حیاتی: هنوز نفهمیدم چرا ممنوع‌الفعالیت شدم

 حیاتی: هنوز نفهمیدم چرا ممنوع‌الفعالیت شدم۱۳-بهمن-۱۴۰۰

اشاره شد که دلیل ممنوع الخروج شدن این گوینده سابق صداوسیمای میلی ضدملی چیست؟

گوینده باسابقه بخش‌های خبری با بیان اینکه هنوز هم نفهمیده دلیل ممنوع شدن فعالیتش در صداوسیما چه بوده، تاکید می‌کند: کار اهالی فرهنگ و هنر و رسانه بازنشستگی نمی‌شناسد و این قشر تا وقتی توان دارند و مردم دوستشان دارند، می‌توانند کار کنند.                                                   حیاتی: هنوز نفهمیدم چرا ممنوع‌الفعالیت شدم


به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، محمدرضا حیاتی گوینده باسابقه بخش‌های خبری درباره‌ وعده‌ رییس صداوسیما مبنی بر باز بودن درهای تلویزیون به روی سرمایه‌هایش و مطالبه جدی مردم در این زمینه، در پاسخ به اینکه آیا با او در این ارتباط صحبتی شده است، اظهار کرد: خیر، در این زمینه با من صحبتی نشده است.

او گفت: تلویزیون خانه ماست. من بخش بیشتر عمرم را در تلویزیون و در جام‌جم گذرانده‌ام. اصلا این واژه ممنوع کردن فعالیت درست نیست. البته ممنوع کردن من که یکی از عجیب‌ترین ممنوع کردن‌هاست که نمی‌دانم دلیلش چه بود و هیچ‌وقت هم هیچ‌کس به من نگفت که علت ممنوع‌الفعالیت شدن من چیست.

حیاتی افزود: جالب است در دیدارهایی که با برخی از معاونان صداوسیما داشتم، می‌گفتند خیر شما ممنوعیتی ندارید، اما در عمل وقتی برنامه‌ای پیشنهاد می‌شد، جلوی کار ما را می‌گرفتند.

این گوینده خبر در پاسخ به این پرسش که اگر شرایط حضورش در تلویزیون فراهم شود، تمایلی به بازگشت دارد یا خیر، پاسخ داد: من خودم نباید پیش‌قدم شوم. آن‌ها باید پیش‌قدم شوند و اگر بخواهند، باید تماس بگیرند که من به تلویزیون برگردم. نه تنها من بلکه هر پیشکسوت و هر هنرمند قدیمی، تلویزیون خانه‌اش است و حق دارد برود به خانه‌اش سر بزند.

حیاتی با اشاره به قانون سازمان صداوسیما مبنی بر جلوگیری از ورود بازنشسته‌ها به محل جام‌جم، بیان کرد: متاسفانه در حال حاضر بازنشسته‌ها را به سازمان راه نمی‌دهند. بازنشسته‌ها اگر بخواهند دیداری با همکارانشان داشته باشند، اجازه ندارند وارد ساختمان صداوسیما شوند. کارت‌های بازنشستگی، گیت‌ها (درهای ورودی) را باز نمی‌کند.

او تاکید کرد: درست است که از لحاظ ضوابط کار اداری بازنشسته شده‌ایم، اما کار مجری، هنرمند، خواننده، آهنگساز و به طور کلی هر فردی که در عرصه فرهنگ و هنر و رسانه است، بازنشستگی نمی‌شناسد. تا موقعی که توانایی دارد و تا وقتی مردم دوستش داشته باشند و بخواهند برنامه داشته باشد، هنرمند می‌تواند کار خودش را ادامه دهد. مگر اینکه ناتوان شود یا مردم او را نپذیرند و علاقه‌ای به کارش نداشته باشند. یک نقاش تا وقتی دستش نمی‌لرزد نقاشی می‌کند، یک موزیسین تا وقتی توان دارد آهنگسازی می‌کند، یک بازیگر هم تا آخر عمرش در نقش‌های متفاوت بازی می‌کند. اینکه بخواهند کسی را از کار هنری محروم کنند، حتی حرفش هم خنده‌دار است.

محمدرضا حیاتی (متولد ۱۳۳۴ در آبادان) تا سال ۱۳۹۹ گوینده خبر بوده است. او برخی از مهم ترین اخبار ایران، مانند خبر رحلت امام خمینی(ره) را گزارش کرده‌ است.

حیاتی دانش‌آموخته رشته علوم سیاسی است. او کار خود را از سال ۱۳۶۰ و از رادیو و در یک برنامه اجتماعی آغاز کرد و مدتی هم در بخش نمایش‌نامه‌های رادیویی فعال بود. او کار گویندگی خبر در تلویزیون را از صداوسیمای مرکز خوزستان شروع کرد.

حیاتی در ۲ تیرماه ۱۳۹۴ در ۵۹ سالگی، پس از ۳۴ سال گویندگی بازنشسته شد، اما با موافقت رئیس سازمان صدا و سیما به فعالیت خود در این سازمان (گویندگی) ادامه داد. اما در خرداد ۱۳۹۹ و پس از مصاحبه‌ای که در آن خود را یکی از ارادتمندان به خواننده‌ای خارج از ایران معرفی کرد، از طرف صدا و سیما کنار گذاشته شد و تاکنون نیز دلیل کنار گذاشته شدنش رسما به وی اعلام نشده است.