اوین نامه ی کیهان 10 تیر-94
گزارش خبري اوین نامه ی كيهان
جاي خالي هفته حقوق بشر آمريكايي
جاي خالي هفته حقوق بشر آمريكايي
سربازجو شریعت نداری با شیوه بازجویی
وتحریف گری وپاک کردن صورت مسأله تا به ریشه نپردازد که چه موقع سفارت آمریکا
درتهران اشغال شد؟ چه اتهامی به کارکنان سفارت آمریکایی زده وباا ینان چگونه رفتارشد
وبرای چه به جای محاکمه آزاد شدند؟ یا جه زمانی مقرتفنکداران دریایی آمریکادر
سواحل بیروت منفجرو چندصد نفر تفکندار آمریکایی کشته شدند؟ سپس پاسدار محسن
رفیقدوست فرمانده وقت سپاه پاسداران دراین مورد چه اعتراف کرد؟ همچنین تاقبل از 30
خرداد 60 باهواداران مجاهدین چگونه برخورد می شد؟ چه تعدادشان به خاطر فروش نشریه
خیابانی به قتل رسیدند؟ محمدرضا سعادتی چه موقع ر بوده وچه موقع تیرباران شد؟
فرزند زنده یاد طالقانی چه موقع ربوده شد؟ با تظاهر کنندگان نیم میلیونی مسالمت 30 خرداد60 چگونه برخورد
شد؟...... مک فارلین با چه کسی در تهران دیدار داشت؟ پس از آن تا حال چه تعداد
زندانیان سیاسی اعدام شدند؟ درجنایت محرز علیه ی بشریت درتابستان 67 چه گذشت؟
چگونه رفسنجانی در خطبه نمازجمعه ی تهران اعتراف کرد که رژیم جنایتکار جنگ افروز
بابوش دراشغال نظامی افعانستان همکاری شد؟ سپس همین همکاری دراشغال نظامی عراق
وبمباران هوایی قرارگاه های مجاهدین و خلع سلاح کردن شان در عراق تکرار شد؟ اما
حال سربازجوشریعت نداری در مخالفت با مذاکره هسته ای با موضع ضد آمریکایی پرونده
حقوق بشرش را گشوده وترسیم کرده وپاچه سازمان قربانی اش را گرفته است؟
پيگيري
پيشنهاد هوشمندانه رهبر معظم انقلاب در نامگذاري هفته دوم تيرماه تحت عنوان «هفته
حقوق بشر آمريکايي» توسط سازمان هاي ذيربط مي تواند مقدمه اي باشد بر نمادسازي
سياست ها و اقدامات ضدحقوق بشري آمريکا در جهان.
سرويس سياسي-با توجه به حمايت تمام قد نظام سلطه از رژيم پهلوي، پيروزي انقلاب اسلامي براي بسياري از سياسيون غربي کاملاغيرمنتظره بود. به عنوان مثال، جيمي کارتر رئيس جمهور وقت ايالات متحده در خاطرات خود مي نويسد: «من از رئيس وقت سازمان سيا که به دليل پيروزي انقلاب اسلامي از کار برکنار شد پرسيدم: يعني شما با اين همه آدمي که در دنيا داريد، با اين همه تجهيزات فوق پيشرفته، با اين همه بودجه اي که صرف مي کنيد، نتوانستيد انقلاب مردم ايران را پيش بيني کنيد؟ او در پاسخ گفت: آنچه در ايران روي داده است يک بي تعريف است، کامپيوترهاي ما آن را نمي فهمند!
از همين روي، نظام جمهوري اسلامي ايران از روزهاي آغازين شکل گيري مورد هجمه ناجوانمردانه دشمن قرار گرفت. يکي از راه هايي که در طول عمر انقلاب اسلامي همواره توسط دشمنان داخلي و خارجي به سرکردگي آمريکا مورد استفاده قرار گرفت، ترور بود. پرونده اين اقدامات تروريستي قطورتر از آن است که در يک گزارش به آن پرداخته شود اما به نظر مي رسد مقطع ششم تا 12 تير را مي توان هفته اي ويژه در اين ميان به شمار آورد.
