خوراکی های دیر هضم


خوراکی های دیر هضم . 14 اردیبهشت -92 .
بيشتر مواد غذايي كه مصرف مي‌كنيم، به سختي هضم مي‌شود. در اين مطلب به معرفي مواد غذايي دير هضم مي‌پردازيم و راهكارهايي نيز در اين زمينه پيشنهاد مي‌كنيم. كلم بروكلي و كلم برگ خام، اين گياهان غني از فيبر و ماده مغذي است كه براي بدن بسيار مفيد است، اما نفخ آور است. خوشبختانه، با پختن آن يا قرار دادن آن در آب جوش براي چند دقيقه، تركيب سولفور آن خنثي مي‌شود. ناگت‌هاي سرخ شده مرغ:مصرف غذاهاي چرب و سرخ شدني براي معده مضر است. غذاهاي تند: فلفل تند كه طعم تندي به غذا مي‌دهد باعث ناراحتي ديواره مري و در نتيجه سوزش سردل مي‌شود. كاكائو (شكلات): افراط در خوردن اين ماده لذيذ باعث اختلال در سيستم گوارش مي‌شود. مصرف زياد كاكائو باعث رفلكس معده و شل شدن قسمت تحتاني عضله تنگ‌كننده مري مي‌شود و در نتيجه اسيد معده برگشت مي‌كند. همچنين خوراكي‌هايي مانند بستني، پوره سيب زميني، پياز خام ومركبات جزو اين گروه از مواد قرار مي‌گيرد.