پیشنهاد سایت توکلی به روحانی برای اربعین

احمد توکلی دانشجوی بورسیه ای سابق  به لندن است  که مدعی است دارای دکترای اقتصاد از یک دانشگاه دولت فخیمه انگلیس می باشد . البته وی اصولگرا وجزو منتقدان دولت روحانی است . اما با وجود اینکه می داند اوضاع اقتصاد کشور بحرانی وقیمت نفت کاهش یافته که موجب کاهش در آمددولت و افزایش کسری بودجه شده است . بااین حال اذعان کرده که پیش بینی می شود  2 میلیون نفر از مرز عبور کرده وبرای اربعین به کربلا می روند که بخشی بطور غیر قانونی سفلبه عراق می کنند و موقع بازگشت 3 روزه تراکم در نوار مرزی به وجود می آید . بنابراین پیشنهاد به دولت روحانی داده که برای اربعین چه بکند .ولی عجیب  اینکه وی نگفته که دلیل تشویق وترغیب غیر قانونی این افراد که وارد خاک عراق شوند برای چیست؟ همانگونه که نگفته هزینه ی مالی وارزی این 2 میلیون نفرچه میزان است وچرا؟

در خبرها اعلام شد که تعداد زائران ایرانی که برای شرکت در مراسم عظیم اربعین حسینی (ع) تاکنون وارد عراق شده‌اند، از مرز یک میلیون و 200 هزار نفر گذشته و همچنان سیل مشتاقان اباعبدالله (ع) به سوی نجف اشرف و کربلای معلی روانند. البته باید به این آمار، تعداد نامشخص و البته فراوان کسانی که به صورت غیرقانونی و از مسیرهای غیر رسمی وارد خاک عراق شده‌اند را نیز اضافه کرد.  «الف» با این مقدمه نوشتپیش‌بینی می‌شود با این روند، آمار زائران ایرانی مراسم اربعین امسال از مرز دو میلیون نفر عبور کند؛ یعنی عددی نزدیک به چهار برابر آمار سال گذشته! اینکه در کنار ناامنی موجود در بخش‌هایی از خاک عراق و ترس و وحشتی که از حملات وحشیانه داعش در افکار عمومی جهانیان به وجود آمده، چه عواملی باعث این اقبال پرشور مشتاقان اباعبدالله از ایران و سایر کشورهای جهان به این مراسم پرشکوه جهانی شده است، موضوع این یادداشت نیستهفته‌های اخیر به‌ویژه چهار روز گذشته، روزهای شلوغ و بسیار پرکاری برای مرزبانان و عوامل اجرایی این مراسم باشکوه اعم از نیروهای انتظامی، امنیتی، امدادی و تدارکاتی و پشتیبانی در مبادی مرزی بین ایران و عراق و همچنین مدیران و پرسنل بخش حمل و نقل زمینی و هوایی بود و روزهای پیش رو (تا آخر هفته آینده) روزهای بسیار سخت‌تر و پرکارتری برای آنها خواهد بود.
 
تجربه سال‌های گذشته نشان می‌دهد که به علت تراکم بسیار زیاد سفرهای بازگشت زائران عتبات عالیات در سه روز پس از اربعین، شلوغی مرزها و مبادی ورودی کشور چندین برابر روزهای قبل از اربعین و هنگام خروج زائران از کشور خواهد بوداز دیگر عوامل سختی مدیریت سفرهای بازگشت زائران اربعین می‌توان به نبود موکب‌ها و تدارکات طول مسیر پس از پایان مراسم اربعین، خستگی زیاد مسافران و همچنین عوامل اجرایی اشاره کردشایسته است که دولتمردان و به‌خصوص‌ شخص ریاست محترم جمهوری از امروز به فکر استقبالی شایسته و باشکوه از زائران امام حسین (ع) باشند. در همین راستا پیشنهاد می‌شود۱- در روز اربعین حسینی (ع) که تمرکز مراسم در کربلای معلی است و مرزها خلوت‌تر می‌شوند، شخص رئیس‌جمهور با حضور در یکی از مبادی مرز زمینی (شلمچه، مهران و ...) ضمن بازدید از امکانات و تدارکات پیش‌بینی شده و عرض خسته نباشید و خداقوت به نیروهای مستقر در مرزها و عوامل امنیتی و انتظامی، باعث تجدید روحیه و قوای آنان در عملیات بازگشت زائران شود.
 
۲- پیش‌بینی تدارکات مسیر بازگشت زمینی زائران به گونه‌ای صورت گیرد که کمبود موکب‌ها و تدارکات مردمی که در روزهای قبل از اربعین به وفور در تمامی مسیرهای منتهی به مرزهای زمینی و همچنین داخل خاک عراق وجود دارد، کمتر احساس شود.
 
۳- در روزهای اخیر برخی از نهادها، سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی کشورمان با اعزام اقلام، تجهیزات و نیروهایی به داخل خاک عراق، کمپ‌ها و ایستگاه‌های تدارکاتی زیادی را احداث کرده‌اند که برای رفاه حال زائران، اقدام شایسته‌ای است. این امکانات و نیروها در روز اربعین به سرعت باید جابه‌جا شده و در مسیرهای بازگشت به‌ویژه در داخل خاک جمهوری اسلامی، مستقر شوند.  ناگفته پیداست که حضور پرشور و میلیونی ایرانیان عاشق اهل بیت علهیم‌السلام در مراسم اربعین امسال چه نقش مهمی در تحکیم پایه‌های قدرت شیعه، رفع اختلافات مذهبی شیعه و سنی و خنثی‌سازی توطئه‌های داعشی - آمریکایی در منطقه خواهد داشت.  شیرینی این نمایش قدرت و صلابت شیعیان امیرالمومنین (ع)، با تدارک و پشتیبانی منظم و شایسته سفر زائران اربعین، دوچندان خواهد شد