:اهمیتی ندارد که احمدی نژاد علاقمند است بازهم در قدرت بماند


سردار کوثری در گفت‌و‌گو با شفاف:اهمیتی ندارد که احمدی نژاد علاقمند است بازهم در قدرت بماند.12 فروردین -92
اسماعیل کوثری با سابقه ی پاسداری  که نایب رییس کمسیون امنیت ملی بازار مکاره و عضو جبهه متحد پایداری آخوند مصباح یزدی است . ضمن اینکه  از 3 ضلعی بودن نمایش خیمه شب بازی انتخابات ریاست جمهوری دوره ی یازدهم یاد کرده است که شامل اصول گرایان حامی خامنه ای و  کنی و مصباح  یزدی و دولت و رئیس جمهور ومدعیان ا صلاح طلبان می شود. همچنین تلاش بر سر قدرت ماندن احمدی نژاد را مقایسه با اقدام رفسنجانی کرده است که برای رئیس جمهور مادام العمر بودنش اقدام به تغییر قانون اساسی کرد ولی موفق نشد . جالب تر اینکه زیاد بر روی مردم تأکید نموده ومانور داده است  که بلی این مردم اند که تصمیم  گیر نهایی اند که چه کسی رئیس جمهور شود و افزوده که رئیس جمهور باید در خدمت مرد باشد. البته فراموش کرده بگوید اگر چنین  است برای چه خاتمی پس از 8 سال اعتراف نمود که نه در خدمت مردم که تدارکاتچی نظام بود . مهمتر اینکه نه اذعان کرد هر 9 روز یک بحران علیه دولت دوره اول وی شد ، بلکه خیلی وقت است که متهم به فتنه و همسو با دشمن بیگانه می شود. بعلاوه  اگر چنانچه مردم دارای حق وحقوق و حتی تصمیم گیری در انتخاب رئیس جمهور بودند ومحلی از اعراب داشتند نه هرگز شرایط  طوری نمی شد که حق وحقوق مردم آشکارا نا دیده گرفته وبی توجهی کامل به پیگیری مطالبات شان شود ونه قانون با فتوا ها ونامه های حکومتی رهبر ولی فقیه بی ارزش واعتبار می شدو نه اوضاع کشور منجر به شرایط کنونی می شد که غرق در بحران وغوطه ور در روند اختلاف ورقابت ومبارزه  با ندهای غالب ومغلوب می باشد ودر بن بست قرار دارد  ودر منطقه وجهان به انزوا کشیده شده است .بهرحال تا زمانی که نظام فقاهتی جایگزین نظام دمکراتیک ومردم سالاری نشود نه روزنه ی امیدی برای بهبود  اوضاع اقتصادی و جوابگویی به مطالبات مردم وجود ندارد  ، بلکه چشم انداز اوضاع تیر وتار بدترشدنش است.
محمد اسماعیل کوثری در پایان سخناش گفت: ایران و نظام اسلامی شرایط حساسی را به در داخل و بین الملل در حال تجربه کردن هستند و به همین دلیل همه باید شرایطی را به وجود بیاوریم تا انشاء الله انتخابات در فضایی منطقی و آرام برگزار شود.شفاف: انتخابات ریاست نزدیک به 3 ماه دیگر برگزار می‌شود و به همین دلیل فضای سیاسی را تحت تاثیر خود قرار داده است. سردار کوثری با اشاره به اهمیت روی کار آمدن یک رییس جمهوری اصولگرا به خبرنگار شفاف گفت: جبهه اصولگرایی باید تمام تلاش خود را به کار بگیرد و با استفاده از همه پتانسیل‌های خود، شرایطی را به وجود بیاورد تا دولتی برآمده از اصولگرایی زمام امور را در ۴ سال آتی به عهده خود بگیردنایب رییس کمسیون امنیت ملی مجلس همچنین با اشاره به سه قطبی بودن انتخابات گفت: در انتخابات آتی هم اصولگرا‌ها و هم اصلاح طلب‌ها و نزدیکان دولت حضور خواهند داشت، به همین دلیل اینکه چطور وارد انتخابات شویم و چند کاندیدا را معرفی کنیم، مهم است اما مهم‌تر این است که «رییس جمهور» ی در ۲۴ خرداد سال بعد به عنوان منتخب مردم معرفی شود که اولویت‌هایش توجه نشان دادن به باید‌ها و نبایدهای نظام و انقلاب باشد و حضور در راس دولت را فرصتی برای خدمت بداند نه قدرت طلبی، چرا که در غیر اینصورت ندانم کاری‌های احتمالی هزینه‌های زیادی را به جامعه تحمیل کند. کوثری البته این اظهار نظر را هم مطرح می‌کند که «اگر هم رییس جمهوری بعدی نتواند آنطور که باید رفتار کند و تصمیم‌های غلط بگیرئد، حتما به تحرکاتش واکنش نشان خواهیم داد و به هیچ وجه اجازه نخواهیم داد تا کشور را با مشکل و مردم را با محدودیتهای مختلف مواجه کنداو در این رابطه ادامه داد: برای آنهایی که مرام اصولگرایی را اولویت خود می‌دانند، هیچ فرقی ندارد که اسم رییس جمهوری چه باشد و به کدام طیف سیاسی تعلق داشته باشد. هر کسی که به عنوان نفر اول اجرای کشور انتخاب شود، باید بداند که انتخاب شده است تا خدمت کند نه قدرت طلبی، پس باید این مساله را همیشه در نظر داشته باشد که در صورت تخلف، حتما موانعی را پیش روی خود خواهد دید

سردرد را بدون قرص درمان کنید.


رفع کردن سر درد به روش های مختلفی قابل انجام است به طوری که بسیاری از بیماران سعی می کنند تا بدون دارو و قرص این مشکل را بر طرف کنند. در این میان راه های نیز وجود دارند که خیلی ساده هستند و می تواند به سرعت سر دردتان را به کمک آن بهبود دهید.
غذاهایتان را درست انتخاب کنید
انتخاب درست غذاهایی که می خورید می تواند به شما در داشتن یک زندگی بدون سر درد کمک کند. فست فوده از جمله مهمترین غذاهایی هستند که باعث سردرد می شوند و همچنین از خوردن غذاهایی که سرخ شده اند و یا دودی شده اند نیز خودداری کنید چرا که میزان خطر سردرد در بدن شما بیشتر می شود.
نفس عمیق بکشید
یکی از بهترین راه های از بین بردن سردرد نفس های عمیق است که می توانید بکشید و به کمک آن باید اکسیژن کافی به سرتان برسانید. این راه یکی از ساده ترین و همچنین دردسترس ترین روش هاست. نفس عمیق باعث می شود تا میزان زیادی از هوا به طور همزمان وارد رگ های شما شود و به راحتی از سردرد نجات می یابید.
تکنولوژی تعطیل
بسیاری از ماها همیشه یک تکنولوژی نزدیک به خودمان داریم. این وسیله می تواند تلفن همراه و یا لپتاپ باشد که در مواقع افزایش سردرد بهتر است تا آن ها را خاموش کنیم. این دستگاه ها باعث می شود تا استرس های زیادی به شما وارد شود و همچنین این استرس به دستگاه های داخلی از جمله سر شما فشار وارد می کند. با خاموش کردن تکنولوژی ها حتی برای چند دقیقه نیز می توانید به راحتی از شر سردرد رها شوید.
موهایتان را بشویید
با شستن سر و موها می توانید تا میزان زیادی از سردردهای به وجود آمده جلوگیری کنید. توجه داشته باشید که شانه کردن موها نیز می تواند باعث ایجاد سردرد شود و بهتر است هر چند روز یکبار آن ها را زیاد شانه نکنید و بگذارید تا حالت خودشان را داشته باشند.


