نامه سعید محمد به دیگر داوطلبان ریاست جمهوری ۱۶-اردیبهشت-۱۴۰۰
سعید محمد در نامهای به دیگر داوطلبان ریاست جمهوری تاکید کرد: بیایید بنای رقابتهای انتخاباتی را نه بر دعوا و مناقشه و مجادله، بلکه بر صمیمیت و صداقت و برادریِ مخلصانه قرار دهیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما متن کامل این نامه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«أَمَا وَ الَّذِی فَلَقَ الْحَبَّةَ وَ بَرَأَ النَّسَمَةَ لَوْ لَا حُضُورُ الْحَاضِرِ وَ قِیَامُ الْحُجَّةِ بِوُجُودِ النَّاصِرِ وَ مَا أَخَذَ اللَّهُ عَلَی الْعُلَمَاءِ أن لا یُقَارُّوا عَلَی کِظَّةِ ظَالِمٍ وَ لَا سَغَبِ مَظْلُومٍ لَأَلْقَیْتُ حَبْلَهَا عَلَی غَارِبِهَا وَ لَسَقَیْتُ آخِرَهَا بِکَأْسِ أَوَّلِهَا وَ لَأَلْفَیْتُمْ دُنْیَاکُمْ هَذِهِ أَزْهَدَ عِنْدِی مِنْ عَفْطَةِ عَنْزٍ» (نهج البلاغه)
برادران عزیز و ارجمندم نامزدهای محترم سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
سلام علیکم.
ایام شهادت مولی الموحدین علی بن ابیطالب علیه السلام را تسلیت عرض نموده و امیدوارم عزاداریها و طاعات در شبهای عزیز قدر مقبول درگاه قادر متعال قرار گیرد.
مطالعهی تجربه رقابتهای انتخاباتی در دورههای گذشته و همچنین وضعیت حاکم بر کشور و مردم عزیزمان برآنم داشت تا مطالبی را با شما برادران عزیز در میان بگذارم.
انقلاب اسلامی مردم ایران پیروزیِ گفتمانیِ مردمی خداباور و ستمدیده و مظلوم بر حکومتی وابسته و مستبد بود که بحمدالله در طول ۴۲ سال گذشته با وجود موانع و سختیها و دشمنیهای فراوان با تبعیت از رهنمودها و اوامر نورانی امامِ راحل و رهبر عظیم الشان انقلاب و حضور پررنگ و ایثارگونهی مردم وفادار دستاوردهای بزرگ، افتخارآفرین و درخور توجهی را به ارمغان آورده است.
در کنار دستاوردها، موفقیتها و پیروزیهای به دست آمده متاسفانه شاهد مشکلات، عقب ماندگیها و ناکارآمدی-هایی نیز هستیم که نتیجهی این مسائل متاسفانه منجر به کاهش اعتماد عمومیِ مردم به مجموعه اجرایی و مدیریتی کشور گردیده است!
مردمی که در طول ۴۲ سال گذشته از نثار هرگونه سرمایه و ظرفیتی برای حفظ و پیشبرد اهداف انقلاب و نظام دریغ نورزیده اند امروز از مدیران و مسئولان اجرایی کشور شدیداً ناراحت و گله مندند و تلاش و اقدام برای وقوع تحولی عظیم و همه جانبه جهت عبور از وضعیت نامطلوب کنونی را مطالبه مینمایند؛ بنابراین کشور تحول میخواهد، تحولی که سه اصل دارد که ضرورتاً این اصول باید قابل سنجش و ارزیابی باشد.
تحولی سه گانه مبتنی بر برنامهای دقیق و حساب شده، کارنامهای موفق، قابل اتکاء و روشن برمبنای نیروی انسانی کارآمد، طراحی و پایه گذاری شود.تحولی سه گانه مبتنی بر برنامهای دقیق و حساب شده، کارنامهای موفق، قابل اتکاء و روشن برمبنای نیروی انسانی کارآمد، طراحی و پایه گذاری شود که نتیجهی آن ایجاد *ایران قوی* است.
*برادرانِ عزیز*
ما مدیران باید در مقابل ناکارآمدیها و کاستیهای حاکمیتی جانب توده مردم را بگیریم و به آنها حق دهیم. باید بپذیریم که وجود برخی بی عملیها، کم عملیها، دیر عملیها، سوء مدیریتها و ندانم کاریها یک واقعیت است و نمیتوان آن را انکار کرد!
مردم از سفره، اقتصاد و معیشت خود به شدت ناراضی هستند و این نارضایتی برخاسته از زیاده خواهی و رفاه طلبی مردم نیست بلکه در حقیقت آنها دچار تنگنا و دشواری شده اند. متهم این وضعیت ناراحت کننده کارگزاران هستند نه انقلاب!
چشم امید مستضعفین و محرومین سختی دیده و رنج کشیده به این انتخابات است و ما باید با ارتقاء محسوس کارآمدی و و توزیع عادلانه فرصتها و امکانات انقلاب اسلامی را از اتهام ناتوانی و ناکارآمدی برهانیم.
باید این انتخابات تبدیل به یک فصل تازه و سرآغاز یک تحول همه جانبهی مدیریتی و پا نهادن چهرههای نو، گمنام، توانمند و بانشاط، همراه چهرههای امتحان پس داده به عرصه حکمرانی کشور شود.
