فاجعه زیست محیطی در پارس آباد مغان

فاجعه زیست محیطی در پارس آباد مغان 6اسفند-93 
فاجعه زیست محیطی در پارس آباد مغان
پس از خشک شدن دریاچه ارومیه اکنون گزارش شده چنانچه در تصویر مشاهده می نمایید فاضلاب کل شهرستان پارس آباد از یک طرف وارد رود بزرگ ارس می شود و از طرف دیگر اضافات کانال های آب کشاورزی منطقه که کاملاً حاوی سموم کشاورزی می باشند وارد رود ارس می شود و فاجعه ای زیست محیطی برای این رود بوجود می آورد و آب این رودخانه با این وضعیت به دریای خزر می ریزد. در ادامه گزارش خبری دیگر
مدیرکل حفاظت زیست گیلان گفته است  عمق تالاب انزلی از 9 متر در سال 1354 به کمتر از یک متر رسیده و بخشی از آن نیز خشک شده است. در این رابطه محمدرضا برجی در جلسه حفاظت محیط زیست استان از رهاسازی زباله در ارتفاعات گیلان تا ساحل دریای خزر انتقاد شدید کرد و افزود: ما وارث وضعیت بحرانی در استان هستیم. و ادامه داد: به دلیل برداشت‌های بی‌رویه از قسمت‌های بالادست، بهره‌برداری از جنگل‌ها و تغییر کاربری‌ها سالانه حدود 300 هزار تن رسوب وارد حوضه تالاب انزلی می‌شودوی با انتقاد از وضعیت نابسامان فاضلاب شهری تصریح کرد: نبود تصفیه خانه فاضلاب در شهر صنعتی رشت با قدمتی 40 ساله و نبود تصفیه‌خانه‌ها در بیمارستان‌ها و نیز وضعیت نامناسب جایگاه زباله سراوان سبب شده است آلودگی ها و پساب ها همگی به سمت تالاب سرازیر شود. این همه نشان از بی توجهی انسان نسبت به سلامتی خود داردبرجی هشدار داد: طبیعت انتقام خود را با سیل و زلزله از انسان‌ها می‌گیرد.
فکر می کنید این آسیب های جدی که به محیط زیست وارده چیست؟ عدم مدیریت دولتی و سود جویی پیمانکاران و افراد سود جو در این رابطه چیست؟ مگر می شود برای رفع مسئولیت چپ و راست کمبود بارندگی وخشکسالی را عامل آسیب رسانی به محیط زیستی دانست . زیرا عدم احداث فاضلاب مهندسی شده و جاری شدن فاضلاب و زباله ها به رودخانه ها ودریا و قطع درختان جنگلی ارتباطی به  کم بارانی وخشکسالی ندارد؟ یا انعقاد قراردادهای سد وجاده سازی های پیمانکاران سپاه و بسیج با دولت ها که موجب خشک شدن زاینده رود و تالاب ها و.... شده است را نمی توان ربط به خشکسالی و کم بارانی داد .
تصویر و توضیحات زیر را آقای یونس پیران برای فرارو ارسال کرده است:چنانچه در تصویر مشاهده می نمایید فاضلاب کل شهرستان پارس آباد از یکطرف وارد رود بزرگ ارس می شود و از طرف دیگر اضافات کانالهای آب کشاورزی منطقه که کاملاً حاوی سموم کشاورزی می باشند وارد رود ارس می شود و فاجعه ای زیست محیطی برای این رود بوجود می آورد و آب این رودخانه با این وضعیت به دریای خزر می ریزد.منبع فرارو
مدیرکل حفاظت زیست گیلان گفت: عمق تالاب انزلی از 9 متر در سال 1354 به کمتر از یک متر رسیده و بخشی از آن نیز خشک شده استبه گزارش ایسنا، محمدرضا برجی در جلسه حفاظت محیط زیست استان از رهاسازی زباله در ارتفاعات گیلان تا ساحل دریای خزر انتقاد شدید کرد و افزود: ما وارث وضعیت بحرانی در استان هستیموی ادامه داد: به دلیل برداشت‌های بی‌رویه از قسمت‌های بالادست، بهره‌برداری از جنگل‌ها و تغییر کاربری‌ها سالانه حدود 300 هزار تن رسوب وارد حوضه تالاب انزلی می‌شودوی با انتقاد از وضعیت نابسامان فاضلاب شهری تصریح کرد: نبود تصفیه خانه فاضلاب در شهر صنعتی رشت با قدمتی 40 ساله و نبود تصفیه‌خانه‌ها در بیمارستان‌ها و نیز وضعیت نامناسب جایگاه زباله سراوان سبب شده است آلودگیها و پسابها همگی به سمت تالاب سرازیر شود. موضوع نقد مدیریت‌ها نیست بلکه فرآیند به این شکل بوده و به همین دلیل است که عمق تالاب انزلی از 9 متر در سال 1354 به کمتر از یک متر رسیده است. این همه نشان از بی توجهی انسان نسبت به سلامتی خود داردبرجی هشدار داد: طبیعت انتقام خود را با سیل و زلزله از انسان‌ها می‌گیرد.   وی اضافه کرد: در دولت اراده لازم در خصو حل مشکلات زیست محیطی وجود دارد و این موضوع حتی در سخنرانی های رییس جمهور و وزیران دیده می شود.
فاجعه زیست محیطی در پارس آباد مغان