اندر آمیزش خیانت و جنایت
بقلم آقای علیرضا یعقوبی
11 فروردین -92
در تاریخ مبارزات بشر برای جدایی از دنیای جبر و استبداد به دنیای اختیار و آزادی، بوده اند افراد، جریانات و گروههایی که آگاهانه همراهی با اصحاب جبر و ظلم و ستم را اختیار کردند چرا که پرداخت بها برای کندن از عوالم حیوانی به دنیای انسانی را تاب بر نمی آوردند. تاریخ از این دسته از مردمان زیاد بخاطر دارد که وجودشان همواره بعنوان تکه خلطی در سینه تاریخ سنگینی می کند چرا که اگر حرکت فرزند انسان شتابنده و در گریز دائم از دنیای جهل و بندگی جریان داشته و دارد پس بطور طبیعی باید همواره شاهد حضور تنفر برانگیز و رقت بار چنین افرادی در عرصه مبارزاتی خلق ها باشیم.
تنوع عمله استبداد و جهل و اجبار:
اصولا با دونوع عمله در تاریخ بشری بعنوان عناصر بازدانده و ضد تکاملی روبرویم.
گروه اول :
این گروه زاده جهل و ناآگاهی اند. خاستگاه و منشأ و نقطه عزیمت هر حرکتشان، جهالت می باشد. چون فاقد عنصر آگهی اند لذا متعصبند. پس نیازی به خریدن ندارند فقط باید گاها زیر بغلشان گذاشت و تحریکشان کرد. اینان نقش عمله بی مزد و مواجب دیکتاتوری را در تاریخ بعهده داشته و دارند. شاید در اینجا و آنجا حوائجی دارند که برآورده کردنش از سوی دیکتاتوری چندان هزینه بردار نیست. با توصیه ای کارشان راه می افتد و عمری هم سپاسگزار دیکتاتور خواهند بود و آماده هرگونه جانفشانی در مسیر عظمت دیکتاتور هستند. این جماعت برخاسته از طبقات تهیدست و فرودست جامعه هستند. از تهور و رشادت برخوردارند و عمدتا با زور بازو و کار یدی کمک رسان دیکتاتوری هستند که یوغ بردگی بر گردنشان انداخته است. چون اهل پرداخت بها هستند لذا با جان و مالشان در خدمت به دیکتاتوری معامله می کنند. اگر بخواهیم مثالی ساده از تاریخ معاصر ایران بزنیم که برای همه قابل لمس باشد، باید از افراد و نیروهایی یاد کنیم که در جبهه های جنگ ضد میهنی در قالب نیروی بسیجی و یا سپاهی و گاها در رده فرماندهان این نیرو حضور داشتند و قربانی امیال توسعه طلبانه و جاه طلبانه خمینی و استبداد مذهبی شدند. اگر فاکتور «مذهب سنتی» و نقش مخرب آن را در فریب عمومی را در تحلیل خود لحاظ کنیم بیشتر به درک و فهم واقعیت ها نائل می شویم. چه شبهایی که فرزندان این آب و خاک که عمدتا هیچ منفعتی هم در حفظ و بقای این رژیم نداشتند با مرثیه و نوحه آهنگران و افرادی همچون او سر از پا نشناخته به امید رسیدن به دروازه ه بهشتی که کلید گشودن آن به گردنهایشان آویخته شده بود پا به میادین مین گذاشتند.کودکان دبستانی تا نوجوانان دبیرستانی با جثه های ریز و در حال رشد که بنا به روایت روزنامه های خود رژیم گاها در پتو پیچیده می شدند تا اجزای بدنشان بعد از انفجار زیاد به اطراف پراکنده نشود. صحنه هایی رقت انگیزی که جز تنفر از عاملین چنین فجایعی و عزم و ارده برای سرنگونی آنها، چیز دیگری نمی توانست تسکین بخش آدمی باشد(۱).
گروه دوم:
گروه دوم بر عکس دسته اول با اشراف و آگاهی و شناخت از ماهیت استبداد و دیکتاتور به عمله با مزد و مواجب آن تبدیل شده اند. شاید روزگاری را هم چه به قصد میوه چینی و چه بخاطر پرداخت بهایی در مسیر آزادی با آزادیخواهان و مبارزان هم سنگر و هم بند و همزنجیر بوده اند. بخاطر حفظ وجود در قدم اول و سپس برای کسب جاه و مقام و ثروت، آگاهانه جبهه استبداد را برگزیده اند. بر عکس گروه اول حاضر به پرداخت هیچ بهایی نیستند. اگر گروه اول با زور بازو و توان جسمی اهداف خود را به پیش می برند، افراد این دسته تا دلتان بخواهد اهل فکر و اندیشه اند البته از نوع کاسبکارانه و تاجرمنشانه آن. اگر هر عمل دسته اول نشأت گرفته از جهل و تعصب است این گروه روباه صفتند. مثلا اگر به آنها بگوئید این رژیم شبی ۲۰۰ تا ۲۰۰ تا از فرزندان این آب و خاک اعدام کرده است بدون اینکه منکر شوند می گویند خوب حکومتها اغلب این کارها را می کنند و اگر بگوئید ۳۰۰۰ میلیاردی از خزانه ملت اختلاس کرده اند بدون اینکه به شما اجازه «منعقد شدن کلام» (۲) را بدهند فی الفور می گویند قدرت در همه جا فساد اور است بدون اینکه اصلا مصادیق آن را ذکر کنند (۳). در هر صورت می خواهند نقش مزدوری خود را با مشاطه گری رژیم و جنایتکاران، بی هیچ کم و کاستی ایفا کنند. دست مایه کارشان وقاحت و دنائت است. هیچ حد و مرزی هم در این امر نمی شناسند و بخش تراژدیک قضیه آن است که این جماعت در ایران امروز در غفلت تاریخی نیروهای سرنگونی طلب و تفرق آنها و عدم پاسخگویی به ضرورت اتحاد و همبستگی ملی بین آزادیخواهان و نیروهای انقلابی، علیرغم اینکه نقش لابی رژیم را دارند در صفوف اپوزیسیون هم برای خود جایی دست و پا کرده اند. بنام اپوزیسیون مبارزه بدون خشونت!. چنان شیر بی یال و دم و اشکمی از مبارزه بدون خشونت (بخوانید جبهه متحد مزدوران رژیم) ارائه می دهند که در تاریخ مبارزات هیچ بشری رؤیت نشده است!. مرزهای قاطعی است بین رژیمی که غرق در جنایت است تا اپوزیسیون. دریای خونی است بین رژیم و هر اپوزیسیونی که ادعای مبارزه داشته باشد حال به هر شکل آن. مبارزات مردم هند و آفریقای جنوبی علیه استعمار انگلیس و آپارتاید از خصیصه غیرخشونت آمیز برخوردار بوده اند. کدامیک از آنها به دشمن سرکوبگر پیشنهاد مذاکره و گفتگو داده اند؟ الا اینکه دشمن، فرسوده شدن و شقه شدن در قوای سرکوبگر خود را به عینه مشاهده کرده باشد و در حالت استیصال به رهبران جنبش یعنی گاندی و ماندلا پیشنهاد عاجزانه گفتگو و یافتن راه حل داده باشد. نمونه مشخص حتی در جنگ ایران و عراق. خمینی وعده کرده بود و آبروی ناداشته خود را با خدا معامله کرده بود که جنگ را تا نابودی آخرین خشت خانه ای در ایران ادامه دهد. ضعف و تسلیم و وادادگی را در صفوف نیروهای خود مشاهده کرد و از موضع ضعف و استیصال تن به قطعنامه ۵۹۸ ملل متحد داد. دیکتاتور مطلق گرا است. تسلیم پذیر نیست الا اینکه ضعف و فترت در درون نیروهای خود را به عینه مشاهده کرده باشد. کسانی که با علم مبارزه بدون خشونت سر و کار دارند، می دانند، بخاطر شکنندگی نوع مبارزه بدون خشونت (۴) باید همواره مرزهای استواری با دشمن تا رؤیت نشانه های ضعف و فترت و استیصال و در نهایت تسلیم در آن لحظه ای در تنوع بخشیدن به امر مبارزه دست برنداشت و با چالش کشیدن مدام دشمن و نیروهایش، او را به تسلیم وادار ساخت. گاندی و ماندلا کجا و محمد خاتمی و کروبی و موسوی کجا؟ اشتباه نشود حقوق انسانی موسوی و کروبی در پی این سخن اصلا خدشه بردار نیست.(۵) آن دو در حفظ وضعیت موجود نه تنها هیچ نفعی نداشتند بلکه بطور تمام عیار خواهان تغییر وضع موجود و سرنگونی آن بودند و اینها همه در پی حفظ «یادگار گرانسنگ امام» و «بازگشت به عصر طلائی امام» و «اجرای بی تنزل قانون اساسی» مبتنی بر اصل ولایت فقیه هستند. هر اشاره ولی فقیه برای به سر دویدن این جماعت حتی از درون زندان (۶) کافی است. چگونه با چنین کیفیتی از رهبران جنبش می توان یک جنبش آزادیخواهانه آنهم در مبارزه با حکومتی که ۳۴ سال فقط خون ریخته و جنایت کرده به پیروزی رساند.
چه باید کرد:
موضع ما در قبال این دو گروه متفاوت است. همانگونه که باید به گروه اول آگاهی بخشید و از کنده شدن اجتناب ناپذیر گروه اول از اردوی استبداد، استقبال نمود، باید بی محابا گروه دوم را افشا و طرد نمود. اینها ثمره و نطفه بسته شده از «آمیزش جنایت و خیانت» هستند. افرادی همچون فرخ نگهدار و همپالکی های توده ای و اکثریتی اش و آخوند هم غزه و هم لبنان گو کدیور و فاطمه حقیقت جو و حسین موسویات دیپلمات - تروریست و سفیر سابق رژیم در آلمان و موسوی خوئینی و اکبر گنجی و مسعود بهنود و … تمامی مشاطه گران و عمله رژیم جهل و جنایت بعنوان جرثومه های فساد و تباهی. اگر مبارزه با رژیم شرط لازم برای تحقق آزادی و رهایی است، شرط کافی همانا افشای بی محابا و طرد این مزدوران و مشاطه گران است. بدون پیش بردن این قضیه نمی شود اراده ها را صیقل زد. اینها وظیفه شان ایجاد تردید و دودلی در دل مبارزان است. این جماعت بدون توجه به شرایط موجود و کمیت و کیفیت سرکوب ادعا می کنند که می شود با شیوه مسالمت آمیز هم رژیم را سرنگون کرد و هزینه مبارزه در قالب ارتش آزادیبخش زیاد است لذا باید در مقابل استبداد تا فراهم آمدن شرایط، تمکین کرد و اینگونه است که این جماعت پایه های دیکتاتوری را محکم می سازند و درخت در حال خشکیدن آن را با دنائت و با ایجاد تزلزل در اراده های مبارزین، آبیاری می کنند.
بی تردید رژیم ولایت فقیه بعلت عدم تناسخ با قانونمندیهای تکامل و با توجه به ماهیت جنایتکارانه و استبدادی اش لاجرم باید ساقط شود. در این واقعیت هیچ شکی نیست. هیچ دیکتاتور خونریزی در تاریخ نتوانسته حاکمیت استبدادی خود را بر اراده های مردمی که میل و عزم به تغییر کرده اند تا به ابد تحمیل کند.رژیم حاکم بر ایران نیز سنگ ریزه ای است در مقابل اراده و عزم ملت ایران در میل و گریز دائم و فزاینده از دنیای جهل و بندگی به دنیای آزادی و اختیار آنهم به یمن آگاهی و رشادت نسلی که نابودی تمام عیار ان را اراده کرده اند. لذا باید تماما محو نابود گردد و خواری ابدی نصیب وادادگان و خائنان و خائفان خواهد بود.
پاورقی:
۱- محمد خاتمی بعنوان رئیس ستاد تبلیغات جنگ وقت، نقش برجسته ای در کشاندن دانش آموزان به جبهه های جنگ و روی مین فرستادن آنها داشت.
۲- برگرفته از دادگاه غلامحسین کرباسچی که با رئیس دادگاهش آخوند محسنی اژه ای که همزمان نقش دادستان را هم بعهده داشت و ارقام نجومی جابجا شده را همواره اشتباه می خواند و کرباسچی اصرار داشت که شما اجازه نمی دهید کلام منعقد شود.
۳ - اکنون چند سال است که وزارت کشور انگلیس برای اخراج تروریستی که ظاهرا با القاعده در ارتباط بوده و در کشورش بخاطر اعمال تروریستی تحت تعقیب می باشد، درگیر است. و دادگاههای انگلیس و در نهایت دادگاه عالی اروپا اجازه استرداد «ابوقتاده» را به اردن بعلت اینکه احتمالا در جریان دادرسی در کشورش تحت شکنجه قرار گرفت، نمی دهند. حال افرادی همچون فرخ نگهدار و مسعود بهنود و … در همین انگلیس برای سرپوش گذاشتن جنایت های رژیم آخوندی در مصاحبه با تلویزیون بی بی سی فارسی و … ادعا می کنند که همه حکومتها خلافکارند و
۴- اصولا مبارزه بدون خشونت بعلت خصیصه فراگیر بودن آن بخاطر تنوع عقاید افراد شرکت کننده در آن از شکنندگی بیشتری از نوع مبارزه مسلحانه که رزمندگان آن قدرت انطباق با شرایط سخت و فشارها و سرکوب رژیم در حال مبارزه با آن را داشته و لذا مایه گذاری بسا بیشتری دارند، برخوردار است بنابر این رهبری چنین جنبشی باید با علم بر این واقعیتها، از مرزهای بسا بلندبالائی با رژیم حاکم برخوردار باشند که به تبع آن نیروهای شرکت کننده در چنین مبارزه ای از رهبری جنبش الهام گرفته و شعارهای سازش کارانه را مطرح نمی سازند.
۵- حصر خانگی موسوی و کروبی و دفاع از حقوق انیسانی آنها هیچ منافاتی با به چالش کشیدن آنها در موضع «رهبری جنبش سبز» ندارد.
۶- اشاره به نامه مصطفی تاجزاده به خاتمی و دعوت او به کاندیدا شدن در انتخابات آتی و آب پاکی که احمد خاتمی از سوی خامنه ای روی دست او و دیگر اصلح طلبان سازشکار ریخت و گفت که صحبتهای خامنه ای در روز اول فروردین شامل سران و ساکتین فتنه و جریان انحرافی نمی شود یعنی در یک کلام تا اطلاع ثانوی خاتمی و مشایی می توانستند از مرخصی همراه با مزایا استفاده کنند.

