دانشجوی دیپورتی آمریکا در لیست اصولگرایان تندرو مجلس 11-بهمن-98
رسوایی بزرگ دیگر برای مبتکران وبازیگران 4 دهه ای شعاردهندگات مرگ برآمریکا و تأکید کنندگان بردشمن بیگانه شناسی گزارش شده است.
دیدگاه نو - محسن دهنوی دانشجویی که مدتی هم رئیس بسیج دانشگاه شریف بود و دوسال و نیم پیش ماموران مرزبانی آمریکا در فرودگاه بوستون اجازه ندادند او و خانوادهاش از فرودگاه خارج شوند و بعد به ایران بازگرداندند. اینک در لیست اصولگرایان تائید صلاحیت شدهی انتخابات مجلس آینده قرار گرفته است.
از جمله کسانی که پس از اعلام دیپورتی محسن دهنوی وی را حمایت کردند تعدادی از خبرنگاران شبکه فارسیزبان بیبیسی فارسی و اعضای نایاک در آمریکا بودند که اخبار دهنوی را با تمام توان خود انتشار میدادند.
دهنوی پیشتر نیز در قامت لباسشخصی در دانشگاه و مراکز عمومی موجب آزار و اذیت معترضان ایرانی را ایجاد میکرد.
گزارش آرشیو ۲۱/تیر/۱۳۹۶رادیو فردا در همین زمینه:
پژوهشگر ایرانی که روز سهشنبه ۲۰ تیر از فرودگاه بوستون آمریکا دیپورت شد از اعضای شناخته شده سازمان بسیج دانشجویی، نهاد زیرمجموعه سپاه پاسداران، است.
روزنامه آمریکایی بوستون گلوب و خبرگزاریهای داخل ایران روز سهشنبه گزارش دادند که محسن دهنوی به منظور کار و پژوهش در بیمارستان کودکان آمریکا همراه همسر و سه فرزند خود به آمریکا سفر کرده بود اما ماموران اداره مرزبانی و گمرک ایالات متحده مانع ورود آنها به خاک آمریکا شدند.
این رخداد قبل از هر چیز فرمان دونالد ترامپ برای محدودیت سفر شهروندان شش کشور عمدتا مسلمان از جمله ایران به آمریکا را به ذهن متبادر میکرد و برخی فعالان از همین زاویه به دیپورت محسن دهنوی اعتراض کردند.
از جمله تریتا پارسی بنیانگذار شورای ملی ایران آمریکا (نایاک) در صفحه توییتر خود نوشت که این ماجرا نمونهای از «منع سفر مسلمانان» به آمریکا است که سخن وی اشاره به مناقشات اخیر پیرامون فرمان مهاجرتی ترامپ دارد. در حالی که معترضان این فرمان میگویند که دولت آمریکا مسلمانان را هدف قرار داده، اما کاخ سفید این مسئله را رد میکند.
با این حال خبرگزاری آسوشیتدپرس همان روز سهشنبه اظهارات یکی از سخنگویان مرزبانی و گمرک آمریکا را بازتاب داد که تاکید میکرد اساسا دیپورت محسن دهنوی و خانواده او ارتباطی با فرمان مهاجرتی آقای ترامپ نداشته و پس از بررسی مدارک وی در فرودگاه چنین تصمیمی اتخاذ شده است.
محسن دهنوی در جریان انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۹۲ ایران مسئول بخش دانشجویی ستاد سعید جلیلی بود و برخی رسانهها از جمله «تقاطع» نوشتهاند که او سال ۱۳۸۶ مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف بوده است.
تریتا پارسی در این باره به رادیو فردا میگوید: «ما درباره سابقه او هیچ چیزی نمیدانستیم جز این که او پژوهشگر بیماری سرطان است و برای یک دوره فوق دکترا از دانشگاه هاروارد پذیرش گرفته بود. به باور من بعید است که منع ورود او ارتباطی با سوابقش در بسیج داشته باشد چرا که اینها مسائلی است که قبل از آن که او ویزا بگیرد، به دقت بررسی شدهاند».
اما در عین حال دیپورت محسن دهنوی استقبال برخی از ایرانیان را نیز به دنبال داشته است. در همین رابطه یکی از دانشجویان پیشین دانشگاه شریف که در آمریکای شمالی به سر میبرد به گلناز اسفندیاری گزارشگر رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی گفت: «این کمترین جزایی است که برای آزار و اذیت دانشجویان می توانست گریبانگیر محسن دهنوی شود».
آقای دهنوی و خانواده وی صبح چهارشنبه با پرواز هواپیمایی قطر به ایران بازگردانده شدند.