برخورد قاطع با تهدید، فحاشی و آزار و اذیت های مجازی

 پیگیری‌ سوژه ۲۴۰۰۰ امضایی «فارس من»| برخورد قاطع با تهدید، فحاشی و آزار و اذیت های مجازی در دستورکار پلیس۱۶-اردیبهشت-۱۴۰۰

چون رژیم ولایت فقیه ضدمردمی است ووحشت شدید ازآگاهی و واکنش های اعتراضی مردم دارد .بنابراین طی بیش از ۴۲ سال اقدام به ترفند بهانه های اجرای طرح های امنیتی وسرکوبگرانه وحشیانه کرده است .به خصوص که اطلاع رسانی آزاد فضای مجازی هم تبدیل به معضل جدی شده است.

رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت ‌ از رصد، شناسایی و برخورد با افرادی خبر داد که اقدام به کری خوانی، آزار و اذیت، تهدید و فحاشی کنند.پیگیری‌ سوژه ۲۴۰۰۰ امضایی «فارس من»| برخورد قاطع با تهدید، فحاشی و آزار و اذیت های مجازی در دستورکار پلیس

گروه انتظامی خبرگزای فارس - مریم عرب‌انصاری:‌ فضای مجازی پر است از انواع و اقسام عکس‌ها، فیلم‌ها، کلیپ‌ها، خبرها و دست نوشته‌ها؛ مطالبی که طبیعت این فضا و بستر است اما در بین تمام این مطالب، عکس‌ها و فیلم‌های رنگارنگ و تبلیغات پر زرق و برقی که برای کسب فالوور به این در و آن در می‌زنند انتشار تصاویر مستهجن، کلیپ‌های خشونت‌ زا و انواع و اقسام کری‌خوانی، اوباشگری و شاخ و شانه کشیدن‌های مجازی از جمله دغدغه‌های این بستر برای خانواده‌ها شده است چرا که‌ کودک و نوجوان و جوان، همه و همه، مخاطب این بستر بوده و می‌توانند تمام محتوا و مطالبی را که به اشتراک گذاشته شده، به تماشا بنشینند؛ چه مفید و آموزنده باشد چه مستهجن و غیراخلاقی.

 به خصوص در این روزهای کرونایی که سطح دسترسی کودکان و نوجوانان به واسطه آموزش‌های مجازی به اینترنت و شبکه‌های اجتماعی بیشتر شده است.

در این بین اما بعضی‌ها به هواداری از خواننده‌های این‌ور و آن‌ور آبی برای خودشان جاروجنجالی راه انداخته‌اند؛ کلیپ‌های جنجالی منتشر کرده و پیام‌های تهدید‌آمیز به همدیگر می‌فرستند حتی تهدید و تهاجم را نیز در دستور کار خود قرار داده‌اند و تا می‌توانسته‌اند بر حجم ناامنی و ترویج خشونت افزوده‌اند.

کمپین محکومیت اقدامات مخرب هواداران یک خواننده زیرزمینی در فارس من به«24 هزار» امضا رسیده است؛ کمپینی که از مسئولین فتا و سایر دستگاه‌های مرتبط می‌خواهد با تحرکات بعضاً مجرمانه و تجاوزگری طرفداران این فرد در فضای مجازی برخورد کند؛ به طوری که در بخشی از این پویش آمده است که تحرکات یک خواننده زیرزمینی و به جان هم انداختن طرفداران خودش و گروه‌های دیگر تلفاتی داشته است!  

این مطالبه تا آنجا پیش رفت که پیگیری‌های خبرگزاری فارس را از مسوولان و رؤسای پلیس امنیت عمومی پایتخت و پلیس فتا ناجا در بر داشته است.

ورود پلیس امنیت به بحث آزار و اذیت های مجازی/ اجازه عربده‌کشی و کری خوانی نمی‌دهیم

سردار علی ذوالقدری رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در واکنش به موضوع آزار و اذیت در فضای مجازی، کری‌خوانی و شاخ و شانه کشیدن‌ افراد در فضای مجازی اظهار داشت: یکی از اقدامات ایجابی پلیس امنیت عمومی رصد فضای مجازی است؛ اگرچه پلیس فتا فعالیت خود را در فضای مجازی انجام می‌دهد اما پلیس امنیت عمومی پایتخت نیز یک مرکز رصد فضای مجازی را ایجاد کرده است.

رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت تصریح کرد: تمام افرادی که در فضای مجازی قدرت‌نمایی کرده یا عربده‌کشی کنند؛ تهدید و فحاشی کرده یا کری‌خوانی کنند یا  با سلاح سرد و گرم اقدامات مجرمانه انجام دهند تحت کنترل و رصد پلیس امنیت بوده و هستند.

