چند نكته مهم در مورد مصرف آبميوهها.10شهریور-92
قبل از وعدههاي غذايي از آبميوهها و سبزيجاتي مثل پرتقال و گوجه
فرنگي نبايد استفاده كرد، چون مواد تند وتيز آنها با تركيب اسيد معده موجب بروز
فشار و دردهاي گوارشي ميشوند.نوشيدن آبميوههايي چون آب سيب، گلابي و انگور در
صبح، موجب عملكرد بهينه دستگاه گوارش ميشود.دكتر "دانيال حقيقتي" متخصص
گوارش و داخلي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف آبميوه در صبح زود علاوه بر
تقويت و عملكرد بهينه دستگاه گوارش، موجب جذب مواد مغذي در بدن و احساس شادابي ميشود.وي
افزود: قبل از وعدههاي غذايي، از آبميوهها و سبزيجاتي مثل پرتقال و گوجه فرنگي
نبايد استفاده كرد چون مواد تند وتيز آنها با تركيب اسيد معده موجب بروز فشار و
دردهاي گوارشي ميشوند.اين متخصص گوارش با اشاره به اينكه مصرف پرتقال با معده
خالي موجب ريفلاكس و استفراغ ميشود اظهار داشت: مصرف آبميوههايي چون انبه، آناناس
و پرتقال بعد از وعدههاي غذايي، به خصوص مصرف آناناس كه سرشار از پروتئين است به
هضم پروتئين كمك و موجب بهبود فرايند گوارش ميشود.حقيقتي ياد آور شد: همچنين
آنزيم انبه، به گوارش پروتئين گوشت كمك و از زخم معده جلوگيري و نيز آب پرتقال با
افزايش آنزيمها، گوارش چربيها را تسريع ميكند.وي با تاكيد بر اينكه نوشيدن
آبميوه بعد از شام اصلا توصيه نميشود، خاطر نشان كرد: قند آبميوهها با جذب كالري
بيشتر زمينه ساز بروز چاقي ميشوند.شايان ذكر است: فيبر بالاي آبميوهها سبب پر
شدن معده و روده،كندي عمل گوارش و بينظمي در خواب ميشوند