سوء قصد نافرجام به آيت الله العظمي خامنه اي
در روز 6 تيرماه 1360 حضرت آيت الله خامنه اي که نمايندگي امام خميني(ره) در شوراي عالي دفاع و نيز امامت جمعه تهران را به عهده داشتند، در مسجد ابوذر تهران جهت پاسخ به پرسش هاي مردم پشت تريبون قرار گرفتند، اما انفجار ضبط صوت بمب گذاري شده توسط گروهک تروريستي فرقان باعث شد از سمت راست بدن مورد اصابت ترکش قرار بگيرند. پس از انفجار، ايشان به بيمارستان منتقل شدند و مورد عمل جراحي قرار گرفتند. اراده خدا بر اين تعلق گرفته بود که ايشان براي آينده نظام حفظ شوند و به عنوان افتخار جانبازان در خيل جانبازان انقلاب اسلامي قرار گرفتند. حضرت امام خميني(ره) در پيامي به مناسبت سوءقصد نافرجام به ايشان فرمودند: «خداوند متعال را شکر که دشمنان اسلام را از گروه ها و اشخاص احمق قرار داده است و خداوند را شکر که از ابتداي انقلاب شکوهمند اسلامي هر نقشه که کشيدند و هر توطئه که چيدند ملت فداکار را منسجم تر و پيوندها را مستحکم تر کردند.... اينان به کسي سوء قصد کردند که آواي دعوت او به صلاح و سداد، در گوش مسلمين جهان طنين انداز است.... من به شما خامنه اي عزيز تبريک مي گويم که در جبهه هاي نبرد با لباس سربازي و در پشت جبهه با لباس روحاني به اين ملت مظلوم خدمت نموده و از خداوند متعال سلامت شما را براي ادامه خدمت به اسلام و مسلمين خواستارم».
بمب گذاري دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي ايران
روز هفتم تير ماه 1360 آيت الله دکتر بهشتي و تعدادي از اعضاي حزب جمهوري اسلامي در دفتر مركزي اين حزب جلسه اي داشتند. اما منافقين كه منطقي جز ترور و خشونت نداشتند با بمب گذاري آيت الله بهشتي و 72 نفر از ياران ايشان كه داراي مسئوليت هايي همچون نمايندگي مجلس، وزارت و ... بودند به شهادت رساندند. شهيد مظلوم بهشتي از پيشتازان نهضت اسلامي بود و با درك و بينش عميقي كه از اسلام و مسائل روز داشت همواره در سنگرهاي فرهنگي، علمي و مبارزاتي نقش مهمي ايفا نمود. حضرت امام خميني(ره) در پيام خود به مناسبت شهادت ايشان فرمودند: «شهيد بهشتي مظلوم زيست و مظلوم بود و خار چشم دشمنان اسلام بود».
ترور آيت الله صدوقي
در يازدهم تيرماه 1361، آيت الله صدوقي- نماينده امام خميني (ره) در استان و امام جمعه يزد- که به حق شيخ الشهدا و سومين شهيد محراب ناميده شده است، در آخرين نماز جمعه اش که مصادف با دهم ماه مبارک رمضان 1402 بود، در حالي که جايگاه را ترک مي کرد، توسط اعضاي گروهک تروريستي منافقين به درجه رفيع شهادت نائل شدند.
بمباران شيميايي سردشت
عصر روز هفتم تيرماه سال 1366 شهر سردشت در حاليكه از شدت بمباران هوايي رژيم بعثي عراق تا حدي كاسته شده بود و در آرامش نسبي بسر مي برد ناگهان غرش رعد آساي هواپيماهاي جنگي دشمن،آرامش شهر رابه هم زد و در يك لحظه با انداختن بمب هاي ويرانگر چند نقطه شهر را مورد اصابت قرار داد در چند لحظه اول مردم فكر مي كردند بمباران عادي است و براي كمك به آسيب ديدگان در محل حاضر شدند ناگهان متوجه شدند بوي متعفن گازهاي شيميايي به مشام مي رسد همه وحشت زده به اين طرف و آن طرف مي دويدند زن ومرد،كوچك و بزرگ، پيرمرد و جوان در كوچه ها و خيابان ها و در زيرزمين خانه ها افتاده و صداي ناله همه جا را فرا گرفته، طفلان بي مادر وزنان و مردان داغدار از مصدوم شدن نزديکان خود هراسان و بي مقصد به اين سو و آن سو مي دويدند. بيشتر كساني كه به محل اصابت بمب ها نزديك بودند از ناحيه چشم آسيب ديده و از شدت درد به خود مي پيچيدند و تعداد بسيار زيادي از مردم نيز به شهادت رسيدند.
جنايت سردشت سند رسوايي دولت هايي است که در پس شعارهاي فريبنده دفاع از حقوق بشر و مبارزه با تروريسم، رژيم بعثي عراق را در جنگ تحميلي هشت ساله به ساخت و انبار سلاح هاي کشتار جمعي تشويق و تجهيز کردند.
