سرطان را
فراری دهید. 1 مهر- 92
برای آنكه سرطان سراغ
دستگاه گوارش شما نیاید
1. سیب
مصرف روزانه 2 عدد سیب میتواند خطر
ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش دهد. مطالعات نشان داده به دلیل وجود میزان
بالای آنتیاكسیدان ها در سیب (مخصوصا" سیب قرمز)، مصرف روزانه 2 عدد سیب 40
درصد از ریسك ابتلا به این سرطان را كاهش میدهد.
2. سیر
اگر روزی 2 بار، چه به صورت پخته و چه
به صورت خام، سیر میل كنید، تركیبات قوی گوگرد دار كه در سیر وجود دارند به از بین
رفتن سرطان روده و معده و همینطور برخی انگلهای گوارشی كمك میكند (البته سیر
خام بهتر است).
یك سپرمحافظتی برای پوست شما
3. سیبزمینی شیرین
این سیبزمینیها وقتی میرسند به رنگ
نارنجی درمیآیند. سیبزمینیهای شیرین كه سرشار از آنتیاكسیدانی به نام
بتاكاروتن هستند را جایگزین سیبزمینیهای معمولی كنید تا سیستم دفاعی خود را در
برابر سرطان پوست و دهان افزایش دهید.
4. هندوانه
میزان فراوان لیكوپن (آنتیاكسیدانی كه
در میوههای قرمزرنگ یافت میشود)، سبب بالا بردن SPF طبیعی پوست شما میشود، یعنی یك سپر محافظتی برای پوست شما
ایجاد میكند. آن یک آنتیاكسیدان ضد پیری و ضدسرطان است اما توجه داشته باشید كه
این ماده را بهعنوان جایگزین ضدآفتاب در نظر نگیرید یعنی صرفا" نقش آن كمكی
است، و حتما باید در كنار مصرف هندوانه هر روز به میزان كافی ضدآفتاب مناسب هم به
پوستتان بزنید.
5- نان سبوسدار
خوردن فیبر فراوان میتواند خطر مبتلا
شدن به سرطان سینه را تا 40درصد پایین آورد به علاوه مصرف روزی 25 گرم نان سبوسدار
احتمال سرطان روده را تا 25درصد كاهش میدهد. شما میتوانید با خوردن نان مناسب از
2 سرطان فرار كنید.
معجزه امگا3
6. ماهی قزلآلا
بهطور حتم خوردن ماهیهای چرب 3 بار در
هفته به دلیل مقدار بالای امگا3 و ویتامین D موجود در آن، قادر است خطر مبتلا شدن به سرطان را به میزان
زیادی كاهش دهد. در جوامعی كه ماهی بخش اصلی رژیم غذایی است بروز سرطان كمتر است.
برای آنكه پوستتان سرطانی نشود
7. نارنگی
این میوه تركیبات ضد سرطانی دارد اما
میزان این تركیبات در پوست این میوه بسیار بیشتر است. پس سعی كنید پوست رنده شده
نارنگی را به سوپها و سسها اضافه كنید.
8. نخود
غذای هوموس كه مخصوص كشورهای عربی است
را حتما امتحان كنید. نخود، لوبیا و عدس مواد پلی فنل و لیگنانز دارند كه هر 2 این
مواد میتوانند رشد تومورهای سرطانی را كند كنند.
9. زردچوبه
تستهای آزمایشگاهی بیانگر این است كه
این ادویه سلولهای سرطانی را از بین میبرد زیرا آزمایشهای انجام گرفته روی موشهای
آزمایشگاهی نشان داده است كه مصرف زردچوبه انتشار سلولهای سرطانی را متوقف كرده
است.