شهيدي كه عراقي‌ها دست و پاهايش را بسته بودند

شهيدي كه عراقي‌ها دست و پاهايش را بسته بودند.9 مهر -92
چرا اکنون که به مناسبت  مراسم  هفته ی سال گرد جنگ خانمانسوز تبلیغ برای جنگ موهبت الهی خمینی شیاد وپیروان جنگ افروزش می شود تا جنگ افروزان همچنان از موهبت کسب شده ی آن بهره های فراوان ببرند . بنابراین هر داستان راست ودروغ سرهم می شود تا تبلیغ برای جنگ افروزان شود آنهم بدون آنکه گفته شود  عوامل خمینی شیاد با اسرای جنگی عراقی چگونه رفتار  کردند و پس از سقوط  صدام از اینان چگونه در عراق استفاده شد؟ یا اکنون  سپاه قدس در عراق چه می کند وبا مخالفان  نوری مالکی مزدور دست نشانده  چگونه رفتار می کنند؟ یا اینکه در کنار ارتش و پلیس وسوات دولت نوری مالکی مزدور و دست نشانده در یورش جنایت علیه ی بشریت  در دهم شهریور در اشرف مرتکب چه جنایت ضدانسانی شدند و چگونه به مجاهدان بی سلاح ودفاع  دست از پشت بسته شده تیر خلاص زدند و7 تن دیگررا ربودند وهنوز تحویل نداده اند؟ اما از جنگ زمان صدام حسین که دیگر نیست چنین روایت گزارش شده است؟
عربه  فكه روايت‌هايي ناتمام دارد و روايت مي‌كند از كساني كه بر روي رمل‌ها تشنه جان دادند و آنهايي كه با دست و پاي بسته به شهادت نائل آمدند.به گزارش خبرگزاري فارس فكه روايت‌ها دارد از بودن و ماندن، روايت‌هايي ناتمام براي هميشه، آنجا هم گنجي تمام نشدني است و روايت مي‌كند از كساني كه بر روي رمل‌ها تشنه جان دادند، كساني كه خود را گذرگاه كردند براي به سلامت عبور كردن همرزمانشان و آنهايي كه با دست و پاي بسته به شهادت فيض نائل شدند.در حالي كه گروه‌هاي جست‌وجوي مفقودين در خاك فكه به دنبال شقايق‌هاي پنهان مي‌گشتند، جمعي از شهدا را پيدا مي‌كنند؛ در اين ميان با پيكر شهيدي مواجه مي‌شوند كه مربوط به عمليات "والفجر يك" است؛ اين شهيد بعد از 12 سال در حالي تفحص شده كه دشمنان دست و پاهاي او را با سيم تلفن بسته‌ بودند و او آرام در ميان خاك‌ها خفته بود. تفحص اين شهيد در ارديبهشت 1373 درارتفاع 112 فكه صورت گرفته است






م

چگونه روز خوبي داشته باشيم؟

  چگونه روز خوبي داشته باشيم؟
9 مهر-92
گفته شده است گاهي اوقات زندگي بر وفق مراد نيست و كسل‌كننده‌ مي‌شود. در اين مواقع نوشيدن يك فنجان قهوه يا خوردن يك تكه كيك خوشمزه مي‌تواند از شدت اين احساس ناخوشايند بكاهد. اما گفته نشده است وقتی 80% مردم ایران گذشته از اینکه استرس دارند زیر خط غفقر اقتصادی بسر می برند و رشدم تورم و گرانی وفقر  و بیکاری هم بیداد می کند. سئوال است چگونه می توانند فنجان قهوه و تکیه ای یک خوشمزه داشته باشند و بخورند؟
با يك دوست قابل اطمينان صحبت كنيد تا آرام شويد. برخي افراد از بازگو كردن مشكلاتشان و شكايت كردن احساس خوبي ندارند اما اگر از جمله افرادي هستيد كه با صحبت كردن در مورد مشكلاتشان آرام مي‌شويد، اين كار را امتحان كنيد. تقريبا همه مردم روزهاي بد را مانند زماني كه سرما مي‌خوريم، تجربه مي‌كنند اما بعضي اشخاص تصور مي‌كنند فقط خودشان با چنين مشكلاتي مواجه مي‌شوند و فقط آنها در زندگي سختي مي‌كشند. در حقيقت يكي از مشكلات عمده با داشتن يك روز بد اين احساس است كه چرا براي شما اين اتفاق مي‌افتد و چرا اتفاقات بد از آسمان تنها بر سر شما نازل مي‌شوند؟ اغلب اوقات اتفاقاتي همچون ريختن فنجان چاي روي لباس، پيدا كردن حشره داخل غذا يا رسيدن به تمامي چراغ‌ قرمزها در طول مسير رسيدن تا محل كار موجب مي‌شود تا فرد اين تصور را داشته باشد كه بدترين روز را آغاز كرده اما اگر اين گونه تصور مي‌كنيد خوب است بدانيد كه با چند راهكار ساده مي‌توان روزهاي بد را به روزهاي خوب تبديل كرد و برخي از كاربردي‌ترين آنها به شرح زير است: خنده واقعا بهترين دارو است. زماني كه احساس مي‌كنيد روز بدي را شروع كرده‌ايد مي‌توانيد اتفاقات پيش آمده براي خودتان را دوباره براي يكي از كمدين‌هاي مورد علاقه‌تان تصور كنيد و به اين ترتيب به آنها بخنديد و خلق خود را شاد سازيد. با يك دوست قابل اطمينان صحبت كنيد تا آرام شويد. برخي افراد از بازگو كردن مشكلاتشان و شكايت كردن احساس خوبي ندارند اما اگر از جمله افرادي هستيد كه با صحبت كردن در مورد مشكلاتشان آرام مي‌شويد، اين كار را امتحان كنيد. از تكنيك مراقبه (مديتيشن) استفاده كنيد. در برخي افراد مراقبه كردن باعث مي‌شود كه فرد احساس آرامش كند. براي اين كار به محلي ساكت برويد و با كشيدن نفس عميق خود را آرام سازيد. تصور كوچك شدن مشكلات را در ذهن خود تداعي كنيد. اين روش بخشي از تكنيك مراقبه كردن به حساب مي‌آيد. همانطور كه به آرامي نفس مي‌كشيد تصويري ذهني از آنچه شما را عصباني كرده ايجاد كنيد و با هر نفس كشيدن در ذهن خود، اندازه آن تصوير را كوچك‌تر كنيد تا مشكلاتان نيز كوچك و كوچك‌تر شود. يك راه‌حل سريع و در دسترس پيدا كنيد. گاهي اوقات زندگي بر وفق مراد نيست و كسل‌كننده‌ مي‌شود. در اين مواقع نوشيدن يك فنجان قهوه يا خوردن يك تكه كيك خوشمزه مي‌تواند از شدت اين احساس ناخوشايند بكاهد. به پياده‌روي طولاني برويد. زماني كه به پياده‌روي مي‌رويد و در حالي كه دست‌هايتان خالي است، دو نيمكره مغز با يكديگر هماهنگ شده و اين وضعيت موجب مي‌شود كه پس از چند دقيقه پياده‌روي، احساس آرامش داشته باشيد. به گزارش ايسنا به نقل از سايت اينترنتي ام‌ان‌ان، در برخي موارد نيز يك چرت كوتاه مي‌تواند مشكل را تاحدودي برطرف كند. همه مردم عادت ندارند در بين روز بخوابند اما اگر از اين توانايي برخوردار هستيد، 20 دقيقه خواب نيمروز مي‌تواند بدن را سرحال بياورد و از نو تنظيم كند

ترسناك‌ترين پله جهان

ترسناك‌ترين پله جهان.9 مهر-92
   کافیه خامنه ای  برای هوا خوری یک ساعت به این مکان بدون عصا برده بشه  دیگه هیچ معجونی وی را تا آخر عمر  از خماری در نمی آوره تاچه رسد به ا ینه  نشئه بشه وسر منبر مخ زنی  کنه .
  