تصویر مشایی علامت پیروزی نشان داد.

 موازی  اقدام همایش 3 روزه ی هنری بسیج – پاسداران  کاروان نور  در مناطق عملیات جنگی جنوب که تندیس باروت خیس برای میشل اوباما همسر رئیس جمهور آمریکا پست گردید . اکنون تبلیغات ریاست جمهوری – بهاری – بسیجی رحیم مشایی  چیفه بر گردن در کنار احمدی نژاد بابازدید  از مناطق عملیات  جبوب شروع شده است . البته رحیم مشایی همچون  احمدی نژاد علامت پیروزی  نشان داده است .
در سفر رئیس جمهور به منظور بازدید از مناطق عملیاتی خوزستان، مشایی رئیس دبیرخانه جنبش عدم تعهد و موسوی رئیس دفتر رئیس جمهور احمدی نژاد را همراهی کردندتصاویر ایرنا و پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، از این بازدید را می‌بینیم:
 

تصاویر بازار ماسوله در آتش سوخت


تا حال خبرهای زنجیره ای جنگل سوزان همراه با آتش سوزی های مشکوک انبار  و واحدهای تولیدی گزارش شده است. ولی حال نوبت آتش سوزی بازار تاریخی ماسال در استان گیلان رسیده تا گزارش شود بخشی از بازار 500 ساله‌ی بر اثر بی‌توجهی مسئولان و متولیان شهری در آتش  سوخت و به‌طور کامل از بین رفت تا بیشتر ثابت شود وضع امنیت در کشور مدعی امن ترین کشور جهان چگونه می باشد؟



