پیش‌بینی دو تا پنج هزار تخت برای پذیرش بیماران کرونایی در تهران

بااین اقدام اعتراف ناخواسته به حداقل وجود  10 هزار بیماران کرونا در تهران شده است که نیاز به تخت بیمارستان برای بستری شدن ودرمان دارند .
 پیش‌بینی دو تا پنج هزار تخت برای پذیرش بیماران کرونایی در تهران
تهران - ایرنا - معاون بهداشت و درمان سپاه از برگزاری سه جلسه تخصصی ستاد مقابله با کرونا در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: در تهران بین دو تا پنج هزار تخت و در گیلان یک هزار تخت برای پذیرش احتمالی بیماران پیش بینی شده است.
سردار احمد عبداللهی در نشست خبری قرارگاه مقابله با کرونا که بعد از ظهر امروز یکشنبه در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) برگزار شد، گفت: امروز مجاهدین سلامت جان خود را کف دست گذاشتند و ایثارگرانه مشغول مداوا و درمان بیماران کرونایی هستند.
وی‌ افزود: از یک هفته پیش و با ورود بیماری کرونا به کشورمان، مجموعه بهداشت و درمان سپاه در خدمت بیماران کرونا بود و این اقدام پس از تماس تلفنی فرمانده کل‌ سپاه با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اعلام آمادگی سپاه برای در اختیار گذاشتن ظرفیت‌های سپاه بیشتر شد.
سردار عبداللهی ادامه داد: روز گذشته وزیر بهداشت برای مقابله با کرونا رسما از سپاه درخواست همکاری‌ کرد و ما به اتفاق جمعی از همکاران خدمت آنها  رسیدیم و آنچه که قرار است سپاه انجام دهد را مرور کردیم.
معاون بهداشت و درمان سپاه گفت: قرارگاه مقابله با کرونا در سپاه از شب گذشته به فرماندهی سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تشکیل شده و این قرارگاه تا این لحظه سه جلسه تخصصی را برگزار کرده است.
سردار عبداللهی با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای در اختیار گذاشتن تخت های بیمارستانی و مراکز درمانی سپاه به مردم انجام شده است، گفت: با توجه به درخواست وزارت بهداشت برای به کمک آنها در شهرهای رشت، قم، کاشان و گرگان هم در حال ظرفیت‌سازی هستیم.
وی با بیان اینکه سامانه بیمارستان سیار خود به استعداد ۱۰۰ تخت را در شهرهای قم، رشت و سایر شهرها مستقر می‌کنیم، اظهار داشت: در تهران پیش بینی ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ تخت را کرده ایم و برای استان گیلان هم پیش بینی ۱۰۰۰ تخت بیمارستانی را کرده‌ایم.
معاون بهداشت و درمان سپاه تاکید کرد: انتظار داریم تا مردم توصیه‌های وزارت بهداشت را جدی بگیرند. امروز هم پیامی از سمت سپاه به مردم شریف دادیم که سپاه آماده است مانند گذشته در کنار مردم باشد تا این بحران هم رفع شود.

 
استفاده از سامانه‌های جنگ نوین برای ضد عفونی کردن قم، تهران و رشت

سردار عبداللهی گفت: علاوه بر اینکه ظرفیت‌های مراکز درمانی سپاه در اختیار مردم است، یکی از اقداماتی که انجام دادیم، اقدام به رفع آلودگی از طریق سامانه‌های جنگ نوین است؛ در حال حاضر در قم با استفاده از تجهیزات جنگ نوین خود در حال آلودگی زدایی و ضدعفونی کردن شهر هستیم؛ این اقدام برای تهران و رشت نیز برنامه ریزی شده‌است.
وی افزود: حسب دستور فرمانده کل سپاه، تمامی تحهیزات، امکانات و مجموعه های بهداشت و درمان سپاه برای کمک به وزارت بهداشت در اختیار آنها قرار گفته است بنابراین این امید را به مردم میدهیم که با مشارکت هم با این بیماری مقابله کنیم.

 
تنها یک دستگاه اکیمو در اختیار بیمارستان بقیه الله است

معاون بهداشت و درمان سپاه در واکنش به انتشار برخی مطالب در فضای مجازی درباره تجهیزات بیمارستان بقیه الله اظهار کرد: در فضای مجازی کلیپ‌هایی پخش شده مبنی بر اینکه از مجموع ۶ دستگاه اکیمو که وارد کشور شده، ۴ دستگاه به بیمارستان بقیه الله تخصیص داده شده است که این موضوع را رد می کنیم؛ در حال حاضر تنها یک دستگاه اکیمو در اختیار بیمارستان بقیه الله است.
سردار عبداللهی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت سلامتی پادگان ها و سربازان و کارکنان سپاه گفت: تا کنون هیچ گزارش و مورد مشکوکی به ویروس کرونا از پادگان ها و سربازان و کادر سپاه داده نشده است. بر اساس اطلاعاتی که از وضعیت سلامتی سربازان و کارکنان ارتش نیز دارم به خانواده‌ها اطمینان می‌دهم که تاکنون هیچ مورد ابتلا و حتی مشکوک به کرونا در مجموعه نیروهای مسلح وجود نداشته است.
وی در مورد تعطیلی مراکز آموزشی سپاه با توجه به اینکه دانشگاه ها تعطیل شده است، گفت: تعطیل کردن هرگونه مرکز اجتماع یک اصل منطقی و قابل قبولی است چرا که هر نوع تجمعی باعث انتشار این بیماری می شود. برای پیشگیری گام اول این است که مراکز تجمع را تعطیل کنید که تدبیر بسیار مناسبی بوده است که در وزارت بهداشت اعلان کردندمعاون بهداشت و درمان سپاه یادآورشد: ما هم ارائه‌آموزش از طریق فضای مجازی همانند آنچه صدا و سیما برای آموزش و پرورش برنامه ریزی کرده در دستور کار داریم.