گزیده خبرهای 7 تیر-94 قسمت -4
توقيف 219 کيلو ترياک
يزد- خبرنگار کيهان: جانشين فرمانده انتظامي يزد گفت: روز جمعه ماموران ايستگاه بازرسي شهيد مدني هنگام کنترل خودروهاي عبوري متوجه تردد مشکوک يک دستگاه کاميون بنز شدند و به همين منظور کاميون را جهت بازرسي کامل به پارکينگ منتقل کردند. عطاءالله احمدي افزود: در بازرسي ماموران از کاميون 219 کيلوگرم ترياک از داخل گوني هاي مواد خام پلاستيک کشف شد.به گفته وي در اين ارتباط يک نفر متهم دستگير و به همراه پرونده قضايي به دادسرا معرفي شد.
خودرو حامل طلاو جواهر به مقصد نرسيد
انديمشک- خبرنگار کيهان: فرمانده نيروي انتظامي انديمشک گفت: ماموران کلانتري 11 اين شهرستان حين گشت زني به يک دستگاه خودرو ال 90 با 2 سرنشين مشکوک شدند و براي بررسي خودرو را متوقف کردند. سرهنگ کروندي افزود: در بازرسي از خودرو مقادير قابل توجهي طلاو جواهر- چند برگ چک، سند منزل و ماده مخدر هروئين کشف شد. وي ارزش اسناد و اشياي مکشوفه را حدود 100 ميليارد تومان اعلام کرد و ادامه داد: هر 2 سرنشين خودرو دستگير شدند.
سه رکن اصلي نظام اسلامي
حجت الاسلام علي سعيدي نماينده ولي فقيه در سپاه در مراسم سي و چهارمين سالگرد شهداي هفتم تير که در مجموعه فرهنگي، هنري سرچشمه (شهداي انقلاب اسلامي) برگزار شد شريعت، رهبري و مردم را ۳ رکن اصلي و مهم در نظام اسلامي دانست و گفت: نقش مردم به فعليت رسيدن رهبري الهي است و همان طور که فعليت امامت نيز به پشتوانه و حضور مردم مربوط مي شود.
آغاز اجراي قانون حمايت از آمران به معروف
قانون حمايت از آمران به معروف و ناهيان از منکر که2 ارديبهشت ماه امسال پس از تصويب در مجلس شوراي اسلامي به تاييد شوراي نگهبان رسيد و به دولت ابلاغ و در روزنامه رسمي کشور منتشر شد، از ديروز به اجرا در آمد. طرح حمايت از آمران به معروف و ناهيان از منکر، تيرماه سال گذشته از سوي هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي اعلام وصول شد و کليات آن در ۱۶ مهر همان سال در صحن بهارستان به تصويب رسيد. به گزارش تسنيم، پس از تصويب کليات اين طرح، بررسي جزييات آن در صحن مجلس کليد خورد و پس از تصويب در صحن علني مجلس، براي بررسي و تاييد به شوراي نگهبان ارسال شد اما شوراي نگهبان به برخي مواد اين طرح ايراد گرفت و آن را مجدداً به مجلس بازگرداند. با برگزاري جلسات متعدد، ايرادات شوراي نگهبان به برخي مواد اين طرح از سوي نمايندگان مجلس رفع شد و در نهايت 2 ارديبهشت ماه امسال، شوراي نگهبان طرح حمايت از آمران به معروف و ناهيان از منکر را تاييد کرد تا اين طرح رسماً به قانون تبديل شود. پس از تاييد شوراي نگهبان، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي، 9 ارديبهشت ماه قانون حمايت از آمران به معروف و ناهيان از منکر را براي اجرا به دولت ابلاغ کرد و 20 ارديبهشت ماه براي اطلاع عموم، قانون يادشده در روزنامه رسمي کشور منتشر شد. اجراي اين قانون که داراي ۲۴ ماده و ۱۹ تبصره است، از ديروز آغاز شده و به گفته عابس پورياني رئيس دادگاه هاي عمومي و انقلاب تهران، شعبه اي ويژه براي رسيدگي به موضوع ماده ۱۱ قانون حمايت از آمران به معروف و ناهيان از منکر پيش بيني شده است.
