خوراكيها
آشنايي با خواص موز. 21 اردیبهشت -93
آشنايي با خواص موز. 21 اردیبهشت -93
موز از آن دسته ميوههايي است كه مصرف آن براي همه افراد از پير و
جوان گرفته تا ورزشكار، توصيه ميشود. اين ميوه غني از انرژي، منبع سرشاري از
پتاسيم است. اين ماده معدني به حفظ تعادل فشار خون و عملكرد قلب كمك شاياني ميكند. پزشكان ميگويند، يك موز متوسط 467 ميليگرم پتاسيم و تنها يك ميليگرم سديم دارد
و به همين دليل خوردن روزانه يك موز، از بالا رفتن فشار خون جلوگيري ميكند. از
سوي ديگر ميزان فيبر موجود در موز بسيار قابل توجه است و اين در حالي است كه
تحقيقات نشان ميدهد خوردن ميوههاي غني از فيبر از ابتلا به بيماريهاي قلبي
جلوگيري ميكند. اخيرا نيز يك نظريه جديد مطرح شده وآن اين است كه ميتوان با
خوردن موز،استخوانسازي كرد. به گفته محققان، خوردن موز به جذب كلسيم در بدن كمك
ميكند و به همين دليل سلامت استخوانها را تضمين كرده و از افت كلسيم در آنها
جلوگيري ميكند. تاثير موز در درمان زخم معده هم از مدتها پيش به اثبات
رسيده است. تركيب ساده شير و موز، اكسيري جادويي براي مرهم نهادن بر زخم معده و
ترشح بيش از حد اسيد معده است. علاوه بر اين اگر به سلامتي چشمانتان ميانديشيد از
خوردن موز غافل نشويد.