رفسنجانی : نقدینگی شمشیر دولبه است

رفسنجانی  برای اینکه توطئه وحملات رقبا راخنثی کند تلاش کرده است از این شمشیر دولبه افزایش حجم نقدینگی بطور مضاعف یا حتی چند جانبه علیه ی خامنه ای وپاسداران ودلواپسان نگران هسته ای استفاده کند .چون نقش تحریم ها را برجسته کرده است که شامل برنامه ریزی هسته ای وسیاست تبلیغاتی انرژی هسته ای حق مسلم ماست می شود.که مروج و حامیان اصلی این سیاست خامنه ای وپاسداران بودند . ازسوی دیگر برای دور زدن تحریم ها خامنه ای سیاست اقتصاد جهادی- مقاومتی راداد که منجر به ا قتصادو رشکسته وارداتی- مصرفی ود لالی و  غیرمولد وافزایش حجم نقدینگی بازار  شد  و درنهایت منتهی به ر شد لجام گسیخته ی تورم وگرانی وفقر وبیکاری شد .البته بدون نام بردن از خامنه ای و پاسداران ولی مشخص است که پیام داده مخالفان برجام عامل اصلی چنین سیاست یا شمشیر دولبه اند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به موانع برجام در داخل و خارج از کشور، تصویب قطعنامه‌ها علیه ایران را ظالمانه دانست و درباره عصبانیت و لابی صهونیست‌ها و عده‌ای از نمایندگان کنگره آمریکا برای سنگ اندازی در راه انجام تعهدات دو طرف، گفت: معلوم نیست مخالفت بعضی‌ها در داخل با چه هدفی صورت می‌گیرد که صراحتاً از لغو برجام و برگشت به دوران تهدید و تحریم می‌گویند.
به گزارش ایسنا، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار اعضای سندیکای صنایع غذایی و کنسرو ایران، درد دل‌های صاحبان صنایع را دلسوزانه دانست و گفت: کسانی که دنبال تجارت‌هایی از نوع قاچاق هستند، به نیازهای مردم و سلامت آنها توجه ندارند و دلسوزان مردم، منتظر برنامه ریزی برای استفاده بهینه از نقدینگی و گشایش راه‌های توسعه تجارت با کشورهای جهان، بعد از رفع تحریم‌ها و پایان داستان برجام هستند تا رونق تولید و اشتغال به کشور برگردد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به موانع برجام در داخل و خارج از کشور، تصویب قطعنامه‌ها علیه ایران را ظالمانه دانست و درباره عصبانیت و لابی صهونیست‌ها و عده ای از نمایندگان کنگره آمریکا برای سنگ اندازی در راه انجام تعهدات دو طرف، گفت: معلوم نیست مخالفت بعضی‌ها در داخل با چه هدفی صورت می‌گیرد که صراحتاً از لغو برجام و برگشت به دوران تهدید و تحریم می‌گویند.
وی در ادامه وجود نقدینگی بالا در سیستم بانکی کشور را «شمشیر دو لبه» توصیف کرد و گفت: به جای تهدیدات نقدینگی، می‌توان با برنامه‌ریزی‌های درست، فرصتی برای رونق تولید و اشتغال ایجاد کرد تا نقدینگی که بر سر اقتصاد کشور بهمن شده، باعث طراوت اقتصادی شود.
هاشمی رفسنجانی، هجوم صاحبان پول به سوی سکه، خانه‌سازی و حتی رونق بازار سیاه و قاچاق را به خاطر عدم درست اجرای برنامه‌ها دانست و گفت: سال‌ها پیش سیاست‌های کلی اصلاح اصل 44 تدوین، تصویب و از سوی رهبری تأیید و ابلاغ شد، اما در عمل، دولت وقت، برخلاف ادعاها، کارها را به مردم واگذار نکرد و در همان مقدار واگذاری‌ها هم، اولاً به جای مردم به شبه دولتی‌ها داد و ثانیاً درآمدهای حاصل از واگذاری‌ها هم علی‌رغم صراحت قانون، در جاهای دیگری مصرف و صرف هزینه‌های جاری شد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با ابراز امیدواری از رونق تولید در پسابرجام و حل مشکلات صنایع غذایی با اشاره به برنامه‌های دولت، گفت: با همکاری مردم و دلگرمی صاحبان صنایع می‌توانیم از این روزهایی که شاهد رکود اقتصادی هستیم، بگذریم.
در آغاز این دیدار مهندس احمد آزاد مرد، رئیس هیأت مدیره سندیکا، با ارائه گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های مربوط به صنایع غذایی و کنسرو ایران، به بیان مشکلات و موانع برای رونق این صنایع پرداخت.
بهروز فروتن، رئیس صنایع بهروز نیز با یادآوری شرایط صنایع غذایی در دولت‌های مختلف، بر رونق آن در دولت سازندگی تأکید کرد و گفت: یکی از مشکلات صنایع داخلی ما تبلیغات بدون پشتوانه بعضی‌ها علیه صنایع داخلی و برای صنایع خارجی است.
کرمعلی اسدیان، بازرس سندیکا هم در سخنانی، از تعطیلی بسیاری از صنایع کوچک و آرزوی مدیران و کارگران برای رونق مجدد کار و کوشش در کشور گفت و افزود: برای صاحبان صنایع، بهترین موسیقی زندگی، صدای فعالیت و جنب و جوش کارگران در کارخانه‌هاست که علاوه بر رونق اقتصادی کشور، کرامت انسانی کارگران را حفظ و تقویت می‌کند.
آقای مسعود بختیاری، از کمیته آبزیان سندیکا هم به جایگاه آبزیان در صنایع غذایی پرداخت و گفت: انتظار ما تهیه مقدماتی از سوی دولت تدبیر و امید برای رفع تحریم‌های داخلی و خارجی است.
وی تحریم‌های داخلی را مانع تراشی‌های غیرکارشناسی نهادها و وزارت‌خانه‌های مرتبط دانست و گفت: صاحبان صنایع غذایی کشور، اگر بیشتر از دولت نگران نباشند، کمتر از دولت، نگران سلامت شهروندان نیست.