خوراكيها
سوسيس و كالباس مرگ زودرس ميآورد .19
اسفند -91
در پي جديدترين تحقيقات بعمل آمده، محققان هشدار دادند كه سوسيس و كالباس مرگ
زودرس به همراه دارد. تحقيقات جديد به عمل آمده از يك جمعيت 1.5 ميليوني در
سراسر اروپا نشان داد: سوسيس، ژامبون، بيكن و ساير گوشتهاي فرآوري شده به نظر ميرسد
كه خطر مرگ زودرس را افزايش ميدهد. نتيجه اين تحقيقات همچنين نشان داد رژيم
غذايي حاوي گوشت فرآوري شده با بيماريهاي قلبي عروقي، سرطان و مرگ زودرس ارتباط
دارد. مجله BMC به
نقل از پزشكان اين تحقيقات نوشت: نمك و مواد شيميايي بكارگرفته شده براي حفظ گوشت
ممكن است به سلامت آسيب برساند. اين تحقيقات به طور متوسط به مدت 13 سال در
10 كشور اروپايي پي گيري شده است. اين تحقيقات نشان داد: افرادي كه مقدار
زيادي از گوشت فرآوري مصرف كرده بودند بيشتر احتمال داشت تا سيگار بكشيد، اين
افراد چاق بودند و رفتارهايي را كه به سلامت آسيب ميرساند را نيز داشتند. در
اين تحقيقات از هر 17 نفر مورد مطالعه يك نفر فوت كرد. طي اين مطالعه 12 سال
و 7 ماهه، افرادي كه بيش از 160 گرم از گوشت فرآوري شده در روز تقريبا دو سوسيس و
يك تكه از بيكن را مصرف ميكردند، نسبت به افرادي كه در حدود 20 گرم از اين
فرآوردههاي گشتي مصرف ميكردند 44 درصد بيشتر احتمال داشت كه به مرگ زودرس دچار
شوند. طي اين تحقيقات، در مجموع نزديك به 10 هزار نفر فوت ناشي از سرطان و
5500 نفر فوت ناشي از مشكلات قلبي وجود داشت.