مؤیدی: گویا تا کارگران تجمع نکنند حقوقشان پرداخت نمی‌شود


ایلنا از فارس گزارش می‌دهد؛
مشکلات کارگران کارخانه روغن نباتی شیراز تمامی ندارد و هر روز وارد یک مرحله جدید می شود،به طوری‌که به تازگی و به بهانه کرونا مدیر کارخانه، تولید محصولات را از 4500 تن در ماه به حدود 350 تن کاهش داد. این مهم باعث ایجاد مشکلات جدیدی برای مجموعه و کارگران شده است.
به گزارش ایلنا بیش از 3 سال است کارگران این مجموعه هربار به دلایلی از جمله‌ عدم دریافت معوقات، عدم پرداخت حق بیمه از سوی کارفرما،توقف تولید و ...... مقابل این مجموعه تجمع می کنند.
متاسفانه در سالهاى اخیر این کارخانه با مسائل و مشکلاتى دست و پنجه نرم می‌کند که به گفته برخى از کارگران آن، تداوم تولید و روند حیات آن را نشانه رفته و امنیت شغلى و حیات فعالیت مولدشان را به خطر انداخته است.
آن طور که زارع رئیس شورای اسلامی کار شرکت روغن نباتی نرگس شیراز می گوید: در حال حاضر متاسفانه به خاطر بدهی کارخانه روغن نباتی به تامین اجتماعی، بیمه کارگران کارخانه قطع شده است.
محمد هادی زارع در گفت و گو با ایلنا با اشاره به اینکه کارگران کارخانه روغن نباتی شیراز همواره از وارد نکردن محصولات مواد اولیه و روغن خام به کارخانه گلایه دارند، می افزاید: وارد نکردن مواد اولیه به داخل کارخانه باعث شده تولید کارخانه روغن نباتی شیراز متوقف شود.
رئیس شورای اسلامی کار شرکت روغن نباتی نرگس شیراز با بیان اینکه در حال حاضر حدود 170 نفر کارگر در کارخانه روغن نباتی شیراز فعالیت می کنند، ادامه می‌دهد: مشکل بیمه و عدم پرداخت حق بیمه کارگران به سازمان تامین اجتماعی به سال گذشته باز می‌گردد به طوری که متاسفانه مسئولان کارخانه، بیمه کارگران را یک ماه در میان پرداخت کرده‌اند.
وی می افزاید: متاسفانه حق بیمه کارگران کارخانه روغن نباتی شیراز در ماه های مهر، بهمن و اسفند سال گذشته و فروردین و اردیبهشت سال جاری به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نشده است.
رئیس شورای اسلامی کار شرکت روغن نباتی نرگس شیراز با اشاره به اینکه تنها وضع کارخانه در آذر و دی ماه سال گذشته و همزمان با ورود دادستانی، کمی بهبود پیدا کرد، ادامه می دهد: متاسفانه مشکلات کارخانه مجددا از بهمن ماه سال گذشته به روزهای قبل بازگشت که این مهم سبب شد تناژ تولید محصولات بسیار کاهش یابد.
زارع با اشاره به اینکه در شرایط فعلی میزان تولید کارخانه روغن نباتی شیراز ماهانه حدود 350 تن است ادامه می دهد: با توجه به اینکه کارخانه روغن نباتی توانایی و ظرفیت تولید ماهیانه 4500 تن محصول را دارد، اما در حال حاضر میزان تولید ماهیانه کارخانه به اندازه تولید یک روز کاری بازگشته است.
وی با اشاره به اینکه مسئولان همواره اذعان دارند که شیوع کرونا باعث کاهش تولید شده ، می افزاید: اما نباید فراموش کرد که در چنین شرایطی بسیاری از کارخانه‌ها در حال فعالیت و تولید هستند؛ پس چگونه است که شیوع کرونا تنها در تولید کارخانه روغن نباتی شیراز تاثیر گذار بوده است.
مدیر کارخانه به وعده‌هایش عمل نکرد
مویدی عضو شورای عالی کار هم با بیان اینکه در شرایط فعلی نبود مواد اولیه و بیمه، مشکل کارگران کارخانه روغن نباتی به شمار می رود، ادامه داد: تحقق چنین مواردی نیازمند نامه نگاری و فعالیت مدیر مجموعه کارخانه روغن نباتی شیراز است.
مهرزاد مویدی در گفت و گو با ایلنا با بیان اینکه متاسفانه مدیر عامل کارخانه به وعده‌هایی که در سال گذشته برای رونق کارخانه داد جامه عمل نپوشاند، می گوید: مدیران کارخانه ها نباید وعده های توخالی و پوشالی به کارگران و مسئولان بدهند.
وی می افزاید: در جلسه‌ای که با حضور دادستان در آذر ماه سال گذشته در کارخانه روغن نباتی برگزار شد، مدیر عامل کارخانه قول داد که ظرفیت تولید روزانه را به 280 تن افزایش می دهد که متاسفانه این اتفاق در عمل رخ نداد؛ به طوری که در حال حاضر میزان تولید کارخانه ماهیانه حدود 300 تن است.