آخرین اخبار کرونا در ایران| رشد معنادار ۱۱۶ درصدی نرخ ابتلای روزانه در هفته ۱۲۷ همهگیری + نقشه و نمودار10-مرداد-1401
درشرایطی هفته یکصد و بیست و هفتم همهگیری کرونا را در کشور سپری میکنیم که اوجگیری معنادار تعداد موارد ابتلای روزانه در پیک هفتم بخصوص در کلانشهرها و شهرهای صنعتی نگران کننده است.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، در شرایطی هفته 127 همهگیری کرونا را با پیک هفتم سپری میکنیم که برخی کارشناسان با اشاره به آمارهای رسمی منتشر شده از روند بیماری نسبت به بیتوجهی هموطنان به رعایت پروتکلهای بهداشتی ابراز نگرانی میکنند.
این گروه با اشاره به کاهش چشمگیر سطح رعایت پروتکلهای بهداشتی در سراسر کشور به محدود 34 درصد معتقدند ادامه این روند میتواند با درنظر گرفتن فعالیت زیرسویههای امیکرون در آینده نه چندان دور بار سنگینی را به نظام بهداشت و درمان کشورمان تحمیل کند.
به گفته این گروه از کارشناسان نباید فراموش کنیم که چنین شرایطی در پیک پنجم و ششم هزینه بالایی را به کشور تحمیل کرد و با درنظر گرفتن بهبود نسبی شرایط لازم است از عملکرد ویروس منحوس در گذشته درس گرفته و بنوعی عمل کنیم که مشکلات کمتری را در پیک فعلی تجربه کنیم.
متخصصان بهداشت و درمان برای کاهش هرچه بیشتر هزینه عبور از پیک هفتم کرونا در ایران تاکید میکنند بهترین و کمهزینهترین راهکار رعایت پروتکلهای بهداشتی و تکمیل فرآیند واکسیناسیون با دوز یادآور است بخصوص برای گروهی که از آخرین تزریق واکسن آنها بیشتر از شش ماه گذشته باشد.
در این زمینه کارشناسان براین باورند که کلانشهرها و البته شهرهای گردشگر پذیر اکنون روند صعودی نرخ ابتلا را به دلیل افزایش تردد هموطنان زیرسایه بیتوجهی به پروتکلهای بهداشتی را تجربه میکنند و درصورت بیتوجهی به این جهش ناگهانی نرخ ابتلا خوشههای جدید بیماری و جابهجایی گسترده جمعیت زمینه گسترش تعداد شهرستانهای قرمز را در سراسر ایران ایجاد خواهد کرد.
عباس شیراوژن، سخنگوی ستاد ملی کرونا اعلام کرد: با توجه به افزایش موارد ابتلا، بستریها، سرپاییها و شهرهای قرمز و نارنجی در جلسه امروز ستاد ملی کرونا بر استفاده الزامی از ماسک در هواپیماها، قطار و مترو، اتوبوس ها و همچنین در اماکن زیارتی و هیئتهای مذهبی تاکید شد.
با اشاره به نشست امروز اول مردادماه ستاد ملی کرونا، گفت: همچون بیشتر نقاط دنیا، شاهد روند افزایشی ابتلاء به کرونا با زیرسویه BA5 هستیم که ما مسئولان و عموم مردم باید مراقب باشیم با عادی انگاری ها، این روند شتاب بیشتری نگیرد.
وی با اشاره به فعال تر شدن طرح شهید سلیمانی با همکاری بسیج مستضعفین که به غربالگری و پیشگیری توجه خاص دارد، افزود: مردم عزیز نسبت به تزریق نوبت یادآور واکسن پس از 6 ماه از نوبتهای قبلی اقدام نمایند. وضعیت کلی بیماری کرونا در هفته 127 همهگیری (برای دیدن جداول آماری روی کلمه کرونا کلیک کنید)
آمارهای رسمی و واقعیت همهگیری
این درحالی است متخصصان بهداشت و درمان معتقدند که نباید فراموش کنیم اگرچه شرایط در نگاه اول نگران کننده است اما واقعیت اینجاست که برای دریافتن روند فعلی بیماری در سراسر کشور با درنظر گرفتن رفتارشناسی ویروس منحوس در پیکهای گذشته به این مهم میرسیم که بیتوجهی به پروتکلها و سادهگرفتن شرایط یکباره میتواند مشکلاتی به مراتب سنگینتر و بدتر از پیک قبل ایجاد کند.
