ادویه ای که خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهد

 ادویه ای که خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهد۱۱-اردیبهشت-۱۴۰۱

ادویه ای که خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهد
دارچین می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را که رایج‌ترین علت مرگ زودرس در دنیاست کاهش دهد. طبق تحقیقات مصرف ۱ گرم یا حدود نصف قاشق چای‌خوری پودر دارچین در روز می‌تواند برای افرادی که مبتلا به دیابت نوع ۲ هستند، مفید باشد؛
ین میزان باعث کاهش سطح کلسترول تام، کلسترول «بد» LDL و و تری‌گلیسرید می‌شود، در حالی که سطح کلسترول «خوب» HDL پایدار خواهد ماند. یک تحقیق بزرگ جدیدتر نشان داد که مصرف تنها ۱۲۰ میلی‌گرم دارچین در روز می‌تواند همین تأثیر را روی بدن بگذارد.
در این تحقیق دارچین حتی باعث افزایش میزان کلسترول «خوب» HDL هم شد. همچنین تحقیقاتی که روی حیوانات انجام شده، نشان داده است که مصرف دارچین می‌تواند باعث کاهش فشار خون شود. تمام این فواید دارچین در کنار هم می‌توانند خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی را کاهش دهند.