پژمان‌فر: دولت در تحقق شعار سال‌های گذشته موفق نبود


پژمان‌فر:دولت در تحقق شعار سال‌های گذشته موفق نبود/ رونق تولید نیازمند رفع موانع تولید است12فروردین-98
 دولت روحانی جای خئددارد که در تحقق شعارهایش شکست  خورده  است چون  رژیم ولایت فقیه 40 سال است در عملیاتی کرده وعده های شعاری خود مواجه باشکست بوده است.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت در تحقق شعارسال‌های گذشته موفق نبوده است، گفت: مشکلات داخلی کشور پای میز مذاکره حل نمی‌شود.
دولت در تحقق شعار سال‌های گذشته موفق نبود/ رونق تولید نیازمند رفع موانع تولید است
نصراله پژمان‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد گفت: مقام معظم رهبری با توجه به جایگاهی که دارند مسائل مهم را به‌عنوان اولویت اول بیان می‌کنند، ایشان بعد از چندین سال تذکر به مسائل اقتصادی، اقتصاد مقاومتی و تولید سال ۱۳۹۸ را با عنوان «رونق تولید» نامگذاری کردند، این نامگذاری در ادامه نامگذاری‌های گذشته است و مانند آن‌ها در محدوده اقتصاد قرار دارد و نشان می‌دهد که اقتصاد هنوز اولویت و فوریت کشور است و تمام توان کشور باید بر روی این موضوع متمرکز شود.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با تاکید بعد از نامگذاری‌ باید تمام تلاش‌ها برای تحقق شعار سال صورت بگیرد، افزود: هدف از این شعار ایجاد رشد اقتصادی در جامعه است تا در این راستا شاهد رونق تولیدات و اشتغالزایی در جامعه به‌خصوص در داخل کشور باشیم.
وی با بیان اینکه شعار «رونق تولید» در مبارزه با جنگ اقتصادی دشمن است، بیان کرد: مسؤولان باید رفع موانع تولید را در دستور کار خود قرار دهند و در این زمینه بیشتر تلاش کنند.
پژمان‌فر افزود: برای رسیدن به اهداف شعار هر سال باید به نکات اساسی زیادی توجه شود که یکی از آن نکات اساسی توجه به این مسئله است که مقام معظم رهبری در سخنان ابتدای سال، مسؤولان اجرایی و قانونگذار را به‌سمت حمایت از تولید بردند و بر لزوم رفع موانع تولید بارها تاکید کرده‌اند.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تولیدکننده ما باید توانایی رقابت با تولیدات خارجی را داشته باشد، بنابراین دولت باید این شرایط را ایجاد کند اما متاسفانه با توجه به‌موانعی که ما در مسیر تولید داخلی داریم این رقابت، رقابت واقعی نخواهد بود.
وی تصریح کرد: بخشی از موانع پیش‌روی تولید موانع قانونی و بخشی نیز در حوزه اجرا است، اما آنچه مسلم است بخش تولید داخلی با مشکلاتی مواجه است که توان مقابله با اجناس خارجی را ندارد.
پژمان‌فر به‌هزینه‌های بالای تولید در داخل اشاره کرد و افزود: ما موانعی از جمله هزینه‌های سربار بر تولید داریم که گاهی تا ۳۶درصد هزینه مازاد بر تولید تحمیل می‌شود و باید برای حل آن برنامه‌ریزی دقیق داشت.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به‌ورود کالای قاچاق به کشور، تاکید کرد: کالاهایی که به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند، هیچ تعرفه‌ای پرداخت نمی‌کنند، اما هزینه‌های سربار زیادی از جمله ارزش افزوده، مالیات، سود بانکی به‌تولیدات داخلی اضافه می‌شود.
وی با بیان اینکه تولید داخل برای رقابت با کالای خارجی نیازمند حمایت کلی است، عنوان کرد: این مسئله باید تبدیل به یک جریان اجرایی شود تا نتیجه عملی داشته باشد.
پژمان‌فر افزود: مسئله هزینه‌های تولید باعث می‌شود تولیدات داخلی نتوانند با کالاهای مشابه خارجی رقابت کنند، پس باید به‌سمت کاهش هزینه‌های سربار تولید داخلی برویم تا با رونق تولید بتوانیم به جایی برسیم که تولیدات داخلی در بازارهای جهانی با دیگر کالاها رقابت کنند.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که فعالیت‌های دولت در تحقق شعار سال‌های گذشته را چگونه ارزیابی می‌کنید، اظهار کرد: دولت نتوانسته شعار سال را تحقق بخشد.
وی تصریح کرد: متاسفانه نگاه دولت به حل مسائل کشور توجه به ظرفیت‌های داخلی و پیدا کردن مسیری برای نجات کشور از مشکلات داخل نبوده است.
پژمان‌فر با تاکید بر اینکه در مذاکره با دولت‌های زورگو نمی‌توان مشکلات داخلی را حل کرد، تصریح کرد: پای میز مذاکراتی که دولت‌های قلدر و زورگو مسائل آن را حل کنند، نمی‌توان شعار سال را تحقق بخشید و همانطور که می‌بینیم مشکلات نه تنها حل نشد بلکه سفره مردم روز به‌روز کوچکتر می‌شود.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر ما همراهی دولت را با این شعارها به‌صورت جدی می‌داشتیم، وضعیت تولید و اشتغال در کشور اینطور نبود و ما شاهد روند رو به‌رشد بیکاری و افزایش دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری نبودیم.

