مسئولان باید در مبارزه با فساد سراغ دانه‌درشت‌ها بروند

 مسئولان باید در مبارزه با فساد سراغ دانه‌درشت‌ها بروند۱۰-دی-۱۴۰۰

دانه درشت های فاسد غارتگر در نهادهای فعال اقتصادی اند که بیش از۶۰‌اقتصاد کشوررا دراختیار دارند ودر زیر مجموعه خامنه ای رمال قراردارند که مهره های فاسدشان نه بازداشت ومحاکمه ومجازات نمی شوند که قوه فاسدقضاییه مدافع شان می باشد .بنابراین ادعای مبارزه بادانه درشت ها شعار تبلیغاتی بیش نیست.

نماینده سابق مجلس گفت: شکی نیست که قشر میانی یا سطوح پایینی جامعه در فساد و بروز آن نقشی ندارد و این فسادها از سمت کسانی رخ می‌دهد که به قول معروف صاحبان زر و زور و تزویر هستند و هرکدام هم به جایی وصل‌اند، پس در این زمینه باید ابتدا به دنبال همین افراد رفت و گلوگاه‌های فساد را یافت و مسدودشان کرد.                                                   مسئولان باید در مبارزه با فساد سراغ دانه‌درشت‌ها بروند

به گزارش «تابناک»، یحیی کمالی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به عملکرد قوا در مبارزه با فساد اقتصادی اظهار کرد: تا به امروز در امر مبارزه با فساد جز مواردی که جسته و گریخته از سمت قوه قضاییه انجام شده است، وضعیت کلی مبارزه با این پدیده به شکلی تاثیرگذار پیش نرفته است.

وی افزود: خود قوای سه‌گانه باید ابتدا برای مبارزه با فساد از زیرمجموعه‌های خود شروع کنند تا کار به جامعه برسد. ضمن اینکه باید توجه داشت در جامعه نیز یک کم‌اعتمادی از سال‌ها پیش ایجاد شده که اگر فکری به حال آن نکنیم طبعاً مبارزه با فساد نیز راه به جایی نمی‌برد؛ چرا که باید جامعه این اعتماد را پیدا کند که آنچه از سوی قوای سه‌گانه در این زمینه انجام می‌شود، واقعی و جدی است.


تبلیغات

نماینده سابق مجلس گفت: شکی نیست که قشر میانه یا سطوح پایینی جامعه در فساد و بروز آن نقشی ندارد و این فسادها از سمت کسانی رخ می‌دهد که به قول معروف صاحبان زر و زور و تزویر هستند و هرکدام هم به جایی وصل‌اند، پس در این زمینه باید ابتدا به دنبال همین افراد رفت و گلوگاه‌های فساد را یافت و مسدودشان کرد.

کمالی‌پور یادآور شد: مجلس هم در این زمینه تاثیر زیادی دارد و می‌تواند در جهت یک ریل‌گذاری صحیح برای قانونگذاری به نیت مبارزه با فساد عمل کند و از طرفی نیز با افزایش توان نظارتی خود از بروز یا شکل‌گیری فساد جلوگیری کند.

وی افزود: متاسفانه در مجلس چه از دوره پیش و چه در دوره جدید، اصل نظارت به فراموشی سپرده شده است که این امر ریشه در ساختار تشکیلاتی ما هم دارد؛ چرا که تا زمانی که نماینده مجلس نگران رای دوره بعد و تایید صلاحیت و این قبیل مسائل باشد نمی‌تواند نظارت دقیق و محکمی بر حسن اجرای قوانین داشته باشد.

نماینده سابق مجلس تصریح کرد: متاسفانه ما تا امروز بیشتر در شعار با فساد مبارزه کرده‌ایم تا در عمل. امروز ما در حوزه‌های مختلفی شاهد مشکلات و مسائل گوناگون هستیم که در هرکدام به شکلی نقش‌آفرینی فساد و تاثیر آن نیز دیده می‌شود. اگر فقر و تبعیض وجود دارد این امر هم به فساد بازمی‌گردد.

کمالی‌پور یادآور شد: قوه قضائیه نیز در مبارزه با فساد باید با کسانی که عامل اصلی ارتکاب جرم بوده‌اند برخورد کند و آنها را به میز محاکمه بکشاند و حق مردم را بازپس گیرد که این امر البته در سخنان رهبری انقلاب هم وجود داشته است و ایشان هم بر مبارزه با دانه‌درشت‌ها تاکید کرده‌اند. اگر به این ترتیب عمل شود و قوه قضائیه و مقننه در کنار قوه مجریه همراهی و همکاری کنند، حتماً کارنامه موفق‌تری در مبارزه با فساد خواهیم داشت.