نیمی از مجموعه‌ی بازار تاریخی ماسوله، پیش از تحویل سال 1392 در آتش سوخت. رییس هیأت مدیره‌ی موسسه‌ی توسعه‌ی پایدار ماسوله با اعلام این خبر توضیح داد: ساعت پنج صبح 29 اسفندماه 1391 نیمی از مجموعه‌ی بازار تاریخی ماسوله شامل چند دهنه مغازه، مهمان‌سرای سنتی و بخشی از بازار حدود 500 ساله‌ی این روستا بر اثر بی‌توجهی مسئولان و متولیان شهری در آتش سوخت و به‌طور کامل از بین رفت. محمد گلشن ماسوله گفت: حوادثی مانند زلزله، ریزش سنگ از کوه، سیل و آتش‌سوزی در جنگل، روستای تاریخی ماسوله را به وضعیت بحرانی رسانده است. شرایط کنونی و ادامه‌ی این روند در این منطقه‌ی تاریخی باعث نگرانی شهروندان و گردشگران شده است. وی با اشاره به گردشگرپذیر بودن این روستای تاریخی در سطح بین‌المللی، اظهار کرد: 90 درصد بازار تاریخی ماسوله از بین رفته است و مهمان‌سرای سنتی آن که به بازارچه‌ی صنایع دستی تبدیل شده بود، در این آتش‌سوزی از میان رفت. این اتفاق باعث بی‌کار شدن 15 نفر از جوانان روستا شد. او با بیان این‌که امکانات اولیه مانند کپسول اطفای حریق برای حفاظت از این روستای تاریخی هنوز در بخش‌هایی از این منطقه وجود ندارد، توضیح داد: تهیه‌ی این قبیل خدمات وظیفه‌ی شهرداری و اداره‌ی میراث فرهنگی و گردشگری منطقه است. از سوی دیگر، هر پایگاه میراث فرهنگی و هر اداره کل در این حوزه، نیروهایی مانند یگان حفاظت را برای تأمین امنیت و حفاظت از این آثار در اختیار دارند و به آن‌ها برای این کار حقوق پرداخت می‌کند. نیروهای یگان حفاظت منطقه‌ی ماسوله نیز برای این کار حقوق می‌گیرند، پس چرا وظایف خود را به خوبی انجام نمی‌دهد و زمان لازم را برای مراقبت از آثار تاریخی اختصاص نمی‌دهند؟! گلشن که خودش در ماسوله ساکن است همچنین به اندیشیده نشدن تمهیدات لازم از سوی دو نهاد شهرداری و میراث فرهنگی برای تأمین امنیت و حفاظت از بازار ماسوله اشاره و اظهار کرد: جلوگیری از تکرار این‌گونه حوادث و تأمین امنیت در این شهر تاریخی، به توجه بیشتر مسئولان نیاز دارد.او همچنین درباره‌ی دلیل وقوع آتش‌سوزی در بازار تاریخی ماسوله، گفت: هنوز دلیل این اتفاق مشخص نشده است، اما به نظر می‌رسد بی‌احتیاطی عامل آن است.

شنبه روز خونین جاده‌ها


در ادامه ی روزهای نوروزی و بهار  که همچنان خبرهای بیشتر مرگ هموطنمان گزارش می شود . البته بدون هیچگونه پاسخگویی  مسئولان که بگویند وظیفه شان چیست . اما  با متهم کردن رانندگان خود روها که عامل تصادف ومرگ خود هستند. گزارش شده است که  تصادفات روز گذشته 18 درصد افزایش یافت. طوری که  شنبه روز خونین جاده ها بود .چونکه  تنها 8 خانواده هر کدام 4 نفر از اعضای خود را در تصادفات از دست دادند.البته گفته شده که  یکی از دلایل افزایش تصادفات عجله و شتاب زیاد رانندگان هنگام بازگشت از سفر است. در صورتیکه گفته نشده که اگر سرعت خود رو ها  یک عامل  تصادف و مرگ در جاده ها است چرا نباید پلیس راه در جاده ها وجود داشته باشد تا سرعت رانندگان خود رو را کنترل نماید که مانع  از به خطر افتادن جان  هموطنان شود . مسخره تر اینکه رئیس پلیس راهور  ادعا کرده  در مرحله سوم سفرهای نوروزی به رانندگانی که مرتکب تخلفات حادثه ساز می شوند هشدار می دهم چرا که پلیس بدون اغماض با تخلفات برخورد می کند!.
رئیس پلیس راهور با اعلام اینکه تلفات رانندگی طی 24 ساعت گذشته 18 درصد افزایش داشته است گفت: ماموران پلیس راهور بدون اغماض با رانندگانی که مرتکب تخلفات حادثه ساز شوند برخورد می کنند.به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسکندر مومنی روز یکشنبه در حاشیه آغاز مرحله سوم سفرهای نوروزی در بازدید از پلیس راه آزادراه کرج- قزوین اظهار داشت: جاده های استان البرز به دلیل منتهی شدن به شمال کشور از جمله چالوس و رشت یکی از استان های پرتردد کشور است به همین دلیل ماموران پلیس راه این استان با آمادگی کامل در حال فعالیت هستند. در طرح نوروزی گشت ویژه پلیس راه و تیم های تست سلامت فعالیت خود را آغاز کردند تا حوادث و سوانح کاهش یابد.وی ادامه داد: در طرح نوروزی امسال تصادفات در جاده های استان البرز 14 درصد و تلفات 23 درصد کاهش یافته است.رئیس پلیس راهور با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد اینکه تلفات رانندگی باید به حداقل  ممکن برسد، تاکید کرد: لازمه تحقق دستورات ایشان همکاری کردن همه دستگاهها با یکدیگر است. امیدواریم با رویکرد جدیدی که در پیش می گیریم سال 92 میزان تلفات رانندگی به کمترین حد ممکن طی دهه های اخیر برسد.شنبه روز خونین جاده ها.مومنی با اعلام اینکه تصادفات روز گذشته 18 درصد افزایش یافت و شنبه روز خونین جاده ها بود، افزود: متاسفانه در 24 ساعت گذشته تصادفات رانندگی 18 درصد افزایش یافت و تنها 8 خانواده هر کدام 4 نفر از اعضای خود را در تصادفات از دست دادند. یکی از دلایل افزایش تصادفات عجله و شتاب زیاد رانندگان هنگام بازگشت از سفر است. در مرحله سوم سفرهای نوروزی به رانندگانی که مرتکب تخلفات حادثه ساز می شوند هشدار می دهم چرا که پلیس بدون اغماض با تخلفات برخورد می کند.به گفته وی تاکنون تلفات رانندگی در جاده های کشور 7 درصد کاهش داشته است و پلیس نیز نمی خواهد کام مردم را تلخ کند اما باید از حوادث پیشگیری کنیم.رئیس پلیس راهور با بیان اینکه عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی و انحراف به چپ مهمترین دلایل حوادث ترافیکی روز گذشته بودند، تصریح کرد: تنها در یک تصادف نقص فنی در سیستم ترمز علت حادثه بود. از رانندگان می خواهیم با آرامش بیشتری رانندگی کنند و به ازای هر دو ساعت رانندگی حتما 15 دقیقه استراحت کنند. خواب نیاز انسان است و در هنگام خستگی و خواب آلودگی هیچ گاه رانندگی نکنند. این در حالی است که انحراف به چپ نیز شدت تصادفات را افزایش می دهد. تلاش می کنیم نوروز پایان خوشی برای هموطنان داشته باشد.نظارت ویژه روی ناوگان حمل و نقل عمومی.مومنی از کنترل ویژه ناوگان حمل و نقل عمومی بار و مسافر خبر داد و گفت: به تمامی نیروهای پلیس راهور ابلاغ کردم که به هیچ عنوان با تخلفات حادثه ساز با اغماض برخورد نکنند ضمن اینکه تیم های گشت ویژه با شدت بیشتری با این گونه تخلفات برخورد کنند ضمن اینکه ناوگان حمل و نقل عمومی مسافر و بار تحت کنترل پلیس است و از آنها تست الکل، مواد مخدر ، مواد روانگردان و اعتیاد گرفته می شود.مومنی در پایان استان اصفهان را رکورددار تصادفات نوروزی اعلام کرد و ادامه داد: تا روز هفتم فروردین ماه 15 درصد تصادفات کشور در جاده های استان اصفهان رخ داده است البته بر اساس ترددهای جاده ای سفرهای نوروزی تاکنون 10 درصد افزایش نشان می دهد.