در این زمینه بررسیهای انجام شده در نرخ کشندگی زیرسویههای جدید امیکرون در پیک هفتم نشان میدهد استان خراسان جنوبی با 7.32 مورد فوتی در یک میلیون نفر در صدر جدول قرار گرفته و چهارمحال و بختیاری با 19.78 مورد بستری در 100 هزار نفر جمعیت هم رتبه نخست در هفته یکصد و بیست هفتم همهگیری را در اختیار دارد.
به گفته کارشناسان و متخصصان بهداشت و درمان البته این آمارها در شرایطی اتخاذ شدهاند که با درنظر گرفتن قدرت سرایت بالای زیرسویههای امیکرو و رفتارشناسی ویروس منحوس در گذشته باید مدنظر داشته باشیم که تهاجمیتر شدن ویروس مشکلات را به مراتب افزایش خواهد داد اگر ویروس منحوس و البته سویه امیکرون را دست کم بگیریم. جدول رعایت پروتکلهای بهداشتی در سراسر ایران (برای دیدن آمار روی عبارت کلیک کنید)
نگرانی این گروه جایی نمایی میشود که با مقایسه اعداد و ارقام همهگیری به این واقعیت میرسیم که تنها در یک روز یعنی هشتمین و نهمین روز مردادماه جاری درصد تغییرات کاملا معنادار و نگران کننده است. به این ترتیب که نرخ ابتلای روزانه در این دوره با رشدی معادل 115.91 درصد به رقم 9727 نفر رسیده است و در ادامه موارد بستری هم با رشدی معادل 114.76 درصد به 2298 مورد رسیده است.
البته با درنظر گرفتن اینکه تا رسیدن این تغییرات به دو بخش دیگر جداول آماری یعنی موارد بستری در بخش مراقبتهای ویژه و موارد فوتی معمولا یک فاصله 7 روزه داریم احتمالا در نیمه مرداد 1401 جهشهای ناگهانی در میان شاخصهای بیماری در پیک هفتم را تجربه میکنم و رشد 2.42 درصدی موارد بستری در بخش مراقبتهای ویژه و البته افزایش 32.60 درصدی موارد فوتی تنها در یک روز یعنی همان دو روز هفتم و هشتم مرداد میتواند در نیمه مرداد ماه شوکه کننده باشد.
خراسان جنوبی/ 56 درصد آزمایشهای تشخیص کرونا مثبت شد
غلامرضا شریفزاده دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در استان خراسان جنوبی اظهار داشت: روز گذشته 68 آزمایش جدید کرونا در استان انجام شد که در مجموع 30 بیمار جدید کرونایی شناسایی شدند.
دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در خراسان جنوبی بیان کرد: در حال حاضر 79 بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستانهای خراسان جنوبی بستری هستند که 65 نفر کرونا مثبت هستند.
شریف زاده گفت: 15 مورد بیمار کرونا مثبت در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند و حال عمومی 5 نفر نامساعد است.
وی بیان کرد: در شبانه روز گذشته یک مورد فوت ناشی از کرونا در استان ثبت شد که مجموع تعداد جان باختگان کرونا در خراسان جنوبی به یک هزار و 463 نفر رسید.
دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در خراسان جنوبی اظهار داشت: در ادامه عملیات واکسیناسیون کرونا در استان تا روز گذشته 587 هزار و 788 نفر واکسن نوبت اول، 532 هزار و 279 نفر واکسن نوبت دوم، 224 هزار و 12 نفر واکسن نوبت سوم و 7 هزار و 730نفر نوبت چهارم واکسن را دریافت کردند.
استان کردستان/ روند افزایشی آمار مبتلایان
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فریدون عبدالملکی صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران از افزایش تعداد مبتلایان کرونایی در استان خبر داد و اظهار داشت: در 24 ساعت گذشته آمار بیماران جدید با تشخیص کرونا در کردستان روند افزایشی داشته است.