وی افزود: دستگیری‌هایی که تاکنون انجام شده؛ چه در خصوص مجرمان و اراذل و اوباشی که در فضای حقیقی اقدام به درگیری، نزاع و سلب آسایش مردم کرده‌اند و چه افرادی که با کری‌خوانی و قدرت‌نمایی در فضای مجازی باعث آزار و اذیت و تهدید شهروندان شده‌اند همه و همه نشان از اقتدار و برخورد جدی پلیس امنیت در این راستا دارد.

 آزار و اذیت مجازی جرم است/ قانونگذار برای توهین و فحاشی جرم انگاری کرده است

سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس با بیان این مطلب که افسران سایبری پلیس فتا به صورت شبانه روز در حال رصد فضای مجازی هستند اظهار داشت: فضای مجازی و محتوای درج شده در شبکه های اجتماعی به صورت ۲۴ ساعته توسط تیم مجرب افسران پلیس فتا رصد و بررسی شده و اگر با مواردی از قبیل ترویج خشونت، اوباشگری، فساد ، قمار، شرط‌بندی و کلاهبرداری مواجه شویم بلافاصله مراتب به مقام‌ قضایی منعکس شده و هماهنگی لازم جهت برخورد و دستگیری متهمان اخذ می شود.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا تصریح کرد: کری‌خوانی، خط و نشان کشیدن، انتشار تصاویر و فیلم‌های غیر اخلاقی و کلیپ‌های خشونت زا و اوباشگرانه که به هر بهانه و دلیلی در فضای مجازی منتشر شود از جمله مواردی است که پلیس فتا قاطعانه با آن برخورد می کند. 

معاون ‌اجتماعی پلیس فتا ناجا در پاسخ به این پرسش فارس که مردم نسبت به انتشار مطالب غیر اخلاقی در فضای سایبری گله‌مند هستند، گفت: تقریبا تمام موارد غیر اخلاقی در رصد پلیس فتا قرار می‌گیرد اما بحث اصلی شناسایی است؛ متاسفانه بیشتر محتوای غیر اخلاقی که هیچ سنخیتی با فرهنگ، شعور، آداب و رسوم کشور ما ندارد در بیرون از کشور و خارج از مرزهای آبی و خاکی تولید شده و به داخل کشور پمپاژ می‌شود.

سرهنگ پاشایی با تأکید دوباره بر این مطلب که پلیس در رصد مشکلی ندارد خاطرنشان کرد: پلیس تمام مطالب را می بیند اما فقط با مطالبی که در داخل کشور تولید می شود و تولیدکنندگان آن، بنابر قانون_ که کاملاً وظایف را مشخص کرده_ می‌تواند برخورد کند.

سرهنگ پاشایی در پاسخ به این پرسش فارس که برخی افراد محتواهای بد را به قصد اذیت و آزار دیگران ارسال می کنند و چگونه باید این موضوع را پیگیری کرد،گفت: قانونگذار برای هرگونه آزار و اذیت، توهین، فحاشی و اخاذی در فضای مجازی جرم انگاری کرده است؛ بنابراین اگر فردی با چنین مواردی مواجه شد باید به دادسرای ویژه جرایم رایانه‌ای شهرستان خود یا دادسرای عمومی مراجعه و طرح شکایت کند؛ بعد از شکایت بلافاصله پلیس فتا به موضوع رسیدگی و فرد خاطی را دستگیر می کند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با بیان اینکه متاسفانه حجم زیادی از کلیپ‌ها و موارد غیراخلاقی خارج از مرزهای آبی و خاکی کشور تولید می‌شود به هموطنان توصیه کرد که هوشیار باشند؛ به خصوص در این ایام که با شیوع ویروس کرونا مواجه بوده و سطح دسترسی فرزندان و کودکان به فضای مجازی نسبت به قبل بیشتر شده است. 

وی ‌به خانواده‌ها تاکید کرد: در این ایام بیش از گذشته مراقب بوده و از یک سری نرم افزارهای خاص مثل کنترل والدین استفاده کنند تا انشاالله حداقل امنیت نسبی و قابل قبولی را در فضای مجازی تجربه کنیم.

معاون اجتماعی پلیس فتا از شهروندان درخواست کرد: در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir اعلام کنند.

گفتنی است مخاطبان فارس من با درج موضوعی با عنوان «پلیس‌فتا‌اقدامات‌مخرب‌هواداران‌یک‌خواننده‌زیرزمینی‌رابررسی‌کند» پیگیری موضوع را از خبرگزاری فارس خواستار بودند.