برجام اگر براي آمريكا ايده آل نيست چرا مي خواهد آن را مادام العمر كند؟!

سربازجو شریعت نداری ن در اجتماع مردم اراك: برجام اگر براي آمريكا ايده آل نيست چرا مي خواهد آن را مادام العمر كند؟!  31 شهریور – 96

برای اینکه نمک برروی زخم کارگران محروم و زحمتکش هپکو وآذر آب و سایر کارگران کارخانه های اراک پاشیده شود . آنهم درشرایطی که کارگران محروم وزحمتکش تجمع اعتراضی داشتند چون مطالبات تعویقی چند ماهه شان رادرخواست می کنند .ولی سر وکله منفورترین چهره اطلاعاتی سپاه سربازجوشریعت نداری دراین شهر پیدامی شود تا علیه برجام و آمریکا لغزخوانی کند و فضای اوین نامه ی کیهان را منتقل کند چون مثل پاسداران مخالف برجام  وخواهان سلاح هسته ای است.

اراک - خبرنگار کيهان: فعاليت هسته اي ايران حتي اگر در پي توليد سلاح اتمي نيز بوديم، نقطه تقابل ايران و آمريکا نيست. آمريکا از نخستين روزهاي بعد از پيروزي انقلاب اسلامي در پي براندازي بوده است و اين هدف را که استراتژيک مي داند به بهانه هاي مختلف دنبال کرده است و امروزه برنامه هسته اي کشورمان بهانه اين تقابل است.
    حسين شريعتمداري، مديرمسئول کيهان که عصر سه شنبه در اجتماع مردم اراک و در همايش «دفاع همچنان باقي است» حضور يافته بود گفت؛ گزينه نظامي که آمريکا از آن براي تهديد ايران استفاده مي کند يک بلوف توخالي و لاف گزاف است که باور آن از سوي برخي مسئولان مي تواند زمينه امتيازدهي به حريف را در پي داشته باشد.

    مديرمسئول کيهان ادامه داد؛ اين گزينه يک بار در جريان جنگ تحميلي عليه ايران اسلامي به کار گرفته شده و ناکارآمدي آن به اثبات رسيده است. در آن هنگام نه فقط آمريکا که شوروي سابق، بسياري از کشورهاي اروپايي و برخي از کشورهاي عربي منطقه به ميدان آمده بودند و اين در حالي بود که ما به لحاظ نظامي توان بسيار اندکي داشتيم و حريف در مقايسه با امروز، از توان به مراتب بيشتري برخوردار بود. اما امروزه ايران اسلامي قدرتمندترين کشور منطقه و به اعتراف امريکن اينترست، هفتمين کشور قدرتمند جهان است و به گزارش «گلوبال فاير پاور»، جزو شش کشوري است که حمله نظامي به آن امکان پذير نيست. شريعتمداري گفت؛ طرح اين نکته از آن جهت ضروري است که آمريکا با بهره گيري از بلوف گزينه نظامي از يک سو در پي امتيازگيري است و از سوي ديگر در پي آن است که به قول حضرت آقا، نگاه ما را از ميدان اصلي جنگ که عرصه اقتصادي است منحرف کند. از اين روي ترساندن مردم از سايه جنگ را هم فقط مي توان با همين فرمول ارزيابي کرد.

    مديرمسئول کيهان گفت؛ قلعه هايي را که ديوارهاي بلند و نفوذ ناپذير دارند، نمي توان با عبور از ديوار و يا تخريب ديوارها با دژکوب فتح کرد، حريف براي فتح اين قلعه ها که ايران اسلامي يکي از نمونه هاي آن است، به ترفند نفوذ متوسل مي شود تا با تابلوي خودي از دروازه وارد قلعه شود، چيزي شبيه «اسب تروا» که قلعه نشينان آن را هديه دشمن بعد از خاتمه جنگ مي دانستند در حالي که سربازان حريف در آن جاي گرفته و بعد از ورود به قلعه از درون به قلعه نشينان حمله ور شدند.

    شريعتمداري در همين زمينه گفت؛ امروزه جريان نفوذ و ماموريت جاسوسان دو طرفه شده است و نفوذي ها مانند گذشته فقط اطلاعات کشورشان را در اختيار دشمن قرار نمي دهند بلکه اصلي ترين ماموريت نفوذي ها، اين است که پيشنهادهاي خسارت بار و فاجعه آفرين دشمن را در قالب طرح و برنامه اصلاح گرانه به مراکز تصميم ساز و سياست پرداز نظام ارائه کنند. وي در ادامه افزود؛ شناخت نفوذي ها چندان دشوار نيست و با مقايسه ميان طرح و برنامه و مواضع آنان با نقشه راه نظام که رهبر انقلاب ترسيم کننده آن است، به آساني مي توان از زاويه فاحش و پر ناشدني که مواضع آنان با نقشه راه دارد، نفوذي ها را شناخت.