وی با اشاره به اینکه تعداد مبتلایان جدید به کرونا در استان به 167 نفر رسیده است، گفت: هماکنون 124 بیمار در مراکز درمانی کردستان بستری و تحت مداوا قرار دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با بیان اینکه از این تعداد 13نفر از این بیماران بستری و بدحال در بخش مراقبتهای ویژه تحت نظر هستند، تصریح کرد: در شبانهروز گذشته مورد فوت ناشی از ابتلای قطعی به کرونا گزارش نشده است.
عبدالملکی بیان کرد: متأسفانه رعایت پروتکلهای بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک در استان کردستان به حد پایین رسیده و این در حالیست که تنها راه کنترل این ویروس رعایت پروتکلهاست، از همه شهروندان درخواست میشود نسبت به تزریق دوز یادآور نیز اقدام کنند.
استان سمنان/ افزایش مبتلایان
حسین شیبانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود درباره افزایش بیماران کرونایی بدحال در مجموعه تحت پوشش این دانشگاه اظهار نگرانی کرد و با اشاره به سیر افزایشی مراجعان مشکوک به کرونا به مراکز درمانی شاهرود و میامی گفت: در روزهای اخیر شمار بیماران بدحال کرونایی در این دو شهرستان افزایش یافته و از 38 نفر بیمار بستری در بخش کرونایی بیمارستانها، هفت نفر درآی. سی.یو نگهداری میشوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: در هفته گذشته یک مورد فوت بیمار کرونایی در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ثبت شد.
کامران قدس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز خبر از افزایش شمار مبتلایان به کرونا در این استان داد و گفت: شمار مبتلایان به کرونا در استان سمنان به میزان 35 درصد افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه شمار مراجعهکنندگان مشکوک به کرونا و بیماران بستری در مراکز درمانی نسبت به هفته گذشته افزایش پیدا کرده است، افزود: هفته گذشته 3 نفر در استان سمنان بر اثر کرونا فوت کردند که اگر یکی از آنها اصلاً واکسن نزده بود.
استان هرمزگان/ کرونا در هرمزگان جان 2 بیمار دیگر را گرفت
فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس اظهار داشت: شیوع و بیماری زایی کرونا در هرمزگان همچنان ادامه دارد و آنچه مهم است در اولویت قرار دادن تزریق دوز یادآور واکسن است.
وی افزود: مردم استان که دوزهای اول و دوم را تزریق کردهاند نسبت به تزریق دوزهای سوم و چهارم اقدام کنند تا در صورت ابتلا به کرونا در موج جدید، آثار بیماری در آنها کمتر شود.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: متاسفانه این بیماری در استان همچنان قربانی میگیرد و در شبانه روز گذشته نیز شاهد جان باختن 2 بیمار کرونایی بودیم.
وی تصریح کرد: جان باختگان یک خانم 43 ساله از میناب و یک خانم 78 ساله از جاسک بودند، آمار فوتیهای کرونایی استان نیز به دو هزار و 632 نفر رسید.
نوروزیان گفت: در این 24 ساعت گذشته 6 بیمار جدید با تشخیص کرونا در استان بستری شدند و آمار بستریها به 50 بیمار رسید.
وی با بیان اینکه تعداد موارد ابتلا در استان 4050 بیمار اسا افزود: از این تعداد 4 هزار نفر بصورت سرپایی و 50 بیمار بصورت بستری تحت درمان می باشند که 14 نفر از این بیماران بستری، بدحال و اینتوبه در بخش مراقبتهای ویژه تحت نظر هستند.
استان اصفهان/ افزایش مبتلایان جدید
پژمان عقدک سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جمع خبرنگاران در مورد وضعیت آمار بیماری کرونا در استان اصفهان (به جز کاشان و آران و بیدگل)، اظهار داشت: از ابتدای همهگیری ویروس کرونا یک میلیون و 509 هزار و 711 مورد ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا و کل موارد ابتلای قطعی به کرونا در استان 502 هزار و 647 نفر در استان اصفهان شناسایی شدند.
