مجمع تشخیص مصلحت هر گونه نقش داشتن در گرانی بنزین را انکار کرد


مجمع تشخیص مصلحت هر گونه نقش داشتن در گرانی بنزین را انکار کرد27 آبان-98
باترفند بازی کی بود کی بود من نبودم نمی شود رفع مسئولست کرد .برای اینکه مجمع مصلحت خامنه ای رمال موازی شورای نگهبان آلت دست خامنه ای رمال با پاسکاری حساب شده دستوری از سوی دفترخامنه ای رمال و اطلاعات سپاه پاسداران در تصویب لوایح 4 گانه تعلل عمدی کرده اند وموجب 4 گام عقب نشینی از تعهدات برجامی وتشدید تحریم ها وعدم صدور  نفت وفروش آن از سوی دولت روحانی شده اند و دولت روحانی را مواجه شرایط بس دشوار کاهش بودجه کرده اند . ازسوی دیگرمخالفان برجام از طریق رسانه های خبررسانی وتریبون های مجلس ارتجاع و نمازجمعه هابطور  همآهنگ و سازماندهی شده تلاش کرده تا عامل اصلی بحران اقتصادی و رشد تورم وگرانی را روحانی و دولت و برجام و چشم دوختن به مذاکره باآمریکامعرفی کنند .درحالی که واقعیت غیرقابل انکاراین است که عامل و مقصر شرایط بحران کنونی کشور خامنه ای رمال سخنگوی پاسداران و اهداف ضد برجامی شان و سایرباندهای جناح غالب اند ودر مرحله بعدی روحانی و دولت مقصراند چون به جای ایستادگی و افشاگری مقابل  فشار وانتقادات وتهدید باندهای جناح حاکم عقب نشینی کرده و تسلیم شده اند.
حمایت محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت از افزایش قیمت بنزین تکذیب شده است.
روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران در اطلاعیه‌ای رسما اعلام کرد که هیچ نقشی در افزایش بهای بنزین نداشته است.
در این اطلاعیه تاکید شده است که «دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام هیچ مصاحبه، سخنرانی یا پیامی در تایید یا حمایت از افزایش نرخ بنزین در روز‌های اخیر نداشته‌اند».
در این بیانیه که در ساعات پایانی روز ۲۴ آبان‌ماه صادر شد تاکید شده که در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام «هیچ بحثی درباره گران‌ شدن بنزین مطرح نبوده است».
روز گذشته همچنین خبری به نقل از ابراهیم رئيسی، رئيس قوه قضاییه، منتشر شد که گفته بود او در جلسه سران قوای سه‌گانه با افزایش قیمت مخالفت کرده، ولی «رای دولت و مجلس برای اجرای این طرح کافی بود».
در واکنش به این خبر، محمد فراهانی، سردبیر خبرگزاری میزان، ابتدا در توییتی نوشت که «انتساب این اظهارات به رئيس قوه قضاییه صحت ندارد»، ولی در توییت دیگری نوشت که «نفی انتساب جملات مزبور، به معنای موافقت یا مخالفت با افزایش قیمت نیست».
بدین ترتیب مشخص نیست که ابراهیم رئيسی در مقام رئیس قوه قضاییه موافق افزایش قیمت بوده یا مخالف آن.

همکاران رسانه‌ای برای توجیه افزایش قیمت بنزین دست به مغالطه نزنند. مطلبی از رئیس قوه قضائیه در برخی کانالها نقل شد که بنده انتساب آن مطلب به رئیس قوه را نادرست خواندم. نفی انتساب جملات مزبور، به معنای موافقت یا مخالفت با افزایش قیمت نیست.

دوستان را توصیه میکنم به سواد رسانه‌ای
https://twitter.com/farahanireports/status/1195415412474892289 …
مقام‌های دولتی در روزهای اخیر بارها اعلام کرده‌اند که تصمیم افزایش قیمت بنزین با تایید شورای عالی هماهنگی قوای سه‌گانه گرفته شده است.
این شورا از خرداد سال ۱۳۹۷ با دستور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی شروع به کار کرد و زیر نظر خود او کار می‌کند.
همزمان با افزایش نارضایتی‌ها از قیمت جدید بنزین، محمدباقر نوبخت، رئيس سازمان برنامه و بودجه ایران مجددا تاکید کرد که «کل مبلغ حاصل از افزایش قیمت بنزین به مردم داده می‌شود».
او که شنبه‌شب، ۲۴ آبان، در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو تلویزیون حکومت ایران سخن می‌گفت، از پرداخت ماهانه ۲۵۰۰ میلیارد تومان «حمایت معیشتی» به ۶۰ میلیون نفر از کسانی که مشمول این طرح هستند، خبر داد.
«حمایت معیشتی» عبارتی است که مقام‌های دولت ایران برای توصیف پرداخت یارانه‌های جدید ناشی از افزایش قیمت بنزین به کار می‌برند.
آقای نوبخت گفت اقدام دولت طبق قانون بوده و «رئیس جمهور اجازه نداد حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان درآمدی که از افزایش قیمت بنزین به دست می‌آید وارد بودجه عمومی شود».
او مبنای این میزان درآمد سالانه را «افزایش نرخ بنزین از حدود ۶۴ میلیون لیتر بنزین سهمیه‌ای و ۳۰ میلیون لیتر بنزین آزاد و سوپر» اعلام کرده است.
علی ربیعی، سخنگوی دولت ایران نیز در یادداشتی که روز شنبه، ۲۵ آبان، در روزنامه ایران منتشر شده،‌ افزایش قیمت بنزین را «عادلانه‌سازی یارانه بنزین» توصیف کرده و تاکید کرد که طبق دستور رئيس‌ جمهور ایران «کلیه منابع حاصله از افزایش قیمت بنزین باید صرفاً برای معیشت طبقات محروم» خرج شود.
به گفته آقای ربیعی، تورم ناشی از افزایش قیمت بنزین «بسیار اندک» است، ولی به علت کسری بودجه «در ماه‌ها و سال آتی» تورم خواهیم داشت.

د ش