احمقانه ترین سرقت مسلحانه سال 91


گزارشگر  با بازتاب  این خبر خواسته با یک تیر دو نشان بزند . یعنی بدر گفته تا دیوار بشنود  . چونکه  مبلغ 4 هزار  میلیارد تومان سرقت مسلحانه  سال قبل در قم تداعی کننده  اختلاس بانکی رقم 3 هزار میلیارد می باشد . ولی این یکی  عنوان احمقانه ترین سرقت مسلحانه نامیده نشده است . البته در رژیم از صدر تا ذیل آلوده به فساد  اینگونه   خبر بازتاب داده  می شود .  هدف برای ماستمالی  کردن ارقام نجومی  اختلاس و غارتگری  ها می باشد . همینطور نمک برروی زخم مردم محروم به خصوص خانواده های داغدار وعزاداری پاشیدن است که فرزندان شان به اتهام زور بگیران  کمتر از 50 دلار در ملاء عام سرشان  بر بالای دار برده شد . در صورتیکه  فراموش نشده است که چگونه محمود خاوری کلی پول هنگفت را بالا کشید و خیلی آسان کشور را ترک کرد ومقیم تورنتو کانادا شد وبا اعضای خانواده اش دارد کیف می کند .پس از آن یک مهره ی اصلی دیگر این پرونده هم کشور را ترک نمود . تازه آنانی هم که بازداشت ومحاکمه و محکوم به حبس و اعدام شدند. چون هدف اصلی کشف وگشودن این پرونده  اهرم تبلیغاتی علیه ی دولت و رئیس جمهور  و  مرتبط به رقابت  ریاست جمهوری بوده است . چونکه  پس از یک سال که از نمایش دادگاه فرمایشی شان سپری شده است . هنوز نه احکام اعدام شان اجرا نشده است ، بلکه صحبت از تجدید نظر پرونده و اعلام آمادگی پرداخت بدهی می شود .یعنی اینکه خبری از اعدام نیست . بنابراین صفت احمقانه ترین سرقت 4 هزار میلیارد تومانی بانکی دزد فراری  بکار بردن باید گفت که احمق گری  شامل توطئه گران ودستگاه فاسد قضاییه می شود . زیرا که ترکش واکنش صدور این احکام کمانه نمود و به سوی برادران لاری جانی اصابت کرد . چونکه احمدی نژاد با سند نوار ویدئویی فساد اقتصادی که از فاصل لاری جانی در بازار مکاره موقع استیضاح وزیر کار رو نمود .نه 3 برادران لاری جانی فاضل ولی ومحمد صادق را بی اعتبار کرد که موجب سوخته شدن نامزدی ریاست جمهوری علی لاری  جانی شد .بدتر اینکه در مراسم 22 بهمن در قم هم با پرتاب مهر نماز و لنگه کفش بسویش با شعار زنده با بهار مجبور به قطع سخنرانی وگریختن از صحنه شد . ولی گزارشگر با پاک کردن صورت مسأله  تلاش کرده  بطور غیر مستقیم  پیام را منتقل کند .
رویای سرقت مسلحانه چهار هزار میلیارد تومانی از بانک باعث شد، دزد فراری احمقانه ترین سرقت مسلحانه سال 91 را رقم بزند. به گزارش مهر، شاید باورش هم برای شما سخت باشد اما این سارق مسلح با سرقت خود احمقانه ترین سرقت مسلحانه سال 91 رقم زد.البته این سارق فراری است اما رویای سرقت 4 هزار میلیاردی او خیلی زود بر باد رفت. این دزد اسلحه ای را زیر لباسش مخفی کرد و وارد بانک " م" شعبه پل آهنچی قم شد. او نگاهی به اطراف انداخت. از مامور محافظ بانک هیچ خبری نبود. مقابل یکی از صندق های بانک ایستاد و فیشی چهار هزار میلیارد تومانی را به کارمند بانک داد تا به حسابش واریز کند. زمانی که کارمند درخواست پول کرد، او اسلحه اش را به سمتش گرفت و گفت: " اگر دوست نداری بمیری این کار را انجام بده." کارمند بانک که شوکه شده بود سعی کرد سارق مسلح را قانع کند که واریز این مبلغ امکان پذیر نیست. سرانجام پس از چانه زنی بسیار دزد مسلح راضی می شود مبلغ درخواستی را به 400 میلیون تومان کاهش بدهد. دزد ناشناس بعد از اطمینان از واریز پول رسید را گرفت و از بانک خارج شد. او سریع خود را به بانک دیگری رساند تا این پول را برداشت کند. کارمند بانک وقتی حساب او را چک کرد گفت که پولی در حساب ندارد. دزد مسلح رسید بانک اول را به او نشان داد که بعد از گرفتن پرینت حساب مشخص شد، چند ثانیه بعد از سرقت این پول دوباره از حساب متهم برداشت شده است. متهم این بار به بانک دیگری رفت و یکراست سراغ مدیر شعبه رفت و علت برداشت پولش را جویا شد. مدیر بانک هم بی اطلاع از همه جا با شعبه آهنچی تماس گرفت. در آن زمان ماموران در بانک در حال تحقیق بودند. 

مطهری: نمی‌توان افردا منتقد نظام را ردصلاحیت کرد.