وی افزود: موارد نمونه گرفته شده در 24 ساعت گذشته (احتمالاً بیمار) 1617 نفر و موارد مثبت ابتلای قطعی 964 نفر و 4 مورد فوتی بر اثر ابتلاء به کرونا گزارش شده است .
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه 211 هزار و 377 نفر تعداد کل بستریشدگان کرونا از ابتدا تاکنون بوده، گفت: در حال حاضر تعداد بستریشدگان فعلی در بیمارستانها 590 نفر است و تعداد بیماران بستری 24 ساعت گذشته در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان 133 نفر است که از این تعداد 86 بیمار در بخش مراقبتهای ویژه تحت درمان هستند.
عقدک ادامه داد: 11 هزار و 771نفر آمار کل فوتشدگان قطعی و شش هزار 817 نفر فوتشدگان مشکوک کرونا از ابتدای همهگیری این ویروس در استان اصفهان (به جز شهرستانهای کاشان و آرانوبیدگل) بوده است.
استان قزوین/ نرخ بستریهای کرونایی 71 درصد افزایش یافت
جلال رحمانی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قزوین از کاهش 26 درصدی موارد قطعی ابتلای روزانه به کرونا در استان خبر داد و اظهار داشت: در 24 ساعت اخیر 74 بیمار کرونایی جدید در آزمایشگاههای منتخب کووید-19 استان قزوین شناسایی شدند که این آمار نسبت به روز گذشته 27 نفر کاهش یافته است.
وی با اشاره به افزایش 71 درصدی نرخ روزانه بستریهای کرونایی در استان اضافه کرد: در شبانهروز گذشته 63 بیمار کرونایی جدید به دلیل داشتن علائم تنفسی حاد در بیمارستانهای استان قزوین بستری شدند که این آمار در قیاس با روز قبل 26 نفر افزایش داشته است.
رحمانی از افزایش 23 درصدی بیماران بدحال کرونایی هم خبر داد و گفت: در حال حاضر 11 بیمار کرونایی با وضعیت وخیم تنفسی و جسمانی در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانهای قزوین به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند که این آمار 2 نفر بیشتر از روز گذشته است.
وی ادامه داد: همچنین در 24 ساعت گذشته یک بیمار کرونایی بدحال به دلیل شدت علائم بیماری جان خود را از دست داد و به نظر میرسد با توجه به افزایش آمار بیماران بدحال باید شاهد استمرار روند فوتیها باشیم.
معاون دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در ادامه از افزایش 15 درصدی موارد روزانه بهبودیافتگان خبر داد و گفت: در شبانهروز اخیر 40 بیمار کرونایی با علائم قطعی بهبود و نقاهت از بیمارستانهای استان قزوین مرخص شدند که این آمار در مقایسه با روز پیش 5 نفر بیشتر شده است.
رحمانی با اشاره به افزایش 13 درصدی جمعیت بستریهای کرونایی فعلی استان قزوین افزود: در حال حاضر 185 بیمار کرونایی با علائم حاد تنفسی در بیمارستانهای استان قزوین بستری شدهاند که این آمار نسبت به روز قبل 21 نفر افزایش یافته است.
استان کرمانشاه/ 33 بیمار کرونایی در مراقبتهای ویژه بستری هستند
حامد بهرامیان سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: در 24 ساعت گذشته 41 مورد بیمار مثبت بستری و 75 مورد بیمار مثبت سرپایی در استان گزارش شده است.
وی عنوان کرد: در شبانهروز گذشته یک مورد فوت ناشی از ابتلای قطعی به کرونا گزارش شده و فوتیهای کرونا در مجموع به عدد 3145 رسیده است.
بهرامیان گفت: همچنین در این مدت 25 مورد بیمار بستری جدید گزارش شده و 23 نفر نیز بعد از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدهاند.
وی با اشاره به اینکه اکنون 144 بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان بستری هستند افزود: از مجموع بیماران بستری 33 نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند و حال 9 نفر از آنها وخیم است.