رودخانه‌های ابهررود و خررود به حالت طغیان درآمده است


با افزایش بارش بارانرودخانه‌های ابهررود و خررود به حالت طغیان درآمده است12فروردین-98
مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین گفت: میزان آب در رودهای خررود و ابهر رود افزایش یافته و به حالت طغیان درآمده اما با تمهیداتی که پیش از این اندیشیده بودیم، تا الان مشکلی نداریم.
رودخانه‌های ابهررود و خررود به حالت طغیان درآمده است
قدرت‌الله مهدیخانی در گفتوگو با خبرگزاری فارس در قزوین با بیان اینکه بارندگی در استان به صورت شدید ادامه دارد، اظهار کرد: بارندگی در منطقه آوج، آبگرم و ارتفاعات بارش به صورت برف است.
وی افزود: میزان آب در رودهای خررود و ابهر رود افزایش یافته و به حالت طغیان درآمده اما با تمهیداتی که پیش از این اندیشیده بودیم، تا الان مشکلی نداریم.
مهدیخانی تأکید کرد: اگر آمادگی‌هایی که پیش از این ایجاد کرده بودیم نداشتیم، قطعا الآن در استان قزوین نیز مانند خیلی از استان‌های دیگر مشکل داشتیم.
وی عنوان کرد: به لطف خدا تا به الان وضعیت تحت کنترل است و مشکلی نداریم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین در پایان یادآور شد: مسؤولین مخصوصا بخشداران استان به صورت تمام وقت در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند و امیدواریم که مشکلی در استان نداشته باشیم.

سیلاب وارد روستای نرزیوه اشنویه شد


فرماندار اشنویه:سیلاب وارد روستای نرزیوه اشنویه شد+فیلم  12 فروردین-98
فرماندار اشنویه گفت: روستای نرزیوه اشنویه در مسیر سیل قرار دارد به همین سبب سیلاب وارد این روستا شد.
سیلاب وارد روستای نرزیوه اشنویه شد
اسعد خضری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه، با اشاره به اینکه نیروهای امداد شهرستان اشنویه تمامی تلاش خود را در رابطه با کمک‌رسانی به کار بسته‌اند اظهار کرد: هم‌اکنون در روستای صوفیان این شهرستان آب وارد بعضی از انبارها و حیاط منازل شده و نیروهای امدادی در حال کمک هستند.

وی با اشاره به علت این حادثه گفت: فاضلاب شهر اشنویه از مسیر روستای نرزیوه عبور می‌کند و این روستا در مسیر سیل قرار دارد به همین دلیل هم اکنون شاهد ورود آب به معابر و ایجاد سیل در این روستا هستیم.

سپاه برای مقابله با بحران احتمالی سیل در کردستان آماده است


معاون هماهنگ‌کننده سپاه کردستان:سپاه برای مقابله با بحران احتمالی سیل در کردستان آماده است12فروردین-98
پاسداران همانگونه  که در استان گلستان  برای سیل زدگان امداد رسانی کردنددر کردستان اقدام مشابه خواهند کرد.
معاون هماهنگ‌کننده سپاه کردستان گفت: با توجه به اینکه خدمت به مردم وظیفه سپاه بوده و سپاه خود را خدمتگزار مردم می‌داند، نیروهای سپاه بیت‌المقدس در آمادگی کامل برای امدادرسانی با هر نوع بحران احتمالی را دارد.
سپاه برای مقابله با بحران احتمالی سیل در کردستان آماده است
جمشید آزادی‌پور  در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار داشت: بر اساس ابلاغ سلسله مراتب سپاه و دستور سردار رجبی فرمانده سپاه بیت‌المقدس و تصمیم شورای مدیریت بحران استان که منطقه دو را به سپاه واگذار کردند سپاه آمادگی خود را از نظر نیرو و ماشین‌آلات مهندسی با کمک لشکر 22 سپاه بیت‌المقدس و ناحیه سنندج در سه نقطه حوزه ماموریت به صورت آماده‌باش، آمادگی مقابله با هر نوع بحران احتمالی را دارد.
وی با اشاره به آخرین اقدامات سپاه کردستان برای مقابله با سیل گفت: سپاه با استعداد نیروهای کادر و بسیجی و امکانات مهندسی خود از ابتدای اعلام امکان وقوع سیل بر اساس دستورالعمل‌هایی که برای مواجهه با حوادث طبیعی دارد، آمادگی مقابله با هر نوع بحران احتمالی را دارد.
آزادی‌پور خاطرنشان کرد: خوشبختانه با توجه به ارتباط عاطفی خوبی که بین مردم بومی استان و مسءولان و علمای مذهبی با سپاه وجود دارد قطع به یقین مقابله با بحران احتمالی سیل با هماهنگی خوبی انجام می‌شود و خسارات آن به حداقل خواهد رسید.
وی با بیان اینکه سپاه و بسیج در همه عرصه‌ها در خط مقدم کمک به مردم بوده و هستند، گفت: با شروع بارش‌های دیروز در منطقه منفصل شهری نایسر با همکاری سایر ادارات با حفر کانال توانستیم اقدامات خوبی را در راستای جلوگیری از خسارت به منازل مسکونی در این منطقه انجام دهیم.
وی در پایان افزود: با توجه به اینکه خدمت به مردم وظیفه سپاه بوده و سپاه خود را خدمتگزار مردم می‌داند این نیروها در آمادگی کامل برای امدادرسانی با هر نوع بحران احتمالی را دارد.

