سردار زهرایی: ۷ هزار پروژه آبرسانی شرب در حال برنامهریزی است۷-آذر-۱۴۰۰
اگر این ۷ هزار پروژه آبی پاسداری واقعیت داشته باشد بدون شک سراسر ایران همچون زاینده رود خشک وکویر خواهدشد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: ۷ هزار پروژه آبرسانی شرب و ۵۵۰۰ پروژه آب کشاورزی در روستاها در حال برنامه ریزی و توافق است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، سردار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور ظهر امروز در کارگروه بسیج سازندگی استان مرکزی اظهار کرد: دولت سیزدهم رویکرد خوبی در راستای اجرای برنامههای محرومیتزدایی دارد و هم اکنون ۷ هزار پروژه آبرسانی شرب و ۵۵۰۰ پروژه آب کشاورزی در روستاها در حال برنامه ریزی و توافق است.
وی تصریح کرد: در دولتهای گذشته بیش از 80 طرح کلان ارایه شد، اما این ظرفیت عظیم مورد استفاده قرار نگرفت.
زهرایی با بیان اینکه دولت سیزدهم با جدیت موضوع استفاده از ظرفیتهای مردمی را در دستور کار دارد، گفت: نگاه دولت به بسیج سازندگی استفاده از این ظرفیت عظیم برای عمران کشور است.
وی خاطرنشان کرد: مهمترین رسالت کارگروه بسیج سازندگی در استانها حمایت از گروههای جهادی است و بسیج سازندگی از گروههای جهادی با جدیت حمایت و پشتیبانی میکند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور از نگاه مثبت دولت سیزدهم به برنامههای محرومیت زدایی خبر داد و گفت: دولت سیزدهم از همه ظرفیتهای مردمی برای تحقق شعارها استفاده خواهد کرد و شخص رئیس جمهور تاکید ویژهای به بهرهگیری از گروههای جهادی در عمران روستاها دارد.
زهرایی تصریح کرد: پروژههایی که بسیج سازندگی در آن فعالیت دارد، غیرانتفاعی است و هیچ سودی از آنها نمیبرد و اگر سودی هم در پی داشته باشد در مسیر استمرار پروژههای محرومیتزدایی صرف میشود.
وی با بیان اینکه بسیج سازندگی اجرای پروژههای کوچک و محرومیتزدا را در دستور کار داشته و به پروژههای بزرگ ورود نمیکند، اظهار کرد: رسالت اصلی بسیج سازندگی تسهیلگری و ساماندهندهی و هدایتکنندگی گروههای جهادی است، نه پیمانکاری.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور انسجامبخشی در روستا، هماهنگی و همافزایی بین دستگاهها را مأموریتهای جهاد سازندگی برشمرد و گفت: تمام قد در خدمت دولت هستیم و هر جایی که باری روی زمین بماند، ورود خواهیم کرد.
زهرایی گفت: این نهاد با ترویج و تبیین طرحهای اقتصاد مقاومتی، پرداخت تسهیلات و همراهی تولیدکنندگان در فرآیند تولید به دنبال تحقق اقتصاد مقاومتی است.
وی از استان مرکزی به عنوان یک الگو در بحث آبرسانی کشاورزی یاد کرد و گفت: بسیج سازندگی این استان مرکزی در حوزه آبرسانی موفقیتهای بسیار ارزشمندی کسب کرده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه حل مشکل آب روستاها از اولویتهای بسیج سازندگی است، گفت: در حال حاضر ۷ هزار پروژه آبرسانی شرب در روستاها و ۵۵۰۰ پروژه آب کشاورزی در روستاها در حال برنامه ریزی و توافق است.