رستوران‌ها نباید تا اردیبهشت افزایش قیمت داشته باشند


رئیس اتحادیه رستوران‌داران درگفت‌وگو با ایلنا:

8 اردیبهشت -96

 هدف این اقدام تبلیغات – انتخاباتی است .برای اینکه  تااردیبهشت زمان برگزاری نمایش انتخابات ریاست جمهوری قراراست قیمت رسیتوران هاا فزایش نیابد.

رئیس اتحادیه رستوران‌داران گفت: در هفته اول نوروز بازرسی های ما ادامه داشت و اکیپ‌های بازرسی برای نظارت فعالانه عمل کردند.
رئیس اتحادیه رستوران داران و دارندگان سلف سرویس در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره وضعیت رستوران‌ها در ایام تعطیلات نوروز گفت: ما به تمام واحدهای زیر نظر اتحادیه ابلاغ کردیم که اجازه هیچ گونه افزایش قیمتی را در این ایام ندارند. ضمن این که بازرسی های اتحادیه و تعزیرات نیز در نوروز ادامه دارد.
علی اصغر میر ابراهیمی ادامه داد: با توجه به افزایش حداقل حقوق کارگر و نرخ تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی به طور حتم اندکی افزایش قیمت خواهیم داشت اما این اتفاق در اردیبهشت ماه رخ می‌دهد و در ایام عید افزایش قیمت نداریم و مسافران نوروزی بدانند هر گونه افزایش قیمت از سوی رستوران‌ها تخلف است.
 وی ادامه داد: در هفته اول نوروز بازرسی های ما ادامه داشت و اکیپ‌های بازرسی برای نظارت  فعالانه عمل کردند.
 میرابراهیمی با اعلام اینکه این اتحادیه، تفاهم نامه‌ای را با سازمان دامپزشکی تهران به امضا رسانده اظهار داشت: مطابق این تفاهم نامه ما به عنوان ممیز این سازمان عمل خواهیم کرد و گزارش‌های خود را به صورت مکتوب به این سازمان ارائه خواهیم کرد.
 وی تصریح کرد: بازرسان ما با مراجعه به رستوران‌ها در دوره های یک ماهه  تا 45 روزه  از مواد اولیه و گوشت‌هایی که این واحدها مصرف می کنند نمونه گیری خواهند کرد و آنها را به آزمایشگاه ارجاع خواهیم داد و نتیجه آزمایش را به صورت مکتوب به سازمان دامپزشکی ارائه خواهیم کرد.
 رئیس اتخادیه رستوران داران و دارندگان سلف سرویس ضمن توصیه به مردم برای تهیه غذا از مراکز دارای مجوز گفت: در روزهای نوروز که مردم مسافرت می‌روند برای تهیه غذا حتما به سراغ واحد هایی بروند که دارای مجوز و پروانه بهداشت هستند و کارگران آن رستوران هم حتما کارت بهداشت داشته باشند.