حمایت ۶۷درصد آمریکایی‌ها از افزایش تحریم‌های روسیه

 حمایت ۶۷درصد آمریکایی‌ها از افزایش تحریم‌های روسیه۱۳-اردیبهشت-۱۴۰۱

حمایت  ۶۷درصد آمریکایی‌ها از افزایش تحریم‌های روسیه

تهران - ایرنا - بر اساس نظرسنجی واشنگتن پست-ای بی‌سی نیوز که روز دوشنبه منتشر شد، ۶۷درصد آمریکایی‌ها از افزایش تحریم‌ها علیه روسیه به دلیل حمله به اوکراین و بیش از نیمی از مردم آمریکا از ارسال کمک‌های نظامی بیشتر به کی‌یف حمایت می‌کنند.

به گزارش ایرنا از "اسپوتنیک"، در این نظرسنجی ۶۷ درصد از مردم آمریکا از افزایش تحریم‌های اقتصادی علیه روسیه حمایت کرده در حالی که ۲۲ درصد با آن مخالفت هستند و ۱۱ درصد هیچ یک از گزینه‌ها را انتخاب نکردند. 

همچنین در این نظر سنجی ارسال کمک‌های نظامی بیشتر به اوکراین با حمایت ۵۵ درصدی مردم آمریکا مواجه شد، در حالی که ۳۵‌درصد مخالف این کمک‌ها بودند و ۱۰ درصد پاسخی به این سوال ندادند. 

از سوی دیگر، ۷۶ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی گفتند که باید کمک‌های بشردوستانه بیشتری به اوکراین ارسال شود، ۱۷ درصد با این نظر مخالف و ۷ درصد نظری در این خصوص نداشتند. 

تنها ۲۰ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی موافق اقدام نظامی مستقیم آمریکا علیه روسیه در اوکراین بودند. ۷۲ درصد مخالف و ۸ درصد هیچ نظری در این زمینه نداشتند. 

این نظرسنجی از طریق تلفن با مشارکت تصادفی یک هزار و ۴ بزرگسال در ۲۴ تا ۲۸ آوریل انجام شد. ضریب خطا در این نظرسنجی ۳.۵درصد است. 

به گزارش ایرنا، پیش از این یک نظرسنجی دیگر نشان داد که  ۸۵ درصد از مردم آمریکا نگران ورود کشورشان به جنگ میان روسیه و اوکراین هستند.

بر اساس نظرسنجی آسوشیتدپرس، ۲۱ درصد از پاسخ دهندگان در این نظرسنجی گفتند که به شدت از ورود آمریکا به این جنگ نگران هستند، ۲۶ درصد دیگر ابراز نگرانی کرده  و ۳۸ درصد گفتند که تا حدودی نگران این امر هستند.

در مقایسه، ۱۱ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی اعلام کردند که چندان نگران ورود آمریکا به این درگیری نیستند و ۴ درصد دیگر اعلام کردند هیچ نگرانی در این زمینه ندارند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت. 

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیات نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. جنگ در اوکراین و واکنش‌ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.