خوراكيها
اين ميوهها را نشسته بخوريد!12 تیر-92
اين ميوهها را نشسته بخوريد!12 تیر-92
مطالعات جديد دانشمندان نشان ميدهد برخي از ميوهها
هنگام رشد كردن روي سطح پوست آنان باكتريهاي سفيد برخي از مواد خود را بجاي ميگذارند
كه براي بدن بسيار مفيد است. هنگامي كه ميوههايي مانند خيار، گوجه فرنگي در
سطح خاك در حال رويش هستند باكتريهاي خاص با عملهاي هوازي كه سطح پوست ميوهها
انجام ميدهند باعث بوجود آوردن مواد آلي ميشوند كه آن مواد براي افزايش حافظه
بسيار مفيد است. بررسيها نشان ميدهد همچنين موز، نارگيل و خرما از ديگر
ميوههايي هستند كه روي سطح پوست آنها اين مواد آلي مفيد وجود دارد به همين دليل
عدهاي براين باورند كه هميشه بايد ميوهها را قبل از مصرف خوب شست سپس مصرف كرد
اما دانشمندان عكس اين قضيه را صحيح ميدانند و معتقدندميوههايي كه خاك محل اصلي
رويش آنهاست و روي درخت رشد نكردهاند را با كمي آب يا با يك دستمال مرطوب ميتوان
شست و شستشوي دقيق آنها لازم نيست. همچنين خرما را هيچ وقت قبل از مصرف
نشوييد زيرا خرما روي پوست خود موادي دارد كه آن مواد جذب آهن و قند درون خرما را
در بدن افزايش ميدهد و باعث عملكرد بهتر دستگاه گوارش ميشود.