شكلات براي سلامتي شما مفيد است.


شكلات براي سلامتي شما مفيد است مهر- 92 .
البته در  مورد میزان  شکر و افرادی  که قند خون شان بالاست توضیح داده نشده است. 
شفاف: شكلات يكي از خوراكي‌هاي خوشمزه‌اي است كه كمتر كسي را مي‌توان پيدا كرد كه علاقه‌اي به آن نداشته باشد. شكلات‌هاي كاكائويي معمولا پرطرفدارترين انواع شكلات هستند. شايد در وهله اول توجه همه به مضرات آن معطوف شود، اما جالب است بدانيد كه اين خوراكي خوشمزه تاثيرات مثبتي بر سلامتي دارد. 
* فوايد شكلات بر سيستم گوارش 
كاكائو به خاطر داشتن فيبرها، عملكرد روده‌ها را تحريك و مانع از ايجاد يبوست مي‌شود. از همين رو هر چقدر شكلات مقدار بيشتري كاكائو داشته باشد،‌ فيبر بيشتري نيز خواهد داشت. به عنوان مثال،‌ 100 گرم شكلات سياه با 70% كاكائو حدود 15 گرم فيبر دارد كه از برخي سبزيجات مانند خيار يا كدو مسمايي بيشتر است. به علاوه،‌ شكلات حاوي پلي فنول‌ها نيز هست كه موجب تقويت مخاط‌هاي گوارشي شده كه يكي از سلاح‌هاي مهم سيستم ايمني محسوب مي‌شود. 
* آنتي اكسيداني خوب براي بدن 
شكلات را بايد يكي از غني‌ترين خوراكي‌هايي دانست كه حاوي فلاونوئيدهاست. اين آنتي اكسيدان‌ها در پودر كاكائو به مقدار بالا در حدود 10% وجود دارد. آنتي اكسيدان‌ها نقش غير قابل انكاري در پيشگيري از ابتلا به برخي بيمار يها مانند سرطان دارند و با عوامل پيري زود هنگام سلولها مقابله مي‌كنند. نكته حيرت انگيز ديگر اينكه،‌ قدرت آنتي اكسيداني شكلات 2 تا 3 برابر بيشتر از چاي سبز است.
* تاثيرات مثبت بر سيستم قلب عروقي و خون 
شكلات تيره عملكرد سرخرگ‌ها و جريان خون را بهبود مي‌بخشد. فلاونوئيدها ايجاد كلسترول بد خون را محدود مي‌كنند، موجب اتساع رگ‌هاي خوني مي‌شوند،‌ انعقاد خون را بهبود مي‌بخشند و خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي عروقي را كاهش مي‌دهند. با اين حال نبايد در مصرف اين خوراكي خوشمزه زياده روي كردزيرا مقدار انرژي بالايي دارد و هر 100 گرم آن 500 كيلو كالري انرژي دارد كه 4/1 نياز روزانه بدن است. بر عكس، خوردن تنها 2 تكه شكلات تيره در روز، فشار خون را كاهش داده و از مشلات قلبي پيشگيري مي‌كند.
*
فوايد شكلات بر اخلاق 
كاكائومنبع خوب منيزيوم است و عامل مهمي براي مقابله با خستگي،‌ استرس و اضطراب است. همچنين حاوي تريپتوفان(نوعي اسيد آمينه)‌است كه دربدن به سروتونين تغيير شكل مي‌يابد. سروتونين يكي از ناقل‌هاي عصبي است كه نقش اساسي در اخلاق و روحيه دارد چرا كه احساس آرامش و خوبي را در خود دارد. از همين رو تصورمي شود كه شكلات يك خوراكي ضد استرس است. ساده‌ترين تاثير مزه چشي شكلات، كسب احساس راحتي و آرامش است زيرا با ترشح آندروفين كه هورمون خوش اخلاقي شناخته مي‌شود همراه است. 

آنچه درباره نارسايي قلبي بايد بدانيد

آنچه درباره نارسايي قلبي بايد بدانيد.9 مهر-92

يك فوق تخصص قلب گفت: نارسايي قلبي، بيماري است كه اشكالاتي در عملكرد قلب ايجاد مي‌كند و در نهايت منجر به كم‌كاري قلب مي‌شود. دكتر سعيد يزدان‌خواه اظهار داشت: نارسايي قلبي علايم بسياري دارد كه شايع‌ترين آنها تنگي نفس و خستگي زودرس است. ورم پا و شكم نيز در افراد دچار نارسايي قلبي ظاهر مي‌شود. وي ادامه داد: علايم مادرزادي مانند اشكالات مجراي شرياني يا تنگي‌ دريچه آئورت، از ديگرعلايم نارسايي قلبي هستند. اين فوق تخصص قلب افزود: از شايع‌ترين علائم اين بيماري، گرفتگي عروق است. گرفتگي عروق به خصوص در كشورهاي توسعه يافته و حتي در حال توسعه موجب سكته قلبي و در نهايت منجر به نارسايي قلبي مي‌شود. يزدان‌خواه اظهار كرد: همچنين بيماري ژنتيك و ارثي از دلايل ايجاد نارسايي هستند كه در پي آن، اشكالاتي در متابوليسم سلول به وجود مي‌آيد. ذخيره گليكوژن و بافت چربي مي‌تواند اين نوع نارسايي قلبي را ايجاد كند.وي عنوان كرد: در برخي موارد به دنبال زايمان، اين نارسايي اتفاق مي‌افتد. همچنين سموم و الكل و داروهايي كه براي شيمي‌درماني استفاده مي‌شوند، منجر به نارسايي قلبي مي‌شوند. وي گفت: عفونت‌هاي ويروسي و انگلي مي‌تواند از ديگر دلايل نارسايي قلبي در افراد باشد.يزدان‌خواه گفت: طول عمر بيماراني كه علايم نارسايي قلبي را نشان مي‌دهند، كاهش پيدا مي‌كند ولي براي اين بيماري، درمان‌هايي وجود دارد كه موجب بهبود بيماري و افزايش طول عمر فرد مي‌شود. وي درباره راه‌هاي جلوگيري از نارسايي قلبي، اظهار كرد: اگر علت‌هاي قابل درماني مانند فشارخون و بالا بودن چربي وجود داشته باشد، مي‌توان اين علت‌ها را با درمان رفع كرد تا منجر به نارسايي قلبي نشود. يكي ديگر از راه‌هاي جلوگيري از ابتلا به اين بيماري، خودداري از تماس با سموم و مصرف الكل است. همچنين اگر بيماري در حال شيمي‌ درماني است و دچار نارسايي قلبي شود، بايد تحت نظر پزشك قرار گرفته و اين بيماري را مرتب پيگيري كند تا داروهاي جايگزين براي وي استفاده شود. اين فوق تخصص قلب عنوان كرد: زمان ايجاد نارسايي قلبي در افراد بستگي به علت آن دارد. ممكن است علت مادرزادي باشد كه در اين صورت در سنين پايين اتفاق مي‌افتد و افرادي نيز كه دچار گرفتگي عروق هستند، معمولا از 40 سالگي به بعد دچار مي‌شوند. يزدان‌خواه براي پيشگيري از ابتلا به نارسايي قلبي توصيه كرد: افراد عوامل خطرزا را از خود دور كرده و فشار خون و چربي خود را كنترل كنند. ورزش در طول هفته و رعايت رژيم غذايي سالم و كم‌چرب نيز از نكاتي است كه با انجام آنها از نارسايي قلبي جلوگيري مي‌شود. افراد مي‌توانند با رعايت الگوي زندگي سالم، عوامل خطرزا را رفع كنند