آماده‌باش بسیجیان سنندج برای امدادرسانی به سیل‌زدگان

فرمانده سپاه سنندج اعلام کردآماده‌باش بسیجیان سنندج برای امدادرسانی به سیل‌زدگان12فروردین-98
هرگاه پاسداران و زائده اش بسیح اعلام آماده باش امدادرسانی درحوادث می کنند هدف سرکوب و کنترل معترضان و غارتگری ونه امدادرسانی می باشد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سنندج گفت: بسیجیان این شهرستان آمادگی دارند تا در صورت وقوع حوادث، به مردم کمک کنند.
آماده‌باش بسیجیان سنندج برای امدادرسانی به سیل‌زدگان
حسن عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار داشت: بسیجیان شهرستان سنندج به تبع از استان کردستان برای حضور در تمامی صحنه‌ها و خاصتا کمک به مردم آمادگی کامل دارند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سنندج اذعان داشت: بسیج پرکننده خلاءهاست و از آنجاییکه یک نیروی مردمی است از قدرت بالایی در امدادرسانی در مواقع بحران برخوردار است و این موضوعی اثبات‌شده است.
وی افزود: کمک‌رسانی و امدادرسانی در حوادث مختلفی همانند زلزله سرپل ذهاب کرمانشاه، سیل شمال کشور و دیگر حوادث گوناگون نشان می‌دهد که این نیروی عظیم مردمی همواره پای کار است و قابلیت امدادرسانی در سطح وسیع‌تری را نیز داراست.
عسگری تصریح کرد: بسیجیان شهرستان سنندج نیز جدای از حضور در گروه‌های جهادی و اقدامات عام‌المنفعه، آمادگی دارند تا اگر خدای ناکرده اتفاقی روی دهد، در صحنه حضوری فعال داشته باشند.
وی افزود: بسیجیان سنندج در قالب گردان‌های مختلف سازماندهی شده و از آمادگی کامل برخوردارند

به گزارش فارس؛ براساس اعلام سازمان هواشناسی، امروز و فردا حجم نزولات جوی در استان کردستان تا حدود 120 میلی‌متر است که احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی معابر را دارد.

سد «مروک» دورود تا ساعاتی دیگر سرریز می‌کند/ احتمال طغیان رودخانه «تیره»

نماینده ویژه استاندار لرستان:سد «مروک» دورود تا ساعاتی دیگر سرریز می‌کند/ احتمال طغیان رودخانه «تیره»12فروردین-98
نماینده ویژه استاندار لرستان با بیان اینکه 97 درصد سد «مروک» پر شده است، گفت: با توجه به روند بارش ها طی دو ساعت آینده این سد سرریز خواهد کرد و احتمال طغیان رودخانه «تیره» این شهرستان وجود دارد.
سد «مروک» دورود تا ساعاتی دیگر سرریز می‌کند/ احتمال طغیان رودخانه «تیره»
محمدرضا صفی‌خانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرم آباد، اظهار کرد: از صبح امروز بارندگی‌ها در شهرستان دورود آغاز شده، ولی هنوز رودخانه در این شهر طغیان نکرده است.
وی با بیان اینکه 97 درصد سد «مروک» پر شده است، تصریح کرد: با توجه به روند بارش‌ها طی دو ساعت آینده این سد سر ریز خواهد کرد و این اتفاق سبب طغیان رودخانه های شهر دورود می‌شود.
نماینده ویژه استاندار لرستان در شهرستان دورود اظهار کرد: در صورت طغیان رودخانه تمام اقداماتی که برای پیشگیری  از هرگونه حادثه کنترل نشده لازم است را در این شهرستان انجام داده‌ایم و تیم‌های عملیاتی در آماده‌باش کامل قرار دارند، ضمن اینکه علاوه بر تیم‌های عملیاتی یک تیم پشتیبان نیز برای دورود نظر گرفته شده است.

صفی‌خانی با اشاره به اینکه برای مدیریت بحران دورود نیازمند همکاری همه جانبه مردم هستیم، تصریح کرد: سه روستای بخش مرکزی دورود به صورت کامل تخلیه شده و با خانوارهایی که در مناطق خطرناک قرار دارند صحبت های لازم را انجام داده‌ایم و برای تخلیه منازل مشکل خاصی وجود ندارد.

