اگر اینترنت مجانی نبود 11اردیبهشت-99 ...
اگر همین فضای مجازی و شبکههای اجتماعی نبودند واقعا چگونه مردم در جریان کرونا و روش مقابله با آن قرار میگرفتند؟
به گزارش ایسنا، عصر ایران نوشت: «رضا تقیپور که عضو شورای عالی فضای مجازی است و سابقاً در دولت احمدینژاد وزیر ارتباطات بوده است از هدیه ۱۰۰ گیگ اینترنت رایگان دولت به مردم در زمان کرونا انتقاد کرد. او اعتقاد دارد که این اینترنت رایگان در راستای ارزشهای اخلاقی کشور ما استفاده نشده است. یاللعجب وقتی کسی که وزیر بوده و عضو شورای عالی فضای مجازی است، این گونه حرف میزند و استدلال میآورد، چه باید گفت و از چه کسی گلایه کرد؟
جناب آقای تقیپور شاید به نکته توجه نکردهاند که این اینترنت رایگان در وهله اول برای کمک به مدیریت کرونا در کشور بود. مردم باید در خانه میماندند و صداوسیما بهواسطه سانسورهای عجیب و غریب و انتخابهای غلط توان سرگرم کردن مردم را نداشت. به خاطر همین معنا دولت با یک تصمیم درست و با دادن اینترنت رایگان به مردم به آنها اجازه داد با استفاده از این امکان در خانه بمانند، فیلم ببیند، در فضای مجازی چرخی بزنند و سعی کنند از خانه بیرون نیایند.
البته یادمان نرفته است که تقیپور وقتی که وزیر بود اعتقاد داشت که سرعت ۱۲۸ برای کاربران اینترنتی کافی است. شاید آقای وزیر سابق بر این باور است که اینترنت رایگان نبود، ۴۲۸ هزار نفر ساعت ۳ صبح پای حرفهای تتلو نمینشستند. شاید عضو سابق شورای شهر تهران با وام یک میلیونی دولت به مردم هم مخالف باشد. امکان دارد برخی از مردم با این پول، مسکرات بخرند یا آن را هزینه مواد مخدر کنند. پس بهتر است به خاطر رفتار این افراد به دیگران هم پول ندهیم. واقعا دیگر استفاده از مثال چاقو ملالآور شده است اما چاره چیست تا وقتی این حرفها زده میشود باید از این مثال استفاده کرد. چاقو هم برای پوست کندن میوه استفاده میشود هم برای قتل! آیا میشود به خاطر روش خلافی که برخی از آن استفاده میکنند، فروش چاقو در کل کشور را قدغن کرد؟
اگر همین فضای مجازی و شبکههای اجتماعی نبودند واقعا چگونه مردم در جریان کرونا و روش مقابله با آن قرار میگرفتند. بله در این فضا شایعه هم هست اما ۱۰ برابر شایعه آموزش و نحوه مقابله با کرونا هم وجود داشت. بسیاری از پزشکان از این طریق با مردم حرف زدند و آنها را در جریان مشکلات و روزگار سخت گذاشتند.
خیلی از روحانیون این روزها از همین فضای مجازی برای در ارتباط بودن با مردم استفاده میکنند. برخی هنرمندان از این فضا برای سرگرم کردن جامعه بهره میبرند. امروز فضای مجازی یاور کسانی که است به جنگ کرونا رفتهاند.
اینترنت امروز به اندازه برق، گاز و آب برای مردم مهم است و بخشی از زندگی آنها شده است. پس لطفا از فضای دهه ۷۰ خارج شوید و اجازه بدهید این فضا مسیر خود را برود. به جای برخورد سلبی، ایجابی رفتار کنید و از این زمین فراخ برای خود برداشت کنید. آتش زدن این خرمن هیچ کمکی به شما نخواهد کرد.»