خوراكيها
13 معجزه سيب 22 خرداد- 93
13 معجزه سيب 22 خرداد- 93
سيب خواص زيادي براي سلامتي دارد. در اين مبحث به 13 خاصيت سيب ميپردازيم.
* 1. دندانهاي سفيدتر و سالم تر
سيب جايگزين مسواك زدن نميشود، اما گاز زدن و جويدن سيب، ترشح بزاق در دهان شما بيشتر ميكند و پوسيدگي دندان را با كاهش سطح باكتريها كمتر ميكند.
* 2. از ابتلاء به آلزايمر جلوگيري ميكند
يك تحقيق جديد روي موشها نشان ميدهد كه نوشيدن آب سيب از ابتلاء به آلزايمر جلوگيري كرده و با عوارض پيري مبارزه ميكند.
* 3. در مقابل پاركينسون از شما حفاظت ميكند
تحقيقات نشان داده اشخاصي كه ميوه ميخوردند و از ديگر غذاهاي پر فيبر استفاده ميكنند به ميزاني معيني نسبت به ابتلاء به پاركينسون محفوظ هستند. اين بيماري از توليد نوعي از سلولهاي مغزي جلوگيري ميكنند. دانشمندان اين خاصيت را ناشي از آنتي اكسيدانهاي موجود در سيب ميدانند.
*4. از انواع سرطانها جلوگيري ميكند
دانشمندان انجمن سرطان آمريكا همچون ديگر دانشمندان موافقند كه مصرف سيب ميتواند ريسك ابتلاء به سرطان لوزالمعده را تا 23 درصد كاهش دهد. محققين دانشگاه كورنل پي بردهاند كه مادهاي موجود در پوست سيب از رشد سلولهاي سرطاني در كبد، روده بزرگ و مغز جلوگيري ميكند. تحقيقات قبلي نشان ميدهد كه مصرف آب سيب كامل به كاهش اندازه تومورهاي پستان كمك ميكند. در حاليكه انستيتو ملي سرطان آمريكا براي كاهش ريسك ابتلاء به سرطان دستگاه گوارش كل سيب را مصرف كنيد.
* 5. كاهش ريسك ابتلا به ديابت
زناني كه حداقل روزي يك سيب ميخوردند 28 درصد كمتر از كساني كه سيب نميخورند، احتمال دارد به ديابت نوع دوم مبتلا شوند.
* 6. كاهش كلسترول
فيبرهاي قابل هضم موجود در سيب در روده با چربي تركيب شده، كه موجب كاهش سطح كلسترول ميشود و به سلامتي شما كمك ميكند.
* 7. قلب سالمتري داشته باشيد
تحقيقات گستردهاي نشان ميدهد مصرف فيبرهاي قابل هضم ساختن پلاكهاي كلسترول در شريانها را كندتر ميكند. تركيب فلنويك كه در پوست سيب يافته ميشود از جذب كلسترول در بدن جلوگيري ميكند. وقتي كه چربي در شريانها رسوب كند موجب ميشود جريان خون كمتري به قلب شما برسد و موجب بيماريهاي عروقي ميشود.
*8. جلوگيري از سنگ كيسه صفرا
سنگ كيسه صفرا از باقي ماندن كلسترول زياد در كيسه صفرا به شكل مايع ايجاد ميشود كه پس از مدتي جامد ميشود. اين بيماري در افراد چاق شايع است. براي پيشگيري از سنگ كيسه صفرا پزشكان رژيم غذايي پرفيبر را توصيه ميكنند.كه هم به كاهش وزن وهم به كاهش كلسترول كمك ميكند.
*9. درمان اسهال و يبوست
فيبرهاي موجود درسيب ميتوانند به درمان اسهال يا يبوست شما كمك كنند.
*10. كنترل وزن بدن
بسياري از بيماريها به اضافه وزن مربوط ميشود. مانند ديابت نوع دوم، بيماري قلبي، و... غذاهاي پرفيبر كمك ميكنند با جذب كمتر كالري احساس سيري كنيد.
*11. سم زدايي از كبد
ما مرتباً سموم را جذب ميكنيم خواه از طريق آب خواه از طريق غذا، كبد مسئوليت پاكسازي بدن از اين سموم را دارد. خوشبختانه يكي از سادهترين راههاي سم زداي از كبد مصرف ميوه جاتي مانند سيب است.
*12. تقويت سيستم ايمني بدن
سيب سرخ حاوي آنتي اكسيداني به اسم كرسدين است. پژوهشهاي جديد كشف كرده كه اين آنتي اكسيدان سيستم ايمني بدن را تقويت ميكند به خصوص مواقعي كه تحت فشار روحي هستيد.
*13. جلوگيري از ابتلاء به آب مرواريد
تحقيقات اخير نشان ميدهد، اشخاصي كه رژيم غذايي شان غني از ميوههايي سرشار از آنتي اكسيدان هاست مانند سيب، 10 الي 15 احتمال ابتلا به آب مرواريد دارند.
