گره زدن اقتصاد ایران به انتخابات امریکا زیانبار است 10-ابان-99
این آخوند مدعی کارشناس اقتصادی انکار کرده اقتصاد کشورتک پایه ای- نفتی است که از سوی آمریکا تحریم شده و نفتی صاادرنمی شود که موجب بحران اقتصادی همراه با رشد تورم و افزایش قیمت دلار وارز وکالاها شده است که بدون لغو تحریم ها اقتصاد از بحران خارج شدنی نیست.
تهران- ایرنا- روزنامه ایران در یادداشتی نوشت: از زمانی که موضوع انتخابات ریاست جمهوری امریکا مطرح شده است برخیها تمایل به این امر پیدا کردند که اقتصاد را به نتیجه انتخابات پیوند بزنند.
روزنامه ایران شنبه ۱۰ آبان در یادداشتی به قلم غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نوشت: اما اصولاً نباید مسائل اقتصادی کشور را با مسائل سیاسی و اقتصادی غرب شرطی کرد و کسانی که افکار عمومی و جامعه را به مباحث بینالملل شرطی میکنند توجه ندارند که چه آثار زیانباری برای اقتصاد کشور و وضعیت روانی مردم، رقم میزنند. سؤال این است که مگر موضوع ارز که در ایران اینگونه مورد توجه قرار گرفته، برای سایر کشورهای جهان جزو مشکلات اول است و آیا اصولاً ارز برای آنها موضوع مهمی است؟
قطعاً اینگونه نیست و مسأله ارز حتی در حاشیه ذهن خیلی از مردم جهان نیست. مردم جهان مسائل واقعی خودشان را دارند که ذهنشان هم مشغول به آن است. متأسفانه وضعیت ارز در افکار عمومی به گونهای مطرح شده و مردم تحت تأثیر قرار گرفتند که همه موارد به موضوع ارز مربوط شده است یا از سویی تمام مشکلات به روابط ایران و امریکا و کشورهای همسو با امریکا گره زده میشود در حالی که چنین رویکردی عُقلایی نیست.
اخیراً مقام معظم رهبری فرمودند تحریمها ممکن است سالها طول بکشد لذا نگاه نکنید که چه کسی روی کار بیاید و خوشبین به این نکته باشید که با موفقیت فرد دیگر در انتخابات تحریمها برداشته میشود. با توجه به بیانات مقام معظم رهبری، قطعاً حرکت خارج از این مسیر باعث خطا در تصمیمگیری سیاستگذاران کشورمان خواهد شد.
در اقتصاد ایران، ۸۰ درصد مربوط به ظرفیت داخلی است و تنها ۲۰ درصد مربوط به مناسبات خارجی است؛ اگر از ۸۰ درصد ظرفیت داخلی به صورت اساسی و درست استفاده کنیم و برای آن برنامهریزی دقیق داشته باشیم بخش قابل توجهی از نیازهای کشور مرتفع میشود و ۲۰ درصد دیگر هم تابع ظرفیت داخلی است.