امام جمعه زاپاسی گریان تهران: ايران با تحريم ها از پا نمي نشيند

امام  جمعه زاپاسی گریان  تهران: ايران با تحريم ها از پا نمي نشيند 6 تیر- 94
 

آخوند اشک گیر  کاظم صدیقی  که صدیق هم نیست . زیرا که وامدار ونه مستقل است . برای اینکه کپی ورله کننده ی نیم بند گفته های خامنه ای است و  یکی از  امام جمعه زاپاسی گریان روضه خوان نمازجمعه ی تهران می باشد. بنابر خط دیکته شده  یک خطبه ی دیگر اشک گیری هسته ای همراه با دعا وتأکید کردن رعایت موازین وخطوط قرمز هسته ای خوانده است.

امام جمعه موقت تهران با انتقاد از تعطيلات مجلس در شرايط مذاکرات و توافق هسته اي، تاکيد کرد: ايران با تحريم ها از پا نمي نشيند و ما دست برتر را در مذاکرات هسته اي داريم.
    
به گزارش خبرگزاري فارس، حجت الاسلام کاظم صديقي در خطبه هاي نماز جمعه پايتخت با اشاره به مذاکرات هسته اي، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب با بيانات آرامش بخشي، فرمايشاتي را در مورد موضوع هسته اي فرمودند، بيانات ايشان آرامشي را در دل هاي مومنان ايجاد کرد و مسئولان را نيز دلگرم و زمينه نزديکي مسئولان به يکديگر را فراهم کرد.
    
وي ادامه داد: رهبر انقلاب با الفاظ دلنشيني از تيم مذاکره کننده حمايت کردند و اين بار مسئوليت تيم مذاکره کننده را سنگين تر مي کند.
    
خطيب موقت نماز جمعه تهران افزود: اينکه نائب امام زمان(عج) افرادي را متدين و غيور و شجاع معرفي مي کنند، بسيار ارزشمند است اما بايد بدانيم حمايت رهبر انقلاب از تيم مذاکره کننده هسته اي به آنان مصونيت نمي دهد و آنها هم ممکن است اشتباه و خطا کنند. لذا هم مجلس وظيفه دارد آن چتر نظارتي خودش را براي صيانت از تيم مذاکره کننده هسته اي و پافشاري به حقوق حقه ملت مظلوم شهيد پرور ايران بگستراند، متوقع نبود در اين ايام مذاکرات هسته اي، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به تعطيلات تابستاني بروند، يک حرکتي را البته نمايندگان مجلس آغاز کردند ولي تيم مذاکره کننده نياز به حمايت هاي شديدتري دارد چون آنان با غداران روزگار مواجه اند.
    
حجت الاسلام صديقي با بيان اينکه مردم نيز بايد در اين شب هاي عزيز ماه مبارک رمضان دعا کنند، گفت: مذاکرات هسته اي سرنوشت و آينده اين کشور است، در يک پيچ خطرناک و حساس تاريخي قرار داريم و عزت و رهاورد خون شهيدانمان و روح ولايتي را که با خون شهيدانمان بر اين کشور دميده شده است بايد حفظ کنيم.
    
وي اضافه کرد: ما نمي توانيم ذلت پذير باشيم ما نمي توانيم مانند برخي از کشورهاي ديگر که بعضي از چيزها را مي پذيرند، قبول کنيم، ما کشوري هستيم که انقلاب کرديم و انقلاب جديدي را به ملت ها نشان داديم. تيم مذاکره کننده بايد صلابت امام و ولايت را حفظ کنند، اين امر هم به دعا نياز دارد و هم به توسل و هم به نظارت و ارشاد دائم.
    
خطيب موقت نماز جمعه تهران در بخش ديگري از سخنانش تصريح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند ممکن است القا کنند بنده در جلسات خصوصي اجازه هايي به تيم مذاکره کننده داده ام که آنها را اظهار نمي کنيم، مردم بايد بدانند که اين طور نيست و ما خطوط قرمزي را که در بيانات عمومي مطرح مي کنيم، همان ها را در جلسات خصوصي مي گوييم.
    
وي خاطرنشان کرد: انتظار داريم ان شاءالله با حمايت صاحب اين انقلاب و کشور، سرمايه هسته اي را جدي بگيريم و بتوانيم در اين عرصه هم پيروز شويم، ما به 20 هزار مگاوات برق هسته اي نيازمنديم تا در کشاورزي و صنعت از آن استفاده کنيم؛ رهبر معظم انقلاب رمز اينکه امروز آمريکا داوطلب مذاکره با ايران است را فرمودند.
    