جان باختن 45 نفر بر اثر سیل در کشور


رئیس امداد و نجات هلال‌احمر کشور خبر دادجان باختن 45 نفر بر اثر سیل در کشور 12فروردین-98
چراآمار نهادهای حکومتی و دولتی با هم فرق دارند؟
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر کشور گفت: ۳۸ نفر هم به دلیل وخامت حالی‌‌ که داشتند به مراکز درمانی منتقل شدند و متأسفانه ۴۵ نفر نیز در این سیل‌ها فوت کردند.
جان باختن 45 نفر بر اثر سیل در کشور
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، به نقل از پایگاه خبری جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی مرتضی سلیمی در حاشیه بازدید از فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی در طرح نوروزی ۹۸، اظهار کرد: به این همدلی و صمیمیت که مطمئناً نقش بی‌بدیلی در انجام درست فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی دارد می‌بالم و از تلاش‌ها و زحمات تمامی خادمان مردم در این مجموعه در طرح نوروزی ۹۸ سپاسگزاری می‌نمایم و قطعاً اجر و پاداش خود را از ایزد منان و حضرت رضا(ع) خواهند گرفت.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر کشور بابیان اینکه در سیلاب‌های ۶۲۱ شهر، روستا و محور کوهستانی کشور به ۱۶۴ هزار حادثه‌دیده امدادرسانی شد و از این تعداد ۵۸ هزار ۱۹۶ نفر از آن‌ها اسکان اضطراری در پایگاه‌ها، سالن‌ها، راهدارخانه‌ها، مساجد، مدارس و دیگر اماکن استاندارد اسکان داده شدند، خاطرنشان کرد: در سیل‌های اخیر ۲۷۴ نجات‌یافته به مناطق امن انتقال یافتند و ۳۸ نفر هم به دلیل وخامت حالی‌‌ که داشتند به مراکز درمانی منتقل شدند و متأسفانه ۴۵ نفر نیز در این سیل‌ها فوت کردند.
وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی در حوزه امداد و نجات، افزود: جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی  با داشتن۵۱ پایگاه امداد و نجات هوایی، جاده‌ای، کوهستانی با 6 هزار 468 نفر نیروی نجات گر و امدادگر در استان امام رضا(ع)  جزو جمعیت‌های فعال، موفق و خوش‌فکر در کشور است، به‌طوری‌که شاهد کمک‌های قابل‌توجه این استان به هم‌وطنان سیل‌زده در شمال و جنوب کشور بودیم، بنابراین عملکرد این استان قابل‌تقدیر است.
سلیمی به منابع به‌کارگیری شده در طرح نوروزی ۹۸ و آماده‌باش جمعیت هلال‌احمر در یک ‌هزار و ۴۲۱ پایگاه و پست امدادی اشاره کرد و گفت: بر این اساس ۵ هزار و ۴۴۲ نیروی امدادی نجات گر و ایثار در ۵۵۹ پایگاه ثابت، ۸۳۸ شعبه و پست موقت و ۲۴ پست امداد هوایی در نوروز ۹۸ به هم‌وطنان خدمات لازم را ارائه می‌دهند، همچنین ۳۱ تیم واکنش سریع استان‌ها با 465 نفر عضو در مراکز استان‌ها و ۳۱ تیم توانا خواهران،  روزانه ۱۵۵ نفر در سراسر کشور آماده خدمت‌رسانی هستند.
وی بابیان اینکه برای امدادرسانی در طرح نوروز ۹۸ جمعیت هلال‌احمر ۳ هزار و ۴۷۸ دستگاه خودرو و توان لجستیکی ازجمله یک‌ هزار و ۲۸۲ خودروی امدادی، یک ‌هزار و ۲۶ دستگاه آمبولانس، ۴۳۸ خودروی نجات، ۵۰ خودروی ویژه عملیاتی، ۱۱ خودروی ارتباطات، ۴۷۵ موتورسیکلت امدادی، ۱۲۲ موتور آمبولانس و ۲۴ بالگرد امدادی به کار گرفته است، ابراز کرد:  از روز ۲۵ اسفندماه ۹۷ تاکنون ۳۱ استان کشور درگیر سیل بودند و بحرانی‌ترین نقاط هم استان‌های مازندران، گلستان، خراسان شمالی، سمنان، فارس، خوزستان و لرستان بودند به‌طوری‌که در این استان‌ها بیشترین عملیات امدادرسانی را به سیل‌زدگان انجام‌شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر کشور ادامه داد: جبهه جدید بارش‌ها در روزهای آینده در سراسر نقاط کشور به‌ویژه از شمال به شرق کشور به‌خصوص در خراسان رضوی بوده است و توصیه‌مان به مسافران نوروزی داشتن زنجیر چرخ، بخاری سالم خودرو و به همراه داشتن لباس گرم است.
سلیمی با تأکید بر اینکه مردم باید از اسکان در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند، اظهار کرد: توصیه‌ ما به مردم این است که از نصب چادر در مکان‌های ناایمن به‌شدت خودداری کنند، چراکه ممکن است گرفتار سیلاب شوند و امکان خارج شدن سریع از مکان‌های ناامن نباشد.
وی همچنین در آستانه روز طبیعت خطاب به طبیعت گردان توصیه کرد ضمن شناسایی نقاط ایمن و ناایمن از اسکان در مناطق پرخطر پرهیز کنند تا آسیبی نبینند و در این روز بیش از همه‌چیز مراقب کودکان باشند تا آسیبی نبینند و متأسفانه این گروه سنی بیشترین فوتی‌ها و مصدومان حوادث نوروزی امسال را شامل می‌شوند و والدین باید مراقب فرزندان خود باشند تا با حادثه‌‌های تلخ و جبران‌ناپذیر همراه نباشند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر کشور یادآور شد:  با توجه به اینکه همواره  از تجربه، کمک فکری و حتی توان عملیاتی هلال‌احمر خراسان رضوی در سطح سازمان و تمامی استان‌های کشور استفاده کردیم، امیدواریم امدادگران و نجات گران این استان مثل همیشه در تمامی عرصه‌‌های خدمتی‌ به‌خوبی بدرخشند.

