از سوی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی؛
۹ الی ۱۹ دی به دهه «بصیرت و میثاق با ولایت» نامگذاری شد 8-دی-99
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از نامگذاری ۹ الی ۱۹ دی به عنوان دهه بصیرت و میثاق با ولایت خبر داد.
به گزارش ایسنا، نصرت الله لطفی قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی صبح دوشنبه در نشستی خبری با تاکید بر اینکه ایام الله به روزهایی گفته میشود که انسان تجلی دست قدرت، مشیت و تقدیر الهی را مشاهده کند، اظهار کرد: این ایام صرفا مختص مناسبتهای انقلاب اسلامی نیست بلکه بزرگداشت این ایام ریشه قرآنی دارد. یادآوری، تذکر و بزرگداشت ایام الله به معنای درس آموزی، عبرت گرفتن و کسب آگاهی و آگاهی دادن و بقا و استمرار حاکمیت دینی مستلزم بزرگداشت ایام الله، تذکر و عبرت آموزی است.
وی با اشاره به نام گذاری ۹ الی ۱۹ دی به عنوان «دهه بصیرت و میثاق با ولایت» با بیان اینکه «امسال برای نخستین بار این عنوان انتخاب شده است» خاطر نشان کرد: ۱۹ دی سالروز قیام مردم قهرمان قم بود این قیام آغاز یک راه در مردم ایران و به تبع آن دنیای معاصر و اسلام بود؛ این قیام آغاز تحولی در دنیا و مصداق عینی یومالله بود. در روز ۹ دی ما در سال ۱۳۸۶ شاهد حماسه عاشورایی و در سال ۱۳۸۸ شاهد حماسهای دیگر بودیم؛ بر همین اساس ۹ دی نیز یک یوم الله واقعی و شکستن یک توطئه و فتنه پیچیده استکباری- صهیونیستی بود. علاوه بر این دو روز در دی ماه سال ۱۳۹۶ شاهد بروز فتنه و هجمه به مقدسات و به آتش کشاندن مدارس علمیه بودیم؛ شعارهای ساختارشکنانه این فتنه را هنوز فراموش نکردیم اما مردم بار دیگر با راهپیماییهای پرشور ۱۳ الی ۱۸ دی ماه حضور پرشوری داشتند؛ لذا از سال ۹۶ درخواست های زیادی از ما بود که این ایام را به عنوان دهه بصیرت نام گذاری کنیم.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: سال قبل رویدادها و ایام الله های دیگری بر تاریخ انقلاب اسلامی افزوده شد که هرآنچه اتفاق افتاد جز تجلی و مشاهده دست قدرت الهی چیز دیگری مشاهده نمیشد؛ چه ۱۳ دی ماه که روز شهادت سپهبد سلیمانی که به دست رژیم ددمنش آمریکا اتفاق افتاد که پیامهایی به همراه داشت چه بدرقه پیکر ایشان که رهبری آن را بزرگترین بدرقه جهانی اعلام کردند. لذا هم شهادت به واسطه پیامی که داشت به یومالله تبدیل شد؛ چراکه این شهادت بدست دولت تروریست آمریکا صورت گرفت و یک رسوایی برای دولتی بود که ادعای ابرقدرتی داشت و آن تشییع آنچنانی که زبان توان وصف آن را ندارد یک ایام الله بود؛ مکمل آن ایام الله اقتدار ملت ایران و صلابت و شجاعت ملت ایران به دستان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و در هم کوبیدن پایگاه استقرار نیروهای تروریستی شیطان بزرگ و شکستن هیمنه پوشالی او بود که حداقل در ۵۰ سال اخیر سابقه نداشت که ملتی اینگونه جسور و دلیر و شجاع و مقتدر بخواهد رسماً حمله ای به سمت شیطان بزرگ داشته باشد؛ به همین دلیل این روز نیز یوم الله شد.
لطفی گفت: از این منظر اعلام شد نهم تا نوزدهم دی به دهه بصیرت و میثاق با ولایت نامگذاری شود. شعار محوری این دهه نیز بصیرت فاطمی، ولایتمداری، مقاومت علوی تعیین شده است.
وی با بیان اینکه «برای روزهای مختلف این دهه نامهایی انتخاب شده است» خاطرنشان کرد: نهم دی ماه به مناسبت دهه بصیرت و میثاق امت با ولایت با عنوان «بصیرت، ولایتمداری، حماسه عاشورایی»، دهم دی ماه با عنوان «بصیرت، اتحاد ملی، عبور از فتنهها»، ۱۱ دی با عنوان «بصیرت خواص، پیروی از ولایت»، ۱۲ دی به مناسبت آغاز سال جدید میلادی به عنوان «بصیرت، ادیان الهی، آمادگی برای طلوع و ظهور خورشید ولایت عظمی (عج)»، ۱۳ دی به مناسبت روز شهادت سپهبد سلیمانی با عنوان «بصیرت، ملت حسینی، مکتب شهید سلیمانی»، ۱۴ دی با عنوان «بصیرت، تولی و تبری، بیداری اسلامی»، ۱۵ دی با عنوان «بصیرت، استکبار ستیزی، مقابله با نفوذ»، ۱۶ دی به مناسبت تشییع هایی که برای سپهبد سلیمانی برگزار شد با عنوان «بصیرت، تکریم سردار دلها، بزرگترین دغدغه جهانی»، ۱۷ دی به مناسبت چهلمین روز شهادت شهید فخری زاده با عنوان «بصیرت، محکومیت تروریست دولتی، جهاد هسته ای و دفاعی»، ۱۸ دی به مناسبت حمله به پایگاه آمریکایی عینالاسد با عنوان «بصیرت، اقتدار ملی، سیلی به شیطان بزرگ» و ۱۹ دی به مناسبت سالروز قیام مردم قم با عنوان «بصیرت، غیرت دینی، لحظه شناسی» نام گذاری شده است.
جانشین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ادامه به بیان جزئیات برنامه های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت این هفته پرداخت و گفت: گرچه نسبت به تصمیمات دوگانه و بی توجهی و بی مهری ستاد کرونا نسبت به ایام الله نقد جدی داریم، اما خود را مکلف به حفظ جان و سلامت مردم عزیز میدانیم. در این راستا امسال به دلیل پیشگیری از شیوع بیشتر ابتلا به کرونا، راهپیمایی و تجمعات باشکوهی که در سالهای قبل شاهد بودیم را نخواهیم داشت، اما برنامههایی جایگزین اجرا خواهد شد؛ ۷۵۰ عنوان فعالیت و برنامه در سطح کشور تدارک دیده شده است که هر کدام شامل صدها و هزاران زیر برنامه است؛ تولید محتوا توسط حوزه های علمیه و انتشار در جراید، پیش بینی برگزاری کرسیهای آزاداندیشی اندیشی در بستر فضای مجازی، برگزاری وبینارهای تخصصی- بصیرتی با حضور شخصیتهای برجسته کشوری، اجرای سیار و چرخشی سروهای حماسی، برپایی کاروان های منسجم و سازماندهی شده خودرویی و موتوری، تمرکز بر استفاده حداکثری از ظرفیت مجالس و محافل ایام فاطمیه، برپایی نمایشگاههای تصویری و مجازی از حماسه ها، عطر افشانی مزار شهدا، برگزاری مسابقات کتابخوانی، رونمایی از کتب شهید سلیمانی و خاطرات شهید فخری زاده که اعلام شده که قرار است بعنوان یک واحد درسی در دانشگاهها تدریس شود، از جمله برنامههای پیش بینی شده برای گرامیداشت این دهه است.
لطفی اظهار کرد: صبح روز نهم دی ماه در مسجد لولاگر تهران که در سال ۱۳۸۸ وقیحانه به آتش کشیده شد، برنامهای تبیینی با حضور سردار نقدی و سید نظام موسوی با حضور اصحاب رسانه برگزار خواهد شد.
وی در ادامه در واکنش به اظهارات یکی از روحانیون مستقر در فرانسه با تاکید بر اینکه اظهارات مطرح شده توسط او مصداقی از بی بصیرتی است، گفت: ضمن محکومیت شدید این خباثت و رزالتی که این روزهای علیه باورهای دینی از یک حرکت دشمن پسند در فضای مجازی شنیده و دیده شده است، این اظهارات را اهانت سخیف و وقیحانه یک عنصر خود باخته، سبک مغز و بی بصیرت به باورهای دینی مردم عزیز و آرمانهای انقلاب اسلامی میدانیم؛ این عنصر خود باخته و سبک مغز، انحرافات فکری خود را نه امروز و در دامن فرانسویها بلکه در سال ۸۸ از خود بروز داد ولی امروز در دامن فرانسوی ها به لبه پرتگاه و سقوط رسید.
جانشین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: این امکان وجود داشت و دارد مردم چند صباحی افرادی را در بین اردوگاه خواص بشناسند ولو اینکه او در محضر بزرگانی همچون آیت الله بهجت زانوی تلمذ زده باشد، ولی چون تبعیت از هوای نفس وجود دارد، دیر یا زود بی بصیرتی خود را بروز خواهد داد؛ این اقدام توسط همگان محکوم است و باید توسط همگان محکوم شود.
لطفی در بخش دیگری از نشست خبری با انتقاد از تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه «از قبل اعلام کردیم که هرگز بنا نداشته و نداریم بصورت جزیرهای تصمیم بگیریم و قائلیم که همه ارکان نظام باید در یک راستا و به باور داشتن به یکدیگر انجام وظیفه کنیم»، اظهار کرد: از ابتدا بنا را بر رعایت دقیق شرایط کنونی به واسطه این ویروس منحوس و غفلت نکردن از سلامت مردم گذاشتهایم، اما دیدیم که بعدازظهر ۱۲ آبان دو مراسم محکومیت اهانت به پیامبر اسلام (ص) و بزرگداشت روز ملی استکبارستیزی لغو شد؛ این درحالی بود که جلسات متعددی پیش از آن تاریخ با حضور نمایندگان ۲۶ نهاد برگزار شده بود و اعلام کرده بودیم که تجمعات بصورت نمادین با رعایت اصول دقیق و ملاحظات ابلاغی برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: ما اعلام کردیم که کارمان را با نهایت هماهنگی و در چارچوب سیاست های ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا انجام خواهیم داد و حتی در این خصوص نامهای رسمی خدمت قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا نوشتم، اما یک مرتبه ظهر دوازدهم آبان ماه در نامه ای اعلام کردند که «طبق اطلاع واصله از برخی از استانها قرار است دبیرخانه شورای هماهنگی با برنامههایی برگزار شود» و این برنامه ها نباید برگزار شود؛ این درحالیست که نمایندگان وزارت بهداشت در جلسات هماهنگی حضور داشتند. نمونههایی از این تصمیمات ناصواب را در روز قدس شاهد بودیم.
جانشین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: برای ۹ دی و دهه فجر پیش رو و ۲۲ بهمن هم نامهای نوشتم، اما باز هم با بی مهری مواجه شدیم. من در نامه عرض کردم که ما قائل به اجرای مصوبات هستیم لکن شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که نشان داده شده با رعایت همه اصول بهداشتی توان برگزاری مراسمات را دارد، اگر نگوییم با تهدید صفر درصد اما تهدید شیوع ویروس به مراتب کمتر از مراسم هایی است که شاهد برگزاری آنها بودهایم، قادریم مراسم های یومالله را برگزار کنیم؛ بطور مثال در مراسم افتتاح آزادراه تبریز- سهند و برگزاری یک مسابقه ورزشی با حضور وزیر ورزش شاهد حضور جمعیت بسیار زیادی بودیم.
لطفی با بیان اینکه « از ستاد کرونا درخواست کردم که اجازه دهد برنامه های نمادین برگزار شود و به فراموشی سپرده نشود»، تاکید کرد: دشمنان و افرادی تحت تاثیر دشمن به دنبال فراموشی ۹ دی و ایام الله ها هستند. ما اثبات کرده ایم که توان مدیریت و رعایت همهی شیوه نامه ها وجود دارد اما متاسفانه باز هم دوستان بی مهری کردند؛ با این وجود ما باز هم قائل به حفظ حرمت ها و عمل کردن به مصوبات ولو مصوبات غیر کارشناسی و دوگانه هستیم. آنچه ما میخواستیم برگزاری مراسم های نمادین با جمعیت حداقلی و رعایت شیوه نامه های بهداشتی بود که متاسفانه مورد بیمهری قرار گرفت؛ به همین دلیل نیز ما امسال به جای کار میدانی، کار تبیینی در بستر رسانه و فضای مجازی انجام میدهیم.