استان فارس/ گسترش موارد ابتلای خانوادگی کرونا
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، گستردگی شیوع بیماری کرونا سبب شده که در حال حاضر 3 شهرستان فارس در وضعیت قرمز و 10 شهرستان به رنگ نارنجی درآید، همین مسئله سبب شده که سید وحید حسینی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز
روند ابتلا و بستری در استان فارس طی روزهای اخیر را افزایشی اعلام کند و نسبت به سهلانگاری و بیتوجهی این بیماری هشدار دهد.
به گفته وی یکی از نگرانیهای حوزه سلامت در موج هفتم کرونا افزایش موارد مبتلا در مقایسه با موجهای پیشین است که با گسترش موارد ابتلای خانوادگی و کاهش پایبندی به قرنطینه خانگی بیماران همراه بوده است.
براساس آخرین اعلام دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون دو میلیون و 187 هزار و 975 تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاههای استان تهیه شده که با بررسی نمونههای انجام شده، 641 هزار و 486 بیمار مثبت شناسایی شده است.
از مجموع تستهای انجام شده از ابتدای شیوع تاکنون، یک میلیون و 784 هزار و 895 تست تشخیصی مولکولی بوده که 523 هزار و 620 مورد بیمار مثبت قطعی شناسایی شده، همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون 403 هزار و 80 مورد تست سریع انجام شده و 117 هزار و 866 بیمار مثبت شناسایی شده است.
با بستری 100 بیمار جدید طی 24 ساعت گذشته، هم اکنون 467 بیمار مثبت و مشکوک دارای علائم در بیمارستانهای استان بستری هستند که از این تعداد، 58 بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخشهای ICU مراقبتهای ویژه درمانی دریافت میکنند.
در 24 ساعت گذشته مورد جدید فوتی کووید19 در فارس ثبت نشده و مجموع جان باختگان ناشی از کووید19 از ابتدای شیوع بیماری تاکنون، هشت هزار و 48 نفر است.
استان کرمان/ بستری 225 بیمار قطعی
براساس آخرین به روزرسانیهای نقشه کرونایی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز استان کرمان همچنان 13 مورد و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از 4 به 6 شهر افزایش یافته است؛ همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد از 6 به 4 کاهش پیدا کرده است و متاسفانه دیگر هیچ شهری در استان کرمان در وضعیت آبی کرونایی قرار ندارد.
سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19، تا روز گذشته، اظهار داشت: 79 مورد مورد مثبت بستری جدید کرونایی در بیمارستانهای استان کرمان داشتیم که از این تعداد 38 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 8 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 22 مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 7 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 4 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان است.
وی با بیان اینکه تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان کرمان 225 نفر است، گفت: تعداد فوتیهای قطعی ابتلا به کووید 19 در استان کرمان یک مورد و مجموع جانباختگان کرونا در استان 5 هزار و 708 نفر است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان واکسن تزریق شده جمعیت بالای 12 سال در استان کرمان را 2 میلیون و 348 هزار و 987 دوز واکسن تزریق شده نوبت اول، 2 میلیون و 82 هزار و 110 دوز واکسن تزریق شده نوبت دوم، 904 هزار و 119 دوز واکسن تزریق شده نوبت سوم و 44 هزار و 987 دوز واکسن تزریق شده نوبت چهارم است.
خراسان رضوی/ بستری 205 بیمار جدید
محمد پهلوان کاشی رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس با بیان اینکه سهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تعداد بیماران جدید در مراکز درمانی 178 نفر است اظهارداشت:در حال حاضر 583 بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که 462 نفر از این بیماران در مراکز درمانی این دانشگاه قرار دارند.
وی تعداد بیماران بدحال مبتلا به کرونا در بخش های مراقبت ویژه استان خراسان رضوی را 132 نفر اعلام کرد و گفت: این تعداد نسبت به ده روز گذشته 51 درصد افزایش یافته است و بیشتر افرادی که در این بخشها بستری هستند نسبت به تکمیل و یا دریافت واکسن کم توجهی داشته اند.
رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تمامی سطوح بهداشتی و درمانی برای خدمت رسانی به بیماران در آمادگی کامل است تصریح کرد: طی شبانه روز گذشته، یک هزار و 359 نفر به مراکز خدمات جامع سلامت و اورژانس بیمارستانها به صورت سرپایی مراجعه و تحت درمان قرار گرفتند.
پهلوان با بیان اینکه روند تعداد بیماران سرپایی و بستری مبتلا به کرونا در استان خراسان رضوی افزایشی است از عموم گروههای هدف خواست ضمن رعایت دستورالعملهای بهداشتی، استفاده از ماسک، اجتناب از حضور در دورهمیها و حفظ فاصله اجتماعی، نسبت به تکمیل و یا دریافت دز یادآور واکسن کرونا اقدام کنند.
استان اردبیل/ کمتر از یک درصد اردبیلیها دز یادآور را تزریق کردند
محمود جعفرزاده معاون دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار داشت: به رغم تاکید و توصیه مسئولان کمترین استقبال را از سوی مردم در تزریق دز چهارم واکسن کرونا شاهد هستیم و در 2 هفته اخیر کمتر از 16 هزار نفر برای تزریق دز نوبت چهارم به مراکز بهداشتی مراجعه کردهاند.
وی به تشدید اوضاع کرونایی در سطح کشور و استان اردبیل اشاره کرد و گفت: با فوت سه نفر از هم استانیها بر اثر ابتلا به کرونا، مجموع فوتیهای پیک هفتم به 9 نفر رسیده و همچنان تعدادی از بیماران در بخشهای مراقبتی ویژه تحت درمان هستند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: 392 نفر مراجعه به مراکز درمانی و 287 نفر مراجعه به مراکز بهداشتی را در 24 ساعت گذشته بر اثر کرونا شاهد بودیم که از این تعداد 14 نفر منجر به بستری در بیمارستان شده است.
جعفرزاده با بیان اینکه در حال حاضر 14 نفر در بخش آی.سی.یو و 48 نفر در بخش بیمارستانی تحت مراقبت هستند، افزود: هفت نفر در 24 ساعت گذشته از بیمارستانهای استان ترخیص شدند.
وی به رنگ زرد پنج شهر استان نظیر اردبیل، پارسآباد، نمین، مشگینشهر و خلخال اشاره کرد و ادامه داد: مابقی شهرها در وضعیت آبی به سر میبرند.
کاشان/ روند واکسیناسیون به کندی پیش میرود
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، در آخرین بروزرسانی شرایط کاشان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارد و این موضوع نشان از آن است که اپیدمی کرونا در این منطقه وارد موج هفتم شده در حالی که آران و بیدگل در وضعیت زرد قرار گرفته است.
مهدی دلاوری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، با بیان اینکه طی 24 ساعت گذشته 16 بیمار جدید حاد تنفسی در شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل بستری شدند، اظهار داشت: هشت بیمار در کاشان بستری شدند که حداقل 38 و حداکثر 73 سال سن دارند و در شهرستان آران و بیدگل نیز هشت نفر با حداقل 34 و حداکثر 93 سال سن بستری هستند.
وی با بیان اینکه 52 بیمار حاد تنفسی در شهرستان کاشان بستری شده است، افزود: در شهرستان آران و بیدگل نیز 16 بیمار در بیمارستان این شهرستان به عنوان بیمار حاد تنفسی بستری شده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه تاکنون 12 بیمار حاد تنفسی در دو مرکز درمانی شهید بهشتی کاشان و سیدالشهداء آران و بیدگل بستری در بخش مراقبت ویژه بستری هستند، ابراز داشت: خوشبختانه موارد فوتی در منطقه طی 24 ساعت گذشته در منطقه کاشان به ثبت نرسیده است.
دلاوری با بیان اینکه تعداد موارد مثبت جدید کرونا طی 24 ساعت گذشته در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل به 95 مورد رسید، تصریح کرد: تعداد مراجعان به کلینیکهای حاد تنفسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان طی 24 ساعت گذشته تعداد 242 بیمار به کلینیک حاد تنفسی مراجعه کرده و تاکنون شش هزار 966 نفر نیز در بخش بستری موقت پذیرش شدند.
درحال تکمیلی...