سیلاب نخستین قربانی خود را در لرستان گرفت


فرماندار دوره‌ و چگنی:سیلاب نخستین قربانی خود را در لرستان گرفت 12فروردین-98
فرماندار دوره‌ و چگنی گفت: یک نفر از اهالی روستای‌چشمه سرده بخش «شاهیوند» به داخل رودخانه سقوط کرد و جان خود را از دست داد.
سیلاب نخستین قربانی خود را در  لرستان  گرفت
قدرت الله ترابی‌نژاد در گفت وگو با خبرنگار فارس در دوره و چگنی با اشاره به سقوط یک نفر در رودخانه اظهار کرد: متأسفانه این فرد در روستای‌چشمه سرده بخش «شاهیوند» به داخل رودخانه سقوط و جان خود را از دست داد.
وی با بیان اینکه جسد فرد غرق شده در رودخانه پیدا شده، تصریح کرد: طبق اطلاعات و گزارشی که به ما رسیده این فرد برای انجام کاری به ‌پشت‌ خانه مراجعه کرده که به دلیل لیز خوردن به داخل رودخانه سقوط می‌کند.
فرماندار دوره و چگنی عنوان کرد: با وجود اطلاع رسانی مکرر مدیریت بحران اما این فرد به دلیل بی‌توجهی جان خود را از دست داد.
ترابی نژاد در پایان تأکید کرد: مردم هشدارهای مدیریت بحران را تا پایان‌بارش‌ها جدی بگیرند تا خطری متوجه آن‌ها نشود‌.

خروش «خرم‌رود» خرم‌آباد+فیلم


خروش «خرم‌رود» خرم‌آباد+فیلم  12فروردین-98
بارش باران سیل‌آسا از صبح امروز در خرم‌آباد موجب خروش رودخانه «خرم‌رود» این شهرستان شد.
خروش «خرم‌رود» خرم‌آباد
به گزارش خبرگزاری فارس از خرم آباد، بارش باران سیل آسا از صبح امروز در این شهرستان موجب خروش رودخانه «خرم‌رود» شد.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

پلیس راهور: بارش برف و باران محورهای 25 استان کشور را فراگرفت

 پلیس راهور:
بارش برف و باران محورهای 25 استان کشور را فراگرفت  12 فروزدین-98
تهران - ایرنا - رئیس مرکز کنترل و ترافیک پلیس راهور ناجا از بارش برف در 5 استان و بارش باران در محورهای مواصلاتی 20 استان کشور خبر داد.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پلیس راهور ناجا، سرهنگ نادر رحمانی افزود: بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی هم اکنون بارش برف در محورهای استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، ایلام، همدان و کردستان جریان دارد.
وی خاطر نشان کرد: همچنین بارش باران نیز هم اکنون در محورهای مواصلاتی استان‌های تهران، آذربایجان غربی و شرقی، گلستان، مرکزی، فارس، زنجان، کهکیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، ایلام، بوشهر، کردستان، کرمانشاه، سمنان، همدان، چهارمحال و بختیاری ومازندران جریان دارد.
وی تصریح کرد :همچنین در برخی از محورهای استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی، زنجان و مازندران نیز مه گرفتگی همراه با کاهش دید گزارش شده است.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا همچنین از پر حجم و روان بودن ترافیک محور فیروزکوه محدوده تونل شیرگاه خبر داد.