حجت الاسلام صديقي ادامه داد: آمريکا کسي را به محضر رهبر انقلاب مي فرستد و درخواست مذاکره مي کند و قول مي دهند 6 ماهه تحريم ها را بردارند و حقوق حقه هسته اي ايران را هم به رسميت بشناسند ولي رهبر معظم انقلاب با بصيرت خاص خودشان مي فرمايند ما اعتمادي به آمريکا نداريم؛ ما آمريکا را در اين مذاکرات امتحان کرديم و ديديم که 6 ماه آنها تبديل به دو سال شده است و هنوز هم چقدر زياده خواهي مي کنند لذا براي حفظ عزت و کرامت و روح انقلابي و سنگر رهبري توده هاي به پا خاسته دنيا عليه استکبار جهان مي طلبد تيم مذاکره کننده هسته اي متوجه شرايط باشد و بداند اين آمريکا بود که داوطلب مذاکرات هسته اي بود.
    
وي افزود: چون ما دست پر داشتيم آمريکا منت انجام مذاکرات را مي کشيد؛ دانشمندان داخلي ما توانستند به غني سازي 20 درصد دست يابند و غربي ها ديدند تيرشان به خطا رفته است و ايران به قدرتي غيرقابل تصور دست يافته است و با تحريم ها از پا نمي نشيند.
    
خطيب موقت نماز جمعه تهران بر همين اساس تاکيد کرد: لذا هر چه ما در بعد استفاده صلح آميز از فناوري هسته اي دستمان پر باشد، در مذاکرات دست برتر خواهيم داشت ولي اگر عقب نشيني کرديم و قدر اين نعمت ها را ندانستيم، شکست خواهيم خورد و بايد بدانيم وعده هاي آنان پوچ است چون به دشمن نمي شود اعتماد کرد.
    
وي با بيان اينکه تحقيق و توسعه علمي جزو خطوط قرمز تعيين شده در مذاکرات هسته اي است، تصريح کرد: همه تحريم هاي اقتصادي، مالي و بانکي چه تحريم هاي شوراي امنيت، چه کنگره و چه دولت آمريکا بايد فورا هنگام امضاي توافق لغو شوند نه اينکه تعليق شوند و موضوع ديگر اين است که اجراي تعهدات منوط به امضاي آژانس نباشد چون آژانس انرژي اتمي تاکنون امتحان خوبي پس نداده است و در اختيار قدرت هاي بزرگ است.
    
حجت الاسلام صديقي با اشاره به اقتصاد مقاومتي اظهار داشت: رهبر انقلاب چالش هايي را در زمينه اقتصاد مقاومتي بيان فرمودند ايشان مسئولان را سرزنش نکردند اما چالش ها را بيان کردند. اگر کسي وجدان و ايمان داشته باشد بايد به پا خيزد. چون چتر ولايت ادامه حرکت انبيا است و موجب دلسوزي و نجات همگان مي شود.
    
وي افزود: حرکت پويا و خلاق موجب تحقق اقتصاد مقاومتي مي شود، به قول يکي از بزرگواران حکيم اقتصاد مقاومتي عرضه مي خواهد و با بحث کردن و صحبت کردن درست نمي شود، اقتصاد مقاومتي فقط به کشور ما اختصاص ندارد و در بعضي از کشورهاي ديگر هم اين موضوع با جديت پيگيري مي شود.
    
امام جمعه موقت تهران در ادامه سخنانش تاکيد کرد: وقتي هدف بزرگ است بايد ظرفيت و تحمل لازم را هم داشته باشيم، آنچه در بعد هسته اي، ماهواره اي و نانوتکنولوژي به دست آورديم که دشمن خوابش را هم نمي ديد حاصل تلاش هاي يک شب يا دو شب که نبوده است بلکه سالها در اين زمينه تلاش کرده ايم.
    
وي گفت: عده اي القا مي کنند و يا واقعا تربيت شده مکتب مادي غرب هستند و باورها و اعتقاداتشان فاسد است، يا ماموران اجانب هستند که مي گويند براي حل مشکلات کشور بايد از مباني ديني مان عقب نشيني کنيم و با دنياي کفر بسازيم تا آنها چراغ سبز به ما نشان دهند، اين مطلب بسيار سخن خطرناکي است. مسئله عقب نشيني کردن از مباني ديني و ارزش هاي انقلابي و خطوط تفکر و جريان فکري حضرت امام(ره) و بي اعتمادي به مردم که تصور کنيم مردم تحمل سختي ها را ندارند، قضاوت نابجايي است.
    