آنگونه فضا منقبض وچشم انداز تیره وتار شده است و سیاست سرکوب وسانسور و رد صلاحیت وحذف کردن  رقبا همراه با تفتیش عقاید نهادینه شده بطور سیستماتیک شدت می یابد که موجب  بلند شدن صدای اعتراضی  خودی ها از جمله  علی مطهری شده است . مشخص نیست با ترسیم چنین تابلویی، برای چه هنوز رقیب مغلوب چشم به قدرت دوخته است و قادر نیست بداند که محال است جایی در قدرت وسهم خواهی برایش متصور باشد . یا اینکه  آنقدر قدرت تشخیص  ندارد تا بدانند که درست گفته می شود آزمون شکست خورده  را دوباره آزمودن  خطاست . به ویژه اینکه  پس از کودتای 22 خرداد  خیلی از توهم زدگان از ابهام خارج شدند. به خصوص اینکه با وضعیت بحران اقتصادی و ارزی وتورم وگرانی وفقر و بیکاری  که برای تبرئه کردن رهبر به رئیس جمهور ودولت اصول گرا و ساده زیست و عدالت محور  نسبت داده می شود مانور تبلیغاتی عوامفریبانه دادن همچون گذشته امکان پذیر نیست . آنهم  پس از  کامیونی از اتهامات نزدیک 4 به  سال که  به رقیب مغلوب  زده شده است. بدتر اینکه آخوند همچون احمد خاتمی  تازگی تهدید کرده که فتنه گران نه اینکه رد صلاحیت می شوند که بایدمحاکمه و مجازات شوند . از سوی دیگر رقابت جدی میان باندهای مافیایی غالب است و جایی برای رقیب مغلوب نیست و می بایست رقیب مغلوب  دل از سهم خواهی قدرت برکند . بهر حال عجیب اینکه علی مطهری هم آنگونه وانمود کرده است که گویا شورای نگهبان آلت دست نیست و مستقل است که بعنوان پیش در آمد  پیشنهاد حماسه سازی سیاسی خامنه ای  توصیه کرده است   شورای نگهبان دست نشانده  نباید در تایید صلاحیت‌ها سخت‌گیری داشته باشد و گرایش سیاسی مخالف و منتقد را دلیل بر رد صلاحیت نداند. 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات ریاست جمهوری آینده و زمینه سازی برای آن از جانب مسوولان می‌تواند تاثیر زیادی در تحقق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی داشته باشد. علی مطهری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نامگذاری سال نو با عنوان "حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی" از سوی مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: عبارت حماسه سیاسی ناظر به انتخابات آینده ریاست جمهوری است که برای کشور اهمیت ویژه‌ای دارد. طبیعی است که مشارکت بالای مردم در این انتخابات می‌تواند تاثیر زیادی در تغییر رفتار غرب درباره تحریم‌های اقتصادی و حتی تهدید نظامی داشته باشد. وی افزود: غرب وقتی احساس کند در ایران همبستگی ملی وجود دارد قطعا در عزم آنها تزلزل و تردید ایجاد می‌کند؛ زیرا آنها همواره برای به زانو درآوردن حریف خود تلاش می‌کنند وضع داخلی آنها را به هم بریزند و اگر احساس کنند کشوری از داخل مستحکم است، در اراده آنها تاثیرگذار است. مطهری با بیان اینکه برای رسیدن به مشارکت بالا و رقم زدن حماسه سیاسی درانتخابات مقدماتی لازم است، برگزاری انتخاباتی کاملا سالم را یکی از این مقدمات دانست و توضیح داد: شورای نگهبان نباید در تایید صلاحیت‌ها سخت‌گیری داشته باشد و گرایش سیاسی مخالف و منتقد را دلیل بر رد صلاحیت نداند. وی با ابراز این عقیده که داشتن گرایش غیراسلامی مانع احراز صلاحیت ریاست جمهوری می‌شود، گفت: رد صلاحیت افرادی با این ویژگی با توجه به قانون اساسی کشور ما اشکالی ندارد، اما صرف اینکه کسی منتقد نظام باشد و یا خواستار اجرای کامل و بدون تنازل قانون اساسی باشد و یا تاکید بر اجرای فصل سوم قانون اساسی داشته باشد که شامل حقوق ملت است نمی‌توان این افراد را رد صلاحیت کرد. این نماینده مردم تهران در مجلس افزود: همه گروه‌های سیاسی که نظام جمهوری اسلامی را قبول دارند باید در این انتخابات نماینده و کاندیدا داشته باشند و در انتخابات شرکت کنند. رهبر انقلاب در نطق اخیری که داشتند تاکید کردند که سلایق مختلف وارد شوند و رویگردان نباشند. این تاکید ایشان بهانه‌ای برای شرکت نکردن برخی گروه‌های منتقد به جا نگذاشته است. وی تاکید کرد: وقتی سلایق مختلف در انتخابات شرکت کنند و گروهی خواستار تغییر وضع موجود و گروهی دیگر خواهان حفظ آن باشند در این صورت طبعا شور و هیجان و رقابت سالمی ایجاد می شود که باعث پرشور شدن انتخابات و بالا رفتن مشارکت می‌شود. مطهری تاکید کرد: مردم و مسئولان باید توجه داشته باشند که برخی افراد، رهبری را به نفع فرد یا گروهی در مساله انتخابات داخل نکنند. همان طور که خود ایشان فرمودند من یک رای دارم و آن را هم کسی نمی‌داند. دائم برخی نگویند که مثلا نظر رهبری با فرد خاصی است. کاری نکنند که دست افراد بسته شود و به گونه‌ای جلوه دهند که حمایت از کاندیدای دیگر بر ضد اصل ولایت فقیه است و انتخابات را از حالت طبیعی خود خارج کنند. این اقدام نقطه آغاز فتنه است. وقتی افرادی دائما تبلیغ کنند که نظر رهبری به فلان شخص است عده زیادی از مردم ممکن است فکر کنند حتما باید به فلان شخص رای دهند و مخالفین و یا معاندین برای اینکه ضربه‌ای به ولایت فقیه بزنند تلاش کنند که آن فرد رای نیاورد و این نقطه آغاز فتنه و خصومت‌هاست. وی افزود: امیدواریم افرادی به دنبال این رفتارها نباشند. همانطور که در انتخابات سال 88 این روش که متاسفانه از جانب برخی اصولگرایان دنبال می‌شد آسیب زیادی به کشور زد. مطهری اضافه کرد: مشارکت بالا زمینه‌های مناسب خود را می‌خواهد که ان شالله مردم حضور گسترده‌ای خواهند داشت و پیام روشنی برای غرب خواهد داشت و بسیاری از مشکلات اقتصادی ما را هم حل خواهد کرد و پشتوانه‌ای هم برای رییس جمهور آینده خوهد بود. مطهری با اشاره به بخش دوم شعار امسال با عنوان حماسه اقتصادی گفت: این موضوع بی‌ارتباط با بخش اول آن نیست. اگر حماسه سیاسی ایجاد شود در وضع اقتصاد کشور اثر خواهد داشت. وی با بیان اینکه روشن است که مردم با سختی‌هایی روبرو هستند، قدرت خرید مردم به دلیل افزایش قیمت‌ها کاهش پیدا کرده است گفت: مردم به دلیل ایمان و اعتقادی که به اسلام و آرمان‌های انقلاب دارند شرایط را تحمل می‌کنند ولی این دلیل نمی‌شود که مسئولان فکر اساسی برای بهبود وضع اقتصاد کشور نکنند. باید فرض را بر این گذاشت که تحریم‌ها همچنان برای مدت طولانی ادامه پیدا می‌کند. بنابراین باید برنامه‌ریزی دقیقی برای بهبود وضع اقتصاد کشور داشته باشیم.  مطهری ادامه داد: بسیاری از این نابسامانی‌های اقتصادی ناشی از سوء مدیریت بود و بخش کمتر آن به دلیل تحریم‌ها بوده است.  وی با بیان اینکه در سال 91 بخشی از ارز مرجع کشور صرف واردات خودرو لوکس و اقلام غیر ضروری شد گفت: این موضوع نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی دقیقی برای مواجهه با این شرایط جدید نداشتیم.مطهری ادامه داد، تحریم بانک مرکزی چند ماه قبل انجام شده بود و حدود هشت ماه وقت برای برنامه‌ریزی وجود داشت و هیچ برنامه‌ریزی خاصی صورت نگرفت تا جایی که نقل و انتقال ارز برای ما مشکل شد و در این شرایط هم به جای وارد کردن ضروری ترین کالاها ، واردات خودروها و کالاهای لوکس از جانب برخی افراد به دلیل سود کلان ادامه یافت و دولت هم بیشتر به فکر افزایش یارانه‌ها بود. این نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: اگر مدیریت صحیح اقتصادی در کشور حاکم شود به راحتی می‌توانیم از این شرایط خارج شویم. غرب هم اگر احساس کند که این تحریم‌ها اثر قابل توجهی نداشته و ایران می‌تواند سال‌ها روی پای خود بایستد از موضع خود کوتاه می‌آید؛ آنها منتظرند ایران دست‌ها را بالا ببرد و یا اینکه وضع داخل کشور به هم بریزد، اما اگر احساس کنند که ایران می‌تواند با مدیریت درست، زندگی قابل قبولی برای مردم خود فراهم کند قطعا از موضع خود کوتاه خواهند آمد. 

17 کشته در انفجارهای مهیب کرکوک و بغداد.


17 کشته در انفجارهای مهیب کرکوک و بغداد. 10 فروردین – 92
تقریباً این سیاست جنایتکارانه وضد بشری نخ نما ولو رفته ای است که موازی سیاست آدم ربایی وترور و بازداشت مخالفان می باشد .چونکه  دستورش از بیت جماران در تهران صادر می شود .برای همین شاهدیم که مدتی است  یک روز  قبل از جمعه یا روز جمعه  وبرگزاری نماز جمعه در بغداد عوامل نوری مالکی مزدور و دست نشانده با  همکاری سپاه قدس و دیپلمات تروریست حسن دانایی فر  وارد صحنه می شوند و فعالانه دست به اقدامات زنجیره ای بمب گذاری با عملیات تروریستی زده می شود تا  هم موجب ترس و وحشت  ناراضیان عراقی شود .هم اینکه بهانه  ی لازم برای امنیتی کردن عراف و ایجاد موانع از حضور تجمعات اعتراضی مخالفان  دولت و نوری مالکی مزدور ودست نشانده به وجود آید تا که تظاهر کنندگان موفق نشوند خودشان را به بغداد برسانند وفریاد اعتراضی مشابه مردم معترض سوریه سر دهند و  با پژواک رسا خواهان  برکناری نوری مالکی مزدور ودست نشانده شوند. بعلاوه ترفندی ضد انسانی است که با ریختن خون مردم بی گناه عراقی وناامن وبی ثبات جلوه دادن عراق انتخابات شوراهای شهری و پارلمانی دو استان سنی نشین عراق به تعویق بی افتد.
منابع امنیتی عراق امروز (جمعه) اعلام کردند، وقوع چندین انفجار بغداد و کرکوک را لرزاند و دست‌کم 17 کشته و ده‌ها زخمی بر جای گذاشت که نماینده آیت‌الله سیستانی نیز در میان زخمی‌ها است.به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، یک منبع در پلیس عراق گفت که بر اثر انفجار پنج خودروی بمبگذاری شده که حسینیه‌ها را در شمال و غرب بغداد هدف قرار داده بودند، چندین تن کشته و زخمی شدند.منابع امنیتی دیگر اعلام کردند، سه خودروی بمبگذاری شده ظهر امروز سه حسینیه در مناطق "البنوک" و "الطالبیة" در شمال بغداد و منطقه "الجهاد" در غرب بغداد را هدف حمله قرار دادند که چندین کشته و زخمی بر جای گذاشت.طبق گزارش‌ها، آمبولانس‌ها به سرعت به مکان وقوع انفجار آمدند و نیروهای امنیتی مکان را محاصره کرده و مانع از نزدیک شدن مردم به آن شدند.یک منبع دیگر در پلیس عراق امروز گزارش داد که دو خودروی بمبگذاری شده حسینیه‌ای را در منطقه "القاهره" واقع در شمال بغداد و منطقه "الزعفرانیة" در جنوب بغداد هدف قرار دادند که چندین کشته و زخمی به همراه داشت.در کرکوک نیز منابع امنیتی اعلام کردند، بر اثر انفجار خودروی بمبگذاری شده در هنگام ادای نماز جمعه در مسجد شیعیان رسول اعظم در جنوب شهر کرکوک پنج تن از نمازگزاران کشته و 60 تن دیگر زخمی شدند.از سوی دیگر یک منبع امنیتی در مصاحبه با خبرگزاری الفرات نیوز اعلام کرد، بر اثر انفجار تروریستی خودوری بمبگذاری شده که حسینیه رسول اعظم را هدف گرفت، محسن البطاط، نماینده آیت‌الله سید علی سیستانی، مرجع شیعیان زخمی شده است. 