سيگار، سالانه جان 6 ميليون نفر را مي‌گيرد

سيگار، سالانه جان 6 ميليون نفر را مي‌گيرد.9 مهر- 92

سازمان بهداشت جهاني اعلام كرد كه سالانه 6 ميليون نفر بر اثر دود سيگار فوت مي‌كنند. به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس به نقل از العربيه، سازمان بهداشت جهاني اعلام كرد: سيگار كشيدن در كشورهاي با درآمد كم و متوسط جان حدود 6 ميليون نفر را در هر سال مي‌گيرد. سازمان بهداشت جهاني همچنين اعلام كرد در صورتي كه روند اين تعداد مرگ و مير در خصوص استفاده از توتون و تنباكو ثابت بماند در سال 2030 اين رقم به 8 ميليون نفر هم مي‌رسد. اين گزارش افزود كه حدود 80 درصد از پيش‌بيني‌ مرگ و مير‌ها براي سال 2030 در كشورهاي با درآمد كم و متوسط مربوط به تنباكو باشد. دكتر "مارگارت چان"، مدير كل سازمان بهداشت جهاني گفت: هر كشور در قبال حفاظت از جمعيت خود از بيماري‌، ناتواني و مرگ مرتبط با دخانيات مسئول است. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهاني، در ميان كشته‌شدگان در سال جاري 5 ميليون نفر مصرف‌كننده توتون و تنباكو بودند در حالي كه بيش از 600 هزار نفر بعلت در معرض دود سيگار قرار گرفتن فوت كرده‌اند. اعتقاد بر اين است، استفاده از دخانيات به مرگ 100 ميليون نفر در قرن بيستم منتهي شده است. در اين گزارش اشاره شده است كه 2.3 ميليارد نفر از 92 كشور، بيش از 2 برابر تعدادي كه در 5 سال پيش فوت‌كرده بودند از انواعي از محدوديت‌هاي سيگار كشيدن بهره‌مند شدند.  با اين حال، اين رقم همچنان فقط يك سوم از جمعيت جهان را نشان مي‌دهد. 

گروه های فشار و خودسر در حکومت ولایت فقیه!

گروه های فشار و خودسر در حکومت ولایت فقیه!
ای علیر ضا یعقوبی  . 8 مهر 92
روحانی بعد از شرکت درنشست سالانه مجمع عمومی ملل متحد و دیدارها و گفتگوهای حضوری و تلفنی با مقامات کشورهای غربی به تهران بازگشت و مورد استقبال «دوگانه» (۱) در تهران قرار گرفت.منشأ سازماندهی این تظاهرات فرمایشی می تواند واحد باشد تا بدینوسیله پیامی به کشورهای غربی رسانده شود که روحانی برای معامله دستش بنوعی بسته است و باید طرفهای مورد گفتگو موقعیت شکننده او را در درون حاکمیت را در مواضع خود لحاظ کنند. موضوع این پیام و همچنین گفتگوهای روحانی در آمریکا از جمله گفتگوی تلفنی او با باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا از موضوع این نوشته خارج است.
در این مقاله می خواهیم به مسئله گروه هایی بپردازیم که بعد از یک دگردیسی و تحولات درونی حاکمیت «گروههای فشار» و یا «گروههای خودسر» (۲) خوانده می شوند و گویا در یک تحول در درونی در استفاده از «چماق و اسلحه گرم» و آلات «سخت افزاری» و کاربردی سنتی نهایتا به شیوه های استفاده از ابزارهای مدرن «نرم افزاری» همچون «پرتاب کفش» الگو گرفته شده از خبرنگار عراقی که امروزه در جوامع مدنی و دمکراتیک هم بعنوان ابزاری و نمادی برای بیان مخالفت و اعتراض مورد استفاده قرار می گیرد، روی آورده اند.
سایتهای اصلاح طلب با پرتاب کفش از سوی گروهی از استقبال کنندگان به سمت روحانی به موضوع این گروهها و سازماندهی آنها از سوی جریانی سخن رانده اند. در این مقاله می خواهیم نظری اجمالی بر سیر تحولات این گروهها از بدو تآسیس تا به امروز داشته باشیم.
گروه های موسوم به فشار و خودسر قبل از ۳۰ خرداد سال ۶۰:
با به قدرت رسیدن خمینی در ایران از آنجائیکه نمی توانست بنا به ماهیت مادون تاریخی و ارتجاعی خود به اصل رقابت آزاد و انتخاب مردم وفادار باشد و دمکراسی را اصولا بنا به نظر پیشکوت خود «شیخ فضل الله نوری» چیزی متناسب برای ذائقه غربیها می دانست لذا از همان ابتدا سعی کرد با استفاده از ابزارهای فراقانونی اقدام به سرکوب نیروههای اپوزیسیون نماید چرا که اصولا بعد از قیام ۵۸ بنا به تجربه حکومت پیشین استفاده از نهادهای رسمی سرکوب همچون ارتش بلافاصله به دافعه شدید داخلی و محکومیت بین المللی راه می برد و رژیم که بزرگترین ابزارش «فریب» و «دجالگری» بود حاضر به پرداخت بهای لازم برای استفاده از ابزارهای قانونی سرکوب نبود و ثانیا اعتمادی هم به نیروهای ارتش در سرکوب نداشت..
خمینی برای سازماندهی گروههای سرکوبگر از یکسو و پیش بردن خط «تقلبات گسترده» انتخاباتی و در آوردن مهره های دستچین شده اش از صندوق های رأی گیری و در نهایت انحصار قدرت، تشکیل «حزب جمهوری اسلامی» را برای پیشبرد این اهداف نامشروع در دستور کار قرار داد و تمامی سران کنونی رژیم عضو همین حزب بودند. رسوایی نوارهای افشا شده حسن آیت در سال ۵۹ ماهیت و منشا سازماندهی گروههای چماقداری که به مراسمات و دفاتر احزاب و سازمانها و گروههای سیاسی حمله می کردند را کاملا آشکار ساخت. در ادامه آن افشاگری ها که عمدتا توسط سازمان مجاهدین خلق ایران به پیش برده می شد، خمینی چاره ای جز عزل رئیس جمهور اول رژیم ندید تا بتواند با دست باز به سرکوب رسمی توسط نهادهای سرکوبگر همچون پاسداران و کمیته ها دست بزند.
نیروهای سرکوبگر چماقدار در عرصه «عملیات میدانی» به کسب تجربه مشغول می شدند و در قدم بعدی بنا به محدودیت رژیم و «حلقه بسته»در سپردن امور حکومتی به نیروهای وابسته به خود، این نیروها بنام دانشجو و بعنوان سهمیه نهادهای انقلابی اولا برای کنترل جنبش دانشجویی و سپس کسب مدرک تحصیلی وارد دانشگاهها می شدند و در نهایت اداره امور به آنها در قالب رئیس جمهور و وزیران و سایر کارگزاران رژیم به آنها سپرده می شد. احمدی نژاد برآمده از همین «عملیات میدانی» بود. او در ابتدای انقلاب مدیر مسئول ورق پاره ای فکاهی بنام « جیغ و داد» بود که به ایجاد جو هستریک علیه نیروهای دگراندیش و اپوزیسیون اشتغال داشت و ارگان گروههای چماقدار محسوب می شد. بهدها او در دادستانی اوین و … مشغول به کار شد. قالیباف شهردار تهران در سخنرانی های انتخاباتی امسال خود علنابه حضور خود با چماق در سرکوبهای جنبش دانشجویی اعتراف و به آن افتخار نمود.
حسین الله کرم که در حال حاضر عنوان «دکترای علوم سیاسی» را یدک می کشد از مؤسسین جریان «انصار حزب الله» از نیروهای سرکوبگر فراقانونی می باشد. او طی مصاحبه ای با یکی از سایتهای داخلی رژیم نقطه شروع فعالیت جریان خود را تظاهرات ۲۵ خرداد سال ۶۰ جبهه ملی ایران در میدان بهارستان در اعتراض به لایحه مجازاتهای اسلامی و قصاص اعلام نمود که او بهمراه اراذل و اوباش همراه به مردمی که آن روز در حاشیه خیابانهای منتهی به بهارستان با شعار «ملی ها کوشند؟, تو سوراخ موشند» حمله می برد. گروههای سرکوبگر فراقانونی بعد از ۳۰ خرداد سال ۶۰ در دادستانی ها و شکنجه گاههای رژیم بعنوان شکنجه گران و بازجوها و تیرباران کنندگان و تیر خلاص زنندگان به کار گرفته شدند.
گروه های موسوم به فشار و خودسر بعد از سال ۶۷:
با ریاست جمهوری رفسنجانی و نمایش «مدره نمایی» او، زمینه استفاده درون حاکمیتی گروههای فشار و خودسر فراهم آمد. اگر این جریانات و نیروهای انگلی قبل از سال ۶۷ عمدتا در خدمت سرکوب نیروهای سیاسی اپوزیسیون قرار داشتند بعد از سال ۶۷ همان نیروها توسط جناحی از حاکمیت در خدمت حذف جناحی دیگر قرار گرفتند. البته در پروسه تغییر و تحولات درونی عناصر تشکیل دهنده همین گروهها، دچار دگردیسی شدند و به حبس و زندان گرفتار آمدند، گروهی که برای اولین بار به خامنه ای لقب «امام» دادند و نشریه »پیام دانشجو» را در سال ۱۳۷۳، علیه دولت رفسنجانی منتشر می ساختند.
بهرحال اگر توهمات مذهبی و شخصیت کاریزماتیک خمینی، در شکل گیری و پیگیری اهداف نامشروع و فراقانونی هسته های اولیه گروههای فشار و خودسر نقش بسزایی داشت در دور جدید فعالیت این گروهها با فروپاشی توهمات اولیه و در فقدان مشروعیتی همسان با خمینی در جانشینش، این فاصله ها با برخوردار شدن این جریانات از تنعم دنیوی و «رانت خواری» پر شد.
این جریانات در سیر تغییر و تحولات درونی رژیم همواره بعنوان «حامی ولایت» در مقابل جریان دیگر بکار گرفته شده اند. این گروهها در دوران ریاست جمهوری خاتمی بطور منسجم تر به «عملیات میدانی» بنام کفن پوشان حرفه ای اشتغال داشتند. اوج «عملیات میدانی» آنها ترور سعید حجاریان به اصطلاح «مغز متفکر اصلاحات» بود که توسط فردی بنام «سعید عسگر» صورت گرفت. البته هدف گردانندگان چنین جریانی همواره نمی تواند واحد فرض شود. این جماعت برگزیده از نیروهای خلص بسیج بوده که وفاداری خود را در جریان عمل به «مقام شامخ ولایت» به اثبات رسانده اند. سازمان تبلیغات اسلامی که زیر نظر مستقیم دفتر ولی فقیه فعالیت می کند، بخش وسیعی از این نیروها را تحت پوشش خود دارد.
همانگونه که در این سالها رژیم تلاش نموده با بکارگیری چهرهای ورزشی و هنری بعنوان نماینده شورای شهر و مجلس، از آنها بعنوان «زینت المجالس» استفاده کند، حالا هم از حضور بعضی از چهره های هنری «عملیات میدانی» را به پیش می برند و این افراد توسط شبکه اینترنتی سازماندهی می شوند و بعنوان «زینت المجالس» مراسمات مورد استفاده قرار می گیرند. حضور تنی چند از چهرهای هنری و سینمایی در اینگونه مراسمات و تعامل گروه خودسر مخالف با این گروه دوم موافق، گویای این واقعیات است که رژیم و ارگانهای تبلیغاتی آن، حال برای پیشبرد اهداف سیاسی اقدام به استفاده همزمان از دو جریان در مراسمات نمادین همچون مراسم استقبال از روحانی می کند. گروهی بعنوان موافق با چهره های موجه و با حضور چهره های هنری و احتمالا در آینده ورزشی از طریق شبکه اینترنتی به صحنه کشیده می شوند و گروهی دیگر بعنوان مخالف و در تعامل با گروه اول وارد صحنه شده تا پیام واحدی را که مورد نظر «بیت ولی فقیه» است را منعکس سازند.
نوع سازماندهی و حضور این نیروها و چیدمان آنها در صحنه گویای این واقعیت است که اصولا این گروه ها بنا به ماهیت استفاده از آنها از ساختاری متفاوت اما از سازماندهی واحدی برخودار بوده و «دو جریان متضاد» حاضر در «عملیات میدانی» در خدمت یک «هدف واحد» می باشند. در آینده در این باره بیشتر به گفتگو خواهیم پرداخت.
پاورقی:
۱- خبرگزارها از «استقبال مخلوط» از روحانی بعد از بازگشت از سفر اخیر به نیویورک خبر داده اند که آن را در این مقاله «اسقبال دوگانه» نامگذاری کرده ایم.

