تجمع اعتراضی مقابل تئاتر شهر تهران در حمایت از خوزستان۱۰-مرداد-۱۴۰۰
می بایست ادامه اعتراضات با فریاد مرگ بردیکتاتور وخامنه ای تا ۱۴ مرداد مراسم تحلیف دژخیم منفور وبدنام رئیسی گسترش یابد ورادیکال ترگردد تا امکان تشدید سیاست سرکوب وسانسور وامنیتی کردن فضا مواجه با هزینه برای مجریان این سیاست باشد به آسانی قادر به مهار وکنترل اعتراضات ناراضیان نباشند.
گزارشهای منتشر شده در شبکههای اجتماعی حاکی از تجمعات مردمی در چهار راه ولیعصر و محوطه تئاتر شهر تهران در حمایت از اعتراضات خوزستان است.
ویدیوهای منتشر شده در شبکههای اجتماعی نشان میدهد که شماری از شهروندان ایران عصر شنبه ۹ مردادماه با تجمع در چهار راه ولیعصر و تئاتر شهر تهران شعار دادهاند.
معترضان ضمن خواندن سرود اعتراضی «یار دبستانی»، شعارهایی از جمله «کشور آب ندارد، فشار ادامه دارد»، سر دادهاند.
برخی از گزارشهای تاییدنشده نیز حکایت از آن دارد که نیروهای امنیتی با هدف متفرق کردن معترضان اقدام به شلیک تیر هوایی و گاز اشکآور کردهاند.
در یکی از ویدیوها صدای شلیک شنیده میشود در حالی که معترضان شعار «مرگ بر جمهوری اسلامی» سر دادهاند. رادیو فردا هنوز بهطور مستقل نمیتواند تایید کند که نوع شلیک چه بوده است.
تهران طی چند روز گذشته صحنه اعتراضات حمایتی مردم از اعتراضات خوزستان بوده است. به غیر از تهران مردم چندین استان کشور نیز در حمایت از معترضان به بحران بیآبی و دیگر مطالبات مردم خوزستان دست به اعتراض زده و شعارهایی علیه کل نظام و رهبر جمهوری اسلامی سر دادهاند.
شب گذشته تجمع و جشن هواداران در پی قهرمانی تیم فوتبال پرسپولیس، در تهران و برخی از شهرها با شعارها علیه حکومت ایران همراه شد و ماموران امنیتی کوشیدند تا تجمع کنندگان را متفرق کنند.
در این تجمعات شعارهایی از جمله «این همه سال جنایت، مرگ بر این ولایت» و «توپ، تانک فشفشه؛ آخوند باید گم بشه» سر داده شده است.
دور تازه اعتراضات در ایران، از دو هفته پیش در شهرهای مختلف استان خوزستان در واکنش به تشدید بحران آب و ناکارآمدی دولت در مهار بحرانها آغاز شد و به تظاهرات ضد حکومتی در شهرهای مختلف ایران تبدیل شد.
به گزارش رسانههای دولتی ایران در دورتازه اعتراضات در کشور تاکنون دستکم پنج نفر از جمله یک مامور نیروی انتظامی کشته شدهاند. اما دیده بان حقوق بشر در گزارشی شمار کشتهشدگان را ۹ نفر اعلام کرده است.
قطع مکرر برق، سقوط پول ملی، تورم شدید، تشدید سرکوب منتقدان و مخالفان و همچنین انسداد سیاسی باعث افزایش و گسترش نارضایتیها در ایران شده است.