در فصل تابستان يكي از ميوههاي بسيار پرطرفدار ميوه آلبالو است كه
داراي خواص بسيار زيادي است، اما در عين حال ميتواند خطراتي را براي مصرفكننده
به همراه داشته باشد.از جمله غذاهايي كه با آلبالو درست ميشود، آلبالو پلو است كه
سرشار از خواص مختلف از جمله انواع مينرالها، پروتئينها و ويتامينهاي ضروري
است.گفتني است، اما در عين حال بياحتياطي برخي از افراد در هنگام درست كردن اين
غذا ميتواند سبب آسيب رسيدن به دندان افراد شود.به گزارش باشگاه خبرنگاران، بررسيها
نشان ميدهند، به دليل نحوه عملكرد فك، غذا هنگامي كه با قاشق وارد دهان ميشود در
قسمتهاي انتهايي فك قرار ميگيرد و دندانهاي آسياب شروع به خرد كردن آن ميكنند
كه هسته آلبالو ميتوانند سبب شكستگي، ترك خوردگي و در كمترين حالت درد فراوان
دندان براي فرد شود.پزشكان توصيه ميكنند تا افراد در غير مواقعي كه اين غذا را به
صورت خانگي مصرف ميكنند، از خوردن آن در رستورانها خودداري كنند و يا در صورت
سفارش دادن آن، به آرامي غذاي خود را بجوند و سريع غذا نخورند.اين مورد در زمينه
مرباي آلبالو نيز به افراد توصيه ميشود.