۲۴درصد بیماران بستری کرونا
دچار سوءتغذیهاند8فروزدین-99
بااین گزارش باید منتظر رشد افزایش درصد مرگ بیماران کرونایی در بیمارستان ها بود.
رئیس انستیتوی تحقیقات تغذیهای کشور
با بیان "حدود ۹۰۰۰ نفر در کشور فارغالتحصیل تغذیه داریم"، گفت: حدود ۲۴
تا ۲۸ درصد بیماران بستری در بیمارستانها دچار سوءتغذیه هستند و در این بحران
بهصورت خاصتری باید به تغذیه توجه شود.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر
جلالالدین میرزای رزاز در گفتگوی ویدیویی با خبرنگاران با بیان اینکه "مباحث
کلی تغذیه را در این مدت پس از شروع بحران کرونا بهطرق مختلف به اطلاع مردم رساندیم"،
اظهار کرد: تغذیه سالم، محور توسعه پایدار در هر جامعه است. وقتی با بحرانی مانند
کرونا مواجه میشویم برای کوتاهتر کردن دوران بحران میتوانیم از راهکارهای
تغذیهای سالم بهره ببریم.
وی افزود: حدود 9000 نفر در کشور فارغالتحصیل
تغذیه داریم که کنار همه مدافعان سلامت کار گروهی میکنند؛ در بحران کرونا
در بیماران بستری هر کدام از ارکان نظام سلامت در جایگاه خود باید ایفای نقش کنند
تا نهایتاً خروجی خوبی در قالب کوتاهتر کردن مدت زمان بستری داشته باشیم.
رزاز اضافه کرد: حدود 24 تا 28 درصد
بیماران بستری در بیمارستانها دچار سوءتغذیه هستند و در این بحران بهصورت خاصتری
باید به تغذیه توجه شود؛ از لحاظ تعداد کارشناسان تغذیه در مقایسه با کشورهای
همسایه و در حال توسعه وضعیت خوبی داریم و 11 نفر متخصص تغذیه بهازای هر 100 هزار
نفر داریم بنابراین بهاندازه کافی فارغالتحصیل در این زمینه داریم.