آخرین وضعیت ابتلا به کرونا در جهان، این آمار به‌روز رسانی می‌شود

سازمان بهداشت جهانی، کرونا پدیده‌ همه‌گیر جهانی است

آخرین وضعیت ابتلا به کرونا در جهان، این آمار به‌روز رسانی می‌شود12-آذر-99

آخرین وضعیت ابتلا به کرونا در جهان، این آمار به‌روز رسانی می‌شود

لندن - ایرنا - آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا ( کووید ۱۹) در سراسر جهان که سازمان بهداشت جهانی آن را به عنوان پدیده‌ای «همه گیر» شناسایی و اعلام کرد به نقل از رسانه‌های معتبر و گزارش‌های دفاتر ایرنا در خارج از کشور و گروه‌های خبری مناطق ایرنا، با دریافت آخرین گزارش‌ها به روز رسانی می‌شود.

این آمار با دریافت آخرین گزارش‌ها، به روز رسانی می‌شود.

مبتلایان
فوت‌شدگان
بهبودیافتگان
۶۴.۲۹۵.۰۶۱۱.۴۸۹.۱۹۳۴۴.۵۴۳.۸۰۶

  

 کشورهای دارای بالاترین آمار کرونا 
آمریکا
ابتلافوت
۱۴.۱۰۸.۶۰۶۲۷۶.۹۷۹
بهبود یافتگان
۸.۳۳۳.۲۵۵
هند
ابتلافوت
۹.۴۹۹.۷۱۰۱۳۸.۱۵۹
بهبود یافتگان
۸.۹۳۲.۶۴۷
برزیل
ابتلافوت
۶.۳۸۸.۵۲۶۱۷۳.۸۶۲
بهبودیافتگان
۵.۶۵۶.۴۹۸
روسیه
ابتلافوت
۲.۳۴۷.۴۰۱۴۱.۰۵۳
بهبودیافتگان
۱.۸۳۰.۳۴۹
فرانسه
ابتلافوت
۲.۲۳۰.۵۷۱۵۳.۵۰۶
بهبود یافتگان
۱۶۴.۰۲۹
اسپانیا
ابتلافوت
۱.۶۷۳.۳۰۲۴۵.۵۱۱
بهبود یافتگان
-
انگلیس
ابتلافوت
۱.۶۴۳.۰۸۹۵۹.۰۵۱
بهبود یافتگان
-
ایتالیا
ابتلافوت
۱.۶۲۰.۹۰۱۵۶.۳۶۱
بهبود یافتگان
۷۸۴.۵۹۵
آرژانتین
ابتلافوت
۱.۴۳۲.۵۷۰۳۸.۹۲۸
بهبود یافتگان
۱.۲۶۳.۲۵۱
کلمبیا
ابتلافوت
۱.۳۲۴.۷۹۲۳۶.۹۳۴
بهبود یافتگان
۱.۲۱۷.۴۷


 اروپـــا 
نام کشورابتلافوت شدگانبهبود یافتگان
روسیه۲.۳۴۷.۴۰۱۴۱.۰۵۳۱.۸۳۰.۳۴۹
فرانسه۲.۲۳۰.۵۷۱۵۳.۵۰۶۱۱۴.۰۲۹
اسپانیا۱.۶۷۳.۲۰۲۴۵.۵۱۱--
انگلیس ۱.۶۴۳.۰۸۶۵۹.۰۵۱--
ایتالیا۱.۶۲۰.۹۰۱۵۶.۳۶۱۷۸۴.۵۹۵

 آمریکای شمالی 
نام کشورابتلافوت شدگانبهبود یافتگان
آمریکا ۱۴.۱۰۸.۶۰۶۲۷۶.۹۷۹۸.۳۳۳.۲۵۵
مکزیک ۱.۱۲۲.۳۶۲۱۰۶.۷۶۵۸۲۹.۸۱۷
کانادا۳۸۳.۴۶۸۱۲.۲۱۱۳۰۴.۸۸۸
پاناما۱۶۷.۳۱۱۳.۰۹۸۱۴۵.۵۱۸
دومینیکن۱۴۴.۳۰۲۲.۳۳۳۱۱۵.۵۳۰

آمریکای جنوبی

نام کشورابتلافوت شدگانبهبود یافتگان
   برزیل              ۶.۳۸۸.۵۲۶

     ۱۷۳.۸۶۲ 

     ۵.۶۵۶.۴۹۸

آرژانتین  ۱.۴۳۲.۵۷۰۳۸.۹۲۸۱.۲۶۳.۲۵۱
کلمبیا۱.۳۲۴.۷۹۲۳۶.۹۳۴۱.۲۱۴.۶۴۷
پرو۹۶۵.۲۲۸۳۶.۰۳۱۸۹۶.۹۷۸
شیلی۵۵۲.۸۶۴۱۵.۴۳۰۵۲۸.۰۳۴

  

 آفریقــا 
نام کشورابتلافوت شدگانبهبود یافتگان
آفریقای جنوبی۷۹۲.۲۹۹۲۱.۶۴۴۷۳۲.۵۳۱
مراکش۳۵۹.۸۴۴۵.۹۱۵۳۱۰.۱۹۳
مصر۱۱۶.۳۰۳۶.۶۶۶۱۰۲.۸۱۵
اتیوپی ۱۱۰.۵۵۴۱.۷۰۹۷۴.۹۱۷
تونس۹۸.۰۷۲۳.۳۱۱۷۲.۴۷۳

 آســـــیا

نام کشور

ابتلافوت شدگانبهبود یافتگان
هند ۹.۴۹۹.۷۱۰۱۳۸.۱۵۹۸.۹۳۲.۶۴۷
             ایران۹۸۹.۵۷۲۴۸.۹۹۰۶۸۸.۰۵۴
ترکیه ۶۶۸.۹۵۷۱۳.۹۳۶۴۰۹.۳۲۰
عراق۵۵۴.۷۶۷۱۲.۳۰۶۴۸۴.۵۷۰
اندونزی۵۴۹.۵۰۸۱۷.۱۹۹۴۵۸.۸۸۰
*  لازم به توضیح است که ترکیه در تارنمای «وورلدمیتر» ذیل فهرست قاره آسیا درج شده است.