روحانی بر اختصاص تمام امکانات برای مدیریت نهایی سیلاب ها تاکید کرد

روحانی بر اختصاص تمام امکانات برای مدیریت نهایی سیلاب ها تاکید کرد 12 فروردین-98
وقتی قدرت دولت مقابل قدرت جناح غالب کمتراز30% است دارای چه امکانات مدیریت وتصمیم گیرنده محور امداد وخدمات رسانی به سیل زدگان است یا قادر به کنترل سیل ویرانگر وخسارات وارده باشد؟
تهران-ایرنا-رئیس جمهوری پس از اخذ گزارش وزیر کشور و تماس تلفنی با استانداران استان های غرب و جنوب بر اختصاص تمام امکانات و تجهیزات دولتی و عمومی برای مدیریت نهایی سیلاب ها و تا اطمینان کامل به سلامت مردم در نقاط مختلف کشور تاکید کرد.
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی شامگاه یکشنبه و در گفت وگویی تلفنی با وزیر کشور و نیز تماس تلفنی با استانداران استان‌های غرب و جنوب کشور، آخرین گزارش ها از بارش ها ، آبگرفتگی و وقوع سیلاب در استان های مختلف را بررسی کرد.
رئیس جمهوری پس از اخذ گزارش وزیر کشور و استانداران استان‌های غرب و جنوب کشور؛ از تلاش مجدانه استانداران و فرمانداران سراسر کشور به عنوان روسای ستادهای بحران مدیریت و همچنین سایر دستگاه های اجرایی شامل نیروهای امدادی، سپاه، ارتش، بسیج، نیروی انتظامی و تشکل های جهادی و مردمی که با هماهنگی مشغول خدمت شبانه روزی به هموطنان هستند، تقدیر کرد.
دکتر روحانی در این گفت و گوهای تلفنی همچنین بکارگیری همه ظرفیت های فنی و رسانه ای را برای اطلاع رسانی دقیق و‌ بهنگام درخصوص کانون های بارش و نقاط احتمالی آبگرفتگی و سیلاب، بویژه در نقاط پایین دست سدها و حاشیه رودخانه ها ضروری دانست.

رئیس جمهوری در جریان بارش های چهارمحال و بختیاری قرار گرفت

 رئیس جمهوری در جریان بارش های چهارمحال و بختیاری قرار گرفت12 فروردین-98
به جز  بازتاب گزارش  خبر این تماس چه تضادی از سیل زدگان حل کرده است . یامانع از خسارات وارده سیل شده است؟
شهرکرد- ایرنا- دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با استاندار چهارمحال و بختیاری آخرین وضعیت بارش های این استان را پیگیری کرد.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی شامگاه یکشنبه در تماس با اقبال عباسی در جریان روند آمادگی چهارمحال و بختیاری برای مقابله با سیلاب ها قرار گرفت و تمامی موارد مرتبط با بارش های اخیر این استان را رصد کرد.
وی در این تماس تلفنی از تلاش های استاندار و اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری به منظور پیش بینی شرایط و اندیشیدن تدابیر لازم در راستای جلوگیری از بروز خسارت های جانی ناشی از بارش های اخیر اظهار خوشحالی کرد.
روحانی از برنامه ریزی دولت برای جبران خسارت های مالی ناشی از بارندگی ها خبر داد و گفت: جلوگیری از بروز خسارت های جانی تا پایان بارش ها مورد تاکید دولت است.
به گزارش ایرنا، استاندار چهارمحال و بختیاری نیز گزارش کاملی از آمادگی شورای هماهنگی بحران استان و شهرستان های 9 گانه به دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران تقدیم کرد.
عباسی همچنین میزان خسارت های وارده به بخش های مختلف چهارمحال و بختیاری در موج نخست بارش های سیل آسای اخیر را 4 هزار میلیارد ریال برشمرد.
وی تاکید کرد: برای ارتقای عملکرد ستادهای مدیریت بحران استان 21 مدیر ارشد شامل 19 مدیرکل و معاونان استاندار در مناطق بحرانی مستقر شده اند.
عباسی تصریح کرد: تمامی ماشین آلات بخش دولتی و خصوصی در زمان بحران در اختیار فرمانداران است و فرمانداران نیز با تمام توان تا پایان بارندگی در ستادهای مدیریت بحران شهرستان ها حضور دارند.
وی یادآور شد: برای مقابله با هرگونه حوادث احتمالی ناشی از بارش های پیش رو نسبت به شناسایی ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز بخش های دولتی و خصوصی در شهرستان های استان اقدام شده تا در صورت نیاز بکارگیری شود.

