چه ناني بخوريم كه چاق نشويم؟

دانستني‌ها
چه ناني بخوريم كه چاق نشويم؟
5تیر - 93
متخصصان سلامت و تغذيه تاكيد دارند كه اگر از اضافه وزن خود نگران هستيد بايد در انتخاب نوع نان مصرفي‌تان دقت داشته باشيد. نتايج يك بررسي نشان مي‌دهد افرادي كه از نان سفيد مصرف مي‌كنند نسبت به مصرف كنندگان نان سبوس‌دار بيشتر به اضافه وزن مبتلا مي‌شوند. در اين بررسي متخصصان به مطالعه عادات غذايي و وزن بيش از 9200 فارغ التحصيل دانشگاه اسپانيا در مدت پنج سال پرداختند. به گفته متخصصان، افرادي كه همزمان از نان سفيد و نان سبوس‌دار مصرف كرده بودند در معرض افزايش وزن نبودند، در حالي كه افرادي كه فقط از نان سفيد مصرف مي‌كردند 40 درصد بيشتر در معرض اضافه وزن و چاقي بودند. به گزارش ايسنا، "ميگوئل مارتينز گونزالز" از دانشگاه ناوارا اسپانيا گفت: ارتباط قابل توجهي بين مصرف نان سبوس‌دار به تنهايي و چاق شدن وجود نداشت كه اين امر ممكن است به دليل نوع كربوهيدرات، محتواي فيبر خوراكي و ديگر تركيب‌هاي موجود در نان سبوس‌دار باشد.