3 خبر اعتراف تلخ تورم و گرانی و شاخص فلاکت بیکاری، بی اخلاقی و بی قانونی


3 خبر اعتراف تلخ  تورم و گرانی و شاخص فلاکت بیکاری، بی اخلاقی و بی قانونی.  10 فروردین - 92 
تمام مقامات ومسئولان حکومتی چون جزو پامنبریان روضه های رهبر ولی فقیه هستند . موظف هستند پیرامون گزانی و تورم وفقر وبیکاری روضه کپی وتکراری رهبر را  رله و نشخوار کنند و مجاز نیستند که پارا از دایره ی ترسیم شده فراتر بگذارند و به ریشه وعامل اصلی موضوع به پردازند .برای همین هیچکدام شان  نه اینکه کوچک ترین اشاره ای به پروژه ی هسته ای و اهداف نظامی آن نمی کنند  ، بلکه نمی گویند که این پروژه  واصرار بر ادامه غنی سازی اورانیوم  است که موجب تحریم ها وگسترش آن شده است و در نهایت  هم اقتصاد را وارداتی ودلالی ومصرفی وورشکسته کرده است .هم اینکه سبب  مضاعف شدن رشدن تورم زا یی حجم نقدنیگی ومهار ناپذیر بودنش شده است. در عوض برای اینکه رهبر وپاسداران که جزو مدافعین سر سخت پروژه ی هسته ای با اهداف نظامی اش هستند تبرئه شوند . لذا می بایست کاسه وکوزه های تورم وگرانی وفقر وبیکاری با ترفند عدم مدیریت دولتی بر توی سر رئیس جمهور ودولت شکسته شود.
آفتاب: محمدرضا باهنر با بیان این که اتفاقات زیادی در مسایل اقتصادی و پولی کشور در سال ۹۱ رخ داد که تاثیرات زیادی بر جای گذاشت گفت: متاسفانه چند پرش و جهش جدی در قیمت ها داشتیم که عوامل آن متعدد و متنوع است.نایب رئیس مجلس خاطرنشان کرد: از جمله این عوامل افزایش بی رویه نقدینگی، نحوه اجرای هدفمندی یارانه ها، پروژه های مسکن مهر و بنگاه های زود بازده است.نماینده تهران خاطرنشان کرد: متاسفانه افزایش نقدینگی تاثیر سنگینی در افزایش قیمت ها گذشت، فشار تحریم ها یواش یواش زیاد شد. البته اثر تحریم در مسایل اقتصادی کشور در حد ۲۰-۳۰ درصد بود و مابقی به دلیل مشکلات تصمیم گیری ها در داخل بود.باهنر افزود: واحدهای تولید از رهگذر اجرای هدفمندی یارانه ها متاسفانه خیلی متضرر شدند و نگرانی ما این است که تعداد زیادی از آنها در آستانه بیکاری قرار گرفته اند حتی برخی هم اکنون تعطیل شده اند. در مجموع در سال ۹۱ موفقیتی در تحقق اهداف شعار سال نداشتیم.وی د ر خصوص مرحله دوم اجرای هدفمندی یارانه ها گفت: تا مرحله اول هدفمندی یارانه ها آسیب شناسی نشود، مجلس برای اجرای مرحله دوم رای نمی دهد، زیرا باید با احتیاط در این زمینه عمل کنیم.به گزارش مهر،نایب رئیس مجلس در پاسخ به این سوال که دولت در به کارگیری تدابیر اقتصادی تا چه میزان موفق بود، گفت: تلاش زیادی داشتند و زحمات زیادی کشیدند و در جاهایی هم خوب توانستند عمل کنند و تحریم ها را دور بزنند اما در مواردی که باید از قبل پیش بینی می شد و از زمان خیلی جلوتر به استقبال کار می رفتند چنین نشد و به نظر می رسد مقداری کوتاهی داشتند.
گذشته از اضافه شدن رکورد جدید به رکوردهای جهانی محور نقض مستمر حقوق بشر و آمار اعدام و اعتیاد وفرار مغزها ومرگ ومیر جاده ها..... چون مقوله اقتصادی است بی ربط به گزارش خبری قبلی نمی باشد .
در کشوری که انتشار نماگرهای اقتصادی گاه به گاه «قفل» می شود و برای محاسبه شاخص های اقتصادی، هیچ چیز در دسترس نیست؛ حتی صحبت کردن از روند طی شده «شاخص فلاکت» در سال 1391، کار سختی است. آخرین باری که مرکز آمار ایران نرخ بیکاری را اعلام کرده، تابستان امسال است. مرکز آمار پس از یک دوره متوالی مناقشه بر سر مرجع انتشار نرخ بیکاری، با تاخیری چندماهه، نرخ بیکاری دوره زمستان 1390 را 14.1  درصد اعلام کرد. بانک مرکزی نیز، انتشار آمار نرخ بیکاری را چندی است که «متوقف» کرده و مرجع اعلام نرخ تورم شده است. حال قرار است در این شرایط مبهم و با اطلاعات ناقص، چه اعدادی برای «شاخص فلاکت» تعریف شود؟ شاخص فلاکت یک نشانگر اقتصادی است که فرمولی بسیار ساده دارد: کافی است نرخ تورم و بیکاری را با یکدیگر جمع کنید تا شاخص فلاکت به دست بیاید. معرفی این شاخص، مدیون دو اقتصاددان آمریکایی به نامهای «آرتور اوکان» و «رابرت بارو» در دهه 1970 میلادی است. البته روش دو اقتصاددان یادشده برای محاسبه شاخص فلاکت با هم فرق می کرد. آقای «اوکان» از همان فرمول ساده استفاده می کرد یعنی نرخ تورم به علاوه نرخ بیکاری. اما آقای «بارو» فرمول دیگری داشت؛ او از ترکیب تولید ناخالص داخلی و نرخ سود بانکی، شاخص فلاکت را تعیین می کرد. بعدها، آنچه که «آرتور اوکان» طراحی کرده بود، به عنوان شاخص «صحیح» فلاکت شناخته شد و فرمول «رابرت بارو» دیگر کاربردی ندارد. حالا اگر بر سر تعریف کلی و کاربردی «شاخص فلاکت» تفاهم شود؛ باید گفت که در یک عبارت ساده می توان شرایط «رکود تورمی» را به عنوان بازتاب بالا بودن شاخص فلاکت شناخت. اقتصاددانان می گویند «تورم و بیکاری» در دو منحنی عکس یکدیگر عمل می کنند. یعنی اگر تورم بالا باشد، بیکاری پایین است و برعکس. به عبارت دیگر، «تورم بالا» گاه ممکن است بیکاری را «کاهش» دهد یا اینکه «بیکاری بالا» می تواند با «تورم پایین» همراه شود. به همین دلیل، در خیلی از کشورها، سیاست های تورمزا اجرا می شود تا قدری از نرخ بیکاری کاسته شود. اما در کشورهای دارای درآمدهای نفتی بالا، ماجرا کمی فرق می کند. در این نوع کشورها، وقتی قیمت نفت بالا می رود و درآمدهای نفتی جهش پیدا می کند، دولتها سعی می کنند، بخشی از درآمدهای ارزی به دست آمده را به بدنه تولید تزریق کنند تا در کوتاه مدت تورم موجود با تولید بالا خنثی شود و در درازمدت بیکاری هم کاهش پیدا کند. اما تجربه نشان داده این سیاست، شکست خورده است. چرا که درآمدهای نفتی با واحد «دلار» به دست می آید و برای تزریق آن به بخش تولید نیاز به «ریال» است. اینجاست که تزریق درآمدهای نفتی به بخش تولید، «پایه پولی» را افزایش می دهد، تولید را پایین می آورد و حالا هم «چوب» را خورده و هم «پیاز» را؛ هم تورم در اقتصاد وجود دارد و هم موجی از بیکاری به واسطه تعطیلی کارخانه ها و بنگاههای تولیدی به راه افتاده است. تجربه روشن این نوع حرکت دو شاخص تورم و بیکاری، بزرگترین طرح اشتغالزایی دولت نهم موسوم به «بنگاه های زودبازده» است. برنامهای «آرمانی» که با «وامهای ارزان قیمت» راه را برای تزریق نقدینگی به بخش تولید باز کرد و تورم را بالا برد. دولتی ها می گفتند این برنامه آرمانی، بیکاری را کاهش داد؛ اما با گذشت پنج سال از اجرای برنامه بنگاه های زودبازده و تزریق پول به بخش تولید، آخرین آمار اعلام شده از نرخ بیکاری -که از سوی مرکز آمار ایران اعلام شده است- حاکی از افزایش بیکاری تا بیش از 14 درصد در زمستان پارسال است. در اقتصاد متکی به درآمد نفتی، رانت و فساد نیز محتمل است و آنچه در تجربه «بنگاههای زودبازده» رخ داد نشان داد، اگر ساختار اقتصادی به خوبی کار نکند، توفیقی برای هیچ یک از دو هدف گیری کوتاه مدت و بلندمدت به دست نخواهد آمد. اما اگر ساختار اقتصاد، به درستی عمل کند چطور؟ در کشورهای پیشرفته که درآمدهای عمده دولت از راه مالیات به دست می آید، دو شاخص تورم و بیکاری چگونه عمل می کند؟ در اقتصاد پیشرفته دو شاخص تورم و بیکاری به صورت معکوس عمل می کند. افزایش تورم و رشد قیمت ها به تولیدکننده این علامت را می دهد که باید تولید را افزایش داد و به میزان اشتغال افزود. در این حالت، تورم در درازمدت کنترل می شود و اشتغال در کوتاه مدت به سطح بالایی می رسد. به تازگی نشریه «اکونومیست» رتبه بندی کشورها را بر اساس شاخص فلاکت انجام داده است که البته با استناد به آمارهای سال 2011 میلادی به دست آمده است. این رتبه بندی مربوط به 96 کشور جهان است و با توجه به آمار نرخ تورم و بیکاری در سال 2011 میلادی، ایران را با عدد شاخص 33 درصد، در رتبه سوم قرار داده است. نکته جالب، رده های پایینی این جدول است که کشورهایی مانند قطر، سوئیس، آلمان و دانمارک را به خود می بیند. قطر با نرخ تورم 2.5  درصدی و نرخ بیکاری نیم درصدی، در مجموع شاخص فلاکت را به سه درصد رسانده و رتبه 96 را در میان 96 کشور بررسی شده به خود اختصاص داده است. بالاتر از سوئیس که شاخص فلاکت در آن 3.5  درصد است و حتی آلمان و دانمارک که شاخص فلاکت در آنها به ترتیب 8 و 9 درصد است. اما شاخص فلاکت در سال 1391 چه روندی را در ایران داشت؟ برای پاسخ به این پرسش، نیاز به دو شاخص مهم اقتصادی، یعنی تورم و بیکاری و دسترسی به رقم دقیق این دو شاخص است. اینجا مشکلی اساسی وجود دارد که در سطرهای ابتدای گزارش آمد. مشکلی به نام نبود اطلاعات که به تازگی در اقتصاد ایران جریان یافته است. تمام آنچه در ادامه می آید نیز با استفاده از نرخ بیکاری اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران، یعنی14.1 (مربوط به زمستان سال گذشته) است. بانک مرکزی آخرین رقم تورم در بهمن ماه را به میزان 8/29 درصد اعلام کرده است. با توجه به نرخ بیکاری 14.1 درصدی و از آنجا که از مجموع این دو شاخص، نشانگر فلاکت مشخص می شود، می توان گفت رقم شاخص فلاکت با همین اطلاعات موجود به مرز 44 درصد رسیده است. یعنی با گذشت سه ماه از سال 2013 میلادی، شاخص فلاکت نزدیک به 11 درصد بیشتر از سال 2011 میلادی است. در سالی که گذشت، شاخص فلاکت در یک منحنی صعودی به کار خود پایان داد. آنچه در نمودار شاخص فلاکت در سال 1391 رخ داده؛ نشان از کوتاه نیامدن هیچ کدام از دو شاخص تورم و بیکاری داشته است. به گونه ای که «رکود تورمی» با خوردن «چوب و پیاز» شکل گرفته است. دلایل بسیاری برای این موضوع می توان برشمرد. در سال گذشته، نوسان نرخ ارز، ارزش پول ملی را کاهش داد و به تبع اجرای هدفمندی یارانه ها، هزینه های تولیدی بالاتر رفت. به گواه گزارش های فعالان کارگری و کارفرمایی، بسیاری از واحدهای تولیدی در معرض ورشکستگی و تعطیلی قرار گرفت. آخرین گزارش بانک مرکزی از «شاخص قیمت تولیدکننده» نشان می دهد هزینه های تولید نسبت به مهرماه سال گذشته33.1  درصد افزایش یافته است. ضمن اینکه رشد شاخص بهای تولیدکننده در طول یک ماهه شهریور تا مهر امسال به رقم بی سابقه 8.2 درصد رسیده است. پس از رشد8.3 درصدی در اردیبهشت 1374 و رشد15.3 درصدی در دی ماه 1389 این رقم بالاترین رقم رشد ماهانه در 23 سال گذشته به حساب میآید. به طور کلی افزایش شاخص قیمت تولیدکننده منجر به افزایش شاخص تورم می شود و افزایش تورم نیز به طور خودکار بر تصمیمات بانک مرکزی تاثیر مستقیمی دارد؛ بنابراین هر چقدر شاخص بهای تولیدکننده نسبت به پیش بینی ها افزایش یابد انتظار تقویت قیمت ها وجود دارد. شاید در شرایط رکود تورمی، صنایعی مانند صنایع غذایی و برخی از صنایع پایین دستی بخش نفت و بخش هایی که کمترین نیاز را به کالاهای وارداتی دارند سودآوری خوبی داشته باشند؛ اما ادامه چنین وضعیتی میتواند به حذف بسیاری از واحدهای صنعتی فعلی بینجامد و جایگزین کردن این واحدها نیز در میان مدت غیرممکن خواهد بود.
پزشکیان: سال ۹۱ سال تولید ملی نبود، سال گرانی، بیکاری، بی اخلاقی و بی قانونی بود
بدون شک اعتراف این عضو بازار مکاره ادامه همان انتقاد نایب رئیس بازار مکاره محمدرضا باهنر است و همان هدف مشابه دنبال می شود . زیرا که نه رهبر و عملکرد 34 سال دولت مردان که فقط رئیس جمهور ودولت های نهم ودهم مقصر شرایط کنونی بحران اقتصادی و بنکی وارزی وتورم وگرانی وفقر و بیکاری است .
نماینده تبریز در مجلس، در ارزیابی سال گذشته گفت: سال ۹۱ سال تورم، گرانی، بیکاری، تنش، بی ادبی، بی اخلاقی و بی قانونی بود.سال ۹۱ را رهبری سال حمایت تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی نامگذاری کرده بود. حالا مسعود پزشکیان در مورد میزان تحقق شعار حمایت از تولید ملی در سال ۹۱ به تابناک می گوید: وقتی می گوییم تورم و گرانی یعنی اینکه حمایت از تولید محقق نشد.وی با تاکید بر اینکه سال ۹۱ در واقع سال تورم، گرانی، بیکاری، تنش، بی ادبی، بی اخلاقی و بی قانونی بود، تصریح کرد: اگر حمایت از تولید وجود داشت تورم و گرانی به وجود نمی آمد. اگر از تولید کنندگان حمایت می شد وضعیت اینگونه نمی شد.نماینده مردم تبریز در ارزیابی کارنامه مجلس در سال ۹۱ نیز گفت: مجلس ضعیف عمل می کند چون اگر ما با قدرت عمل کنیم و در همان لحظه وقوع انحراف جلوی انحراف بایستیم و حرفمان را بزنیم و برخورد کنیم نباید کار به اینجا برسد. راهکار آن این است که ما ناظران خوبی باشیم. باید حرف خوب بزنیم و قانون صحیحی تصویب کنیم. باید پای قانون بایستیم و آن را اجرا کنیم تا از ابتدا مدیران درست انتخاب شوند و قانون را درست اجرا کنند.پزشکیان در مورد مهمترین اتفاق سال گذشته را تورم و گرانی دانست و گفت: همین که شب می خوابید و صبح که بیدار می شوید و می بینید که ارزش پولتان نصف شده است بدترین اتفاقی است که ممکن است رخ دهد.از دیگر اتفاقات نیز این بود که آقای احمدی نژاد در جریان استیضاح وزیر کار در مجلس حرف هایی زد که نمی باید می زد.