ما از اهداف تعیین شده در *سند چشم انداز ۱۴۰۴ و همچنین سیاستهای کلی* ابلاغی رهبر معظم انقلاب شدیداً عقب هستیم.
مردم از مشاهدهی ریاکاریها، تبعیضها، بی عدالتیها، اشرافیت سیاسی و اقتصادی، قول دادنها و عمل نکردنها و شنیدنِ اخبار روزانه فساد خسته شده اند!
همه توان و ارادهی ما باید صرف استفاده حداکثری از تمامی ظرفیتها و سرمایههای موجود در کشور خصوصاً جوانان با انگیزه، دانشمند، کارآمد، انقلابی، اما منزوی برای ارتقاء امید و اعتماد مردم به نظام اسلامی و حل مشکلات و مسائلی که گریبانگیر کشور و مردم عزیزمان شده است گردد.
ورود به منازعات انتخاباتی و زد و خوردهای سیاسی به هیچ عنوان به مصلحت نیست.ورود به منازعات انتخاباتی و زد و خوردهای سیاسی به هیچ عنوان به مصلحت کشور و مردم عزیز ما نیست!
مردم از وضع کنونی که ناشی از سیاست زدگی، باندبازی و جناح گرایی میباشد خستهاند و از همه مسئولین و مدعیان توقع دارند که با کنار گذاشتن دعواها و منازعاتِ، دست در دست هم نهاده و با تکیه بر ظرفیتهای داخلی و بهره مندی از موقعیتهای بین المللی، هوشمندانه وبصورت جهادی و شبانه روزی مشکلات و مسائل کشور را حل نموده و طعم شیرین زندگی مومنانه و عزتمندانه را زیر سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی به کام آنها بچشانند و بنشانند.
با توجه به نکات عرض شده میتوان انتخابات پیش رو را که در آغازین سالهای گام دوم انقلاب اسلامی رقم خواهد خورد فصل مهمی در ایجاد یک تحول عظیم و همه جانبه در شیوه حکمرانی و مدیریت کشور به منظور *تحقق آرمان و شعارهای انقلاب اسلامی* و همچنین اصلاح رویههای اجرایی برای ساماندهی و ارائه *خدمت عادلانه، عزتمندانه و فراگیر به مردم عزیز ایران* دانست.
مهمترین تکلیفی که رهبر حکیم، از ما خواسته اند تلاش برای استقرار دولت جوان انقلابی به عنوان تنها راه علاج مشکلات کشور است.
تقریر و تفسیر ایشان از دولت جوان حزباللهی را باید ملاک و مبنای حرکت خود قرار دهیم و البته جوانگرایی را به هیچ عنوان نباید به معنای پیرزدایی و تجربه ستیزی برداشت کنیم و از ایجاد دوقطبی از مفاهیم جوان_پیر و جوان گرایی_پیر زدایی باید جداً پرهیز کنیم.
البته جوانی و جوان صرفاً به منابع انسانی مربوط نمیشود فرایندها، قوانین، سازهها وکل یک سیستم باید جوانسازی شود.
از سوی دیگر تجربه هم به معنای سابقه و خاطره نیست! چه بسا افراد با سابقهای که تجربههای موفقی نداشتهاند و چه بسا جوانانی که با تجربه هستند. تجربه یک مفهوم تشکیکی است که مراتب دارد و حداقل و حداکثر.
باید انبوه کارآمدیهای نظام و انقلاب اسلامی روایت شود و کاظمی آشتیانی ها، شهریاری ها، احمدی روشن ها، قاسم سلیمانی ها، ستاری ها، طهرانی مقدم ها، فخری زاده ها، همت ها، آوینی ها، صیادها، باکریها و باقریها زمام امور را به دست بگیرند.
از این رو اول خودم و سپس برادرانم را که قصد نامزدی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دارند دعوت میکنم تا بنای رقابتهای انتخاباتی را نه دعوا و مناقشه و مجادله، بلکه صمیمیت و صداقت و برادریِ مخلصانه قرار دهیم.
*برادران بزرگوار*
مهمتر از از روز انتخابات فردای انتخابات است که باید با توکل بر خدای متعال، دست در دست هم، همگام و همدل در راستای اعتلای نام ایران عزیزمان در یک سنگر و تحت اراده و هدایتِ رهبر انقلاب و متکی و دلگرم به حضور و پشتیبانی مردم عزیز در مقابل همه خباثتها، رذالتها و دشمنیهای دشمنان اسلام و ایران خصوصاً آمریکای جهانخوار و رژیم غاصب صهیونیستی مقاومت و ایستادگی نموده و برای ادای این امانت بزرگ و رساندن این کشتی طوفان زده به ساحل امنِ ایمان و آرامش تلاش و مجاهدت نماییم.
بی تردید چنین تفکر و اعتقادی میتواند زمینه ساز وقوع رقابتی سالم و جذاب و مومنانه شده و در نتیجه ایجاد نشاط فراگیر و عمومی و همچنین مشارکت حداکثری و مسئولانهی مردم عزیز و بزرگوارمان در این سرزمین کهن در انتخابات ۱۴۰۰ محقق سازد.
به امید روزهای بهتر برای مردم ایران اسلامی
انشاءالله..