پزشكان به افراد توصيه ميكنند تا هر روز سعي كنند آجيل به ميزان مناسب بخورند و در واقع آجيل را هم نوعي غذا بدانند. اضافه كردن مقدار كمي آجيل مرغوب و البته بدون نمك به همراه روغن زيتون به رژيم غذايي افراد ميتواند تا 33 درصد احتمال بروز انواع بيماريها مانند سرطان، حملات قلبي و سكتههاي مغزي و مهمتر از همه زوال مغز را كاهش ميدهد. گفتني است پزشكان در يك پژوهش بر روي دو گروه داوطلب به يك گروه به همراه غذاها آجيل و روغن زيتون به صورت مدام دادند و به گروه ديگر غذاهاي كم چرب و فاقد كلسترول. بررسيها نشان ميدهند گروهي كه به همراه غذاها آجيل شامل گردو، بادام و فندق خورده بودند سلامت روحي و جسمي بيشتر و همينطور تناسب اندام بهتري به نسبت گروه دوم كسب كرده بودند. اين مطالعه بر روي 500 داوطلب در رده سني 55 تا 80 ساله انجام شد و البته در كنار رژيم غذايي فاكتورهاي ژنتيكي، شيوه زندگي، ورزش و تغذيه مناسب هم دخيل است. پزشكان توصيه ميكند تا قبل از اجراي اين كار حتما افراد با پزشك متخصص مشورت كنند و البته بهتر است از روغن زيتون تصفيه نشده استفاده كنند. روغن زيتون كلسترول را در خون به خوب تبديل ميكند و سبب تنظيم و بهبود كاركرد دستگاه گوارش ميشود.
|