4 دانشجو در يك سانحه رانندگي در آتش سوختند
رئيس پليس راه استان همدان گفت: يک دستگاه پرايد در يک سانحه رانندگي در جاده همدان- ملاير دچار حريق شد و چهار مرد جوان دانشجوي سرنشين آن در آتش سوختند. همدان- خبرنگار کيهان:سرهنگ مهدي شاکري افزود: يک دستگاه پرايد با چهار سرنشين در کيلومتر پنج مسير همدان- ملاير دچار سانحه شد. وي اضافه کرد: خودروي پرايد ابتدا با گارد ريل وسط جاده برخورد و پس از انحراف به مسير مقابل با يک دستگاه کاميونت برخورد کرد. شاکري اظهار کرد: اين سانحه دلخراش منجر به حريق خودرو پرايد شد و بر اثر آن چهار مرد جوان دانشجوي سرنشين خودرو در آتش سوختند. وي با ذکر اينکه سرعت خودرو پرايد بالابوده است توضيح داد: پيمانکار احداث روشنايي در جاده به علت حفاري بدون بکارگيري علايم کافي به منظور آشکارسازي محل حفاري براي ديد رانندگان در شب، مقصر شناخته شده است. شاکري اظهار کرد: در اين سانحه رانندگي راننده کاميونت نيز مجروح ولي جراحات وي سطحي بوده و به صورت سرپايي مداوا شد. وي يادآوري کرد: اواسط هفته گذشته نيز يک دستگاه خودرو پژو در حين تردد در محور اصلي همدان- قزوين در نزديک منطقه ويان از جاده خارج شد و با يک تير برق برخورد کرد. شاکري اضافه کرد: شدت حادثه منجر به حريق خودرو پژو شد که به همين علت راننده 28 ساله فوت کرد و يکي از دو سرنشين خودرو نيز دچار سوختگي شد.
سبيل يا بلاي جان!
يک روزنامه بريتانيايي به نام «اينديپندنت» گزارشي درباره خطرناک ترين و پرهزينه ترين سبيل دنيا که دارنده آن بارها ربوده، يا تهديد به مرگ شده بود، منتشر کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران مالک امير، صاحب اين سبيل دراز به رغم همه مشکلاتي که اين سبيل برايش به وجود آورده است، روزانه حدود 30 دقيقه براي آراستن و مرتب کردن آن صرف مي کند. اين سبيل پرهزينه و خطرناک از هر طرف بيش از 30 سانتيمتر طول و 30 اينچ کلفتي دارد و بسيار جالب است. مشکلات مالک امير تاجر معروف پاکستاني زماني آغاز شد که وي براي تجارت خود مجبور شد در منطقه خيبر واقع در مرز افغانستان و پاکستان سکونت کند و در آنجا بماند. اين اقدام همزمان شده با صدور فتوايي توسط يک جنبش تندرو که نفوذ زيادي در منطقه دارد و بر پايه آن همه اهالي آن منطقه بايد سبيل هايشان را بتراشند و ريش را بلند نگه دارند. اما مالک امير که سبيل خود را خيلي دوست داشت به فتواي اين جنبش تندرو توجهي نکرد، به همين دليل اعضاي اين جنبش پس از بازداشت او از وي خواستند تا ماهانه 322 پوند بريتانيايي در ازاي بقاي سبيلش بپردازد. اما مالک امير پس از پرداخت اين مبلغ در ماه اول، از پرداخت آن در ماه هاي ديگر خودداري کرد و اين امر باعث شد که اعضاي اين جنبش او را بربايند و به مدت يک ماه در غاري واقع در کوهستان خيبر زنداني کنند و پس از تراشيدن سبيلش او را رها کنند. اما مالک امير که عاشق سبيل خود بود براي رشد دوباره سبيلش روزها در پيشاور مخفي شد به اين اميد که با دور شدن از منطقه خيبر ديگر کسي براي داشتن سبيل درازش او را تهديد نمي کند. اما باز هم اين گروه تندرو، امير را به دليل گذاشتن مجدد سبيل بلند به مرگ تهديد کردند. امير اين بار تجارت و کار خود را رها کرده و به همراه خانواده اش به مناطق جنوبي در شهر فيصل آباد در پنجاب هجرت کرده تا شايد بتواند با داشتن سبيلي دراز و کلفت بدون تهديد مرگ يا پرداخت هزينه براي داشتن سبيل به زندگي آرام خود ادامه دهد و در آسايش و امنيت زندگي کند!