شليک موشک به هواپيماي مسافربري توسط ناو آمريکايي
در ۱۲ تيرماه ۱۳۶۷، يک فروند هواپيماي ايرباس شرکت هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران، در پرواز از بندرعباس به مقصد دبي بر فراز آب هاي سرزميني ايران در اطراف جزيره هنگام، به دليل شليک دو موشک از ناو آمريکايي «وينسنس» سقوط کرد و تمامي ۲۹۰ نفر مسافر و خدمه آن به شهادت رسيدند. ۱۱۸ نفر از اين مسافران بي گناه، زن و کودک بودند.
پس از اين جنايت هولناک، رونالد ريگان، رئيس جمهور وقت آمريکا در اقدامي شرم آور به فرمانده جنايتکار ناو وينسنس نشان افتخار داد.
موارد فوق تنها چند نمونه از جنايات بشري عليه ملت ايران است. اين جنايات با واسطه و بي واسطه توسط دولت آمريکا صورت گرفت و مستندات بسياري در رابطه با نقش آمريکا در اين خصوص منتشر شده است.
پنج مورد مذکور همگي در هفته اي خاص رخ داده است. رهبر معظم انقلاب در 6 تيرماه سالجاري در ديدار خانواده هاي شهداي هفتم تير و جمعي از خانواده هاي شهداي استان تهران فرمودند: «امروز کشور به شناخت دشمن نياز دارد... دشمنان جهاني که خودشان را به وسيله انواع و اقسام اقلام آرايشيِ رسانه اي و تبليغاتي بزک مي کنند و در مقابل چشم قرار مي دهند، بشناسيم؛ آمريکا را بشناسيم. در همين چند روز مشاهده کنيد: فردا هفتم تير است، حادثه حزب اتّفاق افتاده است؛ در سال ۶۶ در همين روز هفتم تير، حادثه بمباران شيميايي سردشت اتّفاق افتاده است؛ بله، صدّام آن کار را کرد، امّا پشت سر صدام چه کسي بود؟ آمريکايي ها بودند، غربي ها بودند، همان کساني بودند که بمب هاي شيميايي را به او دادند، چراغ سبز هم به او دادند و در مقابل اين جنايت بزرگ و اين قتل عام عجيب سکوت هم کردند؛ در روز يازدهم تير چند روز بعد ترور شهيد صدوقي است که اين هم کار همين جنايتکاران است؛ در روز دوازدهم تير چند روز بعد از اين حادثه اسقاط هواپيماي ايرباس بر روي خليج فارس است...اگر طراح اين حوادث هم سرويس هاي امنيّتي آمريکا و غرب نبودند، حدّاقل کمک کننده بودند؛ حداقل تشويق کننده بودند. اين دشمن ها را بشناسيم. به تعبير بعضي دوستان، خوب است اين هفتم تا دوازدهم تير را هفته «حقوق بشر آمريکايي» اعلام بکنيم».
البته مقام معظم رهبري در بيان مصاديق جنايات آمريکا در تيرماه، بزرگوارانه از موضوع ترور خويش عبور کرده و از ذکر آن پرهيز کردند.
آمريکا، بزرگترين ناقض حقوق بشر
حال بازخواني ماجراهاي پر فراز و نشيب اين هفته چه پيامدهايي دارد؟ با توجه به رويارويي جمهوري اسلامي ايران با آمريکا بر سر ميز مذاکرات هسته اي نبايد فراموش کنيم که با چه کساني سر ميز مذاکره ايم. آمريکا همچنان رفتارهاي ضدبشري را با ابزارهاي متفاوت ادامه مي دهد. تحريم و تهديد دو نمونه از ابزارهاي فعلي آمريکا در مواجهه با ملت ايران است.
در حال حاضر رژيم غاصب صهيونيستي به پشتوانه آمريکا به جنايات گسترده اي دست زده است. علاوه بر اين، زندان گوانتانامو و ابوغريب،حمله به مردم بي گناه توسط هواپيماهاي بي سرنشين در افغانستان و پاكستان و تجهيز گروهک هاي تروريستي در غرب آسيا و حمايت همه جانبه از جنايات اين گروهک ها نيز از جمله اقدامات ضدبشري آمريکا مي باشد.
اين امر برکسي پوشيده نيست و حقيقت بسيار روشن و آشکاري است که ايالات متحده به دليل دخالت هاي خود در امور مناطق ديگر و عدم رعايت حريم ملي و تجاوز به حقوق آنها به عنوان بزرگترين کشور ناقض حقوق بشر در جهان شناخته شده است.
