تعطیلی شرکت بسته بندی مرغ و ماهی، ۲۷ کارگر ایلامی را خانه نشین کرد+ تصاویر

تعطیلی شرکت بسته بندی مرغ و ماهی، ۲۷ کارگر ایلامی را خانه نشین کرد+تصاویر28 فروردین-99
تعطیلی شرکت بسته بندی مرغ و ماهی در استان ایلام 27 کارگر ایلامی را خانه نشین کرد، این موضوع در حالی است که بانک‌ها از طرفی موثرترین عامل برای تعطیلی این شرکت بوده‌اند.
تعطیلی شرکت بسته بندی مرغ و ماهی، ۲۷ کارگر ایلامی را خانه نشین کرد+ عکس
به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، در برهه کنونی کشور حمایت کارگر و کارفرما سبب افزایش کیفیت تولید می‌شود و  این امر مهم علاوه بر فعالیت چرخه تولید، توسعه اقتصادی را نیز به دنبال خواهد داشت.
 در وضعیت کنونی که تحریم‌ها بر کشور حاکم است، حمایت مدیران اقتصادی از سرمایه گذاران توسعه استان را به دنبال خواهد داشت.
از طرفی، حمایت بانکها از چرخه تولید کشور، باید پرداخت وام‌هایی با سود اندک، موجب افزایش تولید و اشتغال زایی در کشور شود.
تعطیلی شرکت بسته بندی مرغ و ماهی، و خانه نشینی ۲۷ کارگر
اسد وطنی مدیرعامل شرکت ۳۴۹۳ بسته‌بندی مرغ و ماهی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ایلام، گفت: سال ۹۶ با سپرده آورده خود و دریافت تسهیلات فعالیت این شرکت آغاز به کار کرد که به دلیل عدم حمایت مدیران استان و بانکها، بعد از پنج ماه فعالیت، چرخه تولید متوقف شد.
وی افزود: درخواست دریافت تسهیلات در ستاد رفع موانع تولید استان مطرح و مقرر شد مبلغی جهت فعالیت مجدد شرکت، اختصاص یابد که متاسفانه عدم همکاری بانک عامل سبب شد این شرکت همچنان تعطیل باشد.
مدیرعامل شرکت ۳۴۹۳ بسته‌بندی مرغ و ماهی ادامه داد: تعطیلی شرکت بسته بندی مرغ و ماهی، ۲۷ کارگر ایلامی را که اکثرا آنان خانم و تحت پوشش نهادهای حمایتی استان بودند بیکار و خانه نشین کرد.
وطنی بیان داشت: مدیریت صنعت یک کشور به دست صنعتگران و تولیدکنندگان است  و دولت‌ باید در این بخش، نظارتی جدی داشته تا در صورت بروز مشکل، از آنان حمایت کند.
احیا واحدهای راکد و نیمه راکد به توسعه اقتصادی کمک خواهد کرد
وی اظهار کرد: احیا واحدهای راکد و نیمه راکد در بخش‌های مختلف تولیدی، صنعتی در ایلام یکی از مهمترین ضرورت‌های مرتبط با توسعه اقتصادی استان خواهد بود که حمایت مسوولان از این امر مهم و ضروری است.
این تولید کننده یادآور شد: بین تولید کننده و عوامل دولتی تقریبا بی‌اعتمادی وجود دارد و نباید فراموش کرد که قبل از اینکه دولت به دنبال تولید باشد بانک‌ها به دنبال وصول جریمه تاخیر اقساط تسهیلات خود هستند تا دوران مشارکت را بالا ببرند.
وی اضافه کرد: ایجاد رونق کاری و جهش در بخش تولید و اینکه اگر بخواهیم تولیدکننده فعالیت سالم داشته باشد باید این بی‌اعتمادی بین تولیدکنندگان و بانک از بین برود.
بی توجهی بانکها به دستورات شرع
وطنی اظهار کرد: بر اساس نظر علمای دین، جریمه تاخیر در حکم رباست اما متاسفانه بانک به این مهم بی توجه است، کسی زورش به بانک‌ها نمی‌رسد، بانک‌ها تافته جدا بافته هستند.
مدیرعامل شرکت ۳۴۹۳ بسته‌بندی مرغ و ماهی استان اضافه کرد: توجه به شعار سال(جهش تولید)، در اقدام و عمل باید ثابت شود و مسوولین با هم پیمانی در راستای تحقق شعار صادقانه و با روحیه‌ای جهادی گام‌های مثبت برداشته شود.