گزیده ها قسمت سوم

گزیده ها قسمت سوم 8 مهر - 96
یک پرس قیمه نذری به گفته رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس قیمتی بین ۹۰۰۰ تا چهارده هزار تومان دارد.
به گزارش ایسنا، در سال‌های اخیر مرسوم شده است که رستوران‌های مختلف در ایام عزاداری نسبت به پخت غذاهای نذری اقدام کرده و برای هیات‌ها و تکایای مختلف مسئولیت این بخش را بر عهده می‌گیرند. بر همین اساس کم نیستند نذری‌هایی که با اسم و تبلیغات رستوران‌های مختلف توزیع می‌شوند.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس در گفت‌وگویی با ایسنا در این باره اظهار کرد: در ایام عزاداری ماه محرم معمولا همکاران ما خدمات مربوط به نذورات را نیز قبول می‌کنند که البته در اکثر موارد برای این سفارشات هزینه پخت و پز دریافت نشده و همکاران ما تنها هزینه مواد اولیه را دریافت می‌کنند.

علی‌اصغر میرابراهیمی در عین حال گفت: گاه نیز ممکن است نذورات مربوط به صاحبان رستوران‌ها باشد اما به هرحال در این ایام واحدهای فعال در صنف ما بر اساس توان خود برای ارائه خدمات پخت و پز مجالس تلاش می‌کنند.

وی همچنین عنوان کرد: از نظر قیمت نیز هر واحد صنفی قیمت‌های خاص خود را دارد که این قیمت‌ها بر اساس مواد اولیه‌ای که در طبخ غذا مورد استفاده قرار گرفته تعیین شده و سازمان‌های نظارتی از جمله سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان بر روی آنها نظارت دارد.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس با بیان اینکه معمولا مواد اولیه مورد استفاده در رستوران‌ها دارای فاکتور هستند، توضیح داد:بر اساس نرخ‌های تامین مواد اولیه و قیمت تمام شده برای واحد مربوطه، هر واحد می‌تواند رقمی معادل ۲۰ درصد را به عنوان هزینه‌های سربار و ۲۰ درصد را به عنوان سود لحاظ کرده و قیمت فروش خود را تعیین کند.

میرابراهیمی با تاکید مجدد بر متنوع بودن قیمت انواع غذاها بر  اساس مواد اولیه‌ای که در آنها مورد استفاده قرار گرفته، اظهار کرد: به طور معمول هر پرس قیمه بر اساس مواد استفاده شده قیمتی بین ۹ هزار  تا ۱۴ هزار تومان دارد که این رقم در زرشک پلو با مرغ به حدود ۱۱ تا ۱۷ هزار تومان می‌رسد. قیمت هر پرس قرمه سبزی نیز تقریبا معادل قیمت یک پرس قیمه خواهد بود و در صورت بروز هرگونه تخلف در قیمت‌گذاری واحدها مردم می‌توانند موضوع را از طریق اتحادیه پیگیری کنند.
رئیس جمهور فرانسه در رایزنی‌ تلفنی خود با نخست وزیر عراق با تاکید بر ضرورت محافظت از اتحاد این کشور، از وی دعوت کرد تا به پاریس سفر کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از فرانس 24،  امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه در رایزنی تلفنی خود با حیدرالعبادی نخست وزیر عراق برای کمک کردن به مشکلات به وجود آمده میان بغداد و اربیل اعلام آمادگی کرده و بر اهمیت محافظت از اتحاد عراق تاکید کرد.

ماکرون در این تماس تلفنی از حیدرالعبادی خواست تا در 5 اکتبر به پاریس سفر کند.در این تماس تلفنی دو طرف در خصوص تبعات همه پرسی جدایی اقلیم کردستان عراق رایزنی کردند.

ماکرون همچنین بر ضرورت به رسمیت شناختن حقوق کردها و همچنین دوری گزیدن از هر گونه اقدام تنش آمیز تاکید کرد. وی گفت: عراقی‌ها باید برای تحقق اولویت‌هایشان یعنی مبارزه با داعش و تحقق ایجاد ثبات در کشور متحد بمانند.

قرار است در نشست آتی ماکرون و العبادی در خصوص مساله همه پرسی و افزایش همکاری‌ها میان فرانسه و عراق رایزنی شود.

یک منبع نیز عنوان داشت که حیدرالعبادی دعوت ماکرون برای سفر به پاریس را پذیرفته است.
عضو جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: ذاکر، مداح، روحانی و خطیب باید با رفتار درست داشته باشند تا الگوی مردم قرار بگیرند نه اینکه خبر از فسادشان برسد! البته در هر دوره و در هر صنفی این اتفاقات میافتد و این اتفاقات در این صنف یک به هزار است.

به گزارش انتخاب حجت‌السلام تقی رهبر با بیان اینکه عاشورا و مکتب امام حسین برای همه سنین، اقشار و اصناف درس دارد؛ به خبرآنلاین گفت: برای علما و بزرگان درس
های عاشورا عبارتند از امر به معروف و نهی از منکر، مبارزه با بدعت و مهم تر از همه ایستادگی در مقابل آنچه که چهره اسلام را تخریب می کند.