حجت الاسلام صديقي خاطرنشان کرد: اگر صادقانه مسائل و مشکلات کشور را با مردم در ميان بگذاريم، مردم تحمل خواهند کرد چون اين مردم همان مردمي هستند که 8 سال جوانانشان را به جنگ تحميلي فرستادند و زير تابوت جوانانشان حرکت کردند، مردم فقير و پابرهنه قلک کودکانشان را شکستند و قناعت هاي مثال زدني را به کار بردند اما از جبهه حمايت کردند، امام فرمودند مردم ما از مردم صدر اسلام برترند. پس به اين مردم بايد اعتماد کرد و بايد از اين مردم درس مقاومت گرفت.
    
معاون اول قوه قضائيه:
    
    
قوه قضائيه به انتظار اقدام بانک مرکزي نمي نشيند 
    
معاون اول قوه قضائيه، از وصول نزديک به ۴ هزار ميليارد تومان از معوقات بانکي توسط سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در سال گذشته خبر داد و گفت: قوه قضائيه نمي نشيند که ببيند بانک مرکزي چه کار مي کند.
    
غلامحسين محسني اژه اي معاون اول قوه قضائيه در سخنراني پيش از خطبه هاي نمازجمعه تهران اظهار داشت: قوه قضائيه مستقل مقتدر سالم مي تواند از بسياري از انحرافات جلوگيري کند. مردم از قوه قضائيه مي خواهند با عدالت رفتار کند. عوامل شيطان بزرگ در داخل کشور به قوه قضائيه فشار مي آوردند.
    
وي همچنين گفت: فعال شدن اقتصاد سالم از دستورات موکد رهبري است. قوه قضائيه نمي نشيند که ببيند بانک مرکزي چه مي کند، براي احقاق حقوق مردم وارد شديم و بسياري از معوقات بانکي را برگردانديم. بسياري دريافت هاي غيرقانوني از بانک ها را شناسايي و مطالبات بانک ها را برگردانديم. به دولت کمک کرديم و بسياري از ليزينگ ها و صرافي ها را سروسامان داديم.
    
به گزارش خبرگزاري مهر، معاون اول قوه قضائيه تصريح کرد: اجراييات سازمان ثبت فعال تر شد و در سال ۹۳ نزديک به ۴ هزار ميليارد تومان از معوقات بانک ها را وصول کرد.
    
محسني اژه اي خاطرنشان کرد: بسياري از شرکت هاي اعتباري و واسپاري يا ليزينگي که در اين عرصه فعاليت مي کنند، غيرمجاز هستند و قوه قضائيه به کمک بانک مرکزي، مردم و دولت، کارگروهي از چند دستگاه ايجاد شد تا اين موسسات و شرکت هايي که به نحوي در مسئله پولي ما دخالت دارند و غيرمجاز هستند، ساماندهي شوند.
    
وي ادامه داد: اين موسسات يا بايد خود را تطبيق دهند و فعاليت قانوني داشته باشند يا آنکه بساط خود را جمع کنند؛ در غيراين صورت با آنها برخورد خواهد شد.
    
محسني اژه اي از فعاليت هزار شرکت واسپاري يا ليزينگ بدون مجوز، ۵۰۰ تعاوني اعتبار بدون مجوز، صرافي هاي غيرمجاز فراوان خبر داد و گفت: اين موسسات غيرمجاز بايد زير چتر قانون قرار بگيرند و در جهت سياستهاي پولي کشور اقدام کنند.
    
اژه اي همچنين ادامه داد: بسياري با دست اندازي به منابع طبيعي ثروت بادآورده اي را به دست آورده بودند و فساد گسترده اي را با آن ايجاد کردند. اوج برخورد ما در سال 92 و 93 با استفاده از ظرفيت مدعي العموم با زمين خواري بود.
    
محسني اژه اي افزود: در سال ۹۳ حدود ۴۳ هزار هکتار زمين هايي که از راه غيرقانوني تصرف شده بود در اختيار دولت قرار گرفت. همچنين در سال گذشته، حدود ۴۴ هزار سند رسمي را سازمان ثبت به نام دولت صادر کرد.
    
معاون اول قوه قضائيه از فشار روي پرونده دانه درشت ها خبر داد و گفت: اين فشار تا حدي است که گاهي اوقات منسوبان آنها چون صاحب قدرت هستند مي گويد من بايد قاضي را تعيين کنم!
    
محسني اژه اي با اشاره به برخورد جدي با دانه درشت ها که از سال ۹۲ آغاز شده است، ادامه داد: در برخي پرونده هاي مربوط به نزديکان صاحبان قدرت و ثروت به قوه قضائيه فوق العاده فشار مي آورند و تهديد و تطميع مي کنند تا ما به وظيفه خود عمل نکنيم.
    
وي تصريح کرد: به عنوان نمونه اگر در پرونده اي ۲۰۰ ساعت بررسي آن زمان ببرد بيش از ۲۰۰ ساعت هم بر آن فشار وارد مي کنند و چون صاحب قدرت است مي گويد من بايد قاضي را تعيين کنم اما اگر اينگونه باشد، پس استقلال قوه قضائيه کجاست؟!
    