* 1. دندانهاي سفيدتر و سالم تر
سيب جايگزين مسواك زدن نميشود، اما گاز زدن و جويدن سيب، ترشح بزاق در دهان شما بيشتر ميكند و پوسيدگي دندان را با كاهش سطح باكتريها كمتر ميكند.
* 2. از ابتلاء به آلزايمر جلوگيري ميكند
يك تحقيق جديد روي موشها نشان ميدهد كه نوشيدن آب سيب از ابتلاء به آلزايمر جلوگيري كرده و با عوارض پيري مبارزه ميكند.
* 3. در مقابل پاركينسون از شما حفاظت ميكند
تحقيقات نشان داده اشخاصي كه ميوه ميخوردند و از ديگر غذاهاي پر فيبر استفاده ميكنند به ميزاني معيني نسبت به ابتلاء به پاركينسون محفوظ هستند. اين بيماري از توليد نوعي از سلولهاي مغزي جلوگيري ميكنند. دانشمندان اين خاصيت را ناشي از آنتي اكسيدانهاي موجود در سيب ميدانند.
*4. از انواع سرطانها جلوگيري ميكند
دانشمندان انجمن سرطان آمريكا همچون ديگر دانشمندان موافقند كه مصرف سيب ميتواند ريسك ابتلاء به سرطان لوزالمعده را تا 23 درصد كاهش دهد. محققين دانشگاه كورنل پي بردهاند كه مادهاي موجود در پوست سيب از رشد سلولهاي سرطاني در كبد، روده بزرگ و مغز جلوگيري ميكند. تحقيقات قبلي نشان ميدهد كه مصرف آب سيب كامل به كاهش اندازه تومورهاي پستان كمك ميكند. در حاليكه انستيتو ملي سرطان آمريكا براي كاهش ريسك ابتلاء به سرطان دستگاه گوارش كل سيب را مصرف كنيد.
* 5. كاهش ريسك ابتلا به ديابت
زناني كه حداقل روزي يك سيب ميخوردند 28 درصد كمتر از كساني كه سيب نميخورند، احتمال دارد به ديابت نوع دوم مبتلا شوند.
* 6. كاهش كلسترول
فيبرهاي قابل هضم موجود در سيب در روده با چربي تركيب شده، كه موجب كاهش سطح كلسترول ميشود و به سلامتي شما كمك ميكند.
* 7. قلب سالمتري داشته باشيد
تحقيقات گستردهاي نشان ميدهد مصرف فيبرهاي قابل هضم ساختن پلاكهاي كلسترول در شريانها را كندتر ميكند. تركيب فلنويك كه در پوست سيب يافته ميشود از جذب كلسترول در بدن جلوگيري ميكند. وقتي كه چربي در شريانها رسوب كند موجب ميشود جريان خون كمتري به قلب شما برسد و موجب بيماريهاي عروقي ميشود.
*8. جلوگيري از سنگ كيسه صفرا
سنگ كيسه صفرا از باقي ماندن كلسترول زياد در كيسه صفرا به شكل مايع ايجاد ميشود كه پس از مدتي جامد ميشود. اين بيماري در افراد چاق شايع است. براي پيشگيري از سنگ كيسه صفرا پزشكان رژيم غذايي پرفيبر را توصيه ميكنند.كه هم به كاهش وزن وهم به كاهش كلسترول كمك ميكند.
*9. درمان اسهال و يبوست
فيبرهاي موجود درسيب ميتوانند به درمان اسهال يا يبوست شما كمك كنند.
*10. كنترل وزن بدن
بسياري از بيماريها به اضافه وزن مربوط ميشود. مانند ديابت نوع دوم، بيماري قلبي، و... غذاهاي پرفيبر كمك ميكنند با جذب كمتر كالري احساس سيري كنيد.
*11. سم زدايي از كبد
ما مرتباً سموم را جذب ميكنيم خواه از طريق آب خواه از طريق غذا، كبد مسئوليت پاكسازي بدن از اين سموم را دارد. خوشبختانه يكي از سادهترين راههاي سم زداي از كبد مصرف ميوه جاتي مانند سيب است.
*12. تقويت سيستم ايمني بدن
سيب سرخ حاوي آنتي اكسيداني به اسم كرسدين است. پژوهشهاي جديد كشف كرده كه اين آنتي اكسيدان سيستم ايمني بدن را تقويت ميكند به خصوص مواقعي كه تحت فشار روحي هستيد.
*13. جلوگيري از ابتلاء به آب مرواريد
تحقيقات اخير نشان ميدهد، اشخاصي كه رژيم غذايي شان غني از ميوههايي سرشار از آنتي اكسيدان هاست مانند سيب، 10 الي 15 احتمال ابتلا به آب مرواريد دارند.