    مدير مسئول کيهان در بخش ديگري از سخنان خود گفت؛ اقتدار مثال زدني ما يکي از اصلي ترين مشکلاتي است که آمريکا و متحدانش با آن روبرو هستند و افزود؛ لبنان، سوريه، عراق، يمن، افغانستان، آوردگاه ها و عرصه هايي هستند که در آن حريف با تمام توان به مقابله با ما آمده و ناکام مانده است.

    شريعتمداري با اشاره به نمونه هاي مثال زدني از اقتدار نظامي، سياسي و علمي جمهوري اسلامي ايران و شرح مختصري درباره آنها گفت: فقط با نيم نگاهي به عرصه مي توان ديد که آمريکا به شدت در تلاش است تا مقابله با اقتدار کشورمان را از راه هاي ميان بر و در يک کلمه با دست هاي خودمان دنبال کند که اصلي ترين نمونه آن تحميل برجام است و تحميل نمونه هاي ديگري از جمله FATF و سند 2030 نيز در همين زيرمجموعه قابل ارزيابي است.

    مدير مسئول کيهان گفت؛ برخي از مسئولان محترم مي گويند برجام الگوي خوبي براي تعامل با غرب است که بايد گفت بله، برجام الگوي خوبي است اما براي آمريکا و متحدانش. شريعتمداري گفت؛ تنها ترجمه و ما به ازاي قابل قبول برجام لغو تحريم هاست و اگر لغو تحريم ها نتيجه آن نباشد، هيچ دستاورد ديگري نداشته است. اما مي بينيم که تحريم ها نه فقط لغو نشده اند، بلکه هر از چند ماه تحريم هاي ديگري نيز بر آن افزوده اند که تحريم هاي سنگين موسوم به «مادر تحريم ها» که قرار است از 15 اکتبر يعني 23 مهرماه اجرايي شود، از جمله آنهاست.

    وي افزود؛ سخن دو کلمه بيشتر نيست و بقيه حواشي است و آن اينکه قرار بود برجام، تحريم ها را لغو کند که نکرده است.

    وي در ادامه گفت؛ آمريکا و اروپا بعد از آن همه امتياز که از ايران گرفته اند، اين روزها خواستار حذف زمان پايان محدوديت هاي هسته اي برجام براي ايران يعني سال 2025 و مادام العمر کردن برجام هستند و سوال ما از دوستانمان اين است که اگر آمريکا برجام را براي منافع خود ايده آل نمي داند چرا اصرار دارد که آن را مادام العمر کند؟!

    شريعتمداري در بخش ديگري از سخنان خود گفت؛ خسارت برجام فقط از دست دادن امتيازات فراوان در مقابل دريافت يک مشت وعده نسيه، نيست بلکه متاسفانه طي 4 سال و چندماه گذشته بيشترين امکانات و ظرفيت کشور براي همين برجام هزينه شده و از مشکلات ديگر غفلت شده است. بنابراين بايد بيکاري، تورم، مشکلات معيشتي مردم، حقوق هاي نجومي، رکود کسب و کار و تعطيلي نزديک به 60 درصد کارخانجات و کارگاه هاي توليدي را هم از خسارت هاي فاجعه بار برجام تلقي کرد.

    واردات بي رويه کالايي که در داخل کشور توان توليد آن وجود دارد و قاچاق ساليانه نزديک به 30 ميليارد دلار کالا، در کنار سپردن برخي از پروژه هاي عمراني و حتي خدماتي نظير کترينگ قطارهاي مسافربري به پيمانکاران خارجي باعث شده تا بسياري از کارگاه ها و مراکز توليد تعطيل شده و کارگران و کارکنان شريف آن بيکار شوند.

    مديرمسئول کيهان افزود؛ به ما مي گويند چرا با توافق هسته اي مخالفيد؟ مي گوئيم چرا صورت مسئله را تغيير مي دهيد، ما با توافقي که امتياز بدهيم و وعده نسيه بگيريم مخالفيم وگرنه در هر توافقي بده و بستان هست اما بده و بستان متوازن و نه يکسويه و به نفع حريف.