اژه اي تاکيد کرد: قوه قضائيه هيچ گاه تحت تاثير اين فشارها قرار نگرفته است.
    
گفتني است علي فاضلي، رئيس اتاق اصناف ايران و هاشمي، مديرعامل شرکت توزيع برق تهران بزرگ هم از ديگر سخنرانان پيش از خطبه هاي نماز جمعه بودند.
    
مديرعامل شرکت توزيع برق تهران در سخنراني پيش از خطبه ها: 3 برابر متوسط دنيا برق مصرف مي کنيم
    
به گزارش خبرگزاري تسنيم، سيد محمد هاشمي در سخنان پيش از خطبه هاي نماز جمعه اظهار کرد: سرانه مصرف برق خانگي در ايران سه برابر و در بخش تجاري، حمل ونقل و صنعت 1/5 برابر متوسط مصرف جهاني است.
    
وي با اعلام اينکه «در تهران 2234 مشترک اداري داريم» گفت: اين تعداد مشترک در زمان اوج مصرف روزانه يعني بين ساعت 11 تا 15 بعداز ظهر 1150 مگاوات مصرف دارند که 28 درصد مصرف را تشکيل مي دهد.
    
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق تهران بزرگ گفت: مگر برق محدوديت ندارد، مگر نبايد در مصرف آن مراعات کنيم؟ دستمان را مي بريم به کليد سرمايشي چه اسپيلت باشد و چه کولر آبي و آن را زياد مي کنيم. حداقل خواهش مي کنم 4 ساعت پيک روز يعني از ساعت 11 تا 15 بعدازظهر و 4 ساعت شب يعني از ساعت 8 تا 12 از تجهيزات پرمصرف که مي توانيم از آنها ساعت هاي ديگر استفاده کنيم، استفاده نکنيم.
    
هاشمي با بيان اينکه در تهران 5 روز پيک مصرف 4000 مگاوات (شنبه تا 4 شنبه) است، افزود: در روزهاي پنج شنبه مصرف حدود 3000 و جمعه ها زير 3000 مگاوات است، در زمستان هم مصرف برق 2000 مگاوات است. هرچقدر بتوانيم در زمان مناسب از برق استفاده کنيم، صرفه جويي را به دنبال دارد. در زمان پيک مصرف از سشوار، اتو و ماشين لباسشويي استفاده نکنيم و استفاده از مثلاً ماشين لباسشويي را به روزهاي پنج شنبه يا جمعه منتقل کنيم.
    
رئيس اتاق اصناف ايران در سخنراني پيش از خطبه ها: مردمي نبودن مشکل اصلي اقتصاد ايران است
    
به گزارش خبرگزاري تسنيم، علي فاضلي در سخنراني پيش از خطبه هاي نماز جمعه تهران با بيان اينکه اصناف هفت ميليون شغل را بدون اينکه يک ريال بار مالي براي دولت داشته باشد ايجاد کردند، گفت: اکنون 24 ميليون خانوار ايراني و هشت هزار و 800 اتحاديه و اتاق به صورت مستقيم و غيرمستقيم با اصناف در ارتباط هستند.
    
وي با بيان اينکه اصناف در چهار مورد تاثير مستقيم دارند، ابراز کرد: با کمترين هزينه ايجاد شغل مي کنند، توازن منطقه اي ايجاد مي کنند و مانع مهاجرت به شهرهاي بزرگ مي شوند، تنها شبکه مويرگي تهيه و توزيع کشور را دارند و به عنوان آخرين حلقه ارتباط با مردم تعريف مي شوند.
    
فاضلي عنوان کرد: در عرصه سياست اگر تاريخ دو سده اخير را ورق بزنيد متوجه مي شويد که اصناف و روحانيت به خصوص از جنبش تنباکو تا انقلاب مشروطيت، از انقلاب مشروطيت تا حرکت امام از سال 43 و از آن زمان تاکنون ارتباط تنگاتنگ و تاثيرگذاري داشته اند.
    
رئيس اتاق اصناف ايران دو نکته خطاب به اصناف گفت: در عرصه هاي گوناگون توفيقات فوق العاده اي کسب کرده ايم و از اول انقلاب با وجود تمامي تحريم ها رشد فوق العاده اي در عرصه حفظ انقلاب، تامين نيروي انساني در انقلاب داشته ايم اما مشکل اصلي در عرصه اقتصادي و اينکه شاهد رشد چنداني نبوده ايم يک دليل بيشتر ندارد، اينکه اقتصاد ايران را نتوانسته ايم طبق خواسته هاي رهبري مردم محور کنيم.