خوراكيها
كاهش كلسترول خون با "كنگر"7 اردیبهشت -93
كاهش كلسترول خون با "كنگر"7 اردیبهشت -93
كارشناس ارشد و محقق مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي كرمانشاه
گفت: بر اساس تحقيقات صورت گرفته با مصرف "كنگر" ميزان كلسترول خون كاهش
مييابد. "علي شير نيازيفرد" كنگر را يك گياه خودروي بهاري دانست
كه از نظر سنتي طبيعت گرم و خشك دارد و به همين علت با ماست نيز استفاده ميشود. وي
كنگر را منبع خوب پتاسيم دانست و براي آن خواص دارويي ذكر كرد و گفت: كنگر ميتواند در تقويت دستگاه گوارش اثرگذار باشد،
ضمن اينكه اثرات ضدعفوني كننده، اشتهاآور، تببر و هضمكننده غذا را نيز ميتوان
براي آن برشمرد. نيازي فرد افزود:
تحقيقات نشان داده كه مصرف كنگر در برطرف كردن كم خوني پس از عمل جراحي كه در
افراد شايع است اثر بخش است. به گفته كارشناس ارشد و محقق مركز تحقيقات
كشاورزي و منابع طبيعي كرمانشاه، خوردن كنگر از رسوب چربي در جدار رگها جلوگيري
ميكند، ضمن اينكه از كبد نيز در برابر سمهاي شيميايي محافظت ميكند. وي
كنگر را حاوي ويتامينهاي A و B دانست و براي آن خواص آنتياكسيداني برشمرد و
افزود: تحقيقات نشان داده كه با مصرف كنگر ميزان كلسترول خون كاهش مييابد. كارشناس
ارشد و محقق مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي، خوردن كنگر را به افرادي كه
طبيعت گرم مزاج دارند توصيه كرد و افزود: كنگر به صورت سوپ، خورشت و گاهي نيز به
شكل خام مصرف ميشود.