رئیس
اتحادیه رستورانداران درگفتوگو با ایلنا:
رستورانها نباید تا
اردیبهشت افزایش قیمت داشته باشند/ به واحدهای دارای مجوز مراجعه کنید 8 اردیبهشت
-96
هدف این اقدام تبلیغات – انتخاباتی است .برای
اینکه تااردیبهشت زمان برگزاری نمایش
انتخابات ریاست جمهوری قراراست قیمت رسیتوران هاا فزایش نیابد.
رئیس
اتحادیه رستورانداران گفت: در هفته اول نوروز بازرسی های ما ادامه داشت و اکیپهای
بازرسی برای نظارت فعالانه عمل کردند.
رئیس
اتحادیه رستوران داران و دارندگان سلف سرویس در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا
درباره وضعیت رستورانها در ایام تعطیلات نوروز گفت: ما به تمام واحدهای زیر نظر
اتحادیه ابلاغ کردیم که اجازه هیچ گونه افزایش قیمتی را در این ایام ندارند. ضمن
این که بازرسی های اتحادیه و تعزیرات نیز در نوروز ادامه دارد.
علی اصغر
میر ابراهیمی ادامه داد: با توجه به افزایش حداقل حقوق کارگر و نرخ تورم اعلامی از
سوی بانک مرکزی به طور حتم اندکی افزایش قیمت خواهیم داشت اما این اتفاق در
اردیبهشت ماه رخ میدهد و در ایام عید افزایش قیمت نداریم و مسافران نوروزی بدانند
هر گونه افزایش قیمت از سوی رستورانها تخلف است.
وی ادامه
داد: در هفته اول نوروز بازرسی های ما ادامه داشت و اکیپهای بازرسی برای
نظارت فعالانه عمل کردند.
میرابراهیمی
با اعلام اینکه این اتحادیه، تفاهم نامهای را با سازمان دامپزشکی تهران به امضا
رسانده اظهار داشت: مطابق این تفاهم نامه ما به عنوان ممیز این سازمان عمل خواهیم
کرد و گزارشهای خود را به صورت مکتوب به این سازمان ارائه خواهیم کرد.
وی تصریح
کرد: بازرسان ما با مراجعه به رستورانها در دوره های یک ماهه تا 45
روزه از مواد اولیه و گوشتهایی که این واحدها مصرف می کنند نمونه گیری
خواهند کرد و آنها را به آزمایشگاه ارجاع خواهیم داد و نتیجه آزمایش را به صورت
مکتوب به سازمان دامپزشکی ارائه خواهیم کرد.
رئیس
اتخادیه رستوران داران و دارندگان سلف سرویس ضمن توصیه به مردم برای تهیه غذا از
مراکز دارای مجوز گفت: در روزهای نوروز که مردم مسافرت میروند برای تهیه غذا حتما
به سراغ واحد هایی بروند که دارای مجوز و پروانه بهداشت هستند و کارگران آن
رستوران هم حتما کارت بهداشت داشته باشند.
رئیس
اتحادیه رستورانداران گفت: در هفته اول نوروز بازرسی های ما ادامه داشت و اکیپهای
بازرسی برای نظارت فعالانه عمل کردند.
رئیس
اتحادیه رستوران داران و دارندگان سلف سرویس در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا
درباره وضعیت رستورانها در ایام تعطیلات نوروز گفت: ما به تمام واحدهای زیر نظر
اتحادیه ابلاغ کردیم که اجازه هیچ گونه افزایش قیمتی را در این ایام ندارند. ضمن
این که بازرسی های اتحادیه و تعزیرات نیز در نوروز ادامه دارد.
علی اصغر
میر ابراهیمی ادامه داد: با توجه به افزایش حداقل حقوق کارگر و نرخ تورم اعلامی از
سوی بانک مرکزی به طور حتم اندکی افزایش قیمت خواهیم داشت اما این اتفاق در
اردیبهشت ماه رخ میدهد و در ایام عید افزایش قیمت نداریم و مسافران نوروزی بدانند
هر گونه افزایش قیمت از سوی رستورانها تخلف است.
وی ادامه
داد: در هفته اول نوروز بازرسی های ما ادامه داشت و اکیپهای بازرسی برای
نظارت فعالانه عمل کردند.
میرابراهیمی
با اعلام اینکه این اتحادیه، تفاهم نامهای را با سازمان دامپزشکی تهران به امضا
رسانده اظهار داشت: مطابق این تفاهم نامه ما به عنوان ممیز این سازمان عمل خواهیم
کرد و گزارشهای خود را به صورت مکتوب به این سازمان ارائه خواهیم کرد.
وی تصریح
کرد: بازرسان ما با مراجعه به رستورانها در دوره های یک ماهه تا 45
روزه از مواد اولیه و گوشتهایی که این واحدها مصرف می کنند نمونه گیری
خواهند کرد و آنها را به آزمایشگاه ارجاع خواهیم داد و نتیجه آزمایش را به صورت
مکتوب به سازمان دامپزشکی ارائه خواهیم کرد.
رئیس
اتخادیه رستوران داران و دارندگان سلف سرویس ضمن توصیه به مردم برای تهیه غذا از
مراکز دارای مجوز گفت: در روزهای نوروز که مردم مسافرت میروند برای تهیه غذا حتما
به سراغ واحد هایی بروند که دارای مجوز و پروانه بهداشت هستند و کارگران آن
رستوران هم حتما کارت بهداشت داشته باشند.