كاهش كلسترول خون با "كنگر"



خوراكي‌ها
كاهش كلسترول خون با "كنگر"
7 اردیبهشت -93
كارشناس ارشد و محقق مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي كرمانشاه گفت: بر اساس تحقيقات صورت گرفته با مصرف "كنگر" ميزان كلسترول خون كاهش مي‌يابد. "علي شير نيازي‌فرد" كنگر را يك گياه خودروي بهاري دانست كه از نظر سنتي طبيعت گرم و خشك دارد و به همين علت با ماست نيز استفاده مي‌شود. وي كنگر را منبع خوب پتاسيم دانست و براي آن خواص دارويي ذكر كرد و گفت: كنگر مي‌تواند در تقويت دستگاه گوارش اثرگذار باشد، ضمن اينكه اثرات ضدعفوني كننده، اشتهاآور، تب‌بر و هضم‌كننده غذا را نيز مي‌توان براي آن برشمرد. نيازي فرد افزود: تحقيقات نشان داده كه مصرف كنگر در برطرف كردن كم خوني پس از عمل جراحي كه در افراد شايع است اثر بخش است. به گفته كارشناس ارشد و محقق مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي كرمانشاه، خوردن كنگر از رسوب چربي در جدار رگ‌ها جلوگيري مي‌كند، ضمن اينكه از كبد نيز در برابر سم‌هاي شيميايي محافظت مي‌كند. وي كنگر را حاوي ويتامين‌هاي A و B دانست و براي آن خواص آنتي‌اكسيداني برشمرد و افزود: تحقيقات نشان داده كه با مصرف كنگر ميزان كلسترول خون كاهش مي‌يابد. كارشناس ارشد و محقق مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي، خوردن كنگر را به افرادي كه طبيعت گرم مزاج دارند توصيه كرد و افزود: كنگر به صورت سوپ، خورشت و گاهي نيز به شكل خام مصرف مي‌شود.