جهانگیری: رییس جمهور پیگیر حل مشکلات همه استانها هستند

جهانگیری:
رییس جمهور پیگیر حل مشکلات همه استانها هستند12 فروردین-98
تاحال که فقط وعده های سرخرمنی به سیل زدگان داده شده است. چون دولت هرروز کسری بودجه اش افزایش می یابد.
خرم آباد - ایرنا - معاون اول رییس جمهوری گفت: دکتر روحانی رییس جمهوری با علاقه تمام مشکلات استان ها به ویژه لرستان را پیگیری می کنند و خواستار همدردی با مردم در سختی هایشان است.
به گزارش ایرنا اسحاق جهانگیری شامگاه یکشنبه در نشست ستاد مدیریت بحران استان لرستان در سالن جلسات استانداری اظهار داشت: برای سال 98 برنامه سفر به لرستان را داشتم که به قوت خود باقی است و طی آن بیشتر با همکاران دولت راجع به مسایل استان بررسی و تصمیم گیری می شود.
وی گفت: لرستان به عنوان یکی از استان های مهم کشور یک امتیاز برای توسعه است چراکه همه شایستگی ها برای تبدیل به استان توسعه یافته را دارد.
وی افزود: لرستان نیروی انسانی، جوانان تحصیل کرده و متخصص دارد ، همچنین زیرساخت های آب به معنای دغدغه در این استان نداریم اما به هر حال در لرستان برخی کمبودهایی زیرساختی وجود دارد.
جهانگیری ادامه داد: علیرغم نامساعد بودن شرایط پرواز به خاطر قولی که دادیم به لرستان سفر کردیم و شرایط این سفر به دلیل سیل ویژه است.
معاون اول رییس جمهور اضافه کرد: کشور حادثه خیزی داریم اما با اتفاقاتی که رخ می دهد ایران همچنان پابرجا است و روز به روز با قوت پیش می رود.
جهانگیری بیان کرد: سال های گذشته همه در انتظار بارش بودند و آب شرب به مساله اصلی و دغدغه تبدیل شده بود و سال گذشته جلسه متعدد برای تامین آب شرب شهر و روستاها برگزار شد.
وی افزود: کشاورزی هم به سمت نگران کننده پیش می رفت اما امسال سال آبی ویژه و بسیاری از مشکلات کشور حل شد همچنین این حجم بارش ها به کشور انرژی ، نیرو و امید داد زیرا که ریزگردها و تالاب های خشک شده به جایی رسیده بود که نگران آینده بودیم.
معاون اول رییس جمهور اضافه کرد: تامین آب شهر مهم مثل مشهد تابستان پارسال به نگرانی تبدیل شده بود، بارندگی های اخیر با این همه نعمت ، تلخی هایی هم داشت و در برخی استان ها مردم اذیت شدند.
جهانگیری بیان کرد: اکنون همه استان ها در جریان سیل درگیر هستند حتی سیستان و بلوچستان که کمترین بارش ها را داشته هم سیل آمد و پس از آن یزد و کرمان هم سیل رخ داد.
وی گفت: اما برخی استان ها شامل غرب و جنوب کانون بارندگی و لرستان از اصلی ترین استان هایی بود که درگیر این مساله شد.
وی ادامه داد: شاید این تفکر ایجاد شود که توجه خاصی به استان های شمالی شده اما تقریبا وزرای مختلف به همه استان ها رفته و وزیر بهداشت و معاون پارلمانی رییس جمهوری به لرستان سفر کردند و خودم روزانه چندین بار تلفنی شرایط را از استاندار لرستان پیگیری می کردم.
وی افزود: دکتر روحانی با علاقه تمام استان ها به ویژه لرستان را پیگیری می کنند و دوستدار این مردم است و خواستار همدردی با مردم در سختی ها است.
جهانگیری بیان کرد: اگر تاخیری انجام گرفته و مردم گمان کم توجهی دارند من از طرف دولت از مردم لرستان عذرخواهی می کنم هیچکس در دولت بین مردم لرستان و سایر استان ها تفاوت قایل نیست.
وی افزود: سیل اخیر دستاوردهایی خوبی داشت که مهمترین آن همدلی است چراکه همه مدیریت کشور و روزهای تعطیل نوروزی پای کار بودند که بسیار مهم است.
جهانگیری اظهار کرد: مدیران مسوولیت قبول می کنند که خود را در روزهای سخت نشان دهند سختی بکشند و برای آرامش و آسایش مردم خدمت کنند.
وی با بیان اینکه اولویت اول ما جلوگیری از تلفات انسانی است گفت: جان مردم برای ما مهم است و از دست دادن افراد قابل جبران نیست.
به گفته وی با حجم عظیم سیلاب لرستان تلفات مستقیم سیل نبوده که قابل تقدیر است و باید از خسارت های مالی هم در حد امکان جلوگیری شود.
وی تاکید کرد: مردم لرستان به هشدار مدیران توجه کنند و با تخلیه منازل به مکان های امن بروند همچنین دستگاه ها موظف هستند امکانات خود را حسب دستور استاندار در اختیار استان قرار دهند و چنانچه کمبود تجهیزات وجود دارد از استان های همجوار تامین شود.
معاون اول رییس جمهور ادامه داد: به واحدها مسکن روستایی 50 میلیون ریال بلاعوض و 150 میلیون ریال وام، احداث واحدها روستایی 100 میلیون ریال بلاعوض و 400 میلیون ریال تسهیلات همچنین تعمیر واحد مسکن شهری 50 میلیون ریال بلاعوض و 150 میلیون ریال تسهیلات و احداث واحد شهری 120 میلیون ریال و 500 میلیون ریال وام پرداخت می شود.
جهانگیری گفت: مساله اول تامین مایحتاج و معیشت مردم است و در مجموع ارزش ریالی مصوبات برای جبران خسارت ها در این دوره تا سه برابر افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه ماموریت اصلی سدها حفظ سیلاب و نگهداری آب برای جلوگیری از تخریب است افزود: پارسال 5 میلیارد متر مکعب ذخیره سدهای خوزستان بوده که اکنون بیش از 22 میلیارد متر مکعب است البته مسایل زیست محیطی و منطقه ای باید مورد دقت و توجه باشد.
جهانگیری بیان کرد: شورای توسعه هم برای استان لرستان برگزار می شود امیدوارم به جمع بندی روشنی راجع به توسعه استان دست پیدا کنید و آن را به دولت ارائه دهید و اگر بتوانید برای سدها فاینانس تامین کنید دولت استقبال می کند.
معاون اول رییس جمهور ادامه داد: واحدها صنعتی که به تشخیص ستاد بحران استان 50 درصد تخریب شده اند کل مالیات آنها بخشیده و تسهیلات جدید نیز به واحدهایی تولیدی خسارت دیده از سیل پرداخت می شود.
جهانگیری بیان کرد: همه نشان دادیم اگر متفق باشیم هر بحران و کاری را می توان به خوبی اداره کرد چون ایران ظرفیت های بسیاری دارد که با اتکا به آن می توانیم مشکلات را حل کنیم.
وی ادامه داد: آمریکا فکر می کند با فشار بر ایران می تواند نتیجه مورد نظر را به دست آورد اما علی رغم فشار به مردم اجازه ندادیم به اهدافشان برسند.
جهانگیری بیان کرد: پارسال روزانه ٢میلیون و ٧٠٠ هزار بشکه نفت صادرات داشتیم و اکنون آمریکا می خواهد تلاش کند به نتیجه دلخواه برسد که نگذاشته ایم.
وی افزود تمام دغدغه دولت در سیلاب حفظ جان مردم است و پس از آن تامین لوازم و معیشت مردم است