اين کشور استعمارگر که همواره خود را به عنوان پايه گذار حقوق بشر و ناجي کشورهاي جهان معرفي مي کند، حتي در خاک خود نيز به اقدامات ضدبشري دست مي زند. نژادپرستي در ايالت هاي مختلف آمريکا اکنون به مصداقي روشن از نقض حقوق بشر تبديل شده است و سياه پوستان تنها به دليل رنگ پوستشان توسط پليس اين کشور مورد حمله قرار گرفته و به قتل مي رسند و حتي دادگاه نيز قاتلان را تبرئه مي کند!
واقعيت آن است که اکنون حقوق بشر به ابزاري در دست آمريکا براي فشار بر کشورهاي مستقل بدل شده و گزارش جديد حقوق بشر آمريکا عليه کشورمان، جديدترين مصداق اين روش مي باشد. پيگيري اشاره رهبر معظم انقلاب در نامگذاري هفته دوم تيرماه تحت عنوان هفته حقوق بشر آمريکايي، توسط سازمان هاي ذيربط مي تواند مقدمه اي باشد بر نمادسازي سياست هاي ضدحقوق بشري آمريکا در جهان.
سرويس سياسي-با توجه به حمايت تمام قد نظام سلطه از رژيم پهلوي، پيروزي انقلاب اسلامي براي بسياري از سياسيون غربي کاملاغيرمنتظره بود. به عنوان مثال، جيمي کارتر رئيس جمهور وقت ايالات متحده در خاطرات خود مي نويسد: «من از رئيس وقت سازمان سيا که به دليل پيروزي انقلاب اسلامي از کار برکنار شد پرسيدم: يعني شما با اين همه آدمي که در دنيا داريد، با اين همه تجهيزات فوق پيشرفته، با اين همه بودجه اي که صرف مي کنيد، نتوانستيد انقلاب مردم ايران را پيش بيني کنيد؟ او در پاسخ گفت: آنچه در ايران روي داده است يک بي تعريف است، کامپيوترهاي ما آن را نمي فهمند!
از همين روي، نظام جمهوري اسلامي ايران از روزهاي آغازين شکل گيري مورد هجمه ناجوانمردانه دشمن قرار گرفت. يکي از راه هايي که در طول عمر انقلاب اسلامي همواره توسط دشمنان داخلي و خارجي به سرکردگي آمريکا مورد استفاده قرار گرفت، ترور بود. پرونده اين اقدامات تروريستي قطورتر از آن است که در يک گزارش به آن پرداخته شود اما به نظر مي رسد مقطع ششم تا 12 تير را مي توان هفته اي ويژه در اين ميان به شمار آورد.
سوء قصد نافرجام به آيت الله العظمي خامنه اي
در روز 6 تيرماه 1360 حضرت آيت الله خامنه اي که نمايندگي امام خميني(ره) در شوراي عالي دفاع و نيز امامت جمعه تهران را به عهده داشتند، در مسجد ابوذر تهران جهت پاسخ به پرسش هاي مردم پشت تريبون قرار گرفتند، اما انفجار ضبط صوت بمب گذاري شده توسط گروهک تروريستي فرقان باعث شد از سمت راست بدن مورد اصابت ترکش قرار بگيرند. پس از انفجار، ايشان به بيمارستان منتقل شدند و مورد عمل جراحي قرار گرفتند. اراده خدا بر اين تعلق گرفته بود که ايشان براي آينده نظام حفظ شوند و به عنوان افتخار جانبازان در خيل جانبازان انقلاب اسلامي قرار گرفتند. حضرت امام خميني(ره) در پيامي به مناسبت سوءقصد نافرجام به ايشان فرمودند: «خداوند متعال را شکر که دشمنان اسلام را از گروه ها و اشخاص احمق قرار داده است و خداوند را شکر که از ابتداي انقلاب شکوهمند اسلامي هر نقشه که کشيدند و هر توطئه که چيدند ملت فداکار را منسجم تر و پيوندها را مستحکم تر کردند.... اينان به کسي سوء قصد کردند که آواي دعوت او به صلاح و سداد، در گوش مسلمين جهان طنين انداز است.... من به شما خامنه اي عزيز تبريک مي گويم که در جبهه هاي نبرد با لباس سربازي و در پشت جبهه با لباس روحاني به اين ملت مظلوم خدمت نموده و از خداوند متعال سلامت شما را براي ادامه خدمت به اسلام و مسلمين خواستارم».
