شایسته سالاری در انتصابات آموزش‌وپرورش تحت‌الشعاع قرار گرفته است/

آزادی‌خواه در گفت‌وگو با فارس:
شایسته سالاری در انتصابات آموزش‌وپرورش تحت‌الشعاع قرار گرفته است/ انتقاد از تفوق نگاه سیاسی در این وزارتخانه  21 شهریور – 95
این طلبه های دست آموز مکتبی- حوزوی خجالت نمی کشند که تصور می کنند همگان همچون اینان هستند که عاری از درک وفهم وشعور وتجربه اند.چون پیوسته یک مشت اصطلاحات تکراری ازبر کرده را مدام تکرار می کنند .آخر مگر هنوز لغطی مانده که مورد تجاوز قرارنگرفته  واز محتوا خالی نشده باشد که این طلبه از شایسته سالاری در آموزش وپرورش یاد کرده است .درحالی که 38 سال است معلمان وفرهنگیان زحمتکش و محروم دربدترین شرایط طاقت فرسا  به سر برده  اند؟
خبرگزاری فارس: شایسته سالاری در انتصابات آموزش‌وپرورش تحت‌الشعاع قرار گرفته است/ انتقاد از تفوق نگاه سیاسی در این وزارتخانه
نماینده مردم ملایر در مجلس گفت: متأسفانه در وزارت آموزش‌و‌ پرورش نگاه‌های سیاسی بر نگاه‌های تربیتی و آموزشی تقدم یافته است.
حجت‌الاسلام احد آزادی خواه نماینده مردم ملایر و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس،‌ با ابراز تاسف نسبت به این که در وزارت آموزش و پرورش نگاه های سیاسی بر نگاه های تربیتی و آموزشی تقدم یافته اظهار داشت: وزیر آموزش و پرورش می‌توانست با استفاده از مجلس دانش‌آموزی تحول مورد نظر نمایندگان مجلس را ایجاد کند.
وی با اشاره به این که انتظار متخصصان حوزه فرهنگ از فعالیت‌های تربیتی و آموزشی وزارت آموزش و پرورش با وجود اقدامات قابل تقدیر این وزارتخانه در حوزه فعالیت های قرآنی همچنان برآورده نشده است، افزود: ما انتظار داشتیم با توجه به این که علی‌اصغر فانی از چهره‌های مجرب در حوزه فرهنگی است، تحولی را در حوزه آموزشی و پرورشی این وزاتخانه ایجاد کند اما همچنان شاهد اقدامات سیاسی در مجموعه تحت مدیریت ایشان هستیم.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: متاسفانه در وزارت آموزش‌و‌پرورش نگاه‌های سیاسی بر نگاه‌های تربیتی و آموزشی تقدم یافته و این در حالی است که این نوع نگاه حتی شایسته سالاری در انتصابات را نیز تحت شعاع قرار داده و باعث می‌شود سرانجام این وزیر به استیضاح کشیده شود.
وی با اشاره به پتانسیل وزارت آموزش و پرورش در دست داشتن تعداد بالایی از اقشار فرهنگی و دانش آموزش خاطرنشان کرد: این پتانسیل کافی است تا در برنامه‌های کوتاه تا بلند مدت تحولی در نگرش خانوادهها ایجاد کنیم.
عضو کمیسیون فرهنگی آموزش و پرورش با اشاره به ظرفیت و پتانسیل مجلس دانش آموزی عنوان کرد: این مجلس در ابتدای آغاز به کار خود تشریفاتی بود اما در ادامه شاهد توان و انگیزه بسیار بالایی در دانش آموزان عضو این مجلس بودیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ابزارهایی مانند مجلس دانش‌آموزی بستری مناسب برای ایجاد تحول‌های مورد نظر ما در حوزه تربیتی و آموزشی کشور توسط خود دانش آموزان است. اما وزارت آموزش‌و‌‌پرورش در سال‌های اخیر از این پتانسیل و نیز سازمان‌هایی همانند سازمان دانش‌آموزی هیچ بهره‌ای نبرد.آزادی‌خواه با بیان به این که مدیران مورد استفاده در مجلس دانش آموزی باید متناسب با توانمندی‌های خود به کار گرفته شوند، تاکید کرد: آموزش و پرورش باید نگاه شایسته سالاری را در تمام ارکان خود مستقر کند.