۲- «گروههای فشار» و یا «گروههای خودسر» نامی است که در رژیم ولایت فقیه بر این گروههای فراقانونی و سرکوبگر نهاده است در حالیکه همگان از وابستگی و ماهیت این جریانات با خبرند و حضور چهره های شناخته شده جناحی در «عملیات میدانی» این گروهها و مصونیت آهنین قضایی آنها امری بسیار مشخص و روشن می باشد.

تصاویر جاسوس ایرانی مورد ادعای اسراییل

ضمن اینکه که جاسوسی تکذیب نشده است ولی از موضع فرار به جلو فرافکنی شده است .چون انگاری که این تاکتیک 35 سال در ایران سابقه نداشته است و حاکمان ایران در گیر جنگ قدرت وثروت از این شیوه استفاده نکرده اند واز 13 آبان 57 اشغال سفارت آمریکا  و گروگان گیر ی در تهران تا یورش مسلحانه ی جنایت علیه ی بشریت در دهم شهریو 92 در اشرف ادامه نداشته  است که قبل از سفر روحانیبه آمریکا انجام  گرفت .
 
 
نواندیش نوشترژیم اسراییل امروز برای نخستین بار یک شهروند ایرانی تبار را که ادعا می کند برای ایران جاسوسی می کرده، در دادگاهی nدر تل آویو حاضر کرد.اسراییل مدعی است این شهروند 55 ساله ایرانی تبار را که "علی منصوری" نام دارد، با پاسپورت بلژیکی در روز 11 سپتامبر (20 شهریور) در فرودگاه بن گوریون تل آویو و در حالی که نقشه هایی از سفارت آمریکا در تل آویو را به همراه داشته، دستگیر کرده است.از نظر برخی ناظران اعلام خبر دستگیری جاسوس ایرانی برای تحت الشعاع قرار دادن تلاش های اخیر ایران و آمریکا برای تنش زدایی و حل و فصل مسالمت آمیز مساله هسته ای از طریق گفت و گو و دیپلماسی است. رژیم صهیونیستی از نزدیکی رابطه ایران و آمریکا هراسان است.


گفت و شنود خصوصی حسینی و حسنی قسمت سوم

گفت و شنود خصوصی  حسینی و حسنی (حسین اوباما و حسن روحانی) قسمت سوم  . 8 مهر -92

 
حسینی :  دلیل واگذاری سرمایه ملی به پاسداران برای چیست؟
حسنی : بدلیل پیگیری پروژه ی هسته ای و اهداف آن است.
حسینی :   انحصاری کردن سرمایه ی ملی چه ارتباطی به پروژه ی هسته ای داره؟
حسنی : چون گفته میشه انرژی هسته ای حق مسلم ماست .  این حق و پروژه پشتوانه اقتصادی نیازه داره ، تازه قدرت اقتصادی ، قدرت سیاسی هم بدنبال داره.
حسینی :  کی این شعار  انرژی هسته ای حق مسلم ماست را  ساخته و سرمیده یامیگه؟
حسنی :  در اصل  مبتکرش سپاه  بود ، ممودی  جایش  انداخت وهمه گیرش کرد ، ولی از طریق بلندگویش سید علی بیان و سایر مسئولان  هم بالاجبار تکرار می کنن. 
حسینی :  این شعار چه ارتباطی به مردم  ایران داره ؟ مگه مردم ایران خواهان این حق مسلم هستنن؟
حسنی :   مردم که نه ، چون نظر خواهی آزادانه نشده .
حسینی : اگر مردم ایران نظر آزادانه شون  در این مورد رو  ندادن  چرا از قول اینان نقل قول میشه که  انرژی هسته ای حق مسلم ماست؟
حسنی : آخه چون سیدعلی  رهبر ولی فقیه و  همکاره است .
حسینی : خب باشه ، چون مستقیم از سوی مردم انتخاب نمیشه  چه ارتباطی به نظر مردم ایران داره؟
حسنی : برای اینکه سید علی میگه رهبر انقلابه ، پس رهبر ونماینده و سخنگو وتصمیم گیر مردم ایرانم هست.
حسینی : مگه سیدعلی در یک انتخابات آزاد از سوی مردم ایران انتخاب شده که دارای چنین حق واختیاری و قدرتیه؟
حسنی : البته که نه ولی ....
حسینی  : ولی چه ؟ مگه  حاکمان ایران ادعا نمی کنن دمکراتیک ترین کشور خاور میانه ان؟
حسنی : بلی درسته منم میگم چنین است .
حسینی :  سئواله  که دمکراتیک یعنی چه؟
حسنی : قرار نشد وارد مقولات سیاسی سکولاریسم بشی .
حسینی : چرا؟ ایرادش چیست؟
حسنی :  آخه  دمکراتیک ما بر گرفته از اسلام ناب طالبانی است که  ولی فقیه نمایندگی اش میکنه که مثل من نان خورش هستیم و نه دمکراتیک لیبرالیسم وسکولاریسم غربی.
حسینی : شترگاو پلنگ نمیشه ؟
حسنی : منظور چیست؟
حسینی :منظورم اینه که  در کشور دمکراتیک   انتخابات آزاده، برای همین گفته میشه دمکراتیک .
حسنی : مگه در ایران اسلامی انتخابات آزاد نیست؟
حسینی : وقتی رهبر  مثل رئیس جمهور در آمریکا از سوی مردم بطور مستقیم انتخاب نمیشه ، این روش دمکراتیک نیست؟
حسنی :  اولاً رئیس جمهور مثل من از سوی مردم  همیشه در صحنه انتخاب میشه ، دوماً سید علی گفته در 34 سال گذشته در ایران کدوم انتخابات آزاد نبوده که هی میگن در ایران  انتخابات آزاد نیست؟
حسینی : ولی  انتخابات ریاست جمهوری دوره ی دهم در  سال 88 چه؟  آنهم آزاد و دمکراتیک بود؟
حسنی : براساس نظر و فتوای سید علی آزاد بود .
حسینی : نظرت خودت چیست؟
حسنی : نظر من نظر سید علیست .
حسینی : چرا مگه مستقل نیستی؟
حسنی : چون سید علی  مرشد منه  و منم مرید وپیرو وی.
حسینی  :  بگذریم آگر  طبق ادعای سیدعلی انتخابات 22 خرداد 88 آزاد بود . پس چرا هم کروبی و هم موسوی دو تا از نامزدان ریاست جمهوری و مردم  معترض شند . سپس  اعتراض  مردم  تبدیل به تظاهرات های ضد حکومتی و بشدت سرکوب شد . حتی منجر به حصر شدن موسوی وکروبی شد؟
حسنی : سید علی میگه  معترضین فتنه گر و گول خوردگان از سوی غرب و عوامل  داخلی آمریکا بودند وکروبی و موسوی هم در دام این فتنه افتادن . چون از فتنه گران برائت نکردن . بنابراین سید علی و سپاه  برای خنثی کردن فتنه و فتنه گری یا انقلاب مخملین  وحفاظت از جان شان   اینان در حصر خانگی واقع شدند.
حسینی : ولی نگفتی  اگر سید علی هم  بطور مستقیم از طریق آرای آزادانه ی مردم انتخاب می شد چه می شد؟
حسینی : آخه نمیشه .
حسینی چرا نمیشه؟
حسنی : چون  جسارت و اهانت به جایگاه سید علیه.
حسینی : برای چه؟
حسنی : برای اینکه سید علی یه رهبر متعارف نیست  و خیلی  از رهبر معمولی بالاتره .
حسینی چرا؟
حسنی :  چون سید علی هم رهیر ولی فقیه است . هم نماینده ی خدا روی زمینه . هم سنگر نشین دایمی منقله.
حسینی :  منظور ار منقل چیست؟
حسینی : منقل  ابزار  آتش  و معجون و خود سازی  و توپ سازیست.
حسینی : مگه بیت رهبری کارخانه ی تولیدات نظامیست؟
حسنی : نه  چطور مگه؟
حسینی : چون اشاره به منقل آتش و توپ سازی شد؟  
حسنی : ای بابا حسینی  گو یا خیلی عقبی ، اوون موقع بما میگن ارتجاعی .
حسینی : چراا ینطور برداشت کردی حسنی ؟
حسنی : چون خود  سازی  وتوپ شدن نه توپ ساختن ، بلکه  توی عوالم هپروت وجبروت رفتن واوون بالاها سیر کردن و به خدا نزدیک شدن  تا ثابت بشه برای چه رهبر ولی فقیه نماینده ی خدا روی زمینه.
حسینی : سید علی  چگونه  این طوری  میشه؟
حسنی : توضیحش سخته اگه یه روز به تهرون اومدی و بدیدار سیدعلی  رفتی  پای بساط منقل سید علی نشستی و معجون توی رگ زدی می فهمی یعنی چه؟
حسینی : داشتی ازویژگی های سید عل می گفتی؟

حسنی : بلی  سید علی  هم رهبر ام القرا و مسلمین جهان است . هم رهبر جنبش بیداری اسلامی منطقه است . هم دایه نزدیک تر از مادر برای ملت فلسطین است . هم رهبر جبهه ی مقاومت اسلامی منطقه می باشد ..... ادامه داره

کرایه (گفت و شنود)

کرایه (گفت و شنود)
گفتم : پس چه میشه ادا و اطوار؟با عبا ونعلینگ و ردا وشلوار
تکیه به عصا و هم دیوار ، سیدعلی هی می زد هوار
بد وبیراه می گفت به اوباما ،چرا  علیه ی مایی،  نه له  ما؟
گفت : چه گویم روزی یه  قالتاق ؟ پالان ساییده مثل سید علی چلاق
مفت خور هفت خط چون ملا ، مال مردم کشیده بود بالا
قاضی با صدور حکم داد خبر ، وی سوارش کنن گرده ی خر
داخل شهر به گردانند بزنن جار ، مال مردم نمیده این نا بکار
غروب صاحب خرخواست کرایه،یارو گفت نه پول دارم نه سرمایه
صبح تا حال تو زدی فریاد  ، پول مردم نمیدم کردی انتقاد
حال چقدر شوتی و مشنگ ؟پول  میخواهی ازمن الدنگ
گفت: بالاخره معلوم نشد آقای روحانی درخواست تماس تلفنی با اوباما را کرده است یا اوباما پیشقدم شده بود؟
گفتم: آقای ظریف گفته است حرف آمریکایی‌ها که می‌گویند درخواست برای تماس تلفنی از طرف آقای روحانی بوده است، اعتبار ندارد.
گفت: وقتی حرف رئیس‌جمهور آمریکا در این حد و اندازه هم اعتبار ندارد، پس آقایان با چه تحلیل و توجیهی به آمریکا اعتماد کرده و این همه درباره آن تبلیغ می‌کنند؟!
گفتم: چه عرض کنم؟! آدم قالتاقی از خیلی‌ها پول قرض گرفته و پس نمی‌داد. قاضی حکم کرد فردا او را سوار یک الاغ کنند و در شهر بگردانند و جار بزنند که او آدم قالتاقی است و بدهی‌های خود را نمی‌پردازد. غروب فردا صاحب الاغ که یک روز او را در شهر گردانده و جار زده بود از او کرایه الاغ را خواست و یارو گفت؛ مرد حسابی! از صبح تا حالا داری جار می‌زنی که من بدهی خود را نمی‌دهم حالا با چه رویی کرایه خرت را می‌خواهی؟!
گفت : سربازجو کرده مچ گیری ، دست زده به معرکه گیری
گفتم : مچ گیری مربوط به کیست ؟بهانه ی سربازجو برای چیست؟
گفت : بهانه هست تماس ، چگونه روحانی با  التماس؟
از اوباما خواست بزنه زنگ ، پذیرفت اوباما  بی درنگ
چون این تماس شد فاش ،  کنون سربازجوی کلاش
گرفته یقه ی روحانی ،  چرا تو بطور پنهانی؟
ای حیله گر مکار ،  چرا دست زدی به اینکار ؟
 حال این کارت داره تماشا،درخواست را میکنی حاشا
گفتم : پس چه میشه ادا و اطوار؟با عبا ونعلینگ و ردا وشلوار
تکیه به عصا و هم دیوار ، سیدعلی هی می زد هوار
بد وبیراه می گفت به اوباما ،چرا  علیه ی مایی،  نه له  ما؟
گفت : چه گویم روزی یه  قالتاق ؟ پالان ساییده مثل سید علی چلاق
مفت خور هفت خط چون ملا ، مال مردم کشیده بود بالا
قاضی با صدور حکم داد خبر ، وی سوارش کنن گرده ی خر
داخل شهر به گردانند بزنن جار ، مال مردم نمیده این نا بکار
غروب صاحب خرخواست کرایه،یارو گفت نه پول دارم نه سرمایه
صبح تا حال تو زدی فریاد  ، پول مردم نمیدم کردی انتقاد

حال چقدر شوتی و مشنگ ؟پول  میخواهی ازمن الدنگ

دستاورد (گفت و شنود)

گفت و شنود دروغ نامه ی کیهان 7 مهر – 92
دستاورد (گفت و شنود)
گفت: سربازجو کرده شلیک ، بسوی هیأت دیپلماتیک
گفتم : سربازجو با چه تاکتیک؟ بکار برده این پلتیک
گفت : شاکیست سفر روحانی ، برخلاف ذوق  زدگی  هیجانی
بررسی شده و برآوردی ، هیچ نداره  دستآوردی
گفت: مقامات آمریکایی در مقابل نرمش‌ها و امتیازات نقد هیئت دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران، فقط وعده‌های نسیه داده‌اند.
گفتم: مرد حسابی! وعده نسیه هم نداده‌اند! همان مطالبات غیرقانونی و باج‌خواهانه خود را مطرح کرده و چند فقره دیگر هم به آن افزوده‌اند!
گفت: ولی هیئت دیپلماتیک کشورمان از دستاوردهای بزرگ خبر می‌دهد.
گفتم: چه عرض کنم؟! به آدم قالتاق و شارلاتانی گفتند دوتا خواهش از تو داریم اول آن که 10 میلیون تومان به ما قرض بدهی، دوم این که برای پرداخت آن 2 سال مهلت بدهی و یارو گفت؛ یکی از خواسته‌های شما را برآورده می‌کنم. پول که حرفش را نزنید ولی «مهلت» هر چه بخواهید می‌دهم. دو سال چیه؟! ده ‌سال، بیست سال، اصلا هزار سال مهلت می‌دهم که حسابی حالش را ببرید!
گفت: سربازجو کرده شلیک ، بسوی هیأت دیپلماتیک
گفتم : سربازجو با چه تاکتیک؟ بکار برده این پلتیک
گفت : شاکیست سفر روحانی ، برخلاف ذوق  زدگی  هیجانی
بررسی شده و برآوردی ، هیچ نداره  دستآوردی
گفتم : پس  چرا این همه شد تبلیغات؟ بازتاب داشت در رسانه ها و مطبوعات
گفت : از  یارویی قالتاق و دجال ،  گفتند از تو میشه دو سئوال
اول اینکه قرض بدی پول کلان، دوم مهلت 2 سال بدی بهه مان
یارو گفت  حرفی نزنین از پول ، مهلت 100 سال میشه قبول



سرمقاله ی رو نامه ی حکومتی جمهوری " شما هم معتدل باشيد "

روزی نامه ی حکومتی جمهوری اسلامی 2 شنبه 8 مهرماه سال 1392
نقد و بررسی : سرمقاله ی روزی نامه ی حکومتی جمهوری " شما هم معتدل باشيد "
" بالاخره با وجود اینکه سوزان رایس مشاور امنیت ملی اوباما فاش ساخته است که روحانی پیشنهاد تماس تلفنی به آمریکا داده است . ولی سرمقاله نویس زور زده است تا این موضوع را وارونه کند تا بتواند منتقدان روحانی را مخاطب  خود  قرار دهد و بگوید معترضان همان كساني هستند كه از 8 سال قبل تاكنون شاهد رفتارهاي غيرمتعارف رئيس‌جمهور سابق بودند كه به رئيس‌جمهور آمريكا نامه نوشت ولي جوابي دريافت نكرد. در سفر آخر خود به نيويورك بارها به بيان‌ها و زبان‌هاي مختلف براي ملاقات و مواجهه و مذاكره با دولت مردان آمريكائي اعلام آمادگي كرد ولي با بي‌اعتنائي مواجه شد و در يكي از سفرهايش به آمريكا در سياسي‌ترين شوراي متعلق به دولت آمريكا شركت كرد و هيچ سخن مؤثري نگفت و نشنيد، اين حضرات اينها را ديدند ولي هيچ عكس العملي نشان ندادند و اعتراضي نكردند و حتي به تحسين او نيز پرداختند!  پس بهتر است  شما هم به همين اصول پاي بند باشيد، از رهبري جلوتر حركت نكنيد، منصفانه اظهارنظر كنيد و در يك كلام، شما هم معتدل باشيد. باور كنيد اينگونه بهتر به نتيجه مي‌رسيد.  عجیب خانه ی خرس و بادیه مس ! رژیم ضد بشر ی اصلاح ناپذیر و ادعای اصلاح طلبی  رفوزه شده واعتدال گرایی کنونی آنهم با تجربه ی اثبات شده ی خلافش  قرار است چه کسانی را بفریبد؟"
مشخص نیست به جزاینکه جای رئیس جمهور عوض شده است . یعنی احمدی نژاد رفت و جایش آخوند حسن روحانی با پسوند اعتدال آمده است . دیگر چه تغییرات کیفی و بنیادینی شده که سرمقاله نویس نویس متحول شده است . آنگونه که از موضع تند وتیز ضد آمریکایی فاصله گرفته و دچار دگر دیسی شده است . در صورتیکه هیچ تغییر وتحول بنیادی در ساختار حکومت آمریکا یا شیطان بزرگ  هم به وجود نیامده  که موجب ذوق زدگی مفرط شده باشد . دلیل نمی تواند جز این باشد که وی چون مشاور رفسنجانی است که عامل پیروزی روحانی بوده  است و مهره هایش پست های کلیدی درون  دولت یازدهم  مدعی اصول گرا  گرفته اند  .  تبدیل به فرصت مناسبی برای وی شده  که مقایسه نه با عملکرد دولت مردان در 35 سال گذشته  که منتهی به شرایط کنونی شده است ، بلکه دوره 8 ساله ی احمدی نژاد ودولت های نهم ودهم می  کند  تا نکند خدشه ای به دوران 8 ساله ی کارگزاران رفسنجانی به وجود آید و راه به سر نخ قتل های زنجیره ای وترور مخالفان به برون مرز دوران وی  برده شود . همچنین مخالفت مدعیان 8 ساله ی اصلاح طلبان با رفسنجانی  مطرح شود. بهرحال وی به معترضان ارتباط تلفنی روحانی با اوباما گفته است  نكته قابل توجه كه بايد بر آن تأكيد گردد اينست كه از اعتراضات بايد استقبال شود و هيچكس نبايد معترضين را طرد نمايد يا كار آنها را خارج از چارچوب و دور از هنجارهاي مورد نظر رژیم ضد بشری به خصوص رهبر ولی فقیه بداند. برای اینکه  يكي از اهداف روي كار آمدن دولت يازدهم اينست كه فضاي نقد را باز كند و زمينه را براي اعتراض و اظها ر نظرهاي مخالف فراهم سازد. اگر كسي حق نداشته باشد و يا جرأت نكند به دولت روحاني اعتراض كند و عملكرد شخص رئيس‌جمهور را نقد نمايد، چه فرقي ميان اين دولت و دولت‌هاي نهم و دهم مي‌توان يافت؟ در دولت‌هاي نهم و دهم، روال اين بود كه رئيس‌جمهور در يك برنامه پربيننده تلويزيوني به مخالفان خود تهمت بزند، اهانت كند و نسبت‌هاي نادرست به آنها بدهد ولي متهمان درحالي كه به دروغ متهم شده‌اند حق دفاع از خود را نداشته باشند و رسانه ملي نيز هرگز به آنها اجازه دفاع از خود را ندهد. همين رويه در سطح جامعه رواج يافت و افراطيون هرچه مي‌خواستند مي‌گفتند و مي‌كردند و هيچيك از كساني كه آماج حملات آنان قرار مي‌گرفتند حق دفاع از خود را نداشتند
 در ادامه چون سرمقاله نویس سخنگو ونماینده ی ملت شده و آنگونه ادعا که گویا  100% مردم در نمایش انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند که وی  سخنگوی شان شده است؟ تازه آنانی که  رأی دادند بخشی از مخالفان بودند که بدلیل التماس خامنه ای رأی دادند. حال نامزدان اصول گرای  رقیب  روحانی هم سهمی دارند . مهمتر اینکه مگر رژیم اصلاح ناشدنی است  و رهبرولی فقیه همکاره ندارد که رئیس جمهور تشریفاتی ومترسک ولی فقیه می باشد.
البته تناقض گویی برای توجیه انتقاد به منتقدان  تماس تلفنی روحانی با اوباما  کرده و دلیل هم به استناد سکوت خامنه ای  در مورد تماس تلفنی روحانی با اباما و تأکید بر پیرو ولایت بودن شان  است که نتیجه   گرفته  اعتراض و انتقاد اینان اثبات دهان کجی منتقدان به خامنه ای است .  از سوی دیگر  برای اینکه بازهم  بر توی سر احمدی نژاد زده باشد و دسته ی گل به روحانی به سخنرانی های این دو نفر در سازمان ملل اشاره کرده است که یکی  سال گذشته برای صندلی های خالی ودیگرث برای صندلی ها پر سخنرانی کرد واز عدم خشونت گفت تا  آمریکا و اسراییل شاکی نشوند . بالاخره با وجود اینکه سوزان رایس مشاور امنیت ملی اوباما فاش ساخته است که روحانی پیشنهاد تماس تلفنی به آمریکا داده است . ولی سرمقاله نویس زور زده است تا این موضوع را وارونه کند تا بتواند منتقدان روحانی را مخاطب  خود  قرار دهد و بگوید معترضان همان كساني هستند كه از 8 سال قبل تاكنون شاهد رفتارهاي غيرمتعارف رئيس‌جمهور سابق بودند كه به رئيس‌جمهور آمريكا نامه نوشت ولي جوابي دريافت نكرد. در سفر آخر خود به نيويورك بارها به بيان‌ها و زبان‌هاي مختلف براي ملاقات و مواجهه و مذاكره با دولت مردان آمريكائي اعلام آمادگي كرد ولي با بي‌اعتنائي مواجه شد و در يكي از سفرهايش به آمريكا در سياسي‌ترين شوراي متعلق به دولت آمريكا شركت كرد و هيچ سخن مؤثري نگفت و نشنيد، اين حضرات اينها را ديدند ولي هيچ عكس العملي نشان ندادند و اعتراضي نكردند و حتي به تحسين او نيز پرداختند!  پس بهتر است  شما هم به همين اصول پاي بند باشيد، از رهبري جلوتر حركت نكنيد، منصفانه اظهارنظر كنيد و در يك كلام، شما هم معتدل باشيد. باور كنيد اينگونه بهتر به نتيجه مي‌رسيد.  عجیب خانه ی خرس و بادیه مس ! رژیم ضد بشر ی اصلاح ناپذیر و ادعای اصلاح طلبی  رفوزه شده واعتدال گرایی کنونی آنهم با تجربه ی اثبات شده ی خلافش  قرار است چه کسانی را بفریبد؟ :
"اين روزها اعتراض به مكالمه تلفني رؤساي جمهور ايران و آمريكا در آخرين لحظات سفر دكتر روحاني در نيويورك، به خبر اول رسانه‌هاي جناح افراطي و موضوع مهم سخنان عناصر وابسته به اين جناح تبديل شده است. خوشبختانه تاكنون رئيس‌جمهور و دستياران ايشان و هيچيك از اعضاي دولت يازدهم به اين برخوردهاي منفي اعتراضي نكرده و حداكثر بعضي از آنها به دادن توضيحاتي درباره ماوقع اكتفا كرده‌اند. اين خويشتن‌داري رئيس و اعضاي دولت قابل تقدير است و درست با همين روش است كه مي‌توان سياست‌هاي اعتدالي را محقق ساخت. البته انتظار اينست كه در فرصت مناسب، درباره تمام بخش‌هاي سفر به نيويورك توضيحات لازم ارائه گردد و به اعتراضات نيز پاسخ منطقي و دور از خشونت و پرخاش و عصبانيت داده شود. نكته قابل توجه كه بايد بر آن تأكيد گردد اينست كه از اعتراضات بايد استقبال شود و هيچكس نبايد معترضين را طرد نمايد يا كار آنها را خارج از چارچوب و دور از هنجارهاي مورد نظر نظام جمهوري اسلامي بداند. اصولاً يكي از اهداف روي كار آمدن دولت يازدهم اينست كه فضاي نقد را باز كند و زمينه را براي اعتراض و اظهارنظرهاي مخالف فراهم سازد. اگر كسي حق نداشته باشد و يا جرأت نكند به دولت آقاي روحاني اعتراض كند و عملكرد شخص رئيس‌جمهور را نقد نمايد، چه فرقي ميان اين دولت و دولت‌هاي نهم و دهم مي‌توان يافت؟ در دولت‌هاي نهم و دهم، روال اين بود كه رئيس‌جمهور در يك برنامه پربيننده تلويزيوني به مخالفان خود تهمت بزند، اهانت كند و نسبت‌هاي نادرست به آنها بدهد ولي متهمان درحالي كه به دروغ متهم شده‌اند حق دفاع از خود را نداشته باشند و رسانه ملي نيز هرگز به آنها اجازه دفاع از خود را ندهد. همين رويه در سطح جامعه رواج يافت و افراطيون هرچه مي‌خواستند مي‌گفتند و مي‌كردند و هيچيك از كساني كه آماج حملات آنان قرار مي‌گرفتند حق دفاع از خود را نداشتند.  مردم با شركت در انتخابات رياست جمهوري 24 خرداد امسال، به كسي كه در شعارهاي خود آشكارا بر روش‌هاي افراطي خط بطلان كشيد و سياست اعتدال را مطرح كرد رأي دادند تا زمينه‌اي فراهم شود كه همه بتوانند نظرهاي خود را آزادانه مطرح كنند و مخالفان دولت حق اعتراض و نقد داشته باشند. بنابر اين، آنچه اين روزها جريان دارد، درست همان چيزي است كه اقتضاي دولت يازدهم است و دولتمردان نيز بايد از آن استقبال كنند. نقد و اعتراض، البته اگر منصفانه باشد، بايد در جامعه ما نهادينه شود و مخالفان بتوانند با آزادي و بدون آنكه فضا امنيتي باشد نقطه نظرات خود را مطرح نمايند. اكنون با تأكيد بر اين اصول، چند نكته را درباره وقايع مربوط به سفر رئيس‌جمهور و هيأت همراه وي به نيويورك و گفتگوي تلفني با اوباما مطرح مي‌كنيم و اين سفر را محك مي‌زنيم و در ترازوي اعتدال قرار مي‌دهيم.  1 - طبق اصل 110 قانون اساسي جمهوري اسلامي و چند اصل ديگر و همينطور روح قانون اساسي، تصميم‌گيري درباره سياست‌هاي كلان در اختيار رهبر انقلاب است. تجديد رابطه با آمريكا و مقدمات مربوط به آن قطعاً از مصاديق سياست‌هاي كلان است و به همين دليل، در اين زمينه حرف آخر را بايد از رهبري شنيد و تكليف رابطه با آمريكا را تصميم ايشان تعيين مي‌كند. 2 - رئيس‌جمهور روحاني، قبل از سفر به نيويورك و در ايام حضور در نيويورك بارها اعلام كرد درباره مسائل اين سفر داراي اختيارات كامل است. از آنجا كه اين سخن رئيس‌جمهور با تكذيب رهبري مواجه نشد، روشن است كه درست است و آنچه وي انجام داده در چارچوب اختياراتي بود كه داشت. خوشبختانه، معترضان همگي در زمره كساني هستند كه خود را پيروان ولايت معرفي مي‌كنند و حتي معتقدند اعتراضاتشان نيز در راستاي حمايت از ولايت و رهبري است. اگر آنها در اين ادعاي خود صادق هستند، بايد عدم تكذيب سخنان رئيس جمهور، كه به معناي تأييد آن از ناحيه رهبري يا لااقل عدم مخالفت ايشان است، را مورد توجه قرار دهند و در برابر آن ايستادگي نكنند. البته نقد منصفانه به ويژه در مورد چگونگي برخوردها، امري طبيعي است و كسي نمي‌تواند اين حق را از مخالفان سلب نمايد، اما رعايت اعتدال در نقد و اعتراض، انتظار به جائي است كه از آنان مي‌توان داشت. 3 - اگر مخالفان بخواهند دست از افراط بردارند و اهل اعتدال باشند، بايد به نقاط قوت سفر رئيس‌جمهور و اقدامات برجسته وي نيز توجه كنند. پيشنهاد طرح "جهان عليه خشونت و افراطي گري" و طرح موضوع مهم و حساس "ائتلاف براي صلح" در برابر "ائتلاف براي جنگ" در سخنراني رئيس‌جمهور در مجمع عمومي سازمان ملل، منطق كوبنده‌اي بود كه توانست تمام توپخانه‌هاي تبليغاتي آمريكا، اروپا و صهيونيسم بين الملل را كه همواره ايران را با چهره‌اي خشن و جنگجو معرفي مي‌كردند از كار بياندازد و خود آنها را به عنوان منشأ جنگ افروزي و خشونت و افراطي‌گري زير سؤال ببرد. اين سخنراني را كه همه هيأت‌ها در آن حضور داشتند با سخنراني رئيس‌جمهور سابق كه براي صندلي‌هاي خالي صحبت مي‌كرد مقايسه كنيد و به اين سؤال پاسخ بدهيد آيا اين سخنراني مايه عزت ملت ايران و نشان دهنده قدرت و منطق نظام جمهوري اسلامي نبود؟ در اين سخنراني ادعاي مديريت جهان توسط رئيس‌جمهور ايران مطرح نشد، كاري كه رئيس‌جمهور سابق كرد و مورد بي‌اعتنائي و ريشخند قرار گرفت ولي دكتر روحاني با منطق قوي، مديريت جهاني را نقد كرد و به سران كشورها راهكار مديريت صحيح را نشان داد. 4 - در مكالمه تلفني نيز رئيس‌جمهور ايران به رئيس‌جمهور آمريكا تأكيد كرد كه آمريكا بايد حق مردم ايران رادر مورد مسائل هسته‌اي به رسميت بشناسد و تحريم را نيز بردارد.اين گفتگو آيا از موضع سازش است يا از موضع قدرت؟ نكته مهم‌تر اينكه در اين سفر، رئيس‌جمهور آمريكا با اصرار خواستار ديدار با رئيس‌جمهور ايران بود ولي دكتر روحاني نپذيرفت. مكالمه تلفني نيز به خواست رئيس‌جمهور آمريكا انجام شد و اينها نشانه‌هاي روشني بر اينست كه در اين سفر، جمهوري اسلامي ايران از موضع برتر برخوردار بود و آمريكا در موضع ضعف قرار داشت. اعتدال اينست كه منتقدان و معترضان، اين واقعيت‌ها را هم ببينند و با يك جمع بندي واقع بينانه به نتيجه گيري بپردازند و اظهارنظر كنند. 5 - جالب اينست كه معترضان همان كساني هستند كه از 8 سال قبل تاكنون شاهد رفتارهاي غيرمتعارف رئيس‌جمهور سابق بودند كه به رئيس‌جمهور آمريكا نامه نوشت ولي جوابي دريافت نكرد. در سفر آخر خود به نيويورك بارها به بيان‌ها و زبان‌هاي مختلف براي ملاقات و مواجهه و مذاكره با دولتمردان آمريكائي اعلام آمادگي كرد ولي با بي‌اعتنائي مواجه شد و در يكي از سفرهايش به آمريكا در سياسي‌ترين شوراي متعلق به دولت آمريكا شركت كرد و هيچ سخن مؤثري نگفت و نشنيد، اين حضرات اينها را ديدند ولي هيچ عكس العملي نشان ندادند و اعتراضي نكردند و حتي به تحسين او نيز پرداختند! دوستان منتقد و معترض، انتقاد حق شماست و اعتراض نيز بايد جريان داشته باشد و همانند گذشته، امروز ما معتقديم عزت ملت ايران در برابر هيچ چيزي قابل معامله نيست و در برخورد با آمريكا بايد با حفظ اصول و همراه با احقاق حقوق مردم ايران به پيش برويم و در هر حال تصميم نهائي با رهبري است. نكته اينست كه شما هم به همين اصول پاي بند باشيد، از رهبري جلوتر حركت نكنيد، منصفانه اظهارنظر كنيد و در يك كلام، شما هم معتدل باشيد. باور كنيد اينگونه بهتر به نتيجه مي‌رسيد."
هوشنگ بهداد
شما هم معتدل باشيد
روزی نامه ی حکومتی جمهوری اسلامی 2 شنبه 8 مهرماه سال 1392