وجود موارد بسیاری از زمین‌خواری در دولت گذشته

معصومه ابتکار »رئیس سازمان محیط زیست خبر داد
وجود موارد بسیاری از زمین‌خواری در دولت گذشته  1دی-93
البته زمین خواری که آنسوی سکه ی رشوه و رانت خواری ودزدی و غارتگری می باشد نه فقط در دولت گذشته به وقوع پپیوسته که در همه دولت ها در 36 سال گذشته وجودداشته است .چون از همان اوایل انقلاب با مصادره اموال مردم شروع شد . ضمن اینکه وقتی اخوی بزرگ آشیخ محمدصادق لاری جانی رئیس انتصابی دستگاه فلسد قضاییه زمین خوار می باشد و سایر برادرانش هم مفسد اقتصادی اند به وضوح اثبات می شود که زمین خواری مختص دولت قبلی نیست چونکه خانه از پای بست ویرانست.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: موضوع پارازیت با وجود آنکه متولی مشخصی ندارد از سوی سازمان حفاظت محیط زیست و سایر دستگاههای مسئول در حال پیگیری است. در این زمینه همه دستگاه‌های کشور موظف به رعایت استاندارد هستند.به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار افزود:‌ استدلال محیط زیست این است که با توجه به استاندارهای دستگاههای پارازیت انداز کاربردهای مورد نظر برای این دستگاهها تعریف نشده است.وی با اشاره به موضوع فساد و راه‌های مقابله با آن گفت: دستگاه‌ها مکلف شدند که بنابر دستور دولت با فساد اداری مقابله کنند، البته باید مراقب بود که نحوه اطلاع رسانی به ایجاد فضای ناامیدی در جامعه منجر نشود و طرح آن موجب دامن زدن به حس عدم اعتماد برای سرمایه‌گذاری در بازار نشود. دولت در مقابل تمامی فسادها موضع گرفته و رویکرد مبارزه با فساد و پیگیری آن تداوم خواهد داشت. متاسفانه موارد بسیاری از زمین خواری در دولت گذشته وجود داشته که زمین‌های متعلق به مناطق تحت حفاظت سازمان را به مالکیت خود در آوردند که در حال پیگیری این تخلفات بوده و تاکنون صدها هکتار از آن رفع تصرف شده است.
ابتکار درباره وضعیت دریاچه ارومیه نیز گفت: سازمان حفاظت محیط زیست از سال 79 نسبت به خشک شدن دریاچه ارومیه هشدار داده بود اما متاسفانه با فشارهای فراوان به دولت به انحاء مختلفی مانند خواسته‌های نمایندگان مجلس، احداث سدهای متعدد و حفر چاههای غیرمجاز، همچنین تغییر الگوی کشاورزی توسط مردم به کشاورزی آب بر اتفاقی که نباید رخ دهد رخ داد. جاده میان گذر نیز یکی از اقداماتی بود که به خشک کردن بیشتر آب این دریاچه کمک کرد.وی با بیان اینکه احیای دریاچه ارومیه زمانبر است به پیش‌بینی اعتبار 750 میلیاردی برای نجات و گسترش ارضی فعالیت‌های کشاورزی ناپایدار در ارومیه اشاره کرد و افزود: تلاش‌های زیادی در حال انجام است تا دریاچه ارومیه احیا شود. تصمیمی که گرفته شده این است که در ابتدا حق آبه‌های طبیعی را بدهیم و بعد به بخش‌های دیگر توزیع شود.