واکنشها به عدم حضور بانوان در بازی ایران و لبنان+۲فیلم۱۰-فروردین-۱۴۰۱
سیاست تبعیض ۴۳ ساله زن ستیزی رژیم قرون وسطایی ولایت فقیه منحصر به عدم و رود به میادین ورزشی نیست . چون آشکارا حق وحقوق نیمی از جمعیت کشور طی بیش از۴۳ سال پایمال شده است .زیرا هیچ زنی عضو نهادهای فرمایشی- حکومتی شورای نگهبان وخبرگان آخوندی ومجمع مصلحت نیست . زن نمی تواند نامزدریاست جمهورشود .یا اینکه استاندار ووزیر شود و... ازسوی دیگر مگردرکشورهای دمکراتیک زنان و دختران کنار مردان و پسران حضور ندارند؟ چطور فقط ورود زنان در ورزشگاه های رژیم تروریستی ولایت فقیه خط قرمز است؟ مگر در پروسه انقلاب زنان ومردان شانه به شانه هم مبارزه نمی کردند؟ مهمتر اگر مرتجعان زن ستیزدرخدمت رژیم زن ستیز ولایت فقیه نگران اهانت به حضورزنان درورزشگاه ها می باشند چرااین نگرانی درمورد مبارزه با بی حجابی و اسید پاشی به صورت زنان و ازدواج کودک همسری وتن فروشی زنان محروم و... وجود ندارد؟ بگذریم که بزبزقندی لمپن دروغ علنی در مورد ورود دزدانه اش به ورزشگاه قبل از انقلاب گفته است که مدعی شده درحضورزنان شاهد رد و بدل کردن فحاشی وهتاکی تماشاچیان بوده است .چون وی در دوره نوجوانی طلبه حوزه بوده که ربطی به ورزش فوتبال وورزشگاه وی نداشته است . پس از انقلاب هم پاسدار سرکوبگر شده است. دروغ ساختهو پرداخته وی برای ماستمالی کردن عدم مجوز ورود زنان به ورزشگاه مشهد بوده است که موردا عتراض گسترده واقع شده است.
دیدار تیمهای ملی فوتبال ایران و لبنان دیروز با عدم اجازه حضور بانوان در ورزشگاه همراه شد. اتفاقی که واکنشهای زیادی را برانگیخت و در این میان برخی از نمایندههای مجلس شورای اسلامی خواستار پاسخگویی وزارت ورزش و جوانان در این خصوص شدند.
فارس پلاس؛ روایت روز: بازی دیروز تیمهای ملی کشورمان و لبنان در مقدماتی جامجهانی یک حاشیه پررنگ داشت که واکنشهای زیادی را برانگیخت. در این بازی باوجود اینکه بسیاری از بانوانی که در پشت درهای ورزشگاه حاضر شده بودند بلیت مسابقه را در دست داشتند اجازه ورود به ورزشگاه را پیدا نکردند.
محسن مهدیان در این باره در صفحه شخصی خود نوشت: آخه این چه مدلی است؟ چرا مردم را آزار میدهید؟ چرا این پرونده حضور بانوان در ورزشگاه را نمیبندین؟ یعنی چی که یک روز مجوز دارند و یک روز ندارند؟ یک روز شرعی است و یک روز ناشرع؟ یک روز بلیط میفروشند و یک روز کنسل میکنند؟ باور کنید این بلبشو در تصمیمگیری ضررش بیشتر از رفتن یا نرفتن زنان به ورزشگاه است.
مجتبی توانگر نماینده مجلس شورای اسلامی نیز در توییتی نوشت: دختران برای تماشای فوتبال بلیت خریدند ولی سهمشان گاز فلفل شد! این اقدامات جز هزینه تراشی در داخل و خارج نتیجه دیگری ندارد. در اولین فرصت سوال از وزیر ورزش را ثبت میکنم. اگر نمیتوانید در مدار قانون وظیفهتان را انجام دهید بهتر است بروید!
رضا پورحسین نیز نوشت: مسوولی که فرمان میدهد بانوان را به ورزشگاه امام رضا(ع) راه ندهند با اینکه بلیت خریده بودند؛ چرا برای کشور هزینه بیمورد میتراشد و خوراک رسانهای میسازد؟
حسامالدین آشنا هم توییت زد: کاش دیروز هم یکی یه سر میرفت بازدید سرزده از پشت در ورزشگاه فاطمه رحمانی دیگر نماینده مجلس شورای اسلامی نیز در توییتی نوشت: حواشی پیش آمده برای حضور تماشاچیان و به طورویژه بانوان دربازی ایران ولبنان،ناشی ازعدم تصمیم قاطع وزارت ورزش است. بارهاگفته شده است ایجادزیرساختهای لازم وبسترهای فرهنگی ازالزامات حضوربانوان درورزشگاه است که بادرایت وبرنامه ریزی دنبال نشده است.وزرات ورزش دراین زمینه بایدپاسخگو باشد.
فاطمه قاسمپور نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در واکنش به این اتفاق توییت زد: مجموعه بیتدبیریهای وزارت ورزش در بازی ایران و لبنان، موجب نقض کرامت زنانی شد که طبق روال اعلامشده، خواستار تماشای بازی بودند. این خطای بزرگ را به وزیر گوشزد میکنم و وزیر میبایست پاسخگو باشد.
بسیاری از کاربران نیز بخشی از سخنان حسن رحیمپور ازغدی را بازنشر کردند که میگوید: حضور زنان در ورزشگاه چه فرقی با حضور زنان در سینما یا جامعه میکند؟ از نظر شرعی این مسئله مشکلی ندارد. مسئله مدیریت محیط است.