ارتش در خوزستان قرارگاه امدادی تشکیل داد

 ارتش در خوزستان قرارگاه امدادی تشکیل داد12 فروردین-98
تهران- ایرنا- معاون هماهنگ‌کننده و رییس ستاد ارتش ازتشکیل قرارگاه امداد ذوالفقار در خوزستان خبر داد.
به گزارش یکشنبه شب ایرنا از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده عملیات ارتش در ستاد مقابله با بحران خوزستان، در جمع فرماندهان قرارگاه عملیاتی جنوب گفت: به نظر می رسد در چند روز آینده شدت بحران بیشتر شود که باید پیشگیری و مدیریت کرد.
وی افزود: ما سربازیم و وظیفه داریم فرامین فرماندهی معظم کل قوا را با تمام توان در جهت کمک به هموطنان و مردم یاری اجرایی کنیم.
معاون هماهنگ کننده ارتش تاکید کرد: با دستور فرمانده کل ارتش و وظیفه ای که ایشان به بنده ابلاغ فرمودند تا رفع کامل تهدید حوادث طبیعی احتمالی در منطقه خوزستان خواهم ماند.
امیر سیاری خطاب به فرماندهان قرارگاه منطقه جنوب غرب گفت: در انجام عملیات مردم یاری چهارچوب های اصولی و اساسی کمک رسانی را با حفظ سرعت عمل ،رعایت کنید و هر گونه عملیات را با اطلاع و با هماهنگی ستاد بحران شهرستان یا استان انجام دهید تا در قالب یک مدیریت متمرکز، موجبات هم افزایی بیشتر در خدمت رسانی و کمک به مردم فراهم شود.
وی ادامه داد: فرماندهان مستقر در این منطقه نیز ضمن برخورداری ازاختیارات لازم برای کمک رسانی های سریع، هماهنگی های لازم را با قرارگاه امداد ذوالفقار ارتش مستقر در درقرارگاه منطقه جنوب غرب به عمل آورده و گزارشات عملکرد را نیز برای اتخاذ تصمیمات صحیح و اصلاح روند کمک رسانی به قرارگاه ارائه دهند.
رییس ستاد ارتش تاکید کرد: اولویت اول ما در کمک رسانی ، مردم هستند لیکن برای حفظ جان مردم و نجات عزیزان گرفتار در بلیات بویژه سیل، آمادگی شبانه روزی کارکنان ،پادگانها، و تجهیزات ارتش ضرورت دارد تا با ساماندهی و اعزام برنامه ریزی شده امکانات ارتش ، امکان خدمت رسانی بهتر و مستمر فراهم شود .
امیر دریادار سیاری با اعلام تشکیل قرارگاه امداد ذوالفقار ارتش در منطقه خوزستان،تاکید کرد:این قرارگاه به منظور مدیریت و پیشگیری بحران و استفاده از تمامی ظرفیت های ارتش در این منطقه تشکیل شده و تمام یگان ها موظف هستند با تمام تجهیزات به امداد رسانی ومردم یاری بپردازند .
وی خاطرنشان کرد:صدها نوع تجهیزات اعم از مهندسی، پزشکی، ترابری و همچنین نیروی انسانی از تمامی یگان های ارتش آماده باش هستند تا در صورت بروز حادثه، بلافاصله وارد عمل شوند .