وی گفت: قیام عاشورا را می توان یک فصل روشنگری برای مردم دانست. ایشان با قدرت در مقابل زورگویی و زیاده خواهی ها ایستاد. وقتی از ایشان بیعت خواستند فرمود «اگر در دنیا چاره ای نماند و هیچ نقطه ای برای زندگی کردن من نباشد، باز هم با یزید بیعت نخواهم کرد». این درس بزرگی است برای دولت و مسئولان امروز؛ امروز یزیدیان زمان آمریکا، اسرائیل و آل سعودند که بارها از جمهوری اسلامی تو دهنی خوردند اما این سنت ایستادگی باید مداوم باشد. در سطح مذاکرات بین الملل نباید کوتاه آمد، قطعا ما پیروز خواهیم بود.

عضو جامعه روحانیت ادامه داد: جمهوری اسلامی دستاورد خون شهداست، همچنان این کشور نیاز به فداکاری و شجاعت دارد. این روزها شهید 25 ساله ما در دنیا انقلاب به راه انداخته است. به قول رهبر معظم انقلاب خداوند شهید حججی را حجتی برای مردم قرار داد. نظام جمهوری اسلامی ثروتمند است چرا که جوانان پشتوانه نظام هستند و در کنار ولایت فقیه ایستاده اند و حتی در خارج از مرزها از جان خود برای دفاع از مسلمانان می گذرند.

او با بیان اینکه رفتار خانواده امام حسین نیز دارای پیام هایی برای خانواده شهدا است، بیان کرد: این خانواده عزت داشتند از طفل 6 ماهه تا پیر نود ساله؛ کربلا ماتم نیست، کربلا دانشسرا است برای همه افراد. بهتر است در مجالس این شب ها در کنار روضه از مکتب حسینی هم گفته شود.

رهبر ادامه داد: مداحی و روضه خوب است، اما عزاداری ها نباید صرفا مداح سالاری شود؛ در کنار اشعار صحیحی که در رثای امام حسین(ع) خوانده می شود باید مکتب حسین را برای مردم بازگو کنیم. این روزها سبک برخی مداح
ها آزار دهنده است. حتی نام حسین به درستی بیان نمی شود، چه معنی دارد "سین سین سین" گفتن‌ها! مهم اخلاق و آزادگی است. مداحان به اشعارشان بپردازند نه مسائل سیاسی. مردم هم نباید تمام وقت خود را پای روضه و مداحان اینچنینی بگذارند.

وی گفت: باید مداح و روحانی در جایگاه خودشان عالم باشند و با کلام صحیح و حتی جهان پسند، بدون ترس وقایع آن زمان را بیان کنند و از بیان نقد مردم نترسند. باید مردم را تشویق کرد که در این جلسات حضور مداوم داشته باشند و مطالعه کنند. گاندی در جایی می گوید: من برای آزادی کشورم از قیام عاشورا و حسین درس گرفتم که با دست خالی در مقابل دشمن ایستاد.

عضو جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: ذاکر، مداح، روحانی و خطیب باید با رفتار درست داشته باشند تا الگوی مردم قرار بگیرند نه اینکه خبر از فسادشان برسد! البته در هر دوره و در هر صنفی این اتفاقات می
افتد و این اتفاقات در این صنف یک به هزار است. نباید همه را به یک چشم دید. فراموش نکنیم ما در انقلاب روحانی اعدامی داشتیم.

وی در پایان گفت: مداحان بهتر است برای حماسه کربلا و شهدا شعر بخوانند و از حد خودشان فراتر نروند. درست است در دین به نقد درست و سازنده سفارش شده اما نه برای همه، بلکه برای کسانی که کارشناس هستند، تجربه و تریبون این کار را هم دارند. گاهی برخی از سر خیرخواهی می خواهند چیزی را گوشزد کنند که درست شود، اما خرابتر می
شود!

یک سیاستمدار هنگامی که دختری جوان را در حال صحبت کردن با یک پسر غریبه دید واکنش بسیار تندی از خود نشان داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، یک سیاستمدار زن هندی به نام سانجیتا فارشنی که عضو حزب بهاراتیا جاناتا بود وقتی یک دختر هندوی 18 ساله را در حال چای خوردن با یک پسر مسلمان،مشاهده می کند، به شدت از خود واکنش نشان داده و با وارد کردن اتهاماتی به دختر جوان وی را به اداره پلیس می برد. گویا این پسر و دختر قصد ازدواج با یکدیگر را داشتند.

سانجیتا فارشنی سپس با پدر دختر تماس گرفت و منتظر آمدن او ماند تا اتهامات دختر را برای او بازگو کند، در این فاصله در حالی که مرتب به دختر ناسزا می گفت چندین بار به او سیلی زد.

به گزارش روزنامه تایمز هند هنگامی که پدر دختر رسید با توجه به اینکه در حال حاضر حزب بهارتیا جاناتا با تفکرات ضد اسلام خود از قدرت بالایی در هند برخوردار هستند سعی کرد با آرام کردن زن سیاستمدار، این ماجرا را ختم به خیر کند و به سانجیتا فارشنی گفت :من از رابطه دخترم با آن پسر ارتباط نداشتم.

وی همچینین گفت: که من یک فرد فقیر هستم و قادر به پیگیری این ماجرا نخواهم بود.

در نهایت دختر به همراه پدرش اداره پلیس را ترک کرد و ماجرا در حال حاضر ختم به خیر شده است.