست، مردم يا نيروي انتظامي؟ محمد حصاري ـ تهران * باقري از تهران: قبوض آب، برق و گاز دو ماه يك بار مي‌آمد و كم كم دولت قبض‌ها را يك ماهه كرد. يعني قبض‌هاي دو ماه باهمان مبلغ منتهي در يك ماه بدست مردم مي‌رسد و يارانه‌اي را كه هم دولت به آن اختصاص داد اصلاً كفاف اين قبوض را نمي‌دهد. چون يارانه هر فرد 45 هزار تومان است ولي قبوض هر كدام بالاي 40 هزار تومان بدست خانوارها مي‌رسد و اصلاً كفاف قبوض را نمي‌دهند. جا دارد مسئولان حداقل قبض‌ها را مثل سابق دو ماه يك بار صادر كنند. * حسن پور از تهران: مصونيت مسئولان باعث بدبيني و لطمه زدن به افكار عمومي مي‌شود. هر مسئولي و در هر مقامي اگر خداي ناكرده تخلف كند بايد پاي ميز محاكمه برود و تاوان پس دهد. نبايد هيچ فرقي بين مردم و مسئولان باشد. مسئولين متخلف دولت قبلي و امروزي ندارندو همه در برابر قانون مساوي هستند. 
صداي شما
* باقري از تهران: قبوض آب، برق و گاز دو ماه يك بار مي‌آمد و كم كم دولت قبض‌ها را يك ماهه كرد. يعني قبض‌هاي دو ماه باهمان مبلغ منتهي در يك ماه بدست مردم مي‌رسد و يارانه‌اي را كه هم دولت به آن اختصاص داد اصلاً كفاف اين قبوض را نمي‌دهد. چون يارانه هر فرد 45 هزار تومان است ولي قبوض هر كدام بالاي 40 هزار تومان بدست خانوارها مي‌رسد و اصلاً كفاف قبوض را نمي‌دهند. جا دارد مسئولان حداقل قبض‌ها را مثل سابق دو ماه يك بار صادر كنند. 
* حسن پور از تهران: مصونيت مسئولان باعث بدبيني و لطمه زدن به افكار عمومي مي‌شود. هر مسئولي و در هر مقامي اگر خداي ناكرده تخلف كند بايد پاي ميز محاكمه برود و تاوان پس دهد. نبايد هيچ فرقي بين مردم و مسئولان باشد. مسئولين متخلف دولت قبلي و امروزي ندارندو همه در برابر قانون مساوي هستند. 
* يكي از اهالي محل: خيابان شهيد ياسمي در خيابان ولي عصر از آسفالت مناسبي برخوردار است، اما با اين حال اين خيابان را مجدداً آسفالت مي‌كنند! آيا بهتر نيست شهرداري به جاي اين كارها به وضع خيابانهاي نامناسب رسيدگي كند؟ 
* صلواتي از تهران: آقاي سيف رئيس كل بانك مركزي مي‌گويد "جريمه ديركرد حرام است". به ايشان بگوييد آقا شعار بس است. شما وظيفه داريد با استفاده از فتواي مراجع تقليد، دستور و بخشنامه صادر كنيد به بانكها كه حق دريافت جريمه ديركرد را ندارند. آيا مي‌دانيد كه جرايم ديركرد به حساب واريز نمي‌شود و جزء درآمدهاي غيراختصاصي همان شعبه بانك مي‌باشد؟ شعار بس است. پس واقعگرا و عملگرا باشيد. 
نامه‌هاي شما
صداي مشاور 
سال‌هاي قبل بسياري از مردم اگر مشكلاتي داشتند، به راحتي مي‌توانستند با صداي مشاور تماس بگيرند و مشكلات‌شان را در ميان بگذارند. مشاوران كه تحصيلكرده بودند، از دانش و تجربياتي كه داشتند براي راهنمايي تماس‌گيرندگان به كار مي‌بردند؛ اما با گذشت زمان مشخص نيست آيا صداي مشاور غير فعال موقت شده است يا به كلي از فعاليت بازمانده است. در صورتي كه اگر مانند سابق پاسخگوي هموطنان است، ضرورت دارد شماره تلفن جديدي اعلام و در اين مورد به خوبي اطلاع‌رساني شود. ع. يناقرف ـ تهران 
نذر به كي ميرسد؟ 
پيشنهاد مي‌شود حجاج گرامي نذرهاي قرباني خود را به دست نيازمندان واقعي برسانند. بسياري از خانواده‌هاي نيازمند به دليل مشكلات اقتصادي و گراني، مدتها رنگ و طعم گوشت را نديده و نچشيده‌اند. اميدواريم خانواده‌هاي تنگدست و نيازمند، شناسايي و سهم آن‌ها محفوظ باشد! علي ـ تهران 

سرقت
اين روزها سرقت موتورسيكلت و كيف‌قاپي به دليل سهل‌انگاري مالباختگان يا ضعف‌هاي نظارتي و مديريتي در كلانتري‌ها، بيشتر شده است. موتوسيكلت‌‌ام در پاركينگ منزل درحالي كه 2 قفل و يك زنجير هم زده بودم، توسط سارقان به سرقت رفت. به راستي مسئول اين گونه سرقت‌ها كيست، مردم يا نيروي انتظامي؟ محمد حصاري ـ تهران