بمب گذاري دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي ايران
روز هفتم تير ماه 1360 آيت الله دکتر بهشتي و تعدادي از اعضاي حزب جمهوري اسلامي در دفتر مركزي اين حزب جلسه اي داشتند. اما منافقين كه منطقي جز ترور و خشونت نداشتند با بمب گذاري آيت الله بهشتي و 72 نفر از ياران ايشان كه داراي مسئوليت هايي همچون نمايندگي مجلس، وزارت و ... بودند به شهادت رساندند. شهيد مظلوم بهشتي از پيشتازان نهضت اسلامي بود و با درك و بينش عميقي كه از اسلام و مسائل روز داشت همواره در سنگرهاي فرهنگي، علمي و مبارزاتي نقش مهمي ايفا نمود. حضرت امام خميني(ره) در پيام خود به مناسبت شهادت ايشان فرمودند: «شهيد بهشتي مظلوم زيست و مظلوم بود و خار چشم دشمنان اسلام بود».
ترور آيت الله صدوقي
در يازدهم تيرماه 1361، آيت الله صدوقي- نماينده امام خميني (ره) در استان و امام جمعه يزد- که به حق شيخ الشهدا و سومين شهيد محراب ناميده شده است، در آخرين نماز جمعه اش که مصادف با دهم ماه مبارک رمضان 1402 بود، در حالي که جايگاه را ترک مي کرد، توسط اعضاي گروهک تروريستي منافقين به درجه رفيع شهادت نائل شدند.
بمباران شيميايي سردشت
عصر روز هفتم تيرماه سال 1366 شهر سردشت در حاليكه از شدت بمباران هوايي رژيم بعثي عراق تا حدي كاسته شده بود و در آرامش نسبي بسر مي برد ناگهان غرش رعد آساي هواپيماهاي جنگي دشمن،آرامش شهر رابه هم زد و در يك لحظه با انداختن بمب هاي ويرانگر چند نقطه شهر را مورد اصابت قرار داد در چند لحظه اول مردم فكر مي كردند بمباران عادي است و براي كمك به آسيب ديدگان در محل حاضر شدند ناگهان متوجه شدند بوي متعفن گازهاي شيميايي به مشام مي رسد همه وحشت زده به اين طرف و آن طرف مي دويدند زن ومرد،كوچك و بزرگ، پيرمرد و جوان در كوچه ها و خيابان ها و در زيرزمين خانه ها افتاده و صداي ناله همه جا را فرا گرفته، طفلان بي مادر وزنان و مردان داغدار از مصدوم شدن نزديکان خود هراسان و بي مقصد به اين سو و آن سو مي دويدند. بيشتر كساني كه به محل اصابت بمب ها نزديك بودند از ناحيه چشم آسيب ديده و از شدت درد به خود مي پيچيدند و تعداد بسيار زيادي از مردم نيز به شهادت رسيدند.
جنايت سردشت سند رسوايي دولت هايي است که در پس شعارهاي فريبنده دفاع از حقوق بشر و مبارزه با تروريسم، رژيم بعثي عراق را در جنگ تحميلي هشت ساله به ساخت و انبار سلاح هاي کشتار جمعي تشويق و تجهيز کردند.
شليک موشک به هواپيماي مسافربري توسط ناو آمريکايي
در ۱۲ تيرماه ۱۳۶۷، يک فروند هواپيماي ايرباس شرکت هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران، در پرواز از بندرعباس به مقصد دبي بر فراز آب هاي سرزميني ايران در اطراف جزيره هنگام، به دليل شليک دو موشک از ناو آمريکايي «وينسنس» سقوط کرد و تمامي ۲۹۰ نفر مسافر و خدمه آن به شهادت رسيدند. ۱۱۸ نفر از اين مسافران بي گناه، زن و کودک بودند.
پس از اين جنايت هولناک، رونالد ريگان، رئيس جمهور وقت آمريکا در اقدامي شرم آور به فرمانده جنايتکار ناو وينسنس نشان افتخار داد.
موارد فوق تنها چند نمونه از جنايات بشري عليه ملت ايران است. اين جنايات با واسطه و بي واسطه توسط دولت آمريکا صورت گرفت و مستندات بسياري در رابطه با نقش آمريکا در اين خصوص منتشر شده است.
پنج مورد مذکور همگي در هفته اي خاص رخ داده است. رهبر معظم انقلاب در 6 تيرماه سالجاري در ديدار خانواده هاي شهداي هفتم تير و جمعي از خانواده هاي شهداي استان تهران فرمودند: «امروز کشور به شناخت دشمن نياز دارد... دشمنان جهاني که خودشان را به وسيله انواع و اقسام اقلام آرايشيِ رسانه اي و تبليغاتي بزک مي کنند و در مقابل چشم قرار مي دهند، بشناسيم؛ آمريکا را بشناسيم. در همين چند روز مشاهده کنيد: فردا هفتم تير است، حادثه حزب اتّفاق افتاده است؛ در سال ۶۶ در همين روز هفتم تير، حادثه بمباران شيميايي سردشت اتّفاق افتاده است؛ بله، صدّام آن کار را کرد، امّا پشت سر صدام چه کسي بود؟ آمريکايي ها بودند، غربي ها بودند، همان کساني بودند که بمب هاي شيميايي را به او دادند، چراغ سبز هم به او دادند و در مقابل اين جنايت بزرگ و اين قتل عام عجيب سکوت هم کردند؛ در روز يازدهم تير چند روز بعد ترور شهيد صدوقي است که اين هم کار همين جنايتکاران است؛ در روز دوازدهم تير چند روز بعد از اين حادثه اسقاط هواپيماي ايرباس بر روي خليج فارس است...اگر طراح اين حوادث هم سرويس هاي امنيّتي آمريکا و غرب نبودند، حدّاقل کمک کننده بودند؛ حداقل تشويق کننده بودند. اين دشمن ها را بشناسيم. به تعبير بعضي دوستان، خوب است اين هفتم تا دوازدهم تير را هفته «حقوق بشر آمريکايي» اعلام بکنيم».
البته مقام معظم رهبري در بيان مصاديق جنايات آمريکا در تيرماه، بزرگوارانه از موضوع ترور خويش عبور کرده و از ذکر آن پرهيز کردند.
آمريکا، بزرگترين ناقض حقوق بشر
حال بازخواني ماجراهاي پر فراز و نشيب اين هفته چه پيامدهايي دارد؟ با توجه به رويارويي جمهوري اسلامي ايران با آمريکا بر سر ميز مذاکرات هسته اي نبايد فراموش کنيم که با چه کساني سر ميز مذاکره ايم. آمريکا همچنان رفتارهاي ضدبشري را با ابزارهاي متفاوت ادامه مي دهد. تحريم و تهديد دو نمونه از ابزارهاي فعلي آمريکا در مواجهه با ملت ايران است.
در حال حاضر رژيم غاصب صهيونيستي به پشتوانه آمريکا به جنايات گسترده اي دست زده است. علاوه بر اين، زندان گوانتانامو و ابوغريب،حمله به مردم بي گناه توسط هواپيماهاي بي سرنشين در افغانستان و پاكستان و تجهيز گروهک هاي تروريستي در غرب آسيا و حمايت همه جانبه از جنايات اين گروهک ها نيز از جمله اقدامات ضدبشري آمريکا مي باشد.
اين امر برکسي پوشيده نيست و حقيقت بسيار روشن و آشکاري است که ايالات متحده به دليل دخالت هاي خود در امور مناطق ديگر و عدم رعايت حريم ملي و تجاوز به حقوق آنها به عنوان بزرگترين کشور ناقض حقوق بشر در جهان شناخته شده است.
اين کشور استعمارگر که همواره خود را به عنوان پايه گذار حقوق بشر و ناجي کشورهاي جهان معرفي مي کند، حتي در خاک خود نيز به اقدامات ضدبشري دست مي زند. نژادپرستي در ايالت هاي مختلف آمريکا اکنون به مصداقي روشن از نقض حقوق بشر تبديل شده است و سياه پوستان تنها به دليل رنگ پوستشان توسط پليس اين کشور مورد حمله قرار گرفته و به قتل مي رسند و حتي دادگاه نيز قاتلان را تبرئه مي کند!
واقعيت آن است که اکنون حقوق بشر به ابزاري در دست آمريکا براي فشار بر کشورهاي مستقل بدل شده و گزارش جديد حقوق بشر آمريکا عليه کشورمان، جديدترين مصداق اين روش مي باشد. پيگيري اشاره رهبر معظم انقلاب در نامگذاري هفته دوم تيرماه تحت عنوان هفته حقوق بشر آمريکايي، توسط سازمان هاي ذيربط مي تواند مقدمه اي باشد بر نمادسازي سياست هاي ضدحقوق بشري آمريکا در جهان.