 اقیانوسیه 
نام کشورابتلا فوت شدگانبهبودیافتگان
استرالیا۲۷.۹۲۳۹۰۸۲۵.۶۱۲
پلی  نزی فرانسه۱۴.۵۵۹۷۶۴.۸۴۲
نیوزیلند۲.۰۶۰۲۵۱,۹۶۳
گینه نو۶۶۹۷۵۹۷
فیجی۴۲۲۳۳

 اخبار خاص کرونا وپاخبار خاص کرونا وپیامدهای آن 

** ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹»  اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

** «تدروس آدهانوم» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

** شرکت فایزر آمریکا روز ۱۹ ابان ماه اعلام کرد که این شرکت به واکسن کرونا دست یافته و این واکسن تا ۹۰ درصد در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر عمل کرده است.

** شرکت "مادرنا"، که یک شرکت آمریکایی است هم روز دوشنبه ۲۵آبان ماه اعلام کرد که واکسن تولیدی این شرکت برای کرونا تا حدود ۹۵ درصد موثر بوده و ایمنی ایجاد کرده است.

**دانشگاه آکسفورد نیز نتایج مرحله آزمایش انسانی واکسن کرونا تولیدی خود را اعلام کرده که براساس آن این واکسن تا ۷۰ درصد باعث جلوگیری از ابتلا به کووید ۱۹ می‌شود و در صورت بالا بردن دُز می‌تواند تا ۹۰ درصد نتیجه‌بخش باشد.

این نتیجه نسبت به نتایج دو واکسن تولید شده توسط شرکت فایزر و مدرنا که بیش از نود درصد کارایی داشتند، ناامید کننده است.با این حال واکسن دانشگاه آکسفورد ارزانتر ونگهداری آن ساده‌تر و براحتی به همه نقاط دنیا قابل حمل است.

**دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران نیز اعلام کرد که چهار شرکت ایرانی، مراحل پیشرفته فاز یک و دو را در زمینه تولید واکسن کرونا  طی کرده‌اند و امیدواریم از روز چهارشنبه(۶آذر) مجوز آزمایش انسانی این واکسن صادر شود.

وی افزود: در کمیته واکسیناسیون با کمک دانشمندان و محققان کار واکسن کووید۱۹ را دنبال کردیم. این کار را از سه مسیر را دنبال می کنیم اول خرید واکسن از منابعی که در دنیا تایید شدند. ما جزو کشورهایی هستیم که تعیین و انتخاب منبع خرید با خودمان است و چهار منبع را تاکنون برای خرید واکسن انتخاب کرده ایم.

وزیر بهداشت ادامه داد: قرار است برای خرید ۱۸ میلیون دوز مذاکره مذاکره کنیم. مقداری هم از منابع دیگر واکسن سازان دنیا، مازاد بر آن مذاکره برای خرید کرده ایم. مسیر دومی که برای تامین واکسن دنبال می کنیم تامین واکسن از طریق قرارداد تولید مشترک و استفاده از دانش بیرون است که این کار را طی مذاکره با دو سه کشور دنبال می کنیم.

نمکی گفت: سومین روش تکیه بر دانش و توان داخلی است. خوشبختانه تاکنون چهار شرکت در این زمینه در ایران فعالیت می کنند و گزارش خود را به سازمان بهداشت جهانی داده اند و امیدواریم برای دو مورد آنها در جلسه ای که روز چهارشنبه داریم، اجازه آزمایش و کلینیکال ترایال بر روی مدل انسانی از روزهای آینده صادر می شود.

**«ینس اشپان» وزیر بهداشت آلمان ابراز امیدواری کرد واکسن بیماری کووید-۱۹ حداکثر تا پایان سالی جاری میلادی برای واکسیناسیون سراسری در دسترس قرار گیرد.

**صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) نیز خبر داد که این نهاد وابسته به سازمان ملل در نظر دارد ، سال آینده میلادی نزدیک به ۲ میلیارد دوز واکسن کرونا را در اختیار کشورهای در حال توسعه قرار دهد. این نهاد با ۳۵۰شرکت هواپیمایی و ترابری همکاری می‌کند تا یک میلیارد سرنگ را نیز به همراه واکسن‌ها به کشورهای فقیری همچون بروندی، افغانستان و یمن ارسال کند.

** رسانه های غربی نیز از آغاز اقدام گسترده واکسیناسون کرونا پیش از اواسط ماه دسامبر (آذر/دی) در ایالات متحده آمریکا برای مقابله با بیماری همه گیر کووید ۱۹ و باهدف دستیابی به ایمنی جمعی در ماه مه (اردیبهشت/خرداد) خبر دادند.https://www.worldometers.info/coronavirus/یامدهای آن