ذرّت یکی از مهمترین محصولات کشاورزی
جهان پس از گندم و برنج به شمار میرود. بیشتر ذرتهایی که ما دیدهایم، زرد و
طلایی رنگ هستند، ولی باید گفت، یک نوع ذرّت منحصر به فرد و عجیب به نام ذرت رنگین
کمان وجود دارد که دانههای آن به رنگهای مختلف و متنوعی است. این ذرتها کاملا
طبیعی هستند و نتیجه اصلاح ژنتیکی نیستد. به گزارش
تابناک، نخستین بار یک کشاورز اهل اوکلاهاما این ذرت را شناسایی کرده و به
کشت آن پرداخت. به این محصول در ابتدا ذرت شیشهای میگفتند، ولی پس از مدتی
کشاورزان دریافتند که این ذرّت به رغم ظاهر خوش رنگ و فریبنده، بسیار دیر هضم و
سفت است. از این روی به آن لقب ذرت سنگ چخماقی دادند